Urpilaista lyödään kuin vierasta sikaa

merkel-perkel

Lyöjien joukkoon ovat ilmoittautuneet kokoomus, merkelit ja kumppanit, suomen euroedustajat, jne... On helppo lyödä lyötyä, mutta lyödyn puolustaminen on
niin hiton vaikeaa. Sama se on koulu- ja työpaikkakiusaamisessa.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä ajattelette ?

      tästä Kirjoituksesta, luin sen Länsiväylästä, kirjoittaja on A-P Pietilä:

      Urpilaisen tyhjät takuukset

      Suomalaisia viedään kuin pässiä teuraaksi Euroopan politiikassa. Vanha kauppakansa kreikkalaiset naruttivat suomalaiset hyväksymään käteistalletuksen miljardilainojen vakuudeksi. Eli Suomi olisi lainannut Kreikalle rahaa ja saanut käteistä vakuudeksi. Entinen pääministeri Mari Kiviniemi (kesk.) kutsuu tätä osuvasti hölmöläisten peiton jatkamiseksi. Saksa ja Ranska torjuivat hölmöilyn ja kreikkalaiset tarjoavat nyt pankkiosakkeitaan Suomen lainan vakuudeksi. Nerokasta! Kreikan talous kaatuu konkurssiin ja ensimmäisenä romahtavat pankit. Suomen vakuuksien arvo haihtuisi saman tien. Jutta Urpilaisen (sdp.) vaalilupaus takuuksista on osoitus suurista ja katteettomista puheista, joita äänestäjille syötetään vaalikannatuksen toivossa.

      Kreikan talouden konkurssi merkitsee ensimmäiseksi pankkien kaatumista, kun ne eivät saa enää ulkomaista lainarahoitusta. Pankkien maksukyvyttömyys voidaan poistaa pääomittamalla pankit uudelleen. Tämä tarkoittaa, että Kreikan valtio hankkii pankkeihin uutta osakepääomaa Euroopan keskuspankilta, Euroopan unionilta tai Kansainväliseltä valuuttarahastolta (IMF). Sen jälkeen nollataan pankin osakkeiden arvo. Pankin omistus siirtyy samalla Kreikan valtiolle ja entiset osakkeenomistajat menettävät omaisuutensa ja Suomen lainojen vakuutena olevat pankkiosakkeet muuttuvat vessapaperiksi.

      Kreikka osaa vedättää
      Kreikkalaiset ovat pitkäaikaisia Euroopan unionin jäseniä ja he tietävät, miten unioni toimii. EU:ssa ei voida hyväksy kahden jäsenvaltion välisiä sopimuksia, jotka loukkaisivat jonkun kolmannen tai useamman jäsenen oikeuksia. Lisäksi kreikkalaiset tietävät, että valtion nykyisten lainojen ehtoihin kuuluu, että Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) saa aina ensimmäisenä omansa (http://www.uusisuomi.fi/raha/113626-rehn-hslle-suomen-vaatimuksessa-ongelma ) pois kun velkoja maksetaan.

    • Liponen vei Suomen

      ilman kansanäänestystä EMU-liittoon = Euroopan rahaliittoon.

      Nyt olemme kusessa kaulaa myöten.

      >Sauli Niinistö arvostelee euromaiden velkakriisin hoitoa. Hänen mukaansa prosessi tosin alkoi jo vuosia sitten, kun euron keskeisistä periaatteista luovuttiin. Niitä olivat no bail out ja vakausopimus. Euromaita ei pitänyt pelastaa naapurien rahoilla, ja budjettivajeet oli pidettävä kurissa. Kumpaakaan sääntöä ei noudatettu.

      Eurobondit eivät saa Niinistöltä siunausta, koska ne vain muuttaisivat alkuperäisen ongelman uuteen muotoon: velkaa otettaisiin taas liikaa, kun naapurit sen takaisivat. Kriisi pitäisi hoitaa siten, että ensisijainen vastuu kuuluisi velalliselle ja velkojille, toisessa vaiheessa oman maansa rahalaitoksia pelastaville kansallisille hallituksille.

      Samalla pitäisi ehkäistä ylivelkaantumisen ja liiallisen alijäämän mahdollisuus jatkossa. Vakaussopimus toimii, kunhan sitä ehdottomasti noudatetaan. Sillä ehdolla eurokin toimisi edelleen.

      http://sauliniinisto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82204-uusi-vanha-euro

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe