Kohtuuhintainen majoitus

Öbööö

Olisikohan kenelläkään mainita jotain kohtuuhintaista hotelli/hostelli majoitusta joulukuun aikana? Tiedän että keskusteluita on käyty aikaisemmin, mutta haluaisin saada tilanteeseen päivitystä. Hinnat tuntuvat olevan Manhattanilla melko korkeita, mutta esimerkiksi Brooklynissa majoittuminen näyttää paljon huokeammalta. Olisikohan kenellekään kokemuksia tai suosituksia majoittumisesta Manhattanin ulkopuolelle?

Kiitoksia ASIALLISISTA vastauksista jo etukäteen!

21

1004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkailija-x

      Mikä on sinulle kohtuuhinta per huone? Joulukuu on erittäin kallista aikaa New Yorkin hotelleissa.

      Brooklyn on valtava alue, jossa on hyviä ja huonoja alueita. NU Hotel ja Marriot Brooklyn Bridge ovat siistejä, hyvän yhteyden päässä Manhattanilta ja ok alueella. Paljon kauempaa Brooklynista ne hotellia ottaisi. Brooklynissa on viehättäviämpiäkin alueita kun Downtown, mutta niissä ei pahemmin ole hotelleja ja toisaalta osa hotelleista on ikävillä aluilla ja kaukana metrosta.

      Toinen harkitsemisetnarvoinen alue on Queensin Long Island City, metropysäkin päässä Manhattanilta.

      • Öbööö

        Kiitoksia hyvästä vastauksesta! Kohtuuhintana pidän alta sadan euron hintaa yöltä, koska majoitun hieman kauemmaksi aikaa. Yhtenä vaihtoehtona olen pitänyt Super 8 Brooklyn / Park Slope Hotellia, on saannut monissa arvosteluissa hyvät arviot eikä hintakaan ei ole paha. Sen vuoksi juuri mietityttää, että minkälainen alue todellisuudessa mahtaa olla. Kulkuyhteyksien pitäisi toisaalta olla kunnossa sillä metro sijaitsee aivan hotellin läheisyydessä.

        Täytyypä katso hotelleja myös Long Islan Citystä :)


    • ei varausta

      Varaa vain ensimmäinen yö jostain hotellista ja etsi vasta paikanpäältä hotelli. Hotelleita kyllä löytyy eikä metron tarvitse olla lähellä, koska kuitenkin vuokraat auton ja liikut sillä.

      • aivan hullu neuvo

        ei kukaan turisti (eika kukaan muukaan) vuokraa autoa New Yorkissa missa on toimiva julkinen liikenne.
        Kadulta et loyda parkkipaikkaa ja parkkitalossa maksaa $40-50 kahdeltatoista tunnilta.
        Tarvitaan myos vahintaan tohtorin tutkinto ymmartamaan miten ne tunnit lasketaan.
        Sama patee melkein kaikkiin USAn suurkaupunkeihin, poikkeuksena LA.


    • Vator

      Minä varasin Super 8 Brooklynista 6 yötä hintaan 560 eur/2hh. Lennot AirBerlin hintaan 408 eur/h. Supersaverin kautta pakettina 1400 eur kahdelta. Helmikuussa tilattu ja maksettu, matkustamme Joulukuun eka viikko.
      Olen myös yrittänyt lukea hotelliarvostelut, ei pahat, melko uusi hotelli. Googlen Streetview:ta katsellessa ei näyttäsi olevan mitään slummia, lähellä kivoja ravintoloita (5:th ave.)

    • matkailija-x

      En käyttäisi kallista loma-aika hotellin etsimiseen paikan päällä vaan varaisin hotellin/hotellit etukäteen joka yöksi.

      Sata euroa on aika vähän New Yorkissa hotellihuoneesta mihin vuodenaikaan tahansa, sillä saa nykykurssilla hotellin, joka maksaa 125 $ verot.

      Park Slope on ihan ok aluetta, 5. ja 7. avenueilla on paljon kivoja kuppiloita. Super 8 on saanut ihan hyvät arviot, jos sen saat tuolla hinnalla joulukuussa, on se ihan hyvä hinta. Jos asut tuolla, katsasta mm. myös läheiset Smith ja Court Street; hyviä ostos- ja ravintolakatuja.

      • xyz-xyz

        Aika kallista on, jos pitää maksaa 100 euroa hotellista. Olen liikkunut länsirannikolla ja maan lounaisosissa ja normaalihinta motellista on $50 verot. En myöskään maksaisi Super 8:sta enempää, joka kuuluu luokkaan halvat motellit, kuten myös Motel 6. Eri asia on sitten, jos hintaan sisältyy olohuone, makuuhuone, täydellinen keittiö ja ehkä kaksi kylppäriä, mutta pelkkä pieni huone sängyllä, niin hullu maksaa noin paljon.


    • matkailija-x

      New Yorkin hotellit eivät ei ole hinnaltaan verrattavissa tienvarsien motellien hintoihin. Rakennuskustannukset, maanvuokrat yms. kulut ovat ihan eri tasoa, joten pelkästään hotellin perustaminen on ihan hinnaltaan eri luokkaa kuin monessa muussa paikassa ja se heijastuu tietysti hintoihin. Etenkin joulukuussa New Yorkissa hotellien käyttöaste on korkea; liikematkailijat, turistit, jouluostoksilla kävijät jne. ovat kaikki yhtä aikaa liikkeellä. Kun huoneiden kysyntä on kovaa, niistä pyydetään korkeampaa hintaa.

      Viidelläkympillä New Yorkista ei saa minkäänlaista hotellihuonetta mihinkään vuodenaikaan. Parisataa on nykyään ihan normaali listahinta turistiluokan huoneesta alhaisemman käyttöasteenkin aikoina. Pari vuotta sitten hinnat olivat notkahtaneet jonkin verran, mutta nousseet jälleen.

    • tuplat lisää

      Nyrkkisääntö on että alle 100 euron hotellit ovat nykissä täynnä hiiriä ja rottia....kaupunki on maailman likaisin ja näissä halvoissa hotelleissa niitä riittää.

      • RP

        Kiitos kun kerroit, ettet ole ikinä käynyt Omenassa. Satusi alle sadan euron rottahotelleista on ainakin väritettyä totuutta ja kaupunki siisteystietämys vain vahvistaa käymättömyytesi ihan siistissä New Yorkissa.


    • matkailija-x

      No ei nyt varmastikaan maailman likaisin kaupunki sentään... Olen itsekin ollut monissa likaisemmissakin kaupungeissa, vaikken ihan joka maailman metropolissa olekaan käynyt. vielä. Mutta halvalla ei saa hyvää, eikä edes kohtuullista majoitusta New Yorkissa, etenkään joulukuussa.

      Huomioida kannattaa, että monet Manhattanin halvoista hosteleista ja b&b-paikoista on laittomia joko palomääräysten tai hotellisäännösten (asuinrakennuksiksi rekisteröityjä rakennuksia ei saa käyttää majoitukseen) rikkomisten takia ja näitä paikkoja on etenkin viime aikoina suljettu runsaasti. Jos tällaisesta varaa huoneen/makuupaikan, on riskinä, että paikka onkin suljettu, kun tulee paikan päälle.

    • näin on

      väitän että on likaisin kaupunki sillä niitä kaupunkeja jossa roskaaminen ei ole rikos. Maailmalla on monessa suurkaupungissa roskaaminen sakolla kielletty mutta nykissä sitä sääntöä ei ole. Monessa muussa amerikan kaupungissa on ja esim. Kanadassa kaikissa.
      Manhattan varsinkin on rottia ja hiiriä täynnä. Halvoissa hotelleissa niitä on ja torakat saa kaupanpäälle. Nykissä kun aamulla liikuu jalkaisin voi nenällä aistia sen mistä nyt puhun. Jopa Intian Delhi on puhtaampi.

      • xyz-xyz

        Miksi sitten kaikki haluaa New Yorkiin ja just Manhattanille? Onhan Yhdysvalloissa muitakin kaupunkeja, mahtavia luonnonpuistoja ja paljon muita kiinnostavia paikkoja, mutta jotkut kuitenkin haluaa tähän likaisimpaan kaupunkiin. Mikä New Yorkissa viehättää?


      • Basta
        xyz-xyz kirjoitti:

        Miksi sitten kaikki haluaa New Yorkiin ja just Manhattanille? Onhan Yhdysvalloissa muitakin kaupunkeja, mahtavia luonnonpuistoja ja paljon muita kiinnostavia paikkoja, mutta jotkut kuitenkin haluaa tähän likaisimpaan kaupunkiin. Mikä New Yorkissa viehättää?

        Käyhän katsomassa paikan päällä, niin ymmärrät...tai sitten et.
        Ja tuohon likaisuuteen vielä, kyllä on esim. Helsingissä paskasempaa kaduilla ja puistoissa kun oli Nykissä.


      • Basta

        Heheheheh, taidat tosiaan olla huumorimiehiä...Delhi & NY samalle viivalle, ei ole näin hyvin naurattanut ihan vähään aikaan kyllä! Nykissä olin viikon huhtikuussa enkä voinut kuin ihmetellä puistojen ja jalkakäytävien puhtautta verttattuna vaikka stadiin tai Manseen...


      • Delhi

        Nycissä ei sentään kukaan pasko lentokentän tuloaulan ulko-oven vieressä. Toisin on Delhissä.


      • 10
        xyz-xyz kirjoitti:

        Miksi sitten kaikki haluaa New Yorkiin ja just Manhattanille? Onhan Yhdysvalloissa muitakin kaupunkeja, mahtavia luonnonpuistoja ja paljon muita kiinnostavia paikkoja, mutta jotkut kuitenkin haluaa tähän likaisimpaan kaupunkiin. Mikä New Yorkissa viehättää?

        Kun siellä kerran käy... menee toistekin.


    • matkailija-x

      New Yorkin matkailun viehtys perustuu kaupungin monimuotosuuteen; kulttuuria, ravintoloita, taidetta, puistoja, shoppailumahdollisuuksia, kaupunkikulttuuria, arkkitehtuuria löytyy joka makuun ja joka budjetille.

      Etenkin New Yorkin puistoissa olen hämmästellyt kuinka siistejä ne ovat; ei roskia, irtotuolit, pöydät ja pöytäjalkapallopelit ovat ehjiä, tagittomia ja saavat olla paikoillaan ympäri vuorokauden. Ihmiset saattavat syödä illallisensa puistossa, mutta pizzalaatikot ja muuta roskat viedään roskiksiin, eikä jätetä nurmelle. Todellisia koko kansan ulko-olohuoneita. Kotikaupungissani Helsingissä valitettavasti puistot ovat aina roskaisia, kaikki irtain viedään mukana, spreijataan, kaadetaan ja rikotaan...

      Delhissä en ole käynyt, mutta muualla Intiassa oli todella saastaista ja roskaista, ei verrattavissakaan New Yorkiin.

      Aamuisin New Yorkin kaduilla on tosin roskasäkkejä, samanlaisia sisäpihoja ei pahemmin ole kuin meillä suurimmissa kaupungeissa, joten roskat tuodaan kadun varteen odottamaan roska-autoja.

    • Vator

      Nyt on Super 8 Brooklyn/Park Slope käyty, ja aivan mahtavan hyvä edullinen hotelli!
      Kaikki toimii ja on puhdasta! Metroasema on samassa korttelissa mistä pääsee Manhattanille, mutta aikaa menee 40 minuttia, joten hirveän monta edestakaista reissua keskustaan ei viitsi päivässä tehdä. Jos haluaa ehtiä mahdollisimman paljon, kannattaa asua Manhattanilla ja maksaa enemmän.

    • Faktaa ei pelottelua

      Kannattaa tarkistaa ennen hotellin valintaa bedbug register sivut, jotta vältää nämä ikävät tuliaiset kotiinsa. Luteet ovat tavallisia kalliimmissakin hotelleissa. On ihan järkevää pitää matkalaukut kiinni ja pakastaa ostokset ennen kuin ottaa ne käyttöön.

    • Öbööö

      Ketjun aloittaja palaa aiheen pariin. Olimme joulukuussa New Yorkissa ja kyseisessä Super 8/ Park Slope hotellissa ja voin suositella sitä kaikille. Huoneet olivat todella siistejä (luteista tai muista ei tietoakaan) ja aamupala kuului huoneen hintaan. Huone oli melko pieni, mutta se ei lomaa haitannut sillä eihän lomalla olla hotellissa muuta kuin nukkumassa. Metro aivan hotellin vieressä ja matka Manhattanille kesti n. 35 minuuttia.

      Erittäin hyvä hotelli edulliseen hintaan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe