Lapsinerot

äıʇnʇkuǝduǝuolǝu

Windows-ympäristö, joka on huikean virikkeellinen, kasvattaa neroiksi luokiteltavia lapsia, jotka jo lastenvaunuissa pystyvät muotoilemaan selviä lauseita ylpeiden äitiensä iloksi vaiheessa, jolloin muiden kakarat vasta yrittävät jokeltaa. Yleisin heidän oppimansa lause on:

-Linux hajottaa CD-asemia.

Kaksivuotiaina he osaavat jo kirjoittaa kyseisen lauseen tietokoneen näppäimistöllä ja lähettää sen Suomi24-keskustelupalstalle. On havaittu, että nerokkaimmat jo tässä vaiheessa osaavat kirjoittaa täysin oikein sanan Mandrake.

Vanhemmat tietysti innostuvat, ja hommaavat perheen nerolle Windows-tietokoneen. Jostakin selittämättömästä syystä nämä lapsinerot kirjoittavat edelleen sujuvasti vain lauseen:

-Linux hajottaa CD-asemia.

Näin kuluu 9 vuotta ja kehitys pysähtyy muutoin, paitsi edellä mainittuun Suomi24 -keskustelupalstaan nämä jo kehityksessään pysähtyneet edelleen kirjoittavat saman lauseen:

-Linux hajottaa CD-asemia.

Osa ei pysty enää tähänkään, vaan innostuu Sinolista ja sen vaikutteessa suoltavat vielä harhaisempaa...

Kippis!

3 kommenttia

Vastaukset

 • Taidat puhua kokemuksesta. Harmi että sinulle kävi noin :(

 • 2-vuotias lapsinero olin vuonna 1954. Myöhemmin surkea taantuminen alkoi joskus vuoden 1994 tienoilla saatuani käsiini Windows 3.1 tietokoneen.
  Apatiaa, selkeää selittämätöntä henkistä taantumista jatkui jonnekin vuoden 1997 tienoille, jolloin kiinnostuin viimeisenä oljenkortena järkevistä tiedostorakenteista, toimivasta komentopäätteestä ja kaatuilemattomasta käyttöjärjestelmästä ilman kernelin kääntöjä.
  Siirryin Linux-perustaiseen käyttöjärjestelmään ja sen myötä lähes kuusikymppisenä muistelen tuota pimeää Windows-kautta, kuten historioitsijat keskiaikaa, jolloin kaikkinainen kehitys pysähtyi joiksikin vuosisadoiksi.

  Elä siis ole pahoillasi...

  Enkä naukkaile Pena-Sinolia.

 • Eli windows kasvattaa kopiokoneita? ;D Kopioi itseään ja muita mutta ei kykene tulostamaan mitään omaa, mustekasetin kapasiteetti ei vain riitä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.