Mitä tehdä?

Mira44

Olin Gambiassa ystävättäreni kanssa keväällä. Tapasin erään miehen,jonka kanssa olen ollut siitä lähtien yhteyksissä. Hän asuu Kotussa ja töissä eräässä hotellissa. Olen lähettänyt hänelle rahaa aina kuukausittain ja nyt on alkanut epäilyttää, että hänellä on muitakin naisia. Tarkoitus olisi matkata sinne uudestaan loppuvuodesta. Eri keskustelupalstoilta on selvinnyt, että on paikallisten miesten yleinen tapa pitää useita naisia rahoittajina. Miten selvitän asian oikean laidan ja epäilykseni?

70

2196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkki etelästä

      Taas yksi tyhmä nainen lisää, nämä tällaiset jutut alkavat jo kyllästyttää, älkää enää jaksako.

    • Rahat pois

      Miehellä on muitakin naisia, se on 99,9% varma asia. Sinun ei tarvitse asiaa alkaa selvittelemään, koska maan tapana on että eurooppalaisia naisia pidetään lypsylehminä ja lippuna parempaan elämään. Sinuna unohtaisin koko miehen.

    • provo?

      Eiköhän tämä ole provo juttu? Ei kai kukaan nyt niin tyhmä ole, että lähettää rahaa kuukausittain jollakin hotelli-poitsulle....

      • kilikellot ei soi

        " provo? " hei, kyllä löytyy muitakin naisia, jotka sponssaavat gambialaisia miehiä Suomesta käsin. Viedään sinne kännykkää, läppäriä, merkkivaatteita jne. ja kotoa käsin sitten lähetellään rahaa. Uskovat naisparat, että pystyvät näin pitämään miehen ns. itsellään näiden lahjusten turvin. Mutta eivät ole miehet yhden naisen varassa, naisia heillä on monissa Euroopan maissa kierroksissa.


      • gambia_xx
        kilikellot ei soi kirjoitti:

        " provo? " hei, kyllä löytyy muitakin naisia, jotka sponssaavat gambialaisia miehiä Suomesta käsin. Viedään sinne kännykkää, läppäriä, merkkivaatteita jne. ja kotoa käsin sitten lähetellään rahaa. Uskovat naisparat, että pystyvät näin pitämään miehen ns. itsellään näiden lahjusten turvin. Mutta eivät ole miehet yhden naisen varassa, naisia heillä on monissa Euroopan maissa kierroksissa.

        Tosi on! Uskokaa jo naiset/ miehet että olette heille sosiaaliturva ja heidän pyrkimyksenään on haalia mahdollisimman monta " ystävää" ulkomailta sponsoroimaan heitä ja koko sukua.Miksi tehdä töitä kun chattailemalla Skypessä ja facessa tienaan paljon enemmän.Nykyään on yleistynyt nettiseksi homojen ja iäkkäimpien leidien kanssa rahankeruu mielessä.Jos epäilet poikaystäväsi pettävän,seuraa hänen Skype ja facebook käyttöään.Siellä he yleensä sitten piilottavat online tilansa vaimolta / tyttöystävältään,mutta jonkun voi kysyä vakoilemaan.


    • näin on

      olen ollut mukana samassa jutussa mutta toinen paikka Afrikassa, annan ystävällisesti neuvon että jätä häntä.....löytyy parempaa miehiä

    • taisi tulla Jimiltä ohjelma Gambiasta, joka on eurooppalaisnaisten seksimatkailukohde ja palvelut juuri noilta työntekijöilt ym. Voi tietysti olla mahdollista ettei kohdallesi olisi sattunut sivutoiminen rattopoika, joka ansaitsee elinkeinonsa naisilta.
      On tv ohjelman mukaan hyvin yleistä.
      En tiedä kannattaako mennä tarkastamaan. Sitä ei koskaan tiedä mitä siitä seuraa, kun menet.

    • HK:n sinistä ..

      40 naiset "astuttaa" itseään Gambiassa, kun ei vät suomessa saa..Näin se juttu vaan on..

    • Komppaa Gulia

      Ei hätää ! Gambian gulit tuuppivat vaaleita homoja vapaa -aikoinaan, silloin kun naisia ei ole paikalla. Joukossa on myös suomalaista nuorukaista..... rahat kyllä kiertävät takaisin suomeen... joskin "kuraantuneinä". Ei hätiä mitiä....

      • kattiakans

        Tyhmä provo, Mira44, etkö mielikuvituksesi riittänyt parempaan.


    • Maippuli54

      Kannattaa varmistua asiasta. Paras tapa on matkustaa Gambiaan "yllättäen", kuten ystävättäreni teki. Hän sai selville, että miehensa oli muiden turistinaisten kanssa. Se suhde päättyi siihen. Rahaa he yleensä haluavat, mutta järki käteen ettet lähetä ns liikaa. Muista paikallinen tulotaso. Onnea yritykselle ja voit samalla matkalla kenties löytää uuden ihqu miehen kenen kanssa jatkaa. Näin kävi myös ystävättärelleni vaikka oli vain viikon matkalla:)))

      • hih-hei

        Eräskin nainen ikääntyvä nainen lomaili Gambiassa moneen kertaan, yritti yhden jos toisenkin gambin kanssa seukata, mutta aina ne mieht vaan pyysivät rahaa ja jos eivät saaneet, suuttuivat kovasti, jopa väkivaltaa sai nainen kokea. Löysi lopulta kuuden kokeilun jälkeen sen kuuluisan gambihelmen, jonka kanssa kieliongelmia riittää, kapulakieli hallinnassa ainoastaan.


    • Mariska__49

      Ihmetykseni oli suuri, kun mieheni osaa puhua vähän myös suomea ja ruotsia vaikka ei ole kertaakaan matkustanut näihin maihin. Olen edelleen samaan mieheen yhteydessä, vaikka tiedän, että hänellä on muitakin naisia. Yksi heistä muista on Suomesta. En asiasta välitä ja rahoitan mieheni oman yrityksen perustamista Gambiaan.

      • Aivot mukaan

        Olen asunut Afrikassa useita vuosi eri Afrikan maissa. Alaisinani on niin paikallisia kuin eri puolilta maailmaa olevia asiantuntijoita. Olen nähnyt miten ruotsalaiset rakastuvat hotellien huoriin palavasti ja haluavat viedä naiset mukanaan kotimaahansa. Vaikka olen itse ja tytöt tunteva hotellin turvallisuuspäällikkö on pyynnöstäni selittänyt reaaliset tosiasiat niin silti järki ei mennyt päähän.
        Suomalaiset miehet nyt useimmiten ovat ymmärtäneet naisten toimivan ansaitakseen.
        Suomalaisia naiiveja naisiakin joutuu joskus auttamaan ymmärtämään vastaavien miespuolisten ammattilaisten toimintaa .
        Suuri osa ansaitusta rahasta menee eri laisille välikäsille kuten portsareille, turvamiehille jne,
        Älkää missään nimessä kuvitelko, että rakkaus löytyy hotellien auloista tai uimarannoilta. Osaavat ammattilaiset tietävät aina muutaman sanan tarvittavaa kieltä tai onkivat tarvittavat Fraasit ennakkoon. He aina tuntevat jonkun henkilön juuri sinun maasta ja muutaman kaupungin tai paikannimen, hellä on auttajia vastaanotossa ja tietävät teistä tarvittavan.


    • tositarinat22

      Sama toistuu,kuin miehillä jotka lähettävät rahaa Thaimaahan Pattayalle. Kysy ensin.mikä on se summa jolla hän pärjää kuukauden. Lähetä vain se, ei ylimääräistä vaikka mitä selityksiä tulisi. Käy paikanpäällä tai pyydä jotain ystävärtäsi selvittämään asia jos matkustaa sinne. Itse tein näin ja mies vaihtui samantien. Petti minua muiden turistien kanssa ja selvisi paikanpäällä. Nyt minulla on uusi mies Gambiassa, tosi uskollinen, jonka matkatoimiston perustamiseen osallistun. Vuodessa tai kahdessa hänellä on oma matkatoimisto Gambiassa. Ilomielin maksan siitä osan, kun se auttaa häntä.

      • Anneli_Tulppa

        Miksi pitäisi lähettää kuukausimenoja vastaava summa? Kai tämä hurmuri saa palkkaakin siitä hotellihommasta.

        (kuka näitä aloituksia muuten tehtailee, suomi24 vai ulkopuoliset sepittäjät?)


    • wre64546

      provo.....

    • Iso Gee

      Kannattaa pistää rahat ennemmin Gambinaan kuin Gambiaan.

    • ++xx++

      Selvitä seuraavat asiat jotain kautta: Asuuko tämä ystäväasi yksin vuokratussa asunnossa vai työn puolesta? Tämä antaa osviittaa onko sähkö, vesikuluja. Mitä maksavat siellä vaatteet? Jos polttaa tupakka? Miten paljon maksaa asunto ilman kalusteita. Huomaa eurooppalaisille hinnat aina euroissa. Älä käytä sitä mittapuuna. Opettele paikallista kieltä. Kysele mitä saavat palkkaa? Normaali elämiskustannukset ovat sopusoinnussa palkkaan. Onko palkka vakuutuksella vai ilman? Eli maksaako työnantaja sosiaaliturvavakuutuksen tehdystä työstä?
      Mitä maksaa kännykkä ja siihen puheaika? Elämän perusasiota mutta antaa mittapuuta kulutukseen normaalisti,

      Hyvin usein pyydetään rahaa 200-300Eur ? Mieti mitä sillä saa paikanpäällä paikallisella kurssilla.

      Sielläkin voi olla tapa että mies on naimisissa, mutta sitä ei näy missään. Lähettämilläsi rahoilla ylläpidetään perhettä tai lähetetään rahaa kotiin, joka on yleistä näissä maissa.

      Vaikka tuntuisi kuinka pahalta katkaise suhde jos sinä olet aina se osapuoli, joka maksaa kaiken!

      Myös merkki toisesta naisesta on että puhelin on kiinni pitkiä aikoja. Silloin merkki siitä ettei haluta sinun soittejesi häiritsevän jos mies on jonkun muun kanssa.

      Älä paljasta koska olet mahdollisesti menossa uudelleen. Tilaat vain matkan ja järjestät majoituksen jotain muuta kautta.

      Onnea selvitys työllesi! Samoin harkintaa!!

      • möllikkälä

        200-300e on aika hemmetin paljon. Mä lähetän mun miehelle silloin tällöin (en edes joka kuukausi) 50-100e ja on siitä tosi tyytyväinen. Joskus saattaa pyytää 150e jos tarttee jotain ekstraa. Harkinnanvaraisesti sitte lähetän sen 50e ylimäärästä jos katson et on tarpeellista. esim. jalkapallokisojen vuoksi en maksanut hänelle lautas-antennia

        Kaikki ei ehkä kuitenkaan ole niin köyhiä kuin väittävät olevansa. Jos on varaa kännykkään, telkkariin jne. mukavuuksiin, ei mun mielestä ole ihan köyhimmästä päästä.


    • johanna.jee

      Oon 16v, ja oon lähössä viikon vaihtees Bulgariaa Sunne beacille. Haluisin hakee sieltä tupakkaa, niin oon kuullu juttuu et sielt saa alaikänen ?
      Mut jos sen laittaa matkalaukkuu nii alkaako ne penkomaan sunmuuta? ja tietääkö kukaa paljon maksaa, euroissa ? :)

      nopeita vastauksia kiitos!

      • no jee jee!

        Gambia on aika kaukana Bulgariasta.


    • johanna.jee

      katos vaa

    • lagi_luke

      Ei tämä Mira44:n viesti ole todennäköisesti mitään provoilua/trollailua. Thaimaassa on samanlainen meininki: keski-ikäiset miehet lähettelevät parikymppisille tyttöystävilleen rahaa ja luulevat, että he ovat uskollisia, kun mies on kotimaassaan. En tajua, miten vanhat miehet voivat olla näin naiiveja. Todellisuudessahan näillä naisilla saattaa olla montakin "sponsoria" samaan aikaan.

      Miran tapaus on vastaava, vaikka onkin kyseessä Gambia ja köyhempi osapuoli on mies.

      • tyhmyys huipussaan

        Oli miten oli, mutta on kyllä suurta tyhmyyttä osittavaa, jos lyhyen tuttavuuden jälkeen alkaa lähettelemään rahaa jollekin mustalle gigololle, jolla aivan varmasti muitakin naisia kuvioissa, ja jokaisesta ukko yrittää saada taloudellista hyötyä.
        Ei se mies pysy uskollisena yhdellekään naisista, se nyt vaan ei kuulu heidän hyveisiinsä.
        Naiset ehkä kuvittelevat, että jos lähettää rahaa, niin sillä saa pidettyä miehen uskollisena, hui hai, ei ne sellaista sanaa kuin uskollisuus, edes tunne.


      • Pötypuhetta.-

        Thaimaaseen ei ykskään mies mitään rahojaan lähettele.


    • behäppy

      En uHän sanoi, että olen hänen ainoansa,eikä muita ole. Ei hän pyydä rahaa, up to you on ainoa mitä hän sanoo. Uskon, että hän ei muita tapaile. Siksi lähetän rahaa. Olen uskollinen ja niin on hänkin. Kateellisia on monta,joilla ei samaa onnea ole:)

      • hopotihoijaa

        Hihhih........kiva lukea näitä OUTOJA viestejä täällä...jos tää ei oo provo, niin sääliksi käy...
        No meitä on joka lähtöön, on naiveja, tyhmiä ja sit vaan jotkut on niiiinnnn "sinisilmäsii"!!

        Sinun kannattaa mennä sinne Gambiaa, niin ettet ilmoita tulostasi ja sitten vaan "väijyt" tätä sinun rakastasi, niin huomaat totuuden :-)


    • epressa

      Samaa onnea? Onko onnellista olla suhteessa, jonka toinen osapuoli asuu Afrikassa, toinen Suomessa?

      • maailma on

        Maailmassa asuu monikin rakastunut kaukana toisistaan ongelmitta. Mutta nuo rahanlähettämiset turistien viihdyttäjille on täyttä naiviutta. Jos ei muuten usko niin laitapas ystävättäresi asialle. Tuskin lähetätte rahaojanne sen jälkeen ainakaan molemmat samalle kaverille.


    • Hehe-.,

      Sanokaa että tämä ei ole totta,eihän?

      • ei totta.

        Selvä provohan tämä on, ei kukaan ole noin tyhmä.


      • hohhohhoijjaa
        ei totta. kirjoitti:

        Selvä provohan tämä on, ei kukaan ole noin tyhmä.

        Mistä näitä tyhmiä oikein sikiää???
        Suomessa on tuhansia miehiä jotka lähettää Thaimaahan rahaa "naiselleen" jolla on satoja ellei tuhansia muitakin miehiä.

        Suomessa on myös tuhansia naisia jotka lähettää rahaa Gambiaan "miehelleen" jne jne

        Ja suomalainen maksaa aina!


    • ohhohh
    • essi_p90

      Kannattaa oman neuvoni myötä antaa tuhnuluukkua suomalaisille!!

      • sivustalukija

        Gambian gigoloista tuli taannoin dokumentti televisiosta. Hyvin ovat köyhiä. Mikä ihme sitten jos ottavat mielellään rahaa vastaan. Joku kertoi olevansa kovastikin rakastunut johonkuhun rahaa lähettävään naiseen.
        En ole koskaan käynyt maassa ja tuskin olisi mitään "menekkiäkään" meikäläisellä enää. Mutta eihän täällä Suomessa tässä iässä enää edes tunne itseään naiseksi, kuten kylläkin taannoin Tunisiassa tai Egyptissä.


      • Gambiaan syksyllä
        sivustalukija kirjoitti:

        Gambian gigoloista tuli taannoin dokumentti televisiosta. Hyvin ovat köyhiä. Mikä ihme sitten jos ottavat mielellään rahaa vastaan. Joku kertoi olevansa kovastikin rakastunut johonkuhun rahaa lähettävään naiseen.
        En ole koskaan käynyt maassa ja tuskin olisi mitään "menekkiäkään" meikäläisellä enää. Mutta eihän täällä Suomessa tässä iässä enää edes tunne itseään naiseksi, kuten kylläkin taannoin Tunisiassa tai Egyptissä.

        Rouva hyvä, jos menet Gambiaan, niin taatusti löytyy sinulle seuraa, siitä ei ole epäilystäkään.
        Siellä ei kenenkään naisen tarvitse olla ilman kavaljeeria, oli nainen minkä ikäinen tai näköinen tahansa, usko minua, on kokemusta ja ikääkin tosi reippaasti.
        Siellä voit tuntea itsesi naiseksi takuuvarmasti.


      • perhosensiipiä
        sivustalukija kirjoitti:

        Gambian gigoloista tuli taannoin dokumentti televisiosta. Hyvin ovat köyhiä. Mikä ihme sitten jos ottavat mielellään rahaa vastaan. Joku kertoi olevansa kovastikin rakastunut johonkuhun rahaa lähettävään naiseen.
        En ole koskaan käynyt maassa ja tuskin olisi mitään "menekkiäkään" meikäläisellä enää. Mutta eihän täällä Suomessa tässä iässä enää edes tunne itseään naiseksi, kuten kylläkin taannoin Tunisiassa tai Egyptissä.

        Gambiassa on menekkiä kaikille naisille, iästä ja koosta riippumatta. Äitini on 79 v ja olisi ollut ottajia, namisiinmenoa jokunen ehdotti. Haluavat konstilla millä hyvänsä päästä sieltä köyhyydestä pois.


    • gigolot

      Mies voi hyvinkin "lypsää" sinua.Asia selvinnee, kun lopetat rahalähetykset & katsot seuraavalla kerralla, odottaako mies vielä sinua. Realismia peliin!!

    • Misu49

      Tuota, pitäisiköhän meitin hieman koordinoida tätä. Jos möllikkälä lähettää rahaa 150 e miehelle. Mie lähetän noin 200-250e. Muutkin lähettävät aikaslailla samanverta ja kyseessä on sama mies. Jos meitä onkin 4-5 naista ja samalle miehelle mennee rahat, niin hänhän saa noin 1000e kuukaudes pelkästää meilt suomalaisilt. Lisäksi muunki maalaiset naiset mitä todennäköisemmin lähettävät rahaa hänelle. Toki osa lähettää vain silloin tällöin. Kuitenkin aikas hyvät tulot tullee miehelle mitään tekemättä. Toki pitää meille kullekin seuraa viikon tai kaksi vuodessa.;)

      • sivustalukija

        No oispa tuuri kun lähettelisitte samalle miehelle rahaa. Miehiä siinä dokumentissa oli paljon. No miksi oikeastaan kukaan tyytyisi yhteen naiseen, joka käy ehkä kerran pari vuodessa, miten ihmeessä aika kuluisi muun osan vuotta?
        Ja oletteko sitten itse uskollisia tälle gampialaiselle miehelle?
        Ehkä pitää mennä joskus katsomaan, että olisiko tosiaan minullakin siellä menekkiä. Voisi tuntea itsensä naiseksi vielä kerran.
        En todellakaan ole ruma, mutta parhaat päiväni nähnyt.
        Ja täällä Suomessa ukko kuin ukko, joka ei edes minulle kelpaisi, katselee nuoria naisia.


      • möllikkälä

        Tän möllikkälän ukko ei oo hotelli/rantapoitsu eikä olla tavattu gambiassa seksilomalla. Eikä hän asu Kotussa. Ja on muuten mun aviomies. Siis yksi putos pois näistä 4-5.stä naisesta jotka "samalle miehelle rahaa lähettelee".

        Lisäksi tiedän millaisissa oloissa hän siellä asuu ja miten tulee toimeen, joten ei voi siihenkään vedota.

        Yleensä lähetän siis 50-100e ja on siitä ollut kiitollinen. Nyt ei ole kolmeen kuukauteen saanut minulta mitään, eikä kyllä ole pyydellytkään. No ehkä te muut olette sitten lähettäneet tarpeeksi niin ei ole mun viiskymppistä tarvinnut:)


    • wifisuggeroijat

      Ihmiset saavat hölmöjä päähänpistoja, joita ei välttämättä voi vastustaa. Mielessä ei ole palomuuria. Ainoa keino on pidemmällä aikavälillä sitten korjata toimintaansa, jos mahdollista.

    • äly hoi...

      Miksi ihmeessä lähetät rahaa jollekin tuntemattomalle janterille toiselle puolelle maapalloa???? Aikuinen nainen ja noin sinisilmäinen? Minä en ketään miestä elättäis rahoillani edes suomessa, jos joku alkais rahaa hirnumaan.

      Usko huviksesi, et ole ainut nainen hänelle, etkä sitä koskaan tule olemaan. Tienaavat hyvin pyörittelemällä montaa naista kerrallaan.

      Mitä jos ihan ekana lakkaisit lähettämästä rahaa, aikunen ukko osaa tienata rahansa itte jos on hotellissa töissä. Täysipäinen ja itseään kunnioittava mies ei edes sun rahojas vastaan ottais. Jos tälle kuitenkin kelpaa sen kummemmin mukisematta, niin selvää hyväksikäyttöä.

      Jätä kuule omaan arvoonsa tollanen musta makkara, ja pysyttele perinteisessä sinisessä lenkissä.

    • Saitko HIV:n?

      Se mies rakastaa vain rahojasi, ei sinua!

    • fiikus piikus

      Jos ei olekaan ainoa nainen
      MUTTA tuo mies tekee onnelliseksi,mitä sitten?!

      • fiikus piikus

        Mulla on Gambialainen vaimo jota rakastan ja joka tekee mut onnelliseksi,saan sextailla hänen luvallaan hänen sistereiden(ystävien) kans jos haluan.(vielä en ole tosin sitä tehnyt ).Sexi on sexiä,rakkaus on eri asia.Ja jossain vaiheessa voin haluta vaihtelua,muttei se tarkota sitä että rakkaus vaimooni olis hiipunut.Suomessa Reiska saa kävellä Pertsan kanssa alttarille,saavat ...tana kohta adoptoida lapsenkin mutta sitä että mies saa useamman kuin yhden vaimon kerrallaan,sitä ei muka tajuta...HUHHUH !!!!Herätkää...


      • möllikkälä
        fiikus piikus kirjoitti:

        Mulla on Gambialainen vaimo jota rakastan ja joka tekee mut onnelliseksi,saan sextailla hänen luvallaan hänen sistereiden(ystävien) kans jos haluan.(vielä en ole tosin sitä tehnyt ).Sexi on sexiä,rakkaus on eri asia.Ja jossain vaiheessa voin haluta vaihtelua,muttei se tarkota sitä että rakkaus vaimooni olis hiipunut.Suomessa Reiska saa kävellä Pertsan kanssa alttarille,saavat ...tana kohta adoptoida lapsenkin mutta sitä että mies saa useamman kuin yhden vaimon kerrallaan,sitä ei muka tajuta...HUHHUH !!!!Herätkää...

        Kyllä mä ymmärrän sen kulttuurin/uskonnon tavan sallia monta vaimoa(gambiassa max 4) mutta en sitä et vaimo sallii sistereiden sextailun ilman avioliittoa.

        Tuo mitä sun vaimo antais sun harrastaa olis niinku avoin suhde ja sitä voit toteuttaa suomessakin. Tosin sellaista naista joka sen sinulle sallisi ei ehkä kovin helpolla täältä löydy.Tuntuvat useimmat suomalaiset naiset olevan melkoisen tiukkapipoisia asian suhteen.

        Itselläni on gambialainen aviomies ja tuskin hän on vain nyrkkikyllikin kanssa seurustellut sillä välin kun emme ole yhdessä. Mitäpä minä siihen sanoisin, eipä tuo ole minulta pois jos itsensä jonkun naisen kanssa tyydyttää eikä rakastu siihen naiseen. Kunhan keskittyy vain minuun kun olemme yhdessä ja huolehtii taudeilta suojautumisesta niin mulle ihan sama mitä siellä puuhailee.

        Melkoisen pitkiä aikoja ollaan erossa ja kyllä minä olen käynyt itsekin hieman "hoitoa saamassa" eli vieraissa. Sitä ei toki kannata miehelle kertoa, sillä eihän nainen saa sellaista tehdä vaikka mies itse kävisikin vieraissa.

        Olen sitä mieltä että seksi on iloinen asia eikä elämä pihtaamalla paremmaksi muutu. Rakkaus on eri asia niinkuin fiikus piikus totesi. Moraaalinvartijat on asia erikseen ja teidän kommentit valuu kuin vesi hanhen selästä.


      • pollenpakarat
        fiikus piikus kirjoitti:

        Mulla on Gambialainen vaimo jota rakastan ja joka tekee mut onnelliseksi,saan sextailla hänen luvallaan hänen sistereiden(ystävien) kans jos haluan.(vielä en ole tosin sitä tehnyt ).Sexi on sexiä,rakkaus on eri asia.Ja jossain vaiheessa voin haluta vaihtelua,muttei se tarkota sitä että rakkaus vaimooni olis hiipunut.Suomessa Reiska saa kävellä Pertsan kanssa alttarille,saavat ...tana kohta adoptoida lapsenkin mutta sitä että mies saa useamman kuin yhden vaimon kerrallaan,sitä ei muka tajuta...HUHHUH !!!!Herätkää...

        Olen ymmärtänyt, että gambialaiset naiset eivät sekstaile muiden, kuin aviomiestensä kanssa.
        Kuinka ne vaimosi sisterit sitten, ovatko he niin vapaamielisiä, että voivat sekstailla kanssasi, kuulostaa aika erikoiselta.
        Kun sanotaan, että gambialaiset naiset ovat todella siveitä, siis ne kunnolliset naiset.


      • pollenpakarat
        pollenpakarat kirjoitti:

        Olen ymmärtänyt, että gambialaiset naiset eivät sekstaile muiden, kuin aviomiestensä kanssa.
        Kuinka ne vaimosi sisterit sitten, ovatko he niin vapaamielisiä, että voivat sekstailla kanssasi, kuulostaa aika erikoiselta.
        Kun sanotaan, että gambialaiset naiset ovat todella siveitä, siis ne kunnolliset naiset.

        Tämä oli osoitettu fiikus piikus sinulle.


    • fiikus piikus

      Olihan toi mitä vaimolta kuulin mullekin aika pommi,mutta kyl mä sopeudun tohon et saan koskea halutessani hänen ystäviin yhtälailla.Me ollaan onnekkaita kun puolisomme ovat Gambiasta.Mä voin kaivata jossain vaiheessa vaihtelua nimittäin.Oon kuullu ja lukenu jatkuvasti jotain huonoja puolia Gambiasta,ja ihmetellyt sitä että jotkut nähdä KAIKEN erilaisen Suomeen verrattuna jotenkin huonona asiana.Nykylait on menny siihen suuntaan että kaikki on ..malauta sallittua MUTTA kun rakastut mustaan ihmiseen, tutut ja ystävät sekoaa Suomessa...

    • fiikus piikus

      Ja mitä taas tulee vaimooni,saako hän tehdä saman eli "duunailla" ystävieni kanssa? EHDOTON EI.Saako käydä "vieraissa" EHDOTON EI.SOVINISMIA? EI,ne on mun ja vaimoni välisiä ,sulassa sovussa tehtyjä lupauksia ja sääntöjä.

    • pellonraivaaja

      Mikään ei voi olla niin ihanaa kuin rakastuminen afrikkalaiseen naiseen. Sellaista syvää läheisyyttä, jonka olen kokenut mustan naisen kanssa on mahdotonta kokea kenenkään muun kanssa. Jotenkin vaan tuntuu, että meillä on yhteinen sielu ja se pitää meidät yhdessä ikuisesti. Olen mies, mutta uskon, että nainenkin voi kokea saman afrikkalaisen miehen kanssa. Sanotaan, että rahalla ei rakkautta saa, mutta jos voit auttaa rakastettuasi ja hänen läheisiään niin eikö sekin ole rakkauden osoitus ja jos rakastat, anna mennä täysillä.

    • fiikus piikus

      Se että sisterit saavat luvan moiseen oli mullekin pommi,eka kerran törmäsin tähän kun kävin vaimoni kanssa kylässä hänen sisterinsä luona. n.45v nainen oli 5lapsen äiti asui paritalossa,toista puoliskoa asui hänen miehen toinen vaimo jonka kans miehellä 2 lasta...Kyläilyn lopussa vaimoni sisteri mulle -Olet koska tahansa tervetullut tyttäreni luo yöpymään...hänen tytär oli kaunis 23v jonka kanssa juttelin kaksistaan kun menin vaimoni pyynnöstä myymään hänen seuraksi pähkinöitä kadulle.Tajusin vasta jälkeenpäin että mua tutustutettiin häneen harkiten... ...Sitten koitti lähtö kotiin, ja taxissa kysyn rakkaalta vaimoltani -Ymmärsinkö oikein jne.. -KYLLÄ, YMMÄRSIT OIKEIN! - Ai jaa...-No,saanko tulla tänne yöksi jos joskus haluan ja mitä ajattelisit jos tulisin -( Vaimo nauraa makeasti) -Hölmö,hänhän on ystäväni tytär,tietysti voit tulla tänne JOS välttämättä haluat !!!

      • ohoohoo

        Siis onko tuo nyt ihan totta, että voit paritella sisterin tyttären kanssa jos haluat.
        Musliminainenko voi olla noin vapaamielinen, että antaisi ihan luvan kanssa käydä vieraissa.
        Kyllä itse olen saanut ihan erilaisen kuvan paikallisista naisista. Serkkuni on naimisissa kristityn gambialaisen naisen kanssa, eikä tulisi kuulemma kyseeseenkään, että mies saisi luvan moiseen touhuun.


    • fiikus piikus

      Vaimoni onkin muslimi.Totta tuo on mitä kirjotan.

    • fiikus piikus

      Niin,kyllä sisterinkin täytyy sitä haluta,ei vaan minun...Toisen kerran tähän asiaan törmäsin kun soitin vaimolle n. 2kk sitten ja vaimoni luona oli yksi hänen sister jonka tunnen hyvin ,mukava ja nätti neiti.Hän tuli puhelimeen ja toivoi että rakasteltaisiin kun menen sinne vaimoni luo seuraavan kerran.Kysyin Mailta onko hän kysynyt lupaa vaimoltani,hän kysyi siinä puhelun aikana asiaa vaimoltani joka huusi niin että kuulen-Ofcourse, darling,!

      • pilllliiiiii

        Anteeksi vaan, mutta kyllä ihmetyttää tuollainen, musliminaiset eivät siis olekaan niin hyveellisiä, kuin annetaan ymmärtää.
        Voivat naiskennella sisterin miehen kanssa, hohhoijaa, taitaa olla potaskaa nämä sinun juttusi.17


    • fiikus piikus

      Näillä vaimoni ystävillä ei ole miehiä.Ja mitä paheellista näet asiassa?

      • yliherra

        Gambiassa ei siis odoteta, että nainen on neitsyt avioliittoon mennessään, olenko väärässä?
        Olen kuullut siellä asuessani todellakin, että jos on ns.hyvä nainen, on neitsyt kunnes menee naimisiin.


      • ufoillaan
        yliherra kirjoitti:

        Gambiassa ei siis odoteta, että nainen on neitsyt avioliittoon mennessään, olenko väärässä?
        Olen kuullut siellä asuessani todellakin, että jos on ns.hyvä nainen, on neitsyt kunnes menee naimisiin.

        Minulle ovat gambialaiset tuttavani kertoneet, että vasta avioliitossa tulee seksi kuvioihin ja että gambialaiset naiset eivät ole saatavissa sekstailuun ilman avioliittoa.
        Taitaa sinulla fiikus piikus olla vähän tavallista erikoisemmat kuviot, vai pistätköhän hiukan väritystä juttuihisi.


    • fiikus piikus

      Mun vaimo on mielestäni aika vanhoillinen mutta sain kyllä hitusvinkulaa ennen avioitumista,tosin vasta neljännen yhteisen päivän jälkeen.Ja ennen vaimoani hiihtelin parin paikallisen pimatsun kansssa ja molemmat oli muualta(Senegal ja Nigeria),toisella oli kalvokin paikallaan mitä en ollut uskoa koska neiti vaikutti aika villiltä...jälkeenpäin kuulin että ne operoi sen takaisin niin että maine säityy neitsyenä..Naiset tietävät onko kalvon takaisinompelu mahdollista.Totta on se että kuvioni voivat olla tavallista erikoisemmat mitä muilla,mutta totta kaikki on mitä kirjotan,ei mulla ole syitä valehdella.

    • Asiointinumero

      Melko huono provo. Kuka yleensäkään hakee Afrikasta muuta kuin hetken huumaa?

      • hetkenhekuma

        Hetken huumaa ja hupia olen sieltä hakenut jo muutaman vuoden, sitä saanutkin, enkä muuta sieltä halua.


    • w,un

      !? Eli,Suomalainen mies eikä nainen voi Afrikkalaiseen rakastua,niinkö?!

      • rahaamulleheti

        Nainen voi rakastua, mieskin voi, mutta se on raha, mihin mies rakastuu, nainen on se pakkopulla vain.


    • paksu poika

      vähän oon myöhssä niinku vuosikalenterin mukkaan mutta kyllä sulla olis ottaja täällä keskisuomen erämaassa jos sse enää kiinnostaa kysymysmerkki katos

    • hellanlettas sentii

      voih.

    • Junglethaikku

      Mulle on ainakin ihan sama jos joku laittaa rahaa mustaan perseeseen tai keltaiseen pimppaan. Uskoahan saa ihan mitä vain ja milloin vain.Hallelujah!
      Ketä vedätetään ja milläkin asialla.Näinhän tää maailma on rakennettu.Ei muuta kuin eritteiden vaihtoon.

    • Ei oo rakkautta tuo

      Maksullinen seksi on aina epäreilua jompaa kumpaa kohtaan! Haloo! Onko se nautintoa jos tiedät ettei toinen välitä kun sun rahoistas? Ihan oikein että teitä huijataan. Ootte tyhmiä. Jos joku pyytäis multa seksistä rahaa, tai tarjois, juoksisin helvetin kiireesti karkuun. Siinä on teille pätevä ohje.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      38
      2535
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1619
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1525
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      130
      1383
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1229
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      319
      963
    7. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      954
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      900
    9. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      79
      870
    10. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      845
    Aihe