Terkkarilla

öklasjdföaslkjfaösdk

Olin silloin noin 14-15 vuotias nuori miehen alku. Siis yläasteella ja seksuaalisesti täysin kehittynyt, vehje oli jo kasvanut miehen mittoihin ja karvoitustakin oli. Olihan tuossa iässä jo alkaneet tytötkin kiinostaa ihan uudella tavalla ja monasti veitikka pyrkikin ylös jos jostain seksijutuista fantasioi, olin tuolloin vielä ihan kokematon. Ikäluokallemme suoritettiin koulussa terveystarkastus, pojat jotka olivat jo käyneet siinä sanoivat että siellä tarkistetaan myös "vehkeet". En ajatellut asiaa kummemmin, ajattelin että siellä on kunnanlääkäri joka oli noin 35 vuotias mies ja ihan rento tyyppi. No siinä sitten oli järjestetty niin että kaikki menivät tuonne vuorollaan tunnilta ja minunkin vuoroni tuli sitten lopulta. Yllätyksekseni siellä olikin sellainen ihan ok näköinen noin 30 vuotias nuori terveyden hoitaja ottamassa vastaan. Mietin että mites tässä nyt, en ollut noin nuoren naisen edessä ollut alasti ja mietin että josko sitten saisin tahdosta riippumattoman erektion. Vastaanotto alkoi kuitenkin sillä että täytettiin sellainen kysely, en muista enää mitä siinä kyseltiin, enkä varmaan silloinkaan keskittynyt siihen ihan täysillä. Mielessä oli muut asiat, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Kaavakkeen täyttöön kulunut aika tuntui iäisyydeltä, vaikkei se kovin kauaa ole voinut kestää koska aika monta oppilasta kerkesi tunnin aikana tuolla käymään. Lopulta kaavake loppui ja sitten ajattelin että nyt on se h-hetki. Silloin sisään tulikin tuttu kunnanlääkäri ja tämä hoitaja sanoi että hän voikin poistua tässä vaiheessa. Kunnanlääkäri käski laskea housut ja yskäistä. Sitten hän sanoi että kiveksesi ovat hyvin laskeutuneet ja käski pukeutua ja mennä takaisin tunnille. Toisaalta ihan helpotus.

9

10653

Vastaukset

 • ole onnellinen, meillä terkkari täti katsoi vieressä kun lääkäri setä tarkasti kiveksen ja peniksen , se vasta noloa oliki

 • ... lääkäri puristeli palleja ja vanha hoitajaämmä seurasi aina vieressä.
  Joskus kun lääkäri kävi toisessa huoneessa tai oli muuten sivussa, niin hoitaja puristeli tarkastettavana olevan palleja surutta ja kirjoitteli muka jotain lomakkeeseensa.

 • Koulun vessassa kaverin äitiä

 • meillä oli sellane kunnon milffi terkkari ja ihan käsiks kävi ja sano vaa et joo kaikki kunnossa, normaalit vermeet! jälkeenpäin fantasioin siitä terkkarista...

 • Mä olin aikoinani ylä-asteella terkkarilla lääkärintarkastuksessa niin oli oma terveydenhoitaja noin 50v ja sitten nuorempi apuhoitaja hyvännäköinen noin 25-30v, Odotustilassa jo riisuttiin pelkästään kalösarit jätettiin ja sit otettiin pituus ja paino. Ja sitten täytettiin joku seksikysely. Sen jälkeen terkkari käski laskea kalsareita ja kattoi penistä ja kokeili että kivekset on laskeutunut ja kokeili että esinahka liikkuu kunnolla taakse..Sanoin siinä vaiheessa terkkarille ttä vedä pari nopeeta, johon terkkari et juu vedä itte vaan..No siinä mä sitten vedin käteen terkkarin ja apuhoitajan nähden..Ei kestänyt kun alle 2min ja multa lensi spermat terkkarin käsille ja takille!!! Terkkari totesi että hyvin oot kehittynyt ja apuhoitaja punasteli ja teki merkintöjä vihkoon..

 • :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D::D:D

 • xDDD

 • Meitä poikia vedätettiin yläasteikäisenä terkkarilla ihan täysillä. Terkkarina oli silloin n.30 vuotias nainen. jostain kumman syystä terkkari oli pukeutunut, tai oikeastaan jättänyt pukematta liikaa vaatetta. takista oli pari nappia liikaa auki. jalassa ne valkoiset housut , melkein korviin vedettynä. Hyvin näkyi alta mustat alusvaatteet. takista pari nappia auki. vieläpä kumarteli niin että oli varmasti boxereissa ahdasta. sitten vielä kullin ja kivesten puristelun päätteeksi ihan pokkana sanoi, että tähän uuteen ohjelmaan on tullut siemennesteen näytteenotto. siinä sitten seisoin posket punaisena, kulli pystyssä kun terkkari lypsi ja katseli ihan läheltä miten lasti lensi. oi niitä aikoja :)

 • vittu pillu sentään

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 45
  987
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  781
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  393