Google-tili poistetaan/ikäraja

tindx

Hei,

En tiiä onko tää oikea palstatälle ja jos samasta aiheesta on jo keskusteltu nii ohjatkaa mut ystävällisesti sinne :)

Mutta siis, onko ihan oikeesti totta että Google pystyy tolleen kiristämään ihmisiä? Siis oon käyttänyt Gmailia monta vuotta ja sinne on kertynyt kaikenlaista tärkeääkin postia. Nyt oon yhdistäny google-tilin youtubeen, MUTTA menin erehdyksissäni laittamaan väärän syntymäajan sinne. Nyt ne vaatii joko kopiota henkilötodistuksesta tai maksua luottokortilla jotta ne uskoo että olen yli 13v ja tili voitais palauttaa. Muuten tili poistetaan käytöstä 29 päivän päästä, eikä sinne nytkään enää pääsee.

Mulla nousi heti karvat pystyyn tuosta, eli mitä mieltä ootte oonko ylivarovainen ko epäilen ettei se voi ihan noin mennä vai annanko nyt vaan kaikkien postien mennä tommosen mukana kankkulan kaivoon??

26

3721

  Vastaukset

  • Onko youtube tiliin sitten ikäraja. Jos on poista youtube tili. Jos gmailiin taas ei ole ikärajaa niin ei sitä kai poisteta. Ja jos tuolla tavalla pyydetään todistamaan ikänsä kuin luottokorttimaksu tai henkilöllisyystodistuksesta kopio niin ei voi olla mahollista. Kuulostaa roskapostilta ja tietojenkalastus huijaukselta.

  • Ei sitä sähköpostiviestillä tullut, vaan minä en pääse edes kirjautumaan gmailiin, kun se salasanan kirjoittamisen jälkeen tulee semmonen juttu, että tilisi poistetaan niin ja niin monen päivän päästä. mrrrrrhhhh. OTTAA PÄÄHÄN!!

   • Mites teillä tää on ratkennut?
    Ootteko maksaneet, vai kuinka olette ratkaisseet ongelman?
    Kyselevät osoitteet, puhelinnumerot yms. ja rahaakin pitäs maksaa, että tili taas aukeaa.

    Google-tili, jonka tunnus on *****@gmail.com, on poistettu käytöstä.
    Et voi kirjautua tähän tiliin tai käyttää sen avulla Googlen tuotteita tai palveluja.
    Et täytä Google-tilin vaatimuksia. Tämä tili poistetaan 29 päivän kuluttua paitsi, jos antamasi syntymäaika oli virheellinen ja lähetät meille todistuksen siitä, että olet vähintään 13-vuotias. Lisätietoja.
    Jos olet vähintään 13-vuotias, voit aloittaa tilin palauttamisen napsauttamalla tätä.


   • laillistako ? kirjoitti:

    Mites teillä tää on ratkennut?
    Ootteko maksaneet, vai kuinka olette ratkaisseet ongelman?
    Kyselevät osoitteet, puhelinnumerot yms. ja rahaakin pitäs maksaa, että tili taas aukeaa.

    Google-tili, jonka tunnus on *****@gmail.com, on poistettu käytöstä.
    Et voi kirjautua tähän tiliin tai käyttää sen avulla Googlen tuotteita tai palveluja.
    Et täytä Google-tilin vaatimuksia. Tämä tili poistetaan 29 päivän kuluttua paitsi, jos antamasi syntymäaika oli virheellinen ja lähetät meille todistuksen siitä, että olet vähintään 13-vuotias. Lisätietoja.
    Jos olet vähintään 13-vuotias, voit aloittaa tilin palauttamisen napsauttamalla tätä.

    Tuota noin, gmailia kannattaa käyttää oikealla sähköpostiohjelmalla eikä webmailina, jolloin on ihan sama mitä google siellä jossakin tekee, kun postit ovat joka tapauksessa omalla koneella tallessa. Sekä sen varmuuskopioilla.


   • Miks kukaa ei laita tämöttii jgjrkfkfkgkhkkgkg)&)%€7366hhgkbhjghvhhhjjkkjfjdhjfjjfjgkkkdkv


   • On kivaa trollata tyyppejä mut en enään tee sitä🤓


  • Jep jep. Tämän jälkeen Google sucks! Muksuille kävi noin, kun ei ollut ikää tarpeeksi täyttääkseen Jenkkien lainsäädännön. Heiltähän on alle 13v netin käyttö laitonta, siksi tämä. 13-18v tarvii tämän jälkeen jo mainitut kopiot tai kenties vanhempien vakuutuksen. En tarkkaan lukenut loppun kun alkoi kyrsiä raskaasti. Mistäs nyt sähköpohti jota koko perhe voisi käytää...

  • Älkää nyt te muut tehkä sitä virhettä että yhdistätte tärkeimmän sähköpostitilinne Youtubeen. Tehkää Youtubea varten oma erillinen sähköpostitili. Mainostajillehan ne kyttäävät näitä puhelinnumeroita.

  • Gmail on hanurista

  • Oon 12vee ja haluisin tehdä uuden gmail tilin koska teen yhden suntuubi tallin...En pysty koska en ole 13 niiin miten tää nyt hoituu??

   • onks yuutuubbitilin ikäraja niinku 13?


  • Oli pakko tehdä suomi24 :))

  • Kyllä ne niin tekee, mullekin tehtiin. Ei päästetty kirjautumaan blogiin sisään, ennen kuin liityin Google plussaan. Laitoin vahingossa oikean syntymäajan ja mun blogi poistettiin. Mutta blogin pystyin luomaan oikealla syntymäajallani. Kaikki vaivalla tehdyt kirjoitukset piuh pois vaan.

  • hei koittakaa tätä kikkaa. menkää sähkö postiin ja avatkaa usi väli lehti ja menkää youtubeen niin sitten siinä pitäis olla sen teidän omat tunukset oikeassa ylä kulmasssa.

  • Joo, mul tuli toi sama ongelma, nyt mul ei sit enää oo gmailii, ku se poisti sen...jos oli mun aika tärkeet postit-.-

   • Oot tosi tyhmä lol 😊


  • Jos haluut tehä Youtubeen tunnukset, kannattaa tehä uus sähköposti jota et silleen käytä mihinkään muuhun ku siihen Youtube hommaan. Näin vältät sen, ettei tule vahingossa tälläsii sähköpostin poistamista.

   • Kiva nimi auttavakäsi


  • Mites kun poistin ihan omaa tyhmyyttäni oman Gmail tilin että saisin sen sähköpostin nimen vaihdettua(vaihdon syy on se että luukku.comiin tulee pokeri-sähköposteja PALJON)..
   Noh.. Yritin tehdä sitten uutta, mutta laitoin sitten oikean ikäni, joka on 12v... Ja nyt kun yritän uudestaan luoda käyttäjää, sivu vaihtuu ja eteen tulee teksti;
   Google ei voinut luoda tiliäsi

   Google-tilin saaminen edellyttää tiettyjen ikävaatimusten täyttymistä. Lisätietoja lasten verkkoturvallisuudesta on Federal Trade Commissionin verkkosivustossa.
   Eli, milloin saisin koitettua uudelleen tuota sähköpostin tekoa? Olen jo 10min odotellut mutta en saa. Josko sitä huomenna koittaisi uudelleen..

  • Ei sovi

  • Voi ei 😞 nuijis tippu lattialle

  • Sama tilanne minulla enkä oikeen menisi luottamaan tuollaiseen mutta haluaisin minä tilini pitää

   • eikö tuohon apn kysäriin kukaan voi neuvoa antaa? tili poistetaan xx päivän kuluttua. päsetkö sen jälkeen tekemään uuden tilin alle 13v vai vanhempasiko tekee?.kun puhelin otettiin käyttöön eka kerran family link kttkettiin siihen ja vsnhempi tuli valvojaksi ja vahvistusta pyydettiin


   • Anonyymi kirjoitti:

    eikö tuohon apn kysäriin kukaan voi neuvoa antaa? tili poistetaan xx päivän kuluttua. päsetkö sen jälkeen tekemään uuden tilin alle 13v vai vanhempasiko tekee?.kun puhelin otettiin käyttöön eka kerran family link kttkettiin siihen ja vsnhempi tuli valvojaksi ja vahvistusta pyydettiin

    Ehkä helpoin olisi antaa tuon sulkeutua ja tehdä uusi tili ilman tuota family link-juttua. Googlen asiakaspalveluun on hyvin mahdoton tehtävä saada yhteyttä. On vain niitä automaatti-ratkaisuja mutta niistä ei löydy läheskään kaikkeen tilanteeseen ratkaisua. Itse suljin taannoin yhden muuhun kuin gmail sähköpostiin liitetyn google tilin vaan edelleen tulee googlen tiedotteita vaikka peruutin tilaukset jne. ennen tilin sulkemista. Tämäkin varmasti hoituisi nopeasti jos Googlen asiakaspalvelun henkilökuntaan saisi jotenkin yhteyden. Tässä mielessä Google-tili gmail jne. on toisinaan hankalia jos niihin liittyen tulee jokin ongelma mutta kun toimii niin silloin toimii varmaankin ihan ok.

    Nyt itsellä on jo uusi tili avattuna Googleen. Mutta siihen suljettuun tiliin kytköksissä olleeseen sähköpostiin tulee edelleen niitä Google ja Youtube tiedotteita.


  • Kyllä noissa amerikkalaisissa on ollut ikäraja jo 20 vuotta. Pojankin emaili poistettiin, kun huomattiin, että oli vain n. 10-vuotias.
   Pitäisi ottaa yhteyttä googleen. Tuo haiskahtaa hieman huijaukselta, kun maksua kysellään. Toisaalta on ollut huhuja, että gmail muutuisi maksulliseksi, mikä voisi olla selitys rahan kerjuulle.

   • Muuten hyvä mutta ei googlen asiakaspalveluun saa yhteyttä ainakaan niin että, joku ihminen vastaisi yhteydenottoon. Ne on ne automaatti-asiakaspalvelu robotti jutut vain. Voi toki muuttua maksulliseksi mutta voi olla myös että, tarjolle tulee premium-maksullinen vaihtoehto. Google tarjoaa yrityksille jo maksullista sähköpostia ja palvelua siinä missä. Microsoftinkin tarjoaa sitä 365-ratkaisua yrityksille. Toiset yritykset on korvanneet omat sähköpostipalvelimet ulkoistamalla esimerkiksi Microsoftille ne sähköpostipalvelun tarjoamiset ja tuottamiset.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3771
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2112