Limnos

King of gomati

Pakko aloittaa tää limnos juttu uudestaan koska edellinen lanka on ihan sekaisin. Eli sinne vaan, paras saari missä on tullut käytyy,ja uskomattoman ystävällisiä ihmisiä saari täynä. Asuimme ifestos hotellissa myrinan kaupungissa. Matkaa kaupungin parhaaseen rantaan noin 200m jonka kadun varrella ihan hyviä ravintoloita. Enimmäkseen tuli istuttua iltaa kalasataman kuppiloissa jossa asiakkaista oli noin 98% kreikkalaisia, ja ne otti heti meidät seuraansa joka ilta. Oltiin kait niin eksoottisia kun oltiin suomesta, kertaankaan ei tarvinnut maksaa ouzosta, kokivat sen jotenkin niin ihmeeliseksi kun suomi poika tykkäs siitä. Ruoka oli uskomattoman hyvää ainakin niissä ravintoloissa jossa oli enimmäkseen kreikkalaisia, toki plati beachin fish tavernan hullu kokki on kokemisen arvoinen, mies on aika orginelli mutta ********* miten hyvää kalaa se osas grillata. Paras ranta saaressa on minun miellestä gomati beach( panssarivaunu ranta), varsinkin jos tykkää olla rauhassa kultansa kanssa. Ranta on kilometrejä pitkä ja siinä sitä sitten otettiin yksinämme aurinkoa keskellä paratiisia. Rannan päädyssä oli taaverna jonne käveltiin lounalle kun nälkä iski, hyvää ruokaa ja ihan hieno näköala viellä kaupan päälle. Sata varma että joskus vielä menen sinne uudestaan, sen verran säväytti. Mutta plati beachin hiljaista koloa ei minua kiinnosta ollenkaan, mutta myrinan pitkä kävelykatu putiikkeinen oli sopiva iltakävelylle matkalla kalasatamaan illalliselle. Auto on ehdottomasti oltava alla jotta pääsee tutustumaan pikku kyliin, ( jotka meidän tapauksessa tulee kaikki käytyy läpi joka saaressa, koska koko päivää ei voi olla pelkästään rannoilla)ja niitten mukaviin ihmisiin. Sattuipa niinkin että pysähdyttiin pienessä kylässä bisselle paikalliseen kuppilaan, oltiin ensimmäiset suomalaiset asiakkaat joten laskua ei tullut, laskun maksoi joku vävy joka tulkkauksen avulla kuunteli meidän ja paikan pitäjän keskustelua suomesta ja maailman menosta. eli vieraanvaraisuutta löytyy. Joku jossain kyseli kilpikonnien perään joten tässä pieni vinkki. Kaikkihan tietävät nämä sadekanavat joita löytyy joka saaresta, no jos niisä on vähänkin vettä niin mahdollisuus nähdä konna on aika suuri. Gomatin rannalla kun kävimme niin siellä oli just tälläinen ja tie meni sen kanavan poikki, ja siinä kohdassa piti tehdä äkkijarrutus koska konna oli just menossa tien yli. Pikkasia ne on, jotain 20cm mittainen kuori. Eli hyvää reissua teille jotka ovat sinne menossa ja mukaavaa säätä.

7

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tylsää jankkaamista

      Matkakertomuksille on omat osiot.

    • Katt o. mus

      Mahtava paikka aitoa paikallista elämää ymmärtävälle. Plati beah kylä oli kiva paikka asua, yläkylä ihana. Myrinaan lyhyt matka, paikkaliset ystävällisiä ihmisiä. Sinne voi mennä uudelleen ehdottomasti. Ei bilettäjille eli ok kun normaalejankin paikkoja on tarjolla.

      • hyvää suomea

        Mitä tarkoittaa, ei bilettäjitte eli ok kun normaalejakin paikkoja on tarjolla.


    • kesällä käynyt

      Asuimme Plati beachissa eikä tullut selkeätä kuvaa millaista olisi asua Myrinassa. Lähinnä hotellien taso siellä hiemna arveluttaa, Limnos mahtava lomailupaikka, mukava istuskelal Myrinan kahviloissa , etenkin siinä rannan lähellä aukion laidalla. kauppoja oli paljon, myös erikosiliikkeitä. Täydet pisteet saarelle, kunnon lentokenttä, sekä kiitotiet että lentoasemarakennus tilava. Ei mitään ryysitä eikä ahtautta.

    • Myrinaa ja Murinaa

      Taitaa olla ryypiskelijöiden paikka. Kun ei selvää kuvaa edes Myrinasta.
      Lisäksi "hiemna" ja "ryysitä" sekä "istuskelal" Ei tuo oikein vakuuta.
      Hieno perustelu hyvälle lomalle, Mukava istua, tilava kiitotie,kenttä kunnossa.

    • Hän matkustaa

      Limnos, Pefkos, Parga sekä Vilna ja Visby, siinä käymänsä kohteet ja niistä jaksaa vouhkata. Rummuttaa olevansa todella paljon matkaava, hih hih.

      • näinhän se

        Aika sekavaa tekstiä kesällä käyneellä. Mahtavaa että on paljon kauppoja ja kahviloitakin löytyi. Ja ennenkaikkea tilava kiitotie!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3218
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1841
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1028
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe