apua

mummeli ja vaari

Emme osaa päättää mikä hotelli, niin kysely vielä Pestana Palms, todellako niin hyvä mitä kertomukset??? Luettu kovasti, hieman skeptisiä, onko aihetta huoleen?

6

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poppo abcd

      Pestana Palms sijaitsee aivan meren äärellä. Sen vieressä 100 metrin etäisyydellä on hyvin varustettu ruokakauppa ja se sijaitsee Lidolta alkavan hienon rantabulevardin tuntumassa. Ainoana hankaluutena on hotellilta pääkadulle johtavan sivukadun pitkähkö mäki. Olemme vaimoni kanssa asuneet paikassa kaksi viikkoa ja pidimme siitä.

    • Fun Chal

      Pestana Palmsin huoneistot ovat mukavasti merelle päin ja meren kohinan rauhoittava ääni kantaa siis hyvin huoneisiin. Hotellin yhteydessä on vanha kartanotyylinen päärakennus Vila Lido, jossa on iltaisin musiikkiesityksiä. Siellä on myös kirjasto, josta löytyy myös suomenkielisiä kirjoja. Hotellin allasalue on suojaisa. Hotellia vastapäätä kadulla on taksiasema. Hotellihan on kuuluisa hyvästä palvelustaan. Aamiainen on hyvä. Aamiaisella tapaatte hotellin "sielun" hovimestari Eduardon, jonka yliystävällisyyteen pitää suhtautua huumorilla. Hotelli on hyvä, varma valinta.

    • handle

      Hotelliuosikkejamme vaimoni kanssa on Pestanan hotelleista MiraMar joka on Village hotellin kanssa samassa ryppäässä, ihanan puutarhamainen ympäristö, ja yst. palvelu.

    • Mistä olette "handle" ostaneet hotelliyöpymisenne? Booking.com in kautta tai valmismatkana? Oletteko saaneet "järkeviä" huonevaihtoehtoja? Siis sellaisia, ettei ole tiiliseinä näköalana. Jollain on kuulemma ollut niin. Parhaat huoneet menevät todennäköisesti niille, joilla on osake Pestana Groupilta. Ainoastaan yhtä tyyppiä huonetta sieltä tarjotaan.

      Onko muuten uima-altaat lämmitettyjä Miramarissa?

    • madeirankävijä

      En ole handle, mutta vastaan omasta puolestani. Me varasimme huoneen Pestana Villagesta ihan pestana.com sivuilta, koska sieltä sai parhaan hinnan (vertailin "kaikki" varausjärjestelmät tuolloin). Miramar ja Village ovat ihan samassa pihapiirissä, joskin niiden sisääntulot ja respat ovat erilliset. Sisäkautta sekä ulkoa pystyy kulkemaan hotellista toiseen kätevästi ja ainakin tuolloin esim. aamiainen syötiin Villagen puolella, myös Miramarin asukkaat. Allasalueetkin olivat yhteiset. Miramarin ulkoallas oli kylmempi kuin Villagen puolen allas. Miramarissa oli lisäksi aika kiva, lämmitetty sisäallas jota myös villagelaiset käyttivät. Varsinainen "spa" porealtaineen taas oli Villagen puolella. Voin kyllä suositella tätä hotellikompleksia, sijainti on hyvä ja puutarha tuo mieleen Thaimaan kauniit hotellialueet. Villagesta saimme huoneen ylimmästä kerroksesta joten näköalaakin piisasi!
      Huonetaso ja samoin aamiaisen taso ei ollut ihan niin hyvä kuin esim. Royal Savoyssa, Regency Cliffissä tai Melia Maressa, mutta ihan kelvollinen hotelli on Village/Miramarkin.

    • Olisimme saaneet hiukan halvemmalla huoneen tilaamalla suoraan hotellilta. 2 kk ennen tilattuna n 10% listahintaa halvemmalla ja 7 yötä tai enemmän toiset 10% alennusta. Kun emme olleet varmoja huoneen koosta, niin tilasimme kuitenkin booking.com ilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe