Henkien kutsuminen näkyviin

Eräs

Kuulin , että talossani (Yläkerrassa) oli eräs henkilö tehnyt itsemurhan. Kuinka kutsutaan tämän kuolleen ihmisen henkeä näkyviin? Olen kerran sen mielestäni jo nähnyt varjona (ennen kun kuulin asiasta) ,joka tuli katosta alaspäin ja katosi seinään. Asiallisia vastauksia kiitos!

22

7828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lance

      Hei,

      Henkeä on mahdotonta saada "esiin" muuten kuin kuvittelemalla hallusinaation/aiheuttamalla sellaisen kemikaalisesti/uskomalla näkemänsä sellaisen.

    • slytherine

      En usko, että saat kutsuttua sen näkyviin, sillä se on parhaillaan vähän eri tasolla kuin itse. Mutta jos se pyörii siellä talossa niin sille olisi syytä kyllä tehdä selväksi, että hän on kuollut ja hänen kannattaisi lähteä eteenpäin.

      Voit koettaa lähettää tämän viestin henkioppaidesi lähetyksellä tai puhua tälle tyypille meditaatiossa. Siten sinulla olisi ehkä mahdollisuus nähdä hänet. Unen kautta voi myös yrittää.

      Noudata varovaisuutta, kuolleet voivat joskus imea energiaa. Lopeta heti jos sinusta tuntuu pahalta. Muista, että se ei pakosta ole se itsemurhan tehnyt tyyppi, se voi olla ihan ehta pahiskin.

      Toivottavasti osaat myös tehdä suojauksen itsellesi!

      • smithy

        Joku on hurahtanut Potter- leffoihin ja kirjoihin. Miksi te teinit tulette aina nettipalstoille selittämään jotain hevonpaskaa suojauksista ja muista jotka ovat olemassa vain mielienne sisällä?


      • slyther
        smithy kirjoitti:

        Joku on hurahtanut Potter- leffoihin ja kirjoihin. Miksi te teinit tulette aina nettipalstoille selittämään jotain hevonpaskaa suojauksista ja muista jotka ovat olemassa vain mielienne sisällä?

        suojausta keksinyt. dille! ottaisit asioista selvää.


    • Tuota

      miksi??? haluat kutsua hengen esiin? Jäikö joku asia kesken hänen kanssaan elävänä ollessa vai ihanko huviksesi???

    • Noita-Nainen

      Hei,

      "Juttele" sille hengelle aivan kuin hän olisi vielä elossa. Eli keskity, ja keskitä puheesei juuri HÄNELLE...

      Kuvittele hänet jo viereesi tms...Esitä kysymyksiä. Olen aivan varma, että jotain tapahtuu...

      • söpöpupu

        Mä juttelen tosi useasti meidän kellarin rouvalle:)


    • Johannes Angelos

      Kuolleitten ihmisten henkiä EI voi kutsua näkyviin. Kun tuonpuoleisen raja ylitetään, niin sieltä ei ole enää paluuta takaisin.

      Jos kuolleitten sieluja voisi "kutsua", niin meillä olisi ollut "kartta" tuonpuoleisesta jo tuhansia vuosia ja samalla tietäisimme mitä kuoleman jälkeen oikeasti tapahtuu.

      Jos kysymyksessä on eksynyt sielu, joka ei syystä tai toisesta ole halunnut lähteä tästä maailmasta, ja jäänyt tänne haahuilemaan, niin se pitäisi saattaa oikeaan osoitteeseen. (Valitse sopiva "hus-helvettiin-siitä" taika ja anna paukkua.)

      Hän/se ei kuulu tänne.

      Tämä sama asia muuten koskee KAIKKIA henkimaailman otuksia, joita kaiken maailman idiootit rahaavat (tai luovat) tänne lemmikeikseen ja jättävät sekoittamaan oman maailmamme tasapainoa.

      • Elävä/kuollut

        Mun mielestä jos on käynyt tarpeeksi lähellä kuoleman rajaa, ja ehkäpä vielä monta kertaa, niin voi oppia näkemään henkiä sun muita. Itse ainakin olen paremmin oppinut juttelemaan hengille, kun olen tahallani käynyt hukuttautumalla monta kertaa aivan kuoleman rajoilla ja sitten palannut takaisin tähän maailmaan. Hullultahan tuo kyllä kuulostaa :D Mutta niinhän se on niitten mielestä hullua, jotka eivät ymmärrä tällaisia asioita (:


      • Nohuhhuh
        Elävä/kuollut kirjoitti:

        Mun mielestä jos on käynyt tarpeeksi lähellä kuoleman rajaa, ja ehkäpä vielä monta kertaa, niin voi oppia näkemään henkiä sun muita. Itse ainakin olen paremmin oppinut juttelemaan hengille, kun olen tahallani käynyt hukuttautumalla monta kertaa aivan kuoleman rajoilla ja sitten palannut takaisin tähän maailmaan. Hullultahan tuo kyllä kuulostaa :D Mutta niinhän se on niitten mielestä hullua, jotka eivät ymmärrä tällaisia asioita (:

        Ei todellakaan tarvitse leikkiä elämällä ja kuolemalla, mielestäni epäkunnioittavaa.
        Kyllä meillä kaikilla on lahjoja jos jonkinlaisia. Tosiasia on että näitä energioita on täällä meidän keskuudessa paljon, kuka on herkistynyt tarpeeksi voi tuntea ne ja ne pystyy silloin vaikuttaa jopa negatiivisestikin omaan mieleen, tunteisiin. Joten älä sinä leiki kuolemalla vaan yritä löytää tie itseesi(se ei ole niin hengenvaarallista,ellet sitten toivo kuolemaasi?)


      • hiiris

        ...voi kutsua henkiä paikalle, mutta vaatii äärimmäistä tieto/taitoa! henki pitää saattaa myös takaisin sinne mistä se tuli kutsuttaessa(ellei itse ole varsinainen asiantuntija, ja haluaa vaikka auttaa/karkottaa eksyneen sielun/hengen oikeaan mestaan) joo ei ole leikin asia, itsekään en sekaannu ennen kuin olen enemmän tutustunnu aiheeseen...
        Hienoa jos voi auttaa eksynyttä henkeä, yhtälailla jos sellainen voi auttaa itseäsi. Huvikseen ei pidä kutsua ketään(itekkin suuttuisit jos joku pyytäs sut huvikseen jonnekkin missä sulla ei ole syytä olla...)


    • kalma000

      tota noin vaan, että henkeä ei vältämättä saa näkyviin kuten telkkarissa mutta voi aina yritää koikeilla mutta en tiedä onko totta noi hnkimailman jutut

    • totuudenkertoja1

      Henkeä ei saa näkyviin, mutta voit saada tietoa hänestä, Oliko hän paha tai hyvä. tai onko talossanne edes lainkaan henkeä

      Iso , liikkuva liekki = Hyvä henki
      Keskikokoinen liekki, ei liiku = ei henkeä
      Pieni sinertävä liekki = paha henki

      Ja kaikkien ei tarvitse uskoa, itse ainakin uskon

      • Volkssturm

        Höpö höpö, Henget saa näkyviin jos vain tietoa ja taitoa riittää! Tosin kannattaa selvittää onko tämä hyvä vai paha henki. Kirjoista saa varmasti apua! Mutta näihin juttuihin täytyy perehtyä ja harjoitella, muuten saatat todellakin olla isoissa vaikeuksissa! Moni ei henkiin usko ja väittävät vajaiksi niitä ketkä uskovat henkiin,mustaan magiaan.. Mutta itse voin sanoa että en ensin näihin uskonut mutta sitten kun alkoi tapahtua niin aloin uskomaan. Eikä kaikki todellakaan tule elämässään kohtaamaan mitään epätavallista.


    • jokuvaa2

      ei ole ihmekkään jos olisit nähnyt kyseisen varjon sillä minäkin näen usein myös selviä ihmis hahmoja usein ne ovat hieman luonnottoman näköisiä

    • JPTA

      Katso vastaukseni viestiketjusta: "Miten saada yhteys henkiin?"
      T. JPTA

    • vierailija

      itse olen kiinnostunut kaikesta yliluonnollisesta siitä lähtien kuin ensimmäisen kerran koin sellaista. olin silloin 3 tai 4 luokalla. nykyään koen melko usein kaikenlaista. en rupea tänne niistä kirjaa pitämään, mutta tarkoituksenani on vain ilmaista, että itse uskon sellaiseen, kun kokemusta on ja kykyjä. jokainen voi kehittää itseään henkisellä tiellä. itse pienempänä pelkäsin ja halusin sulkea kaiken yliluonnollisen pois, enkä kokenutkaan vuosiin vuosiin mitään, vanhempana kun uudestaan kiinnostuin asiasta ja jopa halusin kokeakin jotain, niin nyt nämä enkelit, henget ja muut henkimaailmasta ymmmärtävät ihmiset ovat ihme kautta ilmestunut elämääni. se on avartanut elämääni erittäin paljon. siitä saa jopa voimaa ja energiaa kun pitää järjen puhtaana. jonkun mielestä olen ehkä sen jo menettänyt, mutta se olkoon hänen mielipiteensä. kiitän omasta puolestani kaikkia vastanneita, koska itse aiheesta kiinnostuneena oli mahtava lukea muiden kirjoittamia kokemuksia.

    • Kokeilkaa

      HAnki ebaysta EM JA FM mittarit ja ghost box nii kyllä pystyt puhunaan ja havaitsemaan niitä EM ja FM mittarilla. Itse henkeä ei pysty nähdä mutta siluetti on mahdollista havaita jos on vain kykyä!

    • tutustutähänkirjaan
    • Anonyymi

      Hei!
      Minulla on yksi rituaali, jolla saa kutsuttua henkiä takaisin tuonpuoleisesta. Tosin se pitää tehdä keskikesällä, juuri kun kello lyö 2 yöllä, ja siinä saattaa sattuakin hieman...
      Mutta tässä tulee:
      Tarvitset tähän valkoisen ja punaisen ruusun terälehtiä, jonkin vadin, kynttilän (ja jotain millä sen saa syttymään), puukon, mustetta, sulan ja puisen kuksan.
      1. Täytä kuksa haalealla vedellä. (voit käyttää myös kylmää, mutta silloin taika ei ole yhtä vahva)
      2. Kaada vesi kuksasta vatiin silmät kiinni.
      3. Laita vatiin punaisen ruusun terälehtiä.
      4. Sitten se kipeä vaihe... Viillä puukolla kämmeneesi pieni viilto.
      5. Ota viillosta verta puukkoon ja tiputtele sitä valkoisen ruusun terälehtien päälle.
      6. Laita valkoiset terälehdet vatiin.
      7. Sytytä kynttilä.
      8. Käännä se ylösalaisin (liekki alaspäin) ja kasta veteen. Sitten nosta se vedestä ja laita vadin viereen.
      9. Viimeinen vaihe. Tiputa sulka varovasti vatiin. Tämän jälkeen sano tämän kuolleen hengen nimi ja kutsu häntä sanomalla: "Tuonpuoleisesta hetkeksi palaathan, kutsun sinua luokseni". Tämän jälkeen mene makaamaan maahan vadin viereen. Nyt sinun pitäisi nukahtaa, ja unessa voit puhua hänen kanssaan.

      Tässä oli tämä minun rituaalini. Rituaaleja on paljon muitakin, ja jos haluat kuulla niitä lisää, voit kertoa täällä.
      Tämä on toiminut ainakin itselläni. Äitini oli ajanut kolarin, ja halusin puhua hänen kanssaan, sillä olin todella surullinen. Kannattaa kuitenkin muistaa että hengillä on aina oma tahto, eikä heitä voi pakottaa mihinkään. Jos tämä henkilö on kuitenkin tuntenut sinut tärkeäksi itselleen, hän palaa luultavasti. Tämä taika toimii vain hetkeksi, eli et voi saada häntä palaamaan lopullisesti. Siihenkin on oma rituaalinsa, mutta en kerro sitä nyt.
      Onnea sinulle, toivottaa Tuonpuoleisen tietäjä

    • Anonyymi

      Anteeksi, unohdin kertoa yhden vaiheen äskeisestä. Eli sen jälkeen kun olet laittanut punaiset terälehdet, tiputa 7 tippaa mustetta veteen. Vasta sen jälkeen tee viilto kämmeneesi.
      T: Tuonpuoleisen tietäjä

    • Anonyymi

      En usko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2240
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1751
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1606
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1382
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      293
      1237
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1109
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe