PYR huoneistohotelli

syyslomalla

Mitä Pyr huoneistohotellista Fuengirolassa? Plussia, miinuksia? Onko kukaan ollut Penthouse-huoneistossa? Oma uima-allas on kyllä luksusta, mutta minkätasoinen muuten?

21

6733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kanssamatkaaja

      Mekin olemme menossa samaan hotelliin ja odottelen mielenkiinnolla kommentteja. Joku toisaalla kertoi, että torakoita oli vastassa.

    • pari kertaa ollut.

      Penthousesta ei kokemusta mutta tavalliset huoneet nuhruisia ja kuluneita. Huoneenovet uhkaisia lastulevyhässäköitä ja ovenkulot tasokkaita kuin suomalaisten asuntojen vessanovien lukot. Virallinen luokitus taitaa olla *** mutta oikea luokitus olisi **
      Ja torakoita tosiaan riittää. Hotelli on tosin hyvällä paikalla ja se olisi pitänyt kyllä remontoida jo 10 vuotta sitten.

      • pyrissä olleet

        Pyrin Penthousessa oltiin viikko syksyllä. Paljon hyvää: hulppea maisema joka suuntaan koko katon kattavalta omalta yksityiseltä kattoterassilta, aurinkoa paljon pitempään kuin hotellin yleisellä altaalla, oma pieni uima-allas, tilava huoneisto, oma parveke, jonne pääsi olohuoneesta ja makuuhuoneesta, ei torakoita tms. ainuttakaan.

        Miinuksena: rempan tarvetta varsinkin ovissa ja väreissä, parvekkeen kasvit kuihtuneita, sohvat ja päiväpeitot kuluneita, kattoterassilla niukasti kalusteita ja hiukan huonokuntoisia nekin

        Ei huono vaihtoehto, jos kaipaa yksityisyyttä auringossa oleskeluun.


    • .

      Apartamentos Meriterraneon Real on hieno, menkää sinne.

      • Jassu

        Suosittelen minäkin MR:ää. Hyvin siisti ja hoidettu kiinteistö ja piha-alueet.

        http://fi.hotels.com/ho277135/mediterraneo-real-apartamentos-turisticos-fuengirola-espanja/

        Eikä ollut edes kallista viettää viikkoa siellä. Aivan ihana paikka.


      • Anonyymi

        Huonolla paikalla Meriterraneon Real. Pyr ei moitittavaa. Ihanalla paikalla. Maisemat merelle ja kiva seurata elämää parvekkeelta.


    • kokennu

      Hieman myöhässä vastailen...
      Olen ollut PYR:ssä n. 10vuotta sitten. Nuhjuiset olivat huoneet jo silloin. Huoneiden ovet todellakin jotain hepposta levyä. Tallelokero vain vastaanotossa, ehkä siksi koska ovesta tosiaan olisi melko helposti mennyt läpi jollain "kättä pitemmällä". Tuolloin vessan pönttöön ei saanut laittaa paperia vaan ne piti laittaa viereiseen roskakoriin... Oli hieman inhottava juttu.

      Sijainti hyvä. Aamupala ei kuulunut. Allas ok. Mutta kyllä niitä torakoita tosiaan riitti... Keittonurkka aivan kuhisi ku oli pitempään poissa, myös parvekkeella. Muistelen et toinen suomalaisperhe olisi joutunu aluksi huoneeseen, joka oli kirjaimellisesti täynnä torakoita ja olivat vaatineet uutta huonetta.

      Jos olisin fugeen menossa, en menisi enään tähän hotelliin. Ja näin oli asiat 10v. sitten, toki saattanut esim. tuo vessa systeemi muuttua.

    • Fugeen muuten kyllä

      Me olimme viime syksynä kaksi viikkoa Pyrissä. Uima-allas ja hotellin sijainti oli tosi hyvä, muuten emme voi hotellia kehua. Tuolloin tehtiin myös jalkakäytäväremonttia, jonka vuoksi meteli oliaa musta iltaan erittäin kovaa, mutta nyt tuo emontti on varmaan jo loppu. Jouduimme vaihtamaan kaksi kertaa huonetta ränsityneisyyden vuoksi. Ensaimmäisessä keittön ikkunaa ei voinut sulkea ja parvekkeen ovi rikki niin, että ovea ei voinut käyttää. Wc-pytyn vesisäiliö oli irti, ja vetäessä vessaa, koko systeemi jäi käteen. Toisessa huoneessa mm. jääkaappi ei toiminut, ja koska hotellissa on paljon osakeomistajia, niin pitkäsaikasasukkailla on ns. omat säännöt esimerkiksi metelin sallimisen suhteen, huomasimme. Koira haukkui yläpuolellallmme yötäpäivää tällaisessa osakkeessa. Muutenkin äänenvaimennus oli olematonta. Yläpuolellamme kotoiuduttiin noin neljän aikaan aamuyöllä ja kaikki kövelyaskeleet, kikatukset, puheet kuuluivat yllättävän selvästi.

      Harmitti se, että tavallaan hyvä hotelli isoine huoneistoineen hyvällä sijainnilla, mutta liian kulunutta ja risaista. Oikeastaan ei jaksanut edes valittaa enää mistään, kun eipä niille asioille mitään siinä mahtanut. henkilökuntakin totesi, että he eivät voi puuttua osakehuoneistojen asioihin.
      Niin, emme mene enää ko. hotelliin,ellemme sitten etukäteen varmista vähintään yläkerroksen parempitasoista huoneistoa.

    • selvyyden vuoksi

      PYRissähän osa huoneistoja on yksityisomistuksessa, joita myös vuokrataan (yksityiset itse tai välittäjät) ja osa "normaali" hotellihuoneita.
      Huoneiden taso tästäkin syystä vaihtelee.
      Jos joku kehuu tai haukkuu PYR:n huonetta niin kannattaisi mainita kumpaa huoneisto on.

    • En suosittele

      Hyvä sijainti, muttakaikin puolin parhaat päivät nähnyt. Myös yksityisomistuksessa olevat huoneet/huoneistot ovat pääosin heikkotasoisia ja ehdottomasti vielä ylihinnoiteltuja. Bilelomalle ihan ok, mutta muuten kannattaa mennä uudempaan huoneistohotelliin.

    • Talvikkiriina

      Hinta/laatu oikein hyvä. Lämmitetty uima-allas, hyvä sijainti, erinomaiset sängyt selälle (kovat)Ranta lähellä. Jos haluaa laadukkaanpaa hotellia niin rahallahan siitä selviää.

      • ofhOEVHOo

        Oltiin puolitoista vuotta sitten kun tehtiin viikon reissu Fuengirolaan minibudjetilla. Plussaa edullinen hinta, loistava sijainti ja lämmitetty uima-allas. Hieman jo kuluneet huoneet mutta ihan siistit. Ei ollut ylimääräisiä torakoita tms. Studiossa oli minikeittiö, missä laitettiin aamiainen itse. Lähin kauppa on heti kadun toisella puolella. Ravintoloita löytyy lähistöllä runsaasti. Läheisestä brittibaarista kuului möykkää välillä aamuun asti, mutta minulla on reissussa aina korvatulpat mukana, suosittelen. Eli puutteineenkin hyvä vastinen edulliselle hinnalle.


    • irma9

      Tammikuussa vietimme viikon kyseisessä hotellissa kahden makuuhuoneen kulmahuoneistossa. Keittiössä vilisi eläimiä, toinen huone viileä, koska lämmityslaite rikki, vessanpöntön nupit eivät toimineet kunnolla ja kansi pomppi painaessa. Sijainti tosiaan hyvä ja uima-allas lämmitetty. En menisi uudelleen.

    • Mymmy

      Olin joulun aikaan pari viikoa ko hotellissa. Henkilökunta oli ystävällistä ja sijainti tosi hyvä, mutta.....torakoita ja muita ötököitä näkyi. Huoneemme oli toisessa kerroksessa. Pidin valoja päällä öisin, joka auttoi asiaan.
      Missään tapauksessa en mene Pyriin enää koskaan enkä suosittele sitä kenellekään.

      • eljefedelbarrio

        Kannattaa seuraavan kerran mennä La Jabegaan joka on siinä lähellä myös rantakadulla. Hintataso sama kuin Pyrissä mutta todella siisti paikka! Oon ollu monta kertaa ja yhtään torakoita tai muitakaan elukoita ei huoneistossa ollut. Hotellissa ei ollut muita suomalaisia. Lähinnä hollantilaisia, saksalaisia ja sit ihan espanjalaisia asiakkaita.


    • Tmsan

      hyvällä paikalla ulkoallas ok,kaikki lähellä,aika hintava.4 viikkoa liikaa. Yöllinen huonekalujen siirtäminen häiritsee. Henkilökunta on ystävällistä. Huoneet kaipaa päivitystä. Oliskohan jo aloitettu joku remppa?

    • EUKKO50

      Tupasi tarjosi Pyr:istä huoneistoa kohtuuhintaan. Onko kellään viime kuukausilta kokemuksia? Onko tosiaan torakoita jne.?

    • Tammerkoski

      En tiedä torakoista, mutta pieni varoitus asunnon ostajille tai vuokraajille. On yksi firma, jota kannattaa välttää. Elegant Marbella Estates. Suomalainen, mutta epäluotettava firma. Ilmoittelevat englanniksi.

      • Parlamentti

        Hyvä tietää. Laitetaan sana kiertämään.


    • jotainsamaa

      Nuo aurinkorannikon hotellit kuulostavat ja näyttävät usein sisustukselta samalta kuin Riminillä, ei voi olla sattumaa omistajissa/sijoittajissa täytyy olla samoja. Oma kokemus riminiltä ettei hotellien kunnosta/siisteydestä juurikaan välitetty.

    • Räkääää

      Heippa. Älä vuokraa mitään välittäjältä Koti-auringossa. Jos haluat kokeilla onneasi ja ratkoa petetyksi tulemista oikeudessa niin yritä. Emme suosittele.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe