Visa electron?

kyselijäää

Eli olen lähdössä miamiin nyt lokakuussa ja ongelmana on se, etten omista visaa, vaan visa electronin. Käteistä otan tietty mukaan. Kaverini varasi visallaan puolestani hotellin ja nyt on ongelmana se, että kysyvätkö he siellä minunkin visaa, ettei kaverini visa riitä? Hotelli on maksettu, mutta ei minun kortillani. En tiedä kuinka tarkkoja he siellä ovat, mutta haluan säästyä ongelmitta. Ikinä en ole käynyt amerikassa, mutta kelpaako siellä pelkkä käteinen?

7

1894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtoopiskelija

      Hei,

      Käytäntönä on että hotellit ja lennot varataan luottokortilla, koska tämä on hotelleille ja lentoyhtiölle turvallisin tapa hoitaa maksuliikenne. Yhdysvalloissa luottokortti on suosittu maksuväline. Voit Yhdysvalloissa hankkia prepaid Mastercardin tai vastaavan, joka toimii aivan kuin tavallinen luottokortti. Hotellin check-innissä kysyvät vain sen henkilön luottokorttia, jolla hotelli on varattu. Sinä vain asut kaverisi varaamassa hotellihuoneessa. Henkilötodistus voidaan kysyä sinultakin, siihen kelpaa passi, ajokortti tai henkilökortti. Check-innissä kestää minuutti tai pari - se on nopea toimitus. Hotelli maksetaan tavallisesti vasta check-outissa, siihen asti maksu on varattuna luottokortilla.

      Voit ottaa toki Suomessa vaihdettuja dollareita mukaan, mutta se ei ole pakollista. Miamissa saattaa voida tulla ryöstyksi. Yhdysvalloissa eurojen muuttaminen dollareiksi on kallista, mutta Visa Electron toimii täydellisesti pankkiautomaateissa. Esimerkiksi Bank of American tai Chasen pankkiautomaateista voi nostaa dollareita. Jos pankkiautomaatti sijaitsee pankkikonttorissa tai sen kyljessä, nostamisesta ei veloiteta nostopalkkiota. Muuten nostopalkkio on esim. 3 dollaria per nosto.

    • visa / visa electron

      Kuinkahan tuo nyt oikeesti menee... hotellin sisäänkirjautumisessa kysytään luottokorttia vakuudeksi, oli huone maksettu etukäteen tai ei. Enpä usko et ne hyväksyy visa electronia tässä tapauksessa. Joten onko se sit niin et joutuu vakuuden antamaan käteisellä. Ei vaan voi ku ihmetellä et mihin porukka edes tarvii noita ihmeen electron kortteja tai vastaavia. Pankeista saa ilmasia visoja tai mastereita, eli oikeita luottokortteja. Vai onko se nykyään sit niin et monilla on luottohäiriöitä tilillään joten luottokorttia ei myönnetä.

      • näin on

        se ongelma on Suomessa liki 250 000 ihmisellä ja lisää tulee että vain nämä lasten kortit ovat mahdollisia. Koskaan ei pidä etukäteen eikä edes tarvitse hotellia maksaa ja en usko että nytkään on niin tehty. Ei netissä ole mitään tilinumeroita hotellien sivuilla eli maksaminen on mahdotonta. Ilman luottokortttia ei voi jenkkeihin matkustaa.


    • -Stiinnu

      Ilman luottokorttia Jenkeissa parjaa varsin hyvin (ainoana poikkeuksena auton vuokraus). Asun itse Miamissa, enka omista yhtaan luottokorttia. Depit kortit toimivat lahes kaikissa kaupoissa ja kateista saa aina automaatista.
      Jos kaverillasi on luottokortti, se riittaa. Jatatte sen numeron vakuudeksi hotellille, ei heita kiinnosta kerata kaikilta korttinumeroita, yksi riittaa varsin hyvin.
      Kunhan olet huolellinen kateisen sailyttamisessa, ei sinulla tule olemaan mitaan ongelmia.
      Loistavaa reissua Miamiin, taalla on talla hetkella todella kuuma! :-)

      • father of our god

        Sehän ei ole siis Depit kortti, vaan debit-kortti. Sillä pärjää erittäin hyvin niin kauan kuin tilillä on vastaava summa rahaa. Näillä palstoilla on aikaisemminkin keskusteltu siitä, kelpaako ulkomainen debit-kortti täällä Yhdysvalloissa. Itse en ole koskaan onnistunut käyttämään Nordean-yhdistelmäkorttieni debit-puolta. Jos käytän suomalaisia korttejani, niin ainoa vaihtoehto on credit-puoli. Amerikkalainen debit-korttini toimii sen sijaan täysin ongelmitta, mutta se tieto ei paljon suomalaista matkailijaa lämmitä. Suosittelen oikeaa luottokorttia, jos suinkin mahdollista.


    • visa / visa electron

      Kyl mä ymmärsin alottajan jutun niin et joku kaveri on varannu hotellin etukäteen, eikä tämä sama kaveri lähde matkaan mukaan visansa kanssa. Se on selvä ettei hotelli tarvitse just sitä samaa luottokorttia millä huone on maksettu, mut joku luottokortti pitäisi kyllä antaa saavuttaessa vakuudeksi. Selittäkää USA:ssa asuvat kuinka tästä tilanteesta selvitään.

    • -Stiinnu

      Olen kayttanyt suomalaistakin debit -korttia varsin onnistuneesti Jenkeissa.... En tieda yhdistelmakortin kaytosta sen enempaa, kun ei ole ollut tarvetta luottokorttia ikina hankkia.....

      Jos aloittajan kaveri ei lahde mukaan, kehottaisin laittamaan meilia tai soittamaan hotelliin, ja kysymaan voitko tehda kateistalletuksen vakuudeksi tai pystyisivatko he varaamaan visa electronilta summan vakuudeksi, jonka sitten vapauttaisivat onnistuneen hotellista lahdon jalkeen. En usko etta tahan pystyy kukaan vastaamaan varmuudella tuntematta kyseisen hotellin kaytantoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3514
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2146
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1692
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1577
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      291
      1297
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1131
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      966
    Aihe