Mä ja urheilutyttö mmm

Jake

“Voisinko saada lasin vettä, ku mä oon lenkill ja tuli niin hirvee nestehukka tässä lämmöss”. Istuin puutarhatuolissani ja aurinko häikäsi mua niin, etten ensin oikein nähnyt kysyjää.

Siristin silmiäni ja edessäni seisoi tyttö. Hän oli parikymppinen, hoikka ja suht pitkä. Yllään oli tiukat valkoiset shortsit ja toppi. Hän oli minusta hiukan sivuunpäin kääntynyt ja kyyristyi laittaen kädet polvilleen. ”Lepään samalla hetken, jos sopii, juoksin kympin lenkin”. Katselin tuota naista, hän oli vaalea,oli treenannut paljon. Selkä oli lihaksikas, selkäranka upposi tiukkojen lihasten joukkoon. Pylly oli sellainen kiva pysty ja rinnat oli sopusuhtaiset, mitä sieltä topin alta näkyi.

”Hmm.. tuota tottakai, odota hetki” sanoin noustessani ylös. ”Käyn sisältä hakemassa” ”Ei tarvi, laita vaan letkusta suoraan, vilvoittelen itseni samalla” tyttö sanoi. Niinpä pistin hanan päälle, tyttö otti letkusta kiinni ja joi siitä. Hän huuhteli samalla kasvonsa, hän oli kaunis, tosi kaunis tyttö. Vettä roiskui tietysti myös topille ja hänen tiukalle, kiinteälle ja ruskeaksipaahtuneelle vatsalleen. Olipa kiihkeä näky. Keskellä mun puutarhaa seksikäs tyttö joka nauttii vesiletkusta suihkua. Katselen tuota kaunista olentoa, sääret ovat pitkät ja lihaksikkaat. Hänen pysty peppunsa liikkuu niin kiihottavasti kun hän suihkuttelee. ”ei sinulla pyyhettä oo?” hän kysyy. ”On toki” vastaan ja käyn hakemassa. Heitän pyyhkeen hänelle ja hän pyyhkii ittensä.

”Tekipäs hyvää, kiitos sulle” hän sanoi ja on lähdössä. ”Asutkos kaukana?” kysyn, viimeisenä keinona saada hänet viipymään hetken vielä. ”En kovinkaa, pari kilsaa täältä” tyttö vastasi ja hymyili. ”Taidat kuntoilla paljon” sanoin, mitaten tytön samalla päästä varpaisiin. ”Jep, bikkaan ja pelaan rantalentistä, uin ja käyn salilla” hän sanoi. ”urheilet sä?” hän kysyi minulta. ”Joo, tällä hetkellä pelaan jalkista ja uin myös” vastasin. ”Mun täytyy ihan töitäni varten pitää kuntoa yllä” jatkoin. Olen kolmekymppinen, mutta mieletsäni hyvässä kunnossa. Makkaroita ei ole vielä tullut, vaan vatsani on aika kiinteä. Olen 185 pitkä ja vähän lihaksiakin löytyy, hiukseni ovat tummat ja silmäni siniset.

Aivoni jyskytti, että jotain pitää keksiä ja nopeesti ennen kuin tilaisuuteni tehdä lähempää tuttavuutta tytön kanssa menee sivu suun. Tahtomattani shortseissani alkoi jo pullottaa, paitaa mulla ei ollut. ”Ai, mitä sä sit teet töikses?” tyttö uteli. ”Olen hierooja” sanoin. ”Vau” sano tyttö. ”Mun onkin jo pidemmän aikaa pitänyt mennä hierauttaa mun jalkoja kun lihakset on niin kiinni” sanoi hän. ”No, minä voin sen kyllä tehdä” sanoin. ”Hienoa” tyttö riemuitsi. ”Sovitaanko samantien aika?” ”Mä voin sen kyllä nyt” olen lomalla. ”Paljonko sä otat siitä?” tyttö kysyi. ”Mun normaali taksa on 25 euroa” sanoin miettien jatkoa ”mutta jos on vaan jalat niin sovitaanko että 12 euroa?” ”Mulla ei nyt ole rahaa, mutta voin tuoda ne lenkillä ollessani joku päivä” ”Sehän sopii oikein hyvin, mennään sisälle”.

Lähdettiin sisään, tyttö kävli edessäni, hänen peppunsa vatkasi niin ihanasti mun edessä, poninhäntä huiski hänen tiukkaa selkäänsä. Se on maailman kaunein olento, mietin itsekseni. Minulla on kotona vähän hierontatarpeita joten pyysin hänet selinmakuulleen sängylleni. ”Sun täytyy kyllä ensiksi ottaa shortsit pois että veri pääsee kunnolla kiertämään sun jaloissa” sanoin. Tyttö punastui ”k-ku mulla ei ole mitään alla” ”ei se haittaa sanoin” ja kävin hakemassa pyyhkeen. ”Laita toi päälle sit kun olet riisunut” sanoin ja lähdin ulos huoneesta. Tunsin kiihottuvani. Nuori, kaunis, seksikäs nainen mun sängyllä. ”Voit tulla” tyttö huusi mulle ja lähdin makkariin.

Aloin tunnustellen hieomaan tytön kauniita jalkoja. Ne oli tiukat ja tosi pehmeät. Aivan kuin silkkiä. Hieoin ensin ylimalkaisesti jalasta polviin pitkin vedoin. Hän oli huolellisesti ajanut ihokarvojaan. Sitten hieroin sääret ja sanoin”Tossa onkin tiukka kohta se täytyy aukoa, sun pitää kääntyä vatsalles”. Tyttö kääntyi eikä hän muistanut että hänellä oli vain pyyhe pyhimmän peittona, niinpä pyyhe valahti työn päältä pois. ”Ei hätää sanoin, mä käännyn pois. Asettele rauhassa pyyhe takaisin”

Lähdin ulos huoneesta, mutta olin jo nähnyt tytön pillun. Se oli ajeltu, näytti samettisen sileältä ja pehmeältä. Mulla alkoi seistä jo ihan kunnolla. ”No niin” huusi tyttö ja ryntäsin sisään. Jatkoin hieromista siitä kohdasta mutta tyttö ei ollut huomannut että koska hänellä oli niin tiukka peppu niin pyyhe oli sen verran kohollaan että näin aavistuksen hänen pillustaan pyyhkeen alta. Otin hänen jalkansa oman jalkani päälle ja samalla vedin sitä vähän irti toisesta niin pysytyin tiiramaan paremmin riemurasiaa. Aloin sitten hieromaan reisiä ja rohkaistuin sen verran, että hieroin jo aika lähellä hänen vakoaan.

Lupaan ja vannon että, aivan vahingossa osuin hänen häpyynsä. Tyttö kiemurteli ja sanoi ”o-ooh vai sellaista hierontaa” hän sanoi tiukasti. ”Olen pahoillani” sain sanottua. ”Itse asiassa haluisin sinun jatkavan” ”Paljonko maksaa pilluhieronta?” hän kysyi. En saanut sanaakaan suustani. Siirsin käteni hänen pillunhuulille ja hieroin niitä varovasti. Ne muljahti niin ihanasti sormeni alla, olivat lämpimät, hieman turvonneet. Tunsin että tyttö oli kostea. ”mmm voisitko hieroa sieltä sisäpuolelta” tyttö kysyi. Varovasti siirsin etusormeni tytön huulille ja työnsin sen hiljalleen sisään.

Tyttö oli jo muuttunut märäksi. ”Jjjurri nnooinhn” hän sanoi alkaen samlla työntyö sormeani vastaan. Laitoin toisenkin sormen sinne ja toisella kädellä aloin hieromaan hänen pakatoita. Niin ihanan kiinteitä ja samalla pehmeitä. Vaoihdoin kättä ja pillunesteesään kostuneet sormeni hipelöivät hänen suklaareikää. ”LAITA VAAN SORMI SINNE” tyttö melkein huusi. Silloin en enää voinut vastustaa itseäni vaan otin shortsini pois, asetin naamani tytön pillulle työnsin kieleni siään ja aloin työntämään sitä hänen pilluun edestakaisin.


Yhdellä sormella hieroin hänen klitoristaan ja toinen käsi edelleen pyllyrei´ässä. Tyttö työnsi voimakkaasti mua vastaan ja hän huusi ”MÄ-ÄÄÄ TUUN NYT NYT NYTTTTTTTAAAAH” Hän tärisi ja vapisi. Näin tilaisuuden tullen ja laitoin kyrpäni hänen pillulleen ja työnsin sisään. Se upposi kerralla pohjia myöten, tyttö ei ollut moksiskaan, sanoi vaan ”Helvetti että tekee hyvää sun kalu tuntuu hyvältä mun pillussa, nai mua rajusti” Tein töitä käskettyä, laitoin kädet hänen molemminpuolin sängylle ja aloitin rytmikkään työskentelyn. Tunsin etten kestäisi kauan olin niin kiihoittanut tästä seksikoneesta.Otin hänen pakaroistaan kiinni toikoin ottein ja aloin puskemaan rajussa tahdissa, tunsin miten spermat lähti liikkeelle. Kouraisi mukavasti vatsanpohjasta, silmissä sumeni ja mä huusin vaan että ”MÄ TUUN ” ”Anna mulle sun kuumat spermat pilluuni” tyttö huoahti.Samassa tunsin miten hänen pillunsa supisteli vielä tiukemmin mun kaluni ympärillä. "AAAAAAH" huusi tyttö "MÄ SAAANNHHHH"

Kyrpäni alkoi sylkemään kuuman lastinsa hänen pilluunsa. ”AAAH sä tunnut niin hyvältä, mun kyrpäni siellä sun pillussa, ihan spermassa” sanoin ja lösähdin sängylle. ”Kiva, tää oli kiva juttu saanko maksaa hieronnan suihinotolla?” tyttö kysyi. ”saathan sä” sanoin ja kiihotuin taas. ”Tuu tähän istumaan” hän sanoi ja näytti kädellän sängynlaitaa siirtyen polvilleen lattialle. ”Onkohan tässä kalussa eloa enää?” hän hynyili ja alkoi nuolemaan sitä. Se oli kiiltävä hänen pillunesteistä ja mun spermasta. Hän hyväili pallejani ja imi vartta. Se seisoi pian taas entisissä mitoissaan.

Tyttö sanoi ”vaihdetaan paikkaa vähän”, otti sängyltäni tyyny, laittoi sen päänsä taakse ja sanoi ”Jos haluut voit naida mua suuhun” En vastannut mitään, laitoin kyrpäni hänen suuhunsa ja aloin työntämään sitä sisään varovasti ettei se tuntuisi pahalta.

Mun kyrpäni ei ole mitenkään iso, ennemmin normaali joten reilusti yli puolivälin hän sen sai suuhunsa kunnes tunsin ettei pitemmälle, vedin sitä hitaasti ulospäin ja aloin naimaan suuhun. Tyttö katsoi mua kauniilla sinisillä silmillään. Otin hänen hiuksista kiinni ja aloin jyystää oikein kunnolla.

Nussin häntä suuhun ja tunsin että tämä tyttö oli taas saanut mun spermat liikkeelle. ”Anna mennä vaan” tyttö sanoi huomaten että multa tulee. Voin vannoa, että tämä orkku oli elämäni paras. Se lähti jostain syvältä ja kesti kauan ennenkuin spermat oli ehtinyt kulliini asti. Pidin tiukasti tytön hiuksista kiinni ja sanoin ”Voi taivas, mun spermat lentää sun kurkkuun AAH sanoin ja samassa tunsin kun ensimmäinen ryöpsähdys velloi kullistani.

Tyttö avasi suunsa välillä nielläkseen ja samalla kullini liikahti, spermat lensi pitkässä kaaressa hänen kasvoille, rinnoille. Lysähdin tytön viereen, halasimme ja sanoin, ”tuutko suihkuun” Tyttö hymyili ja sanoi ”Vain jos lupaat käyttää tilaisuuden hyväksesi”
.... jatkuu joskus...

7

18379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sain

      Jösses sentään kun oli hekumallista tarinaa.

      Antaa tulla lisää !!!

      • Mahtava

        Joo kyllä todella loistava oli


    • Mr. X

      Miltähän se mahto kuulostaa kun tyttö sanoo "Anna mennä vaan" muna suussa :D:D anteeksi, ei voinut olla sanomatta :D

    • NELLI

      jatka ihmeessä

    • jeesus sentään

      lisäää............sain mahtavat orkut

    • sain myös

      Kertakaikkisesti niin mahtava tarina.. empä ole aikoihin näin voimakkaasti tarinoista intoutunut!!! lissee kiitos!

    • Oraakkeli!!!

      Tuollainen pilaa ammattikunnan maineen et sovi alalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe