Ilta Stripparin kanssa

heppulihassuli

Istuin tyypillisessä karaokebaarissa Helsingin keskustassa Talvi sylissäni. Välillä pussailimme ja välillä hän kuunteli höpötyksiäni minun tietämättäni, kiinnostivatko ne häntä oikeasti lainkaan vai eivät. Kun poistuimme illan pimentoon Talvi painautui kylkeeni ja sanoi:

-Kulta, mä en voi odottaa enää. Anna mulle vähän... Anna mulle...

Moinen suora anomus sai minut katsomaan ympärilleni, että missä keskella Helsingin keskustaa olisi paras paikka. Ensimmäisestä mahdollisesta ideastani lähdimme Kiasmaa kohti. Ylitimme kadun ja etsimme Kiasman rakennuksen seinämästä jotakin sisennystä jonne ei katujen valot yltäisi. Kiasman takaa löytyi jotakin sen tyylistä mitä etsimme. Ei täydellinen, mutta kelpasi siihen panetukseen.
Talvi painoi minut selkä seinää vasten ja suuteli minua. Hän siveli housujeni etumusta molemmin käsin. Hetken suudeltuaan hän avasi ohuen hupparinsa vetoketjun niin, että hänen toppinsa tuli rintavako edellä esille. Hän kaivoi suuret silikonirintansa esiin ja painoi ne minua vasten.

-Ne on sun kulta... Sä saat koskee niihin...

Olen aina pysynyt sitä mieltä, että aitoa ei voita eikä tule koskaan voittamaan mikään, mutta tuossa hetkessä minulla oli vaikea pitäytyä päätöksesäni. Puristelin sivulta rintoja. Niistä pystyi kertomaan, että ne olivat silikonit, mutta ne tuntuivat silti hyviltä. Talvi hengitti raskaasti ja hipelöi yhä housuni etumusta. Hän hoki rakastavansa minua. Se oli hyvin imartelevaa ja luulen juuri imartelun olleen hänen tarkoituksenaan. Hän avasi vyösolkeni, vetoketjuni ja työnsi kätensä siitä sisään. Pitkin tekokynsin varustetut sormet etsivät ja löysivät sisäänpääsyn boksereihini ja työntyivät niihin. Varma ote otti mulkustani kiinni ja aloitti hiljaiset vedot . Saatuaan kiinni haluamastaa, Talvi huokasi syvään. Hänen hengityksensä tuoksui hyvältä ja lämmitti kasvojani.

-Kulta, sä olet iso...

Talvi laskeutui polvilleen vetäen samalla komeuteni esiin ja veti sen heti suuhunsa.
Unohtumaton kokemus! Itseäni vähän alle 20 vuotta vanhempi klassisen kaunis, seksikäs kypsä suomalainen aito nainen imi pääni pyörryksiin. Tästä kokemuksesta sai vain haaveilla varhaisteininä, mutta ei koskaan olisi uskonut, että vähän täysi-iän jälkeen se toteutuisi.
Talvi imeskeli mulkkuani koko varrelta. Välillä lipoi kielellään terskaani hetken ja sitten taas kokonaisia imaisuja.

Todella läheltä ajoi kulman takana tielle auto joka säikäytti. Talvi nousi nopeasti ylös ja painautui minuun kiinni aivan kuin olisimme vain halailleet. Selvisimme pelkällä säikähdyksellä.
Talvi painoi rintojaan minua vasten selvästi varmistaen, että seisokkini ei olisi menettänyt kiinnostustaan. Puristelin hiukan noita täysin luonnollisilta näyttäviä jättiläisiä ja laskeuduin hieman saadakseni toisen nännin suuhuni. Hän huokasi taas syvään eikä malttanut odottaa vaan laskeutui taas ottamaan suihin.
Olin jo äärimmilläni, mutta todellinen taituri osasi pitää minut sillä rajalla etten tulisi vielä. Ajatukseni olivat sekaisin.

-Anna mun jo tulla...

Sain sanotuksi ja hän soi minulle vapautukseni ja nopeutti rytmiänsä. Kukaan ei olisi voinut vastustaa sitä lipomista ja lopulta räjähdin hänen suuhunsa. En ollut varmaan koskaan tullut niin kovaa. Tunsin kehoni värisevän hetkellisestä voimattomuudesta. Hengitin raskaasti.
Talvi nieli koko lastin ja antoi vielä muutaman imaisun puhdistaakseen vehkeeni. Hän nousi ja painautui taas minuun kuiskaten korvaani hunajaisella äänellä:

-Mä nielin kaiken, kulta... Niin paljon mä rakastan sua...

Lepäsin hetken seinää vasten hänen imarrellessa korvaani kaikenlaista. Puristelin ja nuolin vielä muutaman kerran mahtavia rintoja ennen kuin vedin housuni kunnolla kiinni. Talvi veti paitansa kiinni ja poistuimme Helsingin yöhön.

0

1745

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

        Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
        Ikävä
        57
        3789
      2. Mikä sai sut ihastumaan

        Mitä tapahtui?
        Ikävä
        167
        2357
      3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
        Sinkut
        212
        2085
      4. Mitä tehdä asialle?

        Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
        Sinkut
        141
        1989
      5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

        Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
        Maailman menoa
        412
        1401
      6. 79
        1231
      7. Ethän syytä itseäsi

        siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
        Ikävä
        137
        1160
      8. Hyvää heinäkuuta

        Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
        Ikävä
        235
        1135
      9. Olen pahoillani mies

        Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
        Ikävä
        55
        1060
      10. Olet mies varmasti peto

        Makkarin puolella. 🤤
        Ikävä
        74
        1020
      Aihe