Vantaa

gärrärrää

onko Vantaalla mitään paikkoja missä kummittelisi?
Olen nimittäin erittäin utelias mutta on tiedä yhtäkään paikkaa.
Tietäisikö kukaan? :)

9

1606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Martinlaaksossakin

      Todella hyvä ja mielenkiintoinen kysymys, sillä Helsingissä ja Espoossa paikkoja on ihan tunnettuja ja kirjaksi asti. En osaa varmuudella sanoa, mutta onhan meilläkin vanhoja kartanoita, missä voisi olla ja rikoshistoriaa vaikka missäpäin Vantaata. Toinen paikka voisi olla aivan hyvin Vantaankosken aseman jälkeen heti alue, missä on kaikki hylättyjä taloja, sillä alue kokonaan tullaan purkamaan Marja-radan alta. Tuskin yllättyisi, jos törmäisi pitkän alueen historiansa vuoksi henkimaailmaan.

      Kolmannen kohdalla en ole satavarma tämän päivän tilanteesta, mutta kyseessä on Veeran entinen asunto Martinlaaksossa, jossa on samassa rapussa tapettu joki mies aikoinaan ja Veeralla oli henkisesti avoin kanava tuonpuoleiseen, mutta valitettavasti väärälle tasolle ja hälle tuli pahahenkistä porukkaa heittelemään astioita, kuristamaan ihmisiä, yksi kavereistaan kertoi, että hänen läpi meni henkiolento voimalla oltuaan parvekkeella tupakalla.
      Tuosta on Piiri-ohjelma jaksokin meedioineen mm. siunaamassa kotia yhdessä. Mulla on videolla ja voin laittaa kuvaa, jos kiinnostaa, edes selvännäkijä meedio ystäväni ei osannut täysin kumota väitteitä, niin aidon oloinen on.

      Hylättyä taloa löytyy myös Vantaakoskelta itäpuolelta sieltä mäen päältä ihan Kehä III:n kupeesta, aika riipivä paikka.

      Yksi on hyvin epätodellisen oloinen ja itseänikin 40v raavasta miestä alkoi hiukan pelottaa, kun kävelin iltahämärissä Martinlaakson Sanomalan takaa karkeaa asfalttia kehälle, niin tie halkaisee ihan metsää, missä molemmin puolin harvakseltaan on taloja ja melkein kaikki asumattoman näköisiä tai muuten vaan pimeinä, vaikka kuinka hämärää oli. Silti oli pakko mennä yhteen pihaan navetan nurkille palloilemaan ja katselemaan ikkunoihin, josko jotain henkimaailmasta on jäänyt ulkorakennuksiin. Ei näkynyt, mutta pimeällä en haluaisi siellä olla vieraissa pihoissa saati mennä yksi sisälle jonnekin. Jotenkin tuli alitajuntainen tunne, että täällä ei tosiaankaan ole kaikki ollenkaan kohdallaan ja adrenaliini nousi tosi ylös ja sydän löi. Olisi suoranainen ihme, jos tuolta ei mitään löytyisi.

      Niin ja Bodomjärven uhrit ovat haudattu Pyhän Laurin kirkkomaahan samoin kuin naapurin poika, joka riiteli tyttöystävänsä kanssa ja lähti raivopäänä ajamaan pelkät kalsarit jalassa autoa ja törmäsi tahallaan vastaantulevaan Valkoisenlähteentiellä Tikkurilassa. Joten jollei tuolla hautausmaalla ole henkiolentoineen mitään kerrottavaa, niin ei sitten missään.
      Bodomjärvi Espoon puolella on takuulla tutkimisen arvoinen edelleen, mutta siellä on lähes mahdoton olla varmaan yksin koskaan murhapaikalla, mutta silti olisi tarkoitus joskus käydä katsomassa paikkaa ja aistia jotain.

    • oapjfr

      ^ Itse kävin vuosi sitten Bodominjärven murhapaikalla ja ihan itsekseni sain siellä olla, muutama lenkkeilijä meni ohitse.

    • Whispers in field

      "Vantaankosken aseman jälkeen heti alue, missä on kaikki hylättyjä taloja, sillä alue kokonaan tullaan purkamaan Marja-radan alta. Tuskin yllättyisi, jos törmäisi pitkän alueen historiansa vuoksi henkimaailmaan."

      Niittyjen reunamilla voi aistia historiaa.. Kyseinen alue on ollut jokseenkin autiona kymmeniä vuosia

    • korsogangsta

      Saviolla on muutama autiotalo niissä kyllä käy paljon nuorisoa mutta vika on laudottettu kiinni. Pari kaveria sano että ne oli joskus nähny sen vikan talon alla ruumiin.Kävin ja olihan se vähän pelottava paikka.

    • Pieruaivo

      Kuulemma Katrinebergin kartanossa (Seutulassa, Katriinan sairaalan vieressä) kummittelee joku ko. pytingin entisistä omistajista, joka aikanaan hirttäytyi kartanon ullakolle. Kartano on tosin tyhjillään ja lukossa, mutta voithan mennä ikkunoista kurkkimaan, josko kummajaista näkyisi.

    • Ei124688

      No vittu ei

    • jokiniemessätapahtuu

      krp:een sellissä nro 1408 päätön, kastroitu tutkintavanki kummittelee

    • Dondossa

      Ravintola Red Onionin vessassa kummittelevat vanhojen pierujen, oksennusläikkien ja kusilammikkoihin hukkuneiden känniläisten haamut. Tämä kummittelu manifestoituu vessassa leijuvana vienona paskan lemahduksena.

    • TeidänArmahtajanne

      Nuolen kummitusten smällejä tämän tästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe