Krabin Ao Nangista hyvä hotelli

Lämpöön!

Oltaisiin lähdössä marraskuussa Krabille ja meille sopivan hotellin löytäminen tuottaa hankaluuksia. Hotellien kuvauksista ei oikein aukene ihan kaikki. Krabin kävijät siis, mikä hotelli olisi sekä tasoa **** sijaitsisi rannan tuntumassa, huoneista merinäköala, mutta toisaalta ei mitään moni kerroksisista hotelliakaan haluta.
Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan :-)

29

4193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika hankalaa...

      Jos pysytään Ao Nangin rannalla niin käytännössä vaihtoehtoja karkeasti kolme: Rannan itäpäässä Aonang Villa Resort ja Golden Beach Resort ja länsipäässä sitten Krabi Resort. Näistä vain Krabi Resort on "oikeasti" rannalla eli hotellialue ylettyy hiekkarantaan asti. Kahden muun osalta hotellin ja rannan väliin jää sellainen kävelytie (ei autoliikennettä).

      Mikään näistä ei ole 4 tähden hotelli, kaikki käytännössä 3 tähteä. Tuo rannan länsipään Krabi Resort on käsittääkseni alueen ensimmäinen ns. resort-tyyppinen hotellialue mikä on jo vähän vanhentuneen oloinen. Joku tykkää, joku ei. Nämä kaksi muuta ehkä vähän modernempeja vaikka eivät ihan uusi nekään. Mistään näistä hotelleista ei taida löytyä sellaista "avaraa merinäköalaa". Krabi Resort rantaa lähinnä olevista bungaloweista ehkä jonkinlainen. Muista kahdesta merinäköalaa tarjolla muutamasta ylemmän kerroksen hotellihuoneesta.

      Eli ainakaan Ao Nangin rannalta et ihan toiveitasi täyttävää hotellia taida löytää.

    • ventta

      Me olimme Peace Lagunassa. Rannalla se ei ollut, mutta ei se haitannutkaan, koska mielestäni Ao Nangin ranta ei ole kovin kiva. Meillä oli tapana ottaa Ao Nangin rannalta pitkähäntävene ja mennä päiväksi esim. Raileylle, Tubille, Bodalle ja tulipa käyty isommalla veneellä Phi Philläkin. Ei ne hotellien kuvat näytä yhtään siltä miltä ne näyttävät paikan päällä. Esim. peace lagunan uima-altaalla on jotain puita...ei niitä kyllä oikeasti ollut ;)

    • Lämpöön!

      Kiitos hyvistä vinkeistä molemmille :-) Juu kaikkeahan ei voi saada samassa paketissa. Se on varmasti viisainta mennä paremmille rannoille veneellä, tuon käsityksen olen saanutkin esittelyistä. Peace Laguna on vahva ehdokas hotelliksemme. Oliko mielestäsi hyvä ja siisti hotelli? Lagunassa on saatavilla myös "mökkejä", olivatko ne millaisia? Entä koko hotellialue, vaikuttiko rauhalliselta ja kuuluiko melua kaduilta?

      • Aika hankalaa2

        Peace Laguna on lähellä rantaa ja hotellista pääsee "takaportin" kautta oikaisemaan rantaan (ei tarvitse mennä pääkatua pitkin rantaan).

        Uima-altaat ovat Peace Lagunassa aika pienet ja "perusmalliset", toki kolme erillistä (pientä) allasaluetta mistä vähän saa vaihtelua. Altailla ei kuitenkaan mitään spesiaalikivaa esim. lapsille (ei mitään pieniä liukumäkiä tms lasten leikkipaikkarakennelmia).

        Hotellialue vähän rapistunut (esim. kulkuväylien puusillat ym, kevät 2011 kokemus) mutta ihan siisti. Cottaget ihan ok, mutta osa näistä on sellaisen vähän rämettyneen näköisen "sivulammen" varrella. Vain private cottaget ovat omia, irrallisia bungalow-tyyppisiä, deluxe ja superior cottaget ovat kaksikerroksisia rakennuksia missä samassa rakennuksessa siis vähintään 2 huonetta. Huom: Cottageissa ei ole erillisiä makuuhuoneita vaan ovat vain tilavahkoja, yhtä tilaa olevia huoneita.

        Superior-huoneisiin voi kuulua ainakin rakennuksen nro 7 ylemmissä kerroksissa melua hotellialueen viereen ulottuvalta baarikujalta. Muuten hotellialue hyvin rauhallinen.


    • ventta

      Yhdyn edelliseen. Me olimme superior huoneessa, ihan siisti eikä viereisen kadun baareista kuulunut häiritsevää melua. Ainoa huono puoli oli, että huoneissa oli todella vähän säilytystilaa 4 ihmisen tavaroille. Jotenkin sitä tavaraa vaan on vaikka kuinka vähällä määrällä lähtee reissuun. Lasten kanssa kun pitää kuitenkin olla vaatetta yms. mukana.

      Meidän lapset (9 ja 11) eivät kaivanneet mitään viihdykettä allasalueelle. Ihan pelkkä allas ja uimalasit riitti vaallan mainiosti ;)

      Allaspyyhkeistä oli aina pula, käytimmekin huoneen pyyhkeitä altaalla. Muistakseni siihen oli ihan lupakin, koska niitä allaspyyhkeitä ei ikinä ollut.

    • Lämpöön!

      Nyt alkoi epäilyttää tuo Peace Laguna.. Nimimerkki Aika hankalaa, mikä olisi hotelli johon itse menisit tuolla?

      • Aika hankalaa3

        Itse olen ollut vain tuossa Peace Lagunassa, kommentit muista hotelleista perustuvat vain omiin silmiin alueella kuljeskeltua ja tuttavien kommentteihin.

        Ei tuo Peace Laguna varmasti huono vaihtoehto tuolla ole. Olennaisena pointtina aiemmissa kommenteissa lähinnä se, että sellaista "hotelli puuterihiekkaisella paratiisirannalla" ei Ao Nangissa vain ole. Se jäi sanomatta että nuo Superior-huoneet ovat tosiaan varsin tilavia (paitsi sitä säilytystilaa) verrattuna moniin muihin ns. kahden hengen huoneisiin.

        Aonang Villa Resort olisi omasta mielestäni sijainniltaan kaikkein paras eli on aivan rannan vieressä rauhallisessa paikassa mutta kuitenkin sen rannan ostoskadun päässä ja hotelli on myös aivan siinä pitkähäntäveneiden lipunmyyntipisteen välittömässä läheisyydessä. Itse hotelli varmaan samaa tasoa kuin Peace Laguna, allasalue viihtyisämmän näköinen. Jossain valitettiin että Aonang Villa Resortissa olisi iso ongelma rajallinen määrä aurinkotuoleja altailla suhteessa hotellin asukasmäärään.

        Tärkeintähän Ao Nangissa kuitenkin on että on lyhyen matkan päässä tuosta pitkähäntäveneiden lähtöpaikasta mistä sitten kuljetaan niille "oikeille" hiekkarannoille pienen venematkan päähän.


    • Lämpöön!

      Kiitos teille suosituksista. Eiköhän se hotelli ole nyt selvillä :-)

    • onneksi olkoon!

      Harvoin näkee tällä palstalla asiallista keskustelua ja kommentointia.

      Onnittelut ketjun avaajalle ja kiitokset kaikille tähän osallistuneille!

    • aonang

      Me olimme Ao Nang Villa Resortissa ja omasta puolestani voin sitä suositella. Ao Nangin rannalla olimme vain muutaman kerran, otimme mekin yleensä pitkähäntäveneen (kätevää) ja ajoimme Raileylle tai Podalle. Ihanaa lomaa!

    • Toistekin menossa

      Omasta puolestani suosittelen Ao Nang Naga Pura Resort & Spa:ta http://www.aonangnagapura.com varasimme suoraan heidän nettisivuilta honeymoon paketin tarjoushintaan. Hotelli on vai 1-2v vanha ja todella siistissä kunnossa, henkilökunta oli eritttäin mukavaa ja avuliasta sakkia.

    • Muikkeliskuillelis

      Olemme menossa Ananta Burin hotelliin, onko kokemuksia? Plussat miinukset?

    • Krapin kävijä.

      Paras on Ao-Nang Villa Resort.
      Älä missään tapauksessa sorru Golden Beach Resorttiin. Se on surkea.

    • 20+1
    • ei nyt ihan noin

      Tuolla linkittämälläsi tripadvisor-listallasi oli hotelleja paljon muualtakin kuin Ao nangin rannalta (mistä tässä oli kyse). Eli iso osa listan hotelleista luokkaa 10 km:n päässä Ao nangin rannasta jolloin eivät taas kerran liitty mitenkään tähän ketjuun.

      Ja muutenkaan tässä ei ollut kyse siitä mikä on alueen paras hotelli vaan kysyttiin Ao nangin rannalta ****-hotelleista.

      Olettaisin myös että "Krapin kävijä" kommentoi myös että hänen mielestään tässä ketjussa keskustelluista hotelleista Ao nang Villa olisi paras (ja samaa mieltä olen minäkin erityisesti sijainnin vuoksi).

      Kyllä Seychelleiltä ja Mauritiukseltakin löytyy lukuisia 5 tähden hotelleita ja arabiemiirikunnista jopa 7 tähden hotelleja mutta näistäkään ei tässä kyselty vaan Ao Nangin rannan ****-hotelleista.

      • 3+2

        Villa ei ole käsittääkseni eikä kokemukseni mukaan ****-hotelli. Villasta kun vielä ottaa matkailijoille turhat fasiliteetit (kokoustilat, lasten "leikkipaikka" jne.) pois reittaus tipahtaa kahteen tähteen.
        Kyllä se on sellanen nuhrunen huonosti rakennettu hotelli jonka huoneista on puolet homeessa.

        Kuinkas toi Centara mikä löytyi listalta kanssa?


    • rehti **** tieto

      Koko Aonang on surkea "rannaton" turistirysänen. Älä sorru, Thaimaalla on tarjota jotain paljon parempaa.

      • Ja uutinen oli?

        Mikäs tuossa viestissäsi oli se pointti? Eiköhän tuon kaikki tiedä.

        Ao Nangin rannalta on vain lyhyt matka venematka monille Thaimaan parhaista rannoista ja sukelluspaikoista. Toimii hyvänä tukikohtana ja tarjoaa siinä sivussa kaikki turistikohteelle tyyppilliset palvelut. Jos rauhaa haluat, mene vaikka hotelliin Railay Eastille.

        Harva lappiinkaan menijä menee johonkin paikalliskylään istumaan vaan ympäröivää luontoa katsomaan.

        PS. Kun kerrot että Thaimaalla on tarjota "jotain paljon parempaa" niin älyllisen keskustelun kannalta olisi järkevää jos myös perustelisit tuota jotenkin ja kertoisit vaikkapa muutaman esimerkin.


    • ei oppi ojaan..

      Ei kaikki näy tietävän koska ao nangin rysään rahdataan sesonkina väkeä jatkuvana virtana.

    • luksuslommoo?

      Et ole kyllä ainoa joka ihmettelee tuota Krabin (siis nimenomaan tän ao Nangin) suosiota. Thaimaassa kun on paljon, jopa pakettimatkankin ulottuvissa olevia hienoja rantakohteita joista ei tarvitse lähteä erikseen, lisämaksusta:) veneellä kunnon biitsiä etsimään. "Paratiisiaarelle"/rannalle jonne sitten pakkautuu kaikki muutkin alueen matkalaiset.

    • Dr. Tourism

      Suosiossa koska hallitsee Phuketin, toisen "paratiisin" kanssa Suomen valmismatkamarkkinoita. Revohka menee sinne minne kyydit vie.

    • Mietinnän paikka

      Samaa minäkin mietin, että kannattaako Ao Nangiin mennä, kun kuitenkin haluaa viettää rantaelämää. Jos joka päivä pitää paatilla seilata päästäkseen kunnon rannalle, niin kyllä siihenkin uppoo aikaa ja rahaa. Kannattaiskohan kohde vaihtaa Koh Lantaan. Kuvat laskuveden aikaan ei kyllä nekään silmää hivele. Ananda lanta resorttia ajattelin kohtuuhintaisena vaihtoehtona (siellä se vähän tasokkaampi huone). Onko siitä jollain kokemusta? Mietin vain, että miten ne kuljetukset, jos on aamulla aikainen lähtö kentälle?

    • z-z-z

      Lantalle noista kahdesta ilman muuta, en edes miettisi enempää. Rannoilla ja koko saarella on kiva leppoisa meininki. Hotellia en tunne mutta tykättyhän tuosta on arvostelujen perusteella.

    • bitteschön*

      Krabin kuulut karstimaisemat voi halutessaan katsastaa matkalla lantalle. Muutaman päivän stoppi krabi townissa ja siitä päiväretkiä railaylle ja/tai saarile. Ao nangiin ei kannata jäädä lomaansa tuhlaamaan.

    • miukuliii

      No onpa piristävää lukea täällä taas näitä kommentteja. Joku kyselee hyvää hotellia niin siihen vastataan tyyliin "miksi menette Krabille, se on ihan paska"
      Me käytiin Krabilla 2009 marraskuussa ja ihastuttiin kyllä. Ollaan varmaan sitten ihan perähikiän juntteja, mutta Krabilla oli kaikki mitä lomalta odotettiinkin. Tämän vuoden alusta kävimme Phuketissa, joka oli miljoona kertaa enemmän turistirysä kuin Krabi. Ja se paljon haukuttu Ao Nangin rantakin oli mielestäni oikein kiva. Evästä vain mukaan ja rannalle aaltoja kuuntelemaan, väkeäkään ei ollut paljon, eikä rantatuoleja missään kuten muualla turistirysissä. Hotellimme oli Pavilion Queens Bay, joka oli **** hotelli. Tripadvisorin mukaan ränsistynyt ja huono, mutta oikeasti se oli todella siisti ja hieno hotelli. Joten ei kannata ihan sokeana kuunnella muiden mielipiteitä asioista!

      Thaimaa ja erityisesti Krabi oli oikein ihana paikka, sitä kaikkea mitä halusimme; turkoosia vettä, valkoista hiekkaa ja lämpöä, halpoja hintoja. Ao Nangista oli helppo ja halpa mennä ihanille lähisaarille, eikä marraskuussa ollut edes liikaa turisteja.
      Ja mikä parasta; uusi matka odottaa Krabille 6 viikon päästä! Nyt menemme Vogue Resortiin, koska emme valmismatkatoimistpjen kautta löytäneet enää edellistä hotelliamme. Vogue Resortin pihalla kävimme viime reissulla, ja se näytti tyylikkäältä. Itse tykkään, että hotellin tulee olla siisti ja suht.tasokas koska kaksi viikkoa siellä kuitenkin asustellaan.

      Ja vielä; Thaimaa on hyvä kohde normaalituloisille ihmisille, pala paratiisia arjen keskelle. Jos itselläkin olisi rahaa kuin kroisoksella, ehkä lähtisin johonkin vielä enemmän paratiisi kohteeseen esim. Seychelleille tms. Elämä on valintoja, eihän sinne Thaimaaseen ole pakko lähteä jos se niin paska paikka jonkun mielestä on! ;)

      • :)

        miukulii! Jos olisit samalla matkalla, niin et varmaan pilaisi lomaani, jos olisi toisinpäinkään. Mieltä kirkastavaa tietoa vuodelta 2011. Samat ajatukset mulla, mutta mielin iloisin kohti ensi vuotta ja Krabia - eikö näin?


    • KohtaAurinkoon

      Heiiii Krabilla kävijät... Tahtoisin tietää pari juttua kyseisestä paikasta? Eli jos ja kun menemme sinne mitä mieltä olette hotellista nimeltä Srisuksant resort ja siitä alueesta kun katselin missä main se on niin näyttäs olevan aikalailla ylempänä (n.15km päässä) Ao nang rannasta? Onko sieltä eri kulkuyhteydet niille paratiisirannoille, vai kuljetaanko sinne aina nimenomaan tuon Villa Resortin nurkilta?? Hui mulla jännittää, kohta lähtö pelkillä lennoilla.. Oltu KataKaronilla ja Khao Lakissa.. Sitte jos joku vielä osais kertoa millä alueella krabilla on parhaat markkina/katukeittiö elämykset??? Khao Lakissa oli aivan ihanat :D Kiitos jos joku vaivautuu kertomaan hiukan tietämättömälle :)

      • tosikaukaa

        Huh, tosi kaukana majoitus. Viimeksi siellä olleet sanoivat, että piti kävellä ensin n 5km isomman tien varteen, josta tasatunnein (milloin nyt kulkivatkaan) tuli paikallinen bussi, jolla pääsi seuraavaan paikkaan. Mitään vaihtolippusysteemiä ei ole vaan seuraavalle bussille maksettiin oma hinta kyydistä. Sillä pääsee melkein pääkadun varteen lähelle rayavadee hotellia. taas pikku reippailu, josta voi ottaa lennosta vaikka taksin loppumatkalle rannalle/rantakadulle. Viimeinen taksikyyti oli halpaa, n 300THB/suunta, mutta se vie ihan mihin kohtaan haluatte. paratiisirannoille kuljetaan longtail-veneillä. voi vuokrata oman (maksaa koko päivästä) tai mennä yhteiskuljetuksella.
        Markkinat ovat päätien varrella, mutta se on toisella puolella ao nangia. taksi tietää viedä perille.


    • AUTS huhhuijjaa

      Elikkäs, meillä ei ole vielä majoitusta mutta kavereillamme on tuolla majoitus :) Eli tarkoitatko että kun markkinat on toisella puolella ao nangia niin se olisi juurikin sillä puolen missä on esim tämä villa resort ja nähtävästi monet muutki hotellit?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe