Valkoisen salvian käyttö

UusAvutonNoita-92

6 kommenttia

Vastaukset

 • Tarkoituksena on saada tuo nippu savuamaan. Eli sytytä toinen pää nyytistä ja kun näet että siinä on hehkuvaa, sammuta tuli. Nyt sen sytytetyn pään pitäisi savuta ja tätä savuamista voi yllyttää joko varovasti puhaltamalla niin, että kyteminen vahvistuu tai sitten löyhyttelemällä kädellä.

  Tuossa äkkiseltään näytetään miten itseä puhdistetaan. En tiedä henkilön uskonnollista kantaa, mutta idean saa näkemällä videosta miten tuo nyytti toimii.
  http://www.youtube.com/watch?v=P4C9_waQIds

 • Magikasi riippuu myös sisäisestä tulesta ja samoin myös synteettisistä tukiyksiköistä. Tietty rituaalit tms. saattavat kiinnittää korkeampien huomion ja sitä kautta supporttia voi tulla tarvittaessa (?)

 • Valkoista salviaa käytetään tilojen, asioiden sekä esineiden puhdistamiseen ja siunaamiseen. Tarkempia ohjeita löytyvät http://viiskanta.fi -verkkokaupan salvianippujen tuotekuvauksesta. http://www.viiskanta.fi

  Tuolta voit valita haluansa kokoisen salvianipun ja lukea käyttöohjeet:
  /index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Itemid=74.

 • Järjetöntä maksaa Suomen hintoja... Menkää eBayhin! Monta kertaa halvempaa.

 • Ensinnäkin Suomesta sitä ei kannata ostaa...... hinta moninkertainen muihin maihin nähden eli eBayhin! Ja eihän sun tarvitse koko kimppua hassata..... Hommaa palamaton astia, niitä suitsuke astioita myydään monenlaisia tai sitten ihan perinteinen Abalon simpukka.... Käy vaikka teräksinen kissanruokakuppi kunhan tulta kestää ja sinne murustelet jonkun verran lehdyköitä ja myös tarvitse sen "takkasytkärin" koska ne syttyy huonosti.
  Sitten valkoinen kynttila ja lausut Isä Meidän rukouksen...... Noin viikon verran niin uskoisin että kaikki "ylimääräinen" on kadonnut.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.