Ei taida yllättää tämä uutinen dopperin omistajia

dopperit piikille

Dobermannin hyökkäyksen kohteeksi joutunut kääpiösnautseri jouduttiin lopettamaan.

Kaksi naista ulkoilutti koiria Haminan Tallinmäentiellä sunnuntaina. Kun naiset ja koira kohtasivat, pääsi toisen naisen taluttama dobermanni irti.

Koira hyökkäsi toisen naisen taluttaman kääpiösnautserin kimppuun.

Paikalle saapuneet miehet saivat irrotettua koirat. Kääpiösnautseri sai tilanteessa kuitenkin niin pahoja vammoja, että se jouduttiin lopettamaan Helsingissä Yliopistollisessa Eläinsairaalassa. Tilanteessa myös kääpiösnautserin ulkoiluttaja sai puremia käteensä.

Poliisi tutkii asiaa järjestysrikkomuksena.

18

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki Dopperit

      on lopetettava.
      Ja hallussapidosta rangaistava vankeudella.

    • eijoo

      Ei taida yllättää ketään koiraihmistä nämä uutiset...

    • Piikki kamaa dopperi

      Ei minua yllätä yhtään. Tuttu tilanne kun nainen dopperia taluttaa.

    • siimahäntä_

      joo noille naisille voi hyvin vaihtaa dopperit kääpiöpinsereihin. Ei sattus tälläsiä juttuja. Kun ei hallitse niin ei hallitse. Dopperit vois sitten lopettaa kun ovat lähinnä haitaksi. pk-puolelle niistä ei ole ollut aikoihin.

    • NITZU

      No, ei se sen dopperin vika ollu vaan omistajan. Huonosti koulutettu, suojeli vaan omistajaansa.

      • ettäs tiedät

        Ei ollut omistajan käsissä vaan omistajan äidin.


    • ?!

      no vittu ihan sama kenen käsis mut kuiteskii!

    • ...........

      Huh, itse naisihminen ja dobberia taluttelen. Koskaan ei koirani ole ketään kohtaan hyökännyt -eikä sitä yrittänyt.
      Sanoisin, että dobermannit päätyvät valitettavan usein väärille omistajille, statuksen takia?
      Sanoisin edelleen, että niin väärin ymmärretty rotu.
      Taivaallinen lapsiperheen koira, unelmieni koira. Joka kerta, kun täysin vieras ihminen tännekkin tulee ja pelkää dobbereita -lähtee täältä täysin rakastuneena tähän rotuun.

    • historiallinen rotu

      "Sanoisin, että dobermannit päätyvät valitettavan usein väärille omistajille, statuksen takia?"

      hahah statuksen vuoksi? ei dopperilla ole mitään statusta ollut pariin vuosikymmeneen heheheh. yhtä iso status kuin ajokoiralla. Menneen talven rotu.

      • PolJeTko

        SINULLE "historiallinen rotu" :
        Kyllä mä oon sitä mieltä, että dobberilla on yhtä iso status ku esimerkiksi mastiffilla, bullterrierillä, amerikan terrierillä jne...
        Noilla koiraroduilla on nimenomaan se status..MUTTA mäykyn omistajana voin sanoa, että en ihmettelis yhtään, jos noista kaikki sais vakavia vammoja kohdatessaan OIKEASTI vihaisen mäykyn..siinon kuule koira jolla EGO on ISOMPI kuin scanian rekka !! :D :D


    • ajuri is the top

      ajokoirat on ihania!

    • Piikille idiootit

      Koira kun koira, käytös on kiinni hihnan toisesta päästä. Itselläni uros dobberi joka ei ole koskaan ollut agressiivinen muille koirille/purrut ketään, käymme päivittäin koirapuistoissa eikä koskaan ole tapahtunut mitään. Enemminkin piikille voisivat mennä epäpätevät koiranomistajat jotka itse pilaavat rodun maineen ja käytöksen.

    • huhhuh

      Dobberit tosiaan joutuvat valitettavan usein väärille ihmisille.
      Itse olen NAINEN ja talutan kahta dobberia..edellinen joka minulla oli, oli uros, 10v, joka tuli minulle 9vuotiaana kodinvaihtajana, aggressiivisena ja pahoinpideltynä.
      Eli kyllä dobbereitakin kohdellaan kaltoin.
      Alkaa ottaa kupoliin nämä "rotuvihaajat". Se on koira siinä missä muutkin, jokaisesta koirasta saa vihaisen jos haluaa.
      Ja vaikka olen NAINEN, ei yksikään toopeistani ole koskaan päässyt hihnasta irti, ja on saatu koulutettua sellaiseksi että tulee koirapuistossa toimeen kenen kanssa vaan.
      Olen samaa mieltä kanssasi "piikille idootit"..vika on tosiaan omistajassa, ei todellakaan siinä koirassa. Dobberi vaatii ns. vahvan laumanjohtajan, jossei sellainen ole itse, kannattaa tosiaan harkita jotain ns. helpompaa rotua.

    • perapervo777

      "ihmiset" ,jotka vaativat koiria piikille voivat itse alkaa piikittämään itseensä vaikka heroiinia, jos eivät kestä koirien aiheuttamia tapaturmia, ihminen tappaa toisen ihmisen suomessa n.160-180 x vuodessa, vaaditko myös heitä piikille.

    • anu saukko

      kylllä vaadin

    • ei näin...

      Sanotaan näin: Doberman on hirveän älykäs koira joka vaatii älykkään ja osaavan omistajan.Todella hyviä koiria ja on yllättävän paljon kultaisia noutajiakin jotka on kasvatettu kieroon...Niistä moni sanoo "no,mutta sehän on perhekoira joten eihän ne kaikki ole tuollaisia"...Kannattaa miettiä ja verrata mistä oikein puhuu.

      Lisäyksenä: En ole dobermannin omistaja.

    • ...

      Ei ole huonoja koiria,vain huonoja ihmisiä.Muutamat kommentit täälläkin sen todistaa :/ Ei ole yhdenkään koiran vika jos se on vääriin käsiin joutunut ja vääränlaisen kasvatuksen saanut. Ja mikähän merkitys on sillä onko hihnanjatkeena mies vai nainen?!? Mielestäni nainen pärjää yhtä hyvin laumanjohtajana kuin mieskin,varsinkin kun lihaksilla ei ole mitään tekemistä koirankasvatuksessa,vain järjellä ja sekin monelta koiranomistajalta valitettavasti puuttuu ainakin osittain. Dopperit,Rotikat,Amstaffit,Pitit ja Bullit ym. leimatut rodut on uskomattoman upeita koiria kun niihin HYVINkasvatettuihin tutustuu. Mönkään on mennyt monen nykyihmisenkin kasvatus,joten annettakoon erheet anteeksi koirapiireissäkin...Tarkkaavaisuutta enempi näiden vainottujen rotujen omistajille ettei saada omilla virheillä enempää hallaa aikaan.

    • LUKEKAA TÄÄ!!! :DD

      en tajua miksi ihmiset ottavat dobermannin kun ei niitä osaa kouluttaa. ihmisen täytyy aina olla johtaja koiran kanssa, oli kyseessä mikä tahansa eläin tai rotu.
      Kerrompa nyt teille pienen jutun jonka ITSE KOIN!

      Kävelytin koiraani joka on dobermanni, naapurin sekarotuinen koira oli vapaana naapurissa ja tuli koirani viereen noin puolentoista metrin päähän murisemaan ja näyttämään hampaitaan. Mutta meiän koira vaan haisteli yhtä kuusta joka oli tienvarressa eikä ollenkaan huomioinut naapurin koiraa, sitten naapuri tuli hakemaan koiransa ja me jatkettiin lenkkiä.

      eli aina tätyy olla koiran johtaja, muuten koira luulee, että "Hei, nyt toi ei pärjää tolle naaprin koiralle, mun täytyy puolustaa meitä" No ei nyt tollein ihan, mutta toivottavasti ymmärsitte mitä tos tarkotin. Mutta kun koira tietää että ihminen on johtaja, sen ei tarvitse stressata aina sitä että tappaakohan toi toinen koira mun omistajan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe