koirapuistoon tullaan istumaan ja päivää viettämään-ärsyttävää!

raivostunut!

Miksi koirapuistoihin tullaan istuskelemaan ja viettämään päivää-juoruilemaan tuttavien kanssa kun juoruilla ja aikaa viettää voi muuallakin! Näitä tapaa joka kaupungissa ja koirapuistossa. Akat ja välillä ukotkin istuvat ja juoruavat eikä ole aikomustakaan tehdä tilaa muille jotka oikeasti tulevat puistoon siksi että koira saa liikuntaa. Näiden persiillään istujien koirat kun usein odottelevat masentuneina joko portilla tai ovat muutenvaan kyllästyneet koko touhuun koska omistajat istuu ja juoruaa eikä tarkoitus olekaan aktivoida koiraa! Sylettää ihan perkuleesti ja oikeasti.Kaikki koirat ei välttämättä tule juttuun toisten koirien kanssa, ja myös tällaisille koirille ja omistajille tulisi antaa mahdollisuus koirapuistoa käyttää ja siellä koiran kanssa leikkiä. Mutta ei, nämä istuvat ja juoruavat puiston käyttäjät noruvat siellä monta tuntia eivätkä millään voi lähteä muualle istuskelemaan ja antamaan toisille tilaa. Ei vaikka näkevät että toiset kiltisti odottaa puiston ulkopuolella tai kauempana vuoroaan.Ei, istutaan vaan tuntitolkulla.

30

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihikoira

      Koirapuistot on tarkoitettu koirille, jotka tulevat toimeen muiden koirien ja ihmisten kanssa, jos koirasi on epäsosiaalinen aktivoi sitä muualla, kuten tekemällä metsään hajujälkiä yms. tai käy puistossa sellaiseen aikaan, kun muita ei puistossa ole, kuten aamuvarhaisella.
      Turha se on muita puistossa olijoita kritisoida , jos oma koira ei joukkoon sovi.
      Silloin harvoin kun vien koirani koirapuistoon olen siellä mielellään pidemmän aikaa, koska matka on pitkä, eikä sitä viitsi usein ajella.

    • raivostunut

      Vihikoira olet jossain määrin oikeassa. MUTTA: Toki on asia erikseen kun koirapuistossa on koiria ja ihmisiä jotka siinä sivussa kun koirat leikkii juttelevat keskenään. Asia on aivan toinen kun tämä mistä puhun. Kun että iltaisin/viikonloppuisin esim joukko naisia (yleensä) tulee koirapuistoon vain viettämään aikaa keskenään, eikä koirien kanssa. Yleensä istuvat takamus homeessa penkillä ja juoruavat koko illan tai monta tuntia, vaikka koirat eivät leiki keskenään vaan odottavat apaattisina pois lähtöä, koska niillä on niin tylsää. eikö siis silloin kannattaisi siirtyä heidän muualle juoruamaan ja tehdä tilaa toisille? Koirapuistossa kun on mahdollisuus pitää koiraa irrallaan ja leikkiä sen kanssa sekä opetella vaikka TOKOA, kun sitä muutoin keskellä kaupunkia ei välttämättä ole.Mielestäni ne jotka turhaan pitävät koirapuistoa varattuna voivat hyvinkin siirtyä niiden tieltä jotka puistoa oikeasti Tarpeeseen käyttäisivät eikä vain juoruamiseen ihmisten kesken.

      • raivostunut

        Ja otetaanpa huomioon myös ei vain epäsosiaaliset koirat, vaan vaikkapa koirat joilla on vaikkapa selkä tai jalkavaivaa,tms jotka tulisivat toimeen toisten kanssa mutta joita ei saa leikityttää toisten kanssa, tai hyppyyttää tms. Kuten sanoin, kaupungeissa on aika rajatut mahdollisuudet pitää koiraa irti ja koirapuistoa saattaa joku tarvita myös Hyötykäyttöön. Ja kyllä, käymme jäljestämässä, pelloilla juoksemassa, teemme esineruutua ja kaikenlaista. Mutta olisi kiva myös joskus päästä edes käymään koirapuistossa, ettei aina tarvitse ajaa 10 km kaupungin ulkopuolelle. Ymmärrän että ollaan koirapuistossa niin kauan kuin koiraa aktivoidaan ja koira siellä viihtyy, mutta kuulutko sinäkin samaan joukkoon joka istuu siellä sitten tunnin toisensa jälkeen apaattinen koira vierellään , kun kerran olet "kauempaa" tullut ja matka on pitkä???


    • 1+19

      Jos koirasi ei tule toimeen muiden kanssa niin pysy poissa puistosta :) IHmeellistä kitinää ...fakta kuitenkin on se että puistossa saa ystävällisen koiran kanssa istua vaikka kokopäivän ja sinne voi kuitenkin tulla ne sosiaaliset koirat .

    • Ei heru sympatiaa

      Itse viihdyn puistossa vaikka tunteja. Rupattelen jokaisen koiranomistajan kanssa ja istun penkillä. Jos puistossa sattuu olemaan koiralleni loistava leikkikaveri, mikäs sen mainiompaa. Vaikka koirani istuisi vieressäni päivää paistatellen, sen enempää riehumatta kavereiden kanssa, mitä siitä? Koirani tulee toimeen kaikkien kanssa, eikä siitä näin ollen ole haittaa kellekkään. Parempi koirani on ulkona istuskellen kuin katsoa minun röhkivän kotisohvalla?

      Jos epäsosiaalisen koirasi kanssa tahdot puistoon tulla, jossa on moisilta koirilta pääsy kielletty, olet tilanteessa altavastaaja, ja on mielestäni sinun kitisemättä istuttava vaikka kellon ympäri päästäksesi yksin koirapuistoon. Muilla on selvä "etuajo-oikeus" puistoon sinuun nähden.

      Ps koiran koulutusta varten voit varata kohtuu edullisesti koirakoulutuskeskuksien halleja yksityikäyttöön vaikka vuoden ympäri.

    • ?????

      No niin. olisihan se pitänyt arvata. Täällä puhuu taas normaalia lihavammat koirapuistoilijat jotka ei viitsi omaa koiraansa ulkoiluttaa muualla kun puistossa istua nököttämässä, ja sen kyllä huomaa. Miten näistä puistossa istujista 80% on juuri lihavia ihmisiä, eli koiratkaan ei saa liikuntaa muualla kuin puistoissa. Eikö teillä ole mitään muuta sosiaalista elämää kuin puistossa norkoomassa juttukaveria???

    • Meidän puisto?

      Onkohan meidän lähipuistosta kyse. Siellä juuri tuollasta. Koirat norkoilevat portilla päästäkseen kunnon lenkille, mutta ihmiset istuvat siellä koiranpissasilla penkeillä tosiaan useita tunteja o.O
      En usko, että koirapuiston tarkoitus on olla joidenkin olohuoneena, vaan se on tarkoitettu kaikkien käyttöön. Ja koiralle on tärkeää päästä liikkumaan muutenkin, vaikka metsään, ja haistelemaan eri reittejä.
      Käyn joskus kahden oman koirani kanssa siellä ja taitavat pitää minua epäkohteliaana, kun minua ei kertakaikkiaan kiinnosta heidän juoruilunsa. Mieluimmin leikitän ja aktivoin koiriani tai väsytän niitä ennen lenkkiä. Siinä saankin sitten myös noiden laiskimusten koirat perääni, tottakai nekin kiinnostuvat, kun saavat vaihtelua pelkkään paikallaan möllöttämiseensä. Tosin useimmat niistä ei osaa juuri mitään temppuja eivätkä ne osaa odottaa vuoroaan ja homma menee sekamelskaksi. Koko sen ajan omistajat keskustelevat johannatukiaisen viimeisimmästä putkareissusta tai muusta yhtä fiksusta XP

      • Voi elämän kevät

        Niinpä , kuvaus sopii hyvin tuohon puistoon missä LOPETIN käymisen .
        Liikaa hulabaloota , täynnä laiskoja lihavia ihmisiä juoruilemassa :).
        Suurimman osan koirat lojuivat nurmikolla lötkötelle , varsinaista aktivointia.

        Suurin osa koirista täysin omistajiensa hallitsemattomia riiviöitä.


    • että näin .

      Koirapuistoonhan ei tulla kouluttamaan koiraa eikä sitä aktivoida esim leluilla siellä . Idea lienee että koirat keskenään leikkivät jos leikkivät .
      Minä lenkitän koiriani 2-3 h päivässä treeni 2 kertaa viikko ja jos tahdon illan päästeksi istua koirapuistossa sen 2 h sosiaalisten koirieni kanssa niin sen myös teen .
      Sosiaalisella koiralla on etuasema sinne puistoon vaikka se vain istuisi paikallaan sen 3 h keskellä puistoa . Ei liene muiden vika että joku on valinnut itselleen liian vaativan rodun tai unohtanut kokonaan sosiaalistaa koiransa ajoissa . Rotua miettiessä kannattaa jo ottaa huomioon onko rodulla taipumusta siihen ettei se tule toimeen muiden kanssa ja hyväksyä se ettei sinne puistoon silloin ole asiaa . Eläkäähän valintojenne kanssa .

      On myös äärimmäisen asiatonta alkaa ihmisten painoon puuttumaan ja ellei teillä ole fakta tietoa siitä kuinka paljon näitä koiria lenkitetään niin ei ehkä kannattaisi sanoa yhtään mitään . Lihavuus ei kerro vielä yhtään mitään asiasta . Itse olin ENNEN reippaasti ylipainoinen mutta 10 km lenkki meni päivässä ihan kepeästi ...tyhmä kun olin niin söin vain silti yli oman kulutukseni ja kilot eivät lähteneet .

      Odotelkaa siis kiltisti vuoroanne ja hyväksykää se asia että te ette voi häätää sieltä sosiaalista koiraa . Kitinä ja foorumeilla ihmisten nimittely ei asiaa auta ollenkaan . Teistä tuskin kukaan uskaltaa päinaama mennä sanomaan "hei läski kun sun koiras ei tee mitään niin voitko viedä sen vittuun täältä että mun agresiivinen koirani pääsee "leikkimään" "

    • Rubi-koiran omistaja

      Koirapuistoon saa mennä vaikka tappajakoiran kanssa vaikka vain istuskelemaan, jos haluaa, kun se on tyhjä....naurettavaa touhua ruveta muilta sääntöjä puistoon latelemaan, että minkälaiset koirat sinne saa tulla ja millaset ei....eri asia on, jos koirapuistossa on muita koiria, joitten kanssa tämä "tappajakoira" ei tuu toimeen....

    • ;)

      Kun ei ole välttämättä rodusta kiinni, tai sosialistamisestakaan. Useat koirat on joutuneet jonkun toisen koiran puremaksi eivätkä enää uskalla muiden koirien lähelle tulla eli ovat pelokkaita tai agressiivisia. voi olla myös löytökoiria jotka on joku pelastanut epäinhimilliseltä kohtelulta ja käsivät samoista ongelmista, eli pelokkuus tai agressiivisuus.Myöskään kaikkien rotujen edustajat eivät tule toisten koirien kanssa toimeen, esim uros vs uros, narttu vs narttu vaikka olisi kuinka hyvin koulutettu. Eivät myöskään kaikki sekarotuiset, koirissa ja yksilöissä on eroja nääs. Oma koirani pelkää mustia koiria. Joku toinen koira toisienlaisia jne. Ja lisäksi kuten sanoin voi olla yöskin jotakin vikoja miksi koiraa ei saa leikittää vaikka se kuinka haluaisi. Jos nimimerkki ETTÄ NÄIN ajattelisi myös muita kuin itseään hienoista laihtumissuorituksistaan ja esittämistään huimista päivittäisistä lenkki ja treenimääristä huolimatta ;) ajattelisi myös muita eikä vain itseään ja suorituksiaan ;) niin ymmärtäisi ettei mailma pyöri hänen ympärillään vain ;)

    • 20+14

      Ja ne agresiivisten koirien omistiajat ne vasta itsekkäitä ovatkin ! Yrittää nyt tunkea niiden rakkien kanssa yleiseen puistoon vaikka säännöt kieltää ja täällä vielä valittavat asiasta !

    • näin espoossa

      1. Vastuu koirasta aitauksessa on aina ulkoiluttajalla.

      2. Jos aitaus on jaettu isoille ja pienille koirille, noudata jakoa.

      3. Pidä koirasi vapaana aitauksessa.

      4. Kiimassa olevaa ja / tai sairasta koiraa ei saa tuoda aitaukseen.

      5. Koirien omien lelujen tuonti aitaukseen ja lelujen, keppien, lumipallojen ja kaiken muunkin heittely aitauksessa on kielletty.

      6. Huolehdi aitauksen siisteydestä ja valvo koiraasi.

      7. Pidä huoli, ettei koirasi haukunnallaan tai muuten häiritse naapuruston rauhaa eikä varsinkaan yöaikaan kello 22–7.

      8. Voit ilmoittaa havaitsemastasi turvallisuutta heikentävästä ilkivallasta ja koirille vaaraa aiheuttavista puutteista asiakaspalveluun.

      9. Pidä portit aina suljettuina.

      10. Noudattamalla näitä sääntöjä kaikissa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien ylläpitämissä koira-aitauksissa suot miellyttävän ulkoiluhetken niin koirille kuin niiden ulkoiluttajillekin.

      Niin ja lienee sanomattakin selvä, että vihaista koiraa ei aitaukseen saa tuoda, jos siellä muita koiria on. Onko tämä niin vaikeaa ymmärtää????

    • Meidän puisto?

      Kerroin ylempänä leikittäväni ja aktivoivani koiriani koirapuistossa. Jotkut näköjään luulivat minun käyttävän leluja siihen tarkoitukseen. Ei, käytän maastoa ja koirapuiston rakenteita. Meidän puistossa on betoninen putki, tarpeeksi iso, jotta isompikin koira pääsee sieltä läpi, siellä on myös tolppia, joiden lomitse koira voi sukkuloida, suuria kiviä, joiden päälle voi koiraa hyppyyttää jne.
      Jos niitä ei saa käyttää koirien aktivoimiseen, niin miksiköhän ne ovat siellä?

      Laiskurikoiranomistajat istuvat siellä tuntitolkula, eivätkä hyödynnä puistoa kunnolla. Täällä peräänkuulutetaan koirien tottelevaisuutta puistoillessa, kuitenkaan juuri noiden laiskureiden koirat eivät osaa peruskäskyjäkään. Ne koheltavat ja juoksevat päin, kun joku edes vähän yrittää saada toimintaa siellä aikaiseksi. Koiran kuuluu osata paikka-käsky, luoksetulo ym.peruskomennot, jotta siellä olisi kaikilla viihtyisää.

      Annan tietenkin koirieni leikkiä puistossa vapaasti, mutta isoja koiria pelkästään leikkiminen ei väsytä. Aivojumppatehtävät ja pienimuotoinen agility toimii hienosti. Väitättekö, ettei niitä saa koirapuistossa harjoittaa? Kyllä taatusti saa, ja silloin muut pitäköön käskyillä omat koiransa leikkimässä puiston toisessa päässä. Tilaa riittää ja kaikkien pitää saada hyödyntää puistoa haluamallaan tavalla. Itse en viivy siellä kauaa, joten laiskurit saavat puiston taas yksityiskäyttöönsä heti kun poistumme. Näyttävät kuvittelevan, että vain heillä on oikeus puiston käyttöön.

    • 9+5

      Jos et kestä niin älä tule .. mutta jos tulet niin älä valita . Jos valitat niin ole kiltti ja valita siellä paikanpäällä ihmisille äläkä täällä itke :D

      • ei oo todellist

        Hahah. ai, että tehdä saa mitä vaan koirapuistossa ja muiden on vaan se nieltävä.

        Tämä on ihan oikea palsta tähän keskusteluun. Jos et sitä kestä, niin älä tule tänne.


    • haloo pässit

      Hei haloo onko niin vaikeeta lukea koirapuiston SÄÄNNÖT lukevat yleensä aidassa kiinni. itse äitini on lihava mutta 12 kg lähteny koiran ansiosta 3kuukaudessa pelkästään kävelystä itse olemme melkein joka ilta 2-3½h puistossa ja siellä käykin vain mukavia ja kilttejä koiria!!!!

    • lapsellinen vastaus

      Mitäpä jos sitten pyytäisit(te) kaupunkia järjestämään ns. epäsosiaalisille koirille oman puiston. Jonka sääntökyltissä jätetään mainitsematta vaadittavat luonteenpiirteet, tai vaihtoehtoisesti toivotetaan vain ja ainoastaan agressiiviset koirat tervetulleiksi. Varmasti joka kaupungin lähiössä olisi enemmän kuin paljon käyttäjiä tällaiselle puistolle.

      Vaaranahan tässä on se, että seuraavaksi sinusta puhutaan p****a suomi24sessa kun istut(luultavasti seisot sillä istuminen tuntuu sinun luonteellesi ylitsepääsemättömältä aktilta) terminaattorisi kanssa puistossa?

      Kaupunki voisi rahoittaa uuden puiston ns. sirkushuvina, vaikkakin koiratappelut ovat laittomia.

      • youretsupid

        Joo, totta, vastauksesi on tosi lapsellinen.


    • 19+11

      Minulta ei heru sympatiaa epäsosiaalisten koirien omistajille . Syy siihen että koira on epäsosiialinen on kuitenkin ihmisessä tai rodussa . Jos syy on rodussa tai koira tullut vanhemmalla iällä niin tällöin on kyllä ollut tietoinen jo koiraa ottaessa ettei se mahdollisesti ole sosiaalinen muiden kanssa .

    • haloo pässit

      sainoitteko mulle että lapsellinen vastaus jos sanoitte kattokaa omia ja totta on koko juttu :)

      • edelleen lapsellinen

        Heh, ei sulle mitään, vastasin vaan alottajan hengenheimolaistensa lapselliseen kitinään asian hengen mukaisesti...... :)

        Säännöt on säännöt piste? jos baariin on K55, en kitise siitä täällä, jos linnanmäellä laitteeseen pääsee vain 180cmetriset en kitise siitä. Deal with that


      • Kasvun paikka?
        edelleen lapsellinen kirjoitti:

        Heh, ei sulle mitään, vastasin vaan alottajan hengenheimolaistensa lapselliseen kitinään asian hengen mukaisesti...... :)

        Säännöt on säännöt piste? jos baariin on K55, en kitise siitä täällä, jos linnanmäellä laitteeseen pääsee vain 180cmetriset en kitise siitä. Deal with that

        Hello pässi. Minkä ikäinen olet? Veikkaan tekstin perusteella 12-18v. Voit siis kitistä täällä ihan rauhassa, mutta ei sinua kukaan vakavasti ota.


    • Pahaihminenhyi

      Dodiiiin. Itse käyn koirani kanssa päivittäin vähintään sen tunnin lenkillä metsässä/lenkkipolulla. Tämän lisäksi käyn koirani kanssa vielä koirapuistossa. Olen varmaan myös sellainen pahaihminen joka vain seisoo koirapuistossa kun omakoira leikkii muiden koirien kanssa? toki jos olen yksin puistossa niiin silloin käytän puiston tukkeja,kaatuneita puunoksia ja kiviä hypyttämiseen yms.

      • Asian vierestä taas

        Miten tuo liittyy mitenkään aloittajan asiaan?

        Voisit kyllä kokeilla opettaa koirallesi temppuja, se ilahtuisi varmasti. Pelkät lenkit ei riitä koiran aktivoinniksi. Lenkit on koiralle vain ympäristön tarkkailua.


    • koiran aktivointi???

      elämä on huomattavasti helpompaa koirapuistossakin, kun lukee ennen puistoon astumista koirapuiston säännöt. (ks. esim. nimimerkki näin espoossa) koiraa voi aktivoida säännöt huomioon ottaen. Rautalangasta vääntäen: vaikka koirapuistossa olisi esim. käpyjä maassa, niitä ei saa heittää koiralle. Koiran kanssa treenaamista (kuten toko) koirapuistossa en täysin ymmärrä. Esimekiksi makupaloilla palkattava koira saattaa kiihtyä siinä määrin koulutustoiminnan aikana, että seuraavan koiran tullessa puistoon juuri "palkattu koira" on edelleen motivoitunut koulutustoiminnan jatkamiseen ja kokee puistoon tulevan koiran jonkinlaisena uhkana. Toisin sanoen: koira saattaa edelleen omistajan taskussa olevien makupalojen toivossa suhtautua negatiivisesti uuteen tulokkaaseen. Mielestäni tämän kaltaiset koulutustilanteet hoidetaan jossakin muualla kuin puistossa. Niin ja vielä...: Miksi ihmiset eivät saisi keskustella toistensa kanssa koirapuistossa? käsittämätöntä. Mikäli aloittaja haluaa puistoon tullessaan istahtaa penkille, on varmasti helpompaa kysyä vaikkapa "teettekö tilaa minulle?" kuin murahdella itsekseen hermot kireällä kun penkille ei mahdu. Jälleen kerran: ei kannata kuvitella, että muut ihmiset lukevat ajatuksia!

      • LUKiHärÖ

        Luetun ymmärtäminen ois sunkin hienoo osata.. Missään sanota mitään käpyjen heittelystä tai makupaloilla palkitsemisesta.
        Jos ei niitä putkia ja isoja kiviä saa käyttää, niin kummallista että ne laitettu sinne.
        Muiden koirien pitää pysyä ruodussa jos joku haluaa siellä koiraansa hyppyyttää tai juoksuttaa putken läpi. Turha kitistä säännöistä, jos et kerran itse ole halukas niitä noudattamaan. Jokaisen puistossa käyvän koiran pitää osata paikkakäsky ja tänne-istu-maahan. jne. Vasta silloin homma toimii niin kuin se on tarkoitettu.

        "Niin ja vielä..." Kukaan oo kieltänyt ketään keskustelemasta puistossa XDD Jälleen kerran se luetun ymmärtäminen ois paikallaan. Pointtina on joidenkin pällien istuminen puistossa todellakin USEITA TUNTEJA kouluttamattomien koiriensa näivettyessä tekemisen puutteeseen.


    • 1+19

      Niin mutta onko se tuntien istuminen KIELLETTY säännöissä ? Jos ei niin tuhaan kitiset . Itse et ole koiraasi osannut kouluttaa kun et voi sitä muiden kanssap uistoon tuoda .

    • ystävällisesti

      voi hyvänen aika sentään. ilmeisesti koirapuistoihin olisi palkattava jonkinlaisia vahteja, jotka voisivat lukea puiston sääntöjä ymmärtämättömille "koiraihmisille". Nimimerkki LUKiHärÖ taitaa olla loistava esimerkki ihmisestä, joka ei ymmärrä koirapuiston sääntöjä. Otetaanpa vaikka esimerkiksi tämä sääntö: 5. Koirien omien lelujen tuonti aitaukseen ja lelujen, keppien, lumipallojen ja kaiken muunkin heittely aitauksessa on kielletty. Ymmärtääköhän nimimerkki LUKiHärÖ tämänkin säännön niin, että koirille saa puistossa heitellä vaikkapa oman lapsensa leluja?? Itse en heittelisi edes niitä käpyjä. :D

      Puiston säännöt on luotu, jotta koirapuisto olisi sellainen paikka, jossa koirat saavat turvallisesti olla vapaana ja tavata myös lajitovereitaan. En näe mitenkään pahana sitä, jos koirien omistajille tarjoutuu tuossa samalla koirien valvomisen ohella mahdollisuus keskustella toistensa kanssa. Mukavia puistohetkiä kaikille!

      • Ei oo todellist

        Äääh.. Vielä kerran: Ylläkirjoittanut "meidän puisto" EI heittele leluja, käpyjä eikä muutakaan. Onko se tekstin sisälukutaito nyt kaikilta hukassa? Miksi ette, ihmiset, lue mitä muut kirjoittavat, vaan kirjoittelette ihme kommentteja aivan asian vierestä.
        Näemmä nämä housunkuluttajat nyt kilvan täällä esittämässä, että on ihan oikein istua 6 tuntia koirapuistossa. Siitä viis, viihtyykö se oma koira siellä vai ei, täytyyhän sitä ihmisten saada jutella.

        Jos joku nyt vielä haluaa vängätä asiasta, niin pyydän, lue ensin mitä muut oikeasti ovat kirjoittaneet ja sitten vasta ala väittämään vastaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      51
      3636
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2098
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1584
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1434
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1391
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1312
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1208
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1134
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1079
    10. 23
      1059
    Aihe