Mitä järkeä?

Ihmettelijå

Mitä järkeä on "korjata" sukupuoli teini-iän jälkeen? Ymmärrän sen että tyttömäinen (poika)lapsi muutetaan lääkityksellä naiseksi, mutta eihän tuo enää onnistu sen jälkeen... Eli miksi siis enää aikuisena??? Siinä näyttää parhaimmillaan mieheltä jolla on pienet tissit ja pillu, vaikka popsisi miljoona pilleriä, ja on muutenkin oppinut miehen tavoille. Kumppania nyt ei varmaan löytyisi normaalien ihmisten joukosta. Tuollaisellahan pilaa elämänsä. Miten voi edes kasvaa 18v eikä sitä ennen tajuta kumpi haluaa olla? Yleensä pikkulapsikin tietää sukupuolensa. Miskei tälläset Marja-Siskot sitten olevinaan tiedä 50 vuotta???

36

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peruuta Lähetä

      Saako tätä ruokkia?

    • jgjhjhgjshg

      Tuo oli selvä provo mutta ruokitaan vähän.

      Itsepähän olet valinnut Eduskuntaan kaikenmaailman päiviräsäsiä jotka halusivat kieltää alaikäisen hoidot transsukupuolisuuden perusteella. Vielä aivan viimeaikoina löytyi Tampereelta porukka joka kuulutti medialle kuinka kauheaa on kun lapsia ja nuoria hoidetaan, eihän sen ikäiset vielä tiedä mitä sukupuolta ovat.

      Et ole tainnut nähdä kuin Marja-Siskon kuvia, valitettavasti hän tuli julkisuuteen jo varhain ennen hormonihoitoja jolloin todellakin näytti naiseksi pukeutuneelta mieheltä. Kun hoitoja on annettu useita vuosia, viiskymppinenkin transnainen näyttää ikäiseltään naiselta. Kyllä ne rinnatkin kasvaa hormoneilla ja ellei kasva, laitetaan täytettä kuten muillekin rintansa rukkasiksi imettäneille naisille.

      Lähes kaikki transsukupuoliset ovat kyllä tunnistaneet todellisen sukupuolensa jo lapsuudessa tai nuoruudessa, mutta tähän saakka hoitojen saaminen on ollut mahdotonta tai vaikeaa. Vasta kahdeksan vuotta hoitoprosessi on ollut helpompaa ja sen kyllä huomaa kun ruuhka hoitoihin on valtava. Monella keski-ikäisellä on myös perhesyyt esteenä eikä kaikki halua hylätä perhettään noin vain, päätöstä joudutaan miettimään pitkäänkin. Aiemmin avioero oli pakollinen, vasta translain tultua on saatu lievennys että avioliitto voi muuttua rekisteröidyksi parisuhteeksi.

      Kaikki ns. normaalitkaan ihmiset eivät halua parisuhdetta, miksi siis jokaisen transsukupuolisen on löydettävä kumppani. Kyllä se kumppani löytyy kun sen aika tulee ja jopa niistä mielestäsi normaalien joukosta.

      Tuliko lainkaan mieleesi että transsukupuolisia miehiäkin on olemassa, jopa saman verran kuin transsukupuolisia naisia. Transmiehet ovat esiintyneet julkisuudessa huomattavasti harvemmin eikä heihin kiinnitetä huomiota koska sulautuvat muiden miesten joukkoon. Mutta kyllä transnaisetkin sulautuvat kunhan hoidot ovat jatkuneet muutaman vuoden, mutta et kiinnitä heihin mitään huomiota koska he eivät erotu muiden naisten joukosta.

      • joijofhgh

        Sopivalla valinnalla kuvat olisivat olleet päinvastoin. Suomestakin löytyisi nuoria transnaisia jotka ovat aloittaneet heti 18 vuotiaana hormonihoidon ja aivan verrattavissa tuohon Petrasin kuvaan (eivät vaan ole niin paljon esillä mediassa). Vastaavasti muualta maailmasta löytyy näitä vanhempana hoitonsa aloittaneita. Aallosta varmaankin löytyisi tuoreempia kuvia jossa on hormonihoito jo aloitettu ja ulkonäkö muuttunut. On valitettavaa että Aallosta on tehty malliesimerkki siitä kuinka suomalaiset transnaiset näyttävät miehiltä ja kuitenkin häntä voi pitää lähinnä huonona esimerkkinä. Olikohan tuo kuva napattu ohjelmasta jossa esiintyi myös Milla ja jo hänen kuvastaan saisi aivan toisenlaisen mielikuvan.


      • Todella typerä ja kohtuuton vertaus tuo teinitytön ja keski-iän ylittäneen naisen vertailu. Seuraavissa linkeissä vertailtavaksi vanhempia rouvia, joiden joukossa Marja-Sisko ei kovasti erottuisi:

        Tuula-Liina Varis

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Tuula-Liina_Varis

        Birgitta Ulfsson

        http://musikhistoriaifinland.ylebloggen.fi/2011/04/24/24-april-del-27/

        Tarja Halonen

        http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/200808158112245_pk.shtml

        Eilä Kännö

        http://muistot.hs.fi/muistokirjoitus/2880/eila-kännö

        Ritva Santavuori

        http://www.elakelaistenuutiset.fi/haastattelu_lokakuu_2007.php


      • AlienIndie
        joijofhgh kirjoitti:

        Sopivalla valinnalla kuvat olisivat olleet päinvastoin. Suomestakin löytyisi nuoria transnaisia jotka ovat aloittaneet heti 18 vuotiaana hormonihoidon ja aivan verrattavissa tuohon Petrasin kuvaan (eivät vaan ole niin paljon esillä mediassa). Vastaavasti muualta maailmasta löytyy näitä vanhempana hoitonsa aloittaneita. Aallosta varmaankin löytyisi tuoreempia kuvia jossa on hormonihoito jo aloitettu ja ulkonäkö muuttunut. On valitettavaa että Aallosta on tehty malliesimerkki siitä kuinka suomalaiset transnaiset näyttävät miehiltä ja kuitenkin häntä voi pitää lähinnä huonona esimerkkinä. Olikohan tuo kuva napattu ohjelmasta jossa esiintyi myös Milla ja jo hänen kuvastaan saisi aivan toisenlaisen mielikuvan.

        Minä en tule ikinä antamaan anteeksi sitä että tämä valtio eriarvoistaa ihmisiä, kymmenen kertaa minua häiriintyneemmälle ihmissaastalle misakille tarjotaan hormoneja 18-vuotiaana ja leikkaus 19-vuotiaana samaan aikaan kun minun kohdallani ei riittänyt että lähete 18-vuotiaana hylättiin, sen lisäksi vielä leikkaus on evätty kokonaan.


    • Arpaix

      Marja Sisko ei näytä naiselta nytkin, vaan valtavalta ukolta joilla on tissit ja pukeutuu mekkoon. Luonnoltaan hän ei ole mikään "pappi", mutta politisoivat uraohjus, joka ei ole pappi, eikä mies eikä nainen, vaan kummalinen olio, ja hänen teolla ei ole uskonon kanssa mitään tekeemistä. Se on häpeä vaan.

      • Tsast sei'in'

        Kunnianloukkaussyytteitä nostetaan nykyäänkin.


    • Arpaix

      En halua loukkattaa, mutta ihminen joka uskoo oikeasti Jumalaa, ja se että Jumalaa oli meille antanut ruumiin, ja valinut sukupuolta, sellainen ei tee sukupuolenkorjakset hormonien avulla, vaan elää askeettisesti ja rukoilee Jumalaa, ett saa apua, ja on hyvin nöyrä, ja elää tavalla kun keskiaikaiset kataari Parfaits /Les Cathares/, tai katolilaiset munkit, pois maalisesta elämästä.
      Se, että joku mies, korjaa sukupuolta naiseksi kirurgisella toimeenpiteella ja hormooneilla ja kutsuu itsnsä vielä "pappi", on oikean uskonnon ja saarnaajan irvikuva. Tämä ei ole missään tekemisissä maallisten lain kanssa, mutta Jumalan lain kanssa.
      Jumalla oli ruumin meille antanut, ja ihmisella ei ole oikeutta piikitella itseleen hormoonit. Itseolen transmies, mutta en käynyt missään hoidossa, vaan elän sen ruumin kanssa, mitä Jumala oli minulle antanut, ja kyllä rukous ja oikea usko, auttaa.
      Syntyminen väärässä ruumiissa, on Jumalan koe, ja meillä ei ole oikeutta piikitaa sen takia hormoonit kroppaan.
      Suomessa ovat satoja vaikeesti sairaat ihmiset, jotka tarvitsevat hoitoja, kun kysessä on vaikka syöpä, niin ihminen tarvitsee hoitoa, muuten voi kuolla.
      Mutta "korjattaa" omaa vartaloa hormoonien avulla ei ole missään tekemisissä uskonnon kanssa.
      Kun elisimme keskiaikasessa Euroopassa, Inkvisiitio olisi tuominut Marja Siskoa, ei vaan kereettiläisuudesta, mutta rikoksesta ikkuisen elämän vastaan, ja sukupuolirikoksesta.
      Muutkin kun katolilaiset olisivat tuomineet hänet. Myös Les Cathares, missä mies na nainen ovat tasa-arvoiset, mutta se ei tarkoittaa että korjaa sukupuolta piikitään itseensä hormooneilla ja saarnaa "naisena".
      Minuakin olisi Inkvisiitio tuominut, mutta vaan kereetiläisyydesta, mutta sukupuolikorjaus, hormoonit ja sellaiset toimeenpiteet eivät hyväksyneet edes lutherilaiset!! Mitä Luther sanoisi tästä`=??? Halusiko Luther että hänen seuraaja on korjattu mies, joka esiintyy naisena mekossa, meikkää ja sanoo itsensä "pappiksi"? Oliko Lutherin aikana edes naispappeus? Ei ollut, ja Marja Sisko ei ole edes nainen, eikä mies? Sellainen ihminen pitää olla vaikuttavassa virassa Suomessa, missä on suurtyöttömyytta, ja monet normaali nuoret ja kauniit naiset, joilla on lapsia elättävänä eivät edes pääse tavallisiin töihiin???Monilla miehilla, jolla on vaimo ja lapsia elättävänä ei saa töitä, ja sellainen Marha Sisko pitää olla niin vaikuttavassa virassa??? EI JA EI!! Toivon että Luther säätiö jo huolehtii, ettei sellainen ihminen pysy virrassa.
      Hän tee kaikki vaan että pysyy julkkisuudessa ja saa hyvää virkka, vaikka Kuopiossa kasvaavat leipäjonoja, ja niissä tavalliset ja monesti perheelliset ihmiset! Se on häpeä, kuinka väärin tämä yhteiskunta toimii. Tai uskotteko että Marja Sisko voisi olla "pappi" vaikka Ranskassa, Italiassa?? Hehe, se olisi mahdottonta!! Ei kukaan etelässä hyväksysi sellaista, ei katoliset, eikä luterilaiset eikä gnostikot, ei kukaan koska tämä toimeenpite on Jumalan lainvastaista!!

    • Jos eläisimme

      keskiaikaa, Arpaix olisi poltettu roviolla netin keskustelupalstoille kirjoittelusta.

      Mulle lääkäri aikanaan soitti verikokeiden tuloksista ja sanoi lähettävänsä hormonireseptin. Vaikka olisi sillä aikaa voinut ihan vissiin pelastaa syöpäpotilaan hengen, oih!

      Miksihän Arpaix haluaa hassuilla kirjoituksillaan lietsoa vihaa katolilaisia, ranskalaisia, ylimalkaan maahanmuuttajia ja transsukupuolisia kohtaan?

    • Arpaix

      Minä en halua lietsoa vihaa, vaan haluan sanoa että se mitä Marja Sisko teki on Raamattua vastaista, ja Jumalan lakien vastaista. Jumala oli meille antanut ruumiin, ja hän ei voi tehdä mitä teki ja kutsua itsensä vielä "pappiksi". Hän voi nöyrtyä ja valittaa itselle eri ammatti, voi hakee töitä vaikka kaupan kassalla, tai koulutauttua lähihoitajaksi ja noin auttaa ihmisille.
      Minusta on vaan väärin korjattaa vartaloa homonien avulla.
      Itse pääsin eroa naisellisuudesta, elämätavan takia. En viha, vaan en voi hyväksyä sellainen ihminen pappiksi. En osaa niin hyvin suomea, mutta kyseessä on uskonto, eikä mitään lääketiede.
      Kyllä, minä olisin polettu roviolla, mutta kereettiläisyydestä, eikä sukupuolenkorjauksesta , enkä pyri pappiksi!!!! Sellainen ihminen ei voi olla pastori, kun rikoo lait jotka ovat Raamatussa. Se on tekopyhyys. Hänen pitää elää selibaatissa ja poissa maalisesta elämästä ja tiukasti askeetisesti.

      • Olet kerettiläinen

        Olet todella lähellä kunnianloukkaussyytettä! Vaikka nyt kirjoitat anonyyminimimerkillä, henkilöllisyytesi voidaan etsiä poliisin toimesta jos Marja-Sisko tekee tutkintapyynnön.

        Eipä ole tullut vähään aikaan näin kovaa raamatulla päähän lyömistä. Kirkonkin piirissä ollaan jo opittu että transsukupuolisuus ei ole syntiä eikä sitä kielletä raamatussa. Transsukupuolisuus on aivan samanlainen synnynnäinen fyysinen vika kuin mikä muukin tahansa joka hoidetaan kirurgisesti, jopa pienenä lapsena, eikä kirkko kiellä niitä mitenkään. Transsukupuolisuus aiheuttaa kuoleman siinä kuin syöpäkin jos sitä ei hoideta, vaikkakin oman käden kautta. Olethan itsekin valittanut kurjaa elämääsi, ilmeisesti katolilaisuutesi ja jyrkkä itsemurhan kielto kirkkosi taholta on estänyt tuon ratkaisun tekemisen ja taistelet kurjan elämäsi kanssa.

        Minäkin työskentelen kirkossa vaikka en olekaan pappi, eikä kirkkoni hyljeksi minua vaikka olenkin korjannut sukupuoleni. Sinä näköjään hyljeksit meitä ja tuomitset kadotukseen, oletko oikeutettu heittämään ensimmäisen kiven.


      • Jumala4368943

        Loiko Jumala sen jääkaapin josta kaivat ruokasi? Tai sen ruokakaupan josta sen ostit? Tai sen pakastimen jossa ne säilytettiin? Tai sen rekka-auton jolla ne tuotiin tehtaalta???


    • Arpaix

      Minä en tuomitse Marja Siskoa, mutta minusta se on vaan epäluonnollista että pastori noin korjattaa itseä. Minusta ihminen pitää vaan rukoilla ja olla nöyrää ja vetäyttyä pois maalisesta elämästä. En halua loukkattaa ketään, mutta se mitä MS teki ei ole luonnollista. Transukupuollisuus ei ole fyysista vamma, vaan kun ruumis on ehjää, ihmisen pitää rukoilla että olo paranee, ja elää sen ruumin kanssa, mitä on annettu. Vaikka on syntynyt naisena, voi elää miehenä. Kun elää samalla tavalla kun vaikka Katarina de Siene ( 1347), ei voi tulla mitään rinnat tai kuukautiset. Katarina Sieniläinen on katolisen kirkkon opettaja vaikka oli nainen, ja on pyhä. Eli koko elämänsä niin skeettisesti jopa monta vuorokautta vaan ehtoollisella! Hänen ruumis oli hyvin hento, lähes olematon, ja hänellä ei ollu mikään rintoja tai kuukautsia. Kun kieltää ruumiista ja elää kun keskiaikaiset askeetit, ei voi tulla murrosiän jälkeen mikään muuttokset. Marja Siskolle olin kerran kirjoittanut sen itse, että en voi hyväskyä mitä teki. Kun kyseessä olisi katolilainen pappi, häntä olisi erotettu vaan se syystä että " nyt on nainen", nainen ei saa katolisessa kirkossa toimia kun pappi. Myös Suomessa Luther säätiö vastustaa naispappeutta. Marja Sisko voi valittaa toisen ammattin, vaikka opiskella yliopistossa, mutta eri alaa, vaikka teknista, silloin se ei haittasi.
      En ole transukupuolisia vastaan, itse olen transukupuollinen, mutta en ole mikään pappi tai pastori. Pyrin yliopistoon itsekin, mutta filologiaan. Transihminen voi toimia vaikka tulkina, mutta pappeus on eri asiaa. Itse en voi koskaan olla pappi, mutta valitsen maalista uraa.

      • 9u89uyurhg8hg

        Transsukupuolisuus ON fyysinen vamma, sikiö on kehittynyt eri sukupuolen näköiseksi kuin mitä hänen aivonsa ja sen mukana todellinen sukupuoli on.

        Mistä tiedetään varmuudella miten joku 1300 luvulla elänyt transsukupuolinen on elänyt todellisuudessa. Suomessakin on ollut todistettavasti 1800 luvulla ja 1900 luvun alussa transsukupuolisia (jopa julkisuuden henkilöitä) jotka ovat eläneet todellisen sukupuolensa mukaisessa roolissa vaikka lääketiede ei ole pystynyt auttamaan heitä.

        Marja-Sisko ei työskentele pappina jos se sinua lohduttaa. Hän toimii notaarina. Papin töitä hän tekee vain satunnaisesti palkatta vapaa-ajallaan.

        Onko sinulla muitakin ammatteja joissa trassukupuolinen ei saisi työskennellä?


      • idioottiko olet?

        Sinunko mielestä itsensä näännyttäminen anoreksian tasolle on hyvä tapa vaikuttaa oman kehon ulkonäköön ja toimintaan? Kun kuvasit tota muijaa, jolla ei kasvanut rinnat eikä tullut kuukautisia.

        Valoja päähän nyt siellä!!!


      • .........
        idioottiko olet? kirjoitti:

        Sinunko mielestä itsensä näännyttäminen anoreksian tasolle on hyvä tapa vaikuttaa oman kehon ulkonäköön ja toimintaan? Kun kuvasit tota muijaa, jolla ei kasvanut rinnat eikä tullut kuukautisia.

        Valoja päähän nyt siellä!!!

        Arpaix on joko saanut valoa päähän tai sitten valo on sammunut lopullisesti koska on kadonnut täältä, ehkä Suomestakin. Katsoi ehkä parhaaksi muuttaa takaisin Ranskaan.


      • AlienIndie
        9u89uyurhg8hg kirjoitti:

        Transsukupuolisuus ON fyysinen vamma, sikiö on kehittynyt eri sukupuolen näköiseksi kuin mitä hänen aivonsa ja sen mukana todellinen sukupuoli on.

        Mistä tiedetään varmuudella miten joku 1300 luvulla elänyt transsukupuolinen on elänyt todellisuudessa. Suomessakin on ollut todistettavasti 1800 luvulla ja 1900 luvun alussa transsukupuolisia (jopa julkisuuden henkilöitä) jotka ovat eläneet todellisen sukupuolensa mukaisessa roolissa vaikka lääketiede ei ole pystynyt auttamaan heitä.

        Marja-Sisko ei työskentele pappina jos se sinua lohduttaa. Hän toimii notaarina. Papin töitä hän tekee vain satunnaisesti palkatta vapaa-ajallaan.

        Onko sinulla muitakin ammatteja joissa trassukupuolinen ei saisi työskennellä?

        Aivosukupuoliuskonto piti sotkea tähänkin?

        Ihastuttavaa avoinmielisyyttä ja suvaitsevaisuutta.


    • Arpaix

      Pappeus ei ole ammatti, vaan kutsumus, ja se on Raamatun perusteella vaan miehille. Se ei ole mikään "virka" kun Suomessa, mutta vaan kutsumus.
      Hyvä pappi oli Suomessa esim. edesmennyt ranskalainen Guy Barbier, exorsisti ja kunnon pappi. Hän ei ollu mikään leipäpappi, vaan teki töitänsä 89vuoteen asti ja vaan 500 euron eläkettä vastaan! Guy Barbier oli vangittuna keskitysleirissä, koska oli kuulunut La Résistance, vastarintaliikkeeseen natseja vastaan. Hän oli kunnon mies, ja ranskalainen patrioti ja oikea pappi. Marja Sisko ei voi olla pappi koska on nainen.
      Transukupuollinen voi olla kaikeissa ammatteissa, mutta pappeus on varattu ainoastaan miehille. Minusta voi olla trans, mutta mies, eikä nainen.
      "pappi"joka käyttää mekkoja ja meikkaa on naurettavaa.

      • Voisitko lähteä

        takaisin sinne Ranskaan, niin siellä voit elää omien tapojesi mukaan. Sinus ei kukaan ole kutsunut tänne haukkumaan Suomalaisia. Suomessa etsitään suomen tapojen mukaan.


      • 5+8

        Paavikin pukeutuu mekkoon.


    • Kaarelan Jussi

      Jospa menisit siitä rakkaalle keskiajallesi noita viisauksiasi latelemaan, solvaat pyhässä kiihkossasi ihmisiä ja haluat riistää heiltä oikeuden omaan ihmisyyteensä!

      • AlienIndie

        Kuten sinäkin aivosukupuoliuskovaisena.


    • hehehehe

      onko sinusta Jussi, Marja-Sisko kaunis nainen? hän on ainakin 190cm ja noin satakiloinen vanha ja rumma lihava akka. sen poltaminen roviolle olisi kestänut tosi kauan..hehe. hän on kun vanheneva bodari hameessa. ihan kun vaikka Tony Halme kävelisi mekossa. ja milläinen voi olla sen pillu...

    • judstaer

      Käsittämättömiä vihakirjoituksia taas.

      • 1+9

        Juuri tällaisten kirjoitusten vuoksi hallitus suunnittelee ettei voisi enää kirjoittaa anonyyminä.


    • Arpaix

      Minä en ole vihainen, vaan arvostan pappeja, jolle pappeus on kutsumus, ja eikä mikään virka. Monissa etelä maissa sellaista olisi mahdottonta, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, ei Portugaallissa. Tunnen monet kirkon työntekijät niistä maista, ja tunnen myös luterilaisen pastorin Toulousessa, Michel Jas, joka on myös historioitsija. Enkä koskaan törmänut pappin tai pastorin joka olisi käyttänyt hormonit. Kyllä, menen Ranskaan 5.12.

      • 6+19

        Mainiota - jää myös sinne !


    • Arpaix

      Menen jouluksi vaan lomalle mutta noin 5 v sisällä haluan muuttaa. Suunnittelen Suomessa opiskelua Helsingin tai Jyväskylän yliopistossa, osaa voin tehdä myös Ranskassa. Kiinnostaa pääasiallisesti historiaa, ja joulukuussakin haluan paljon kuvattaa ja videoida nähtävyydet, odotan jo kovasti.
      En ole vihainen, vaan en tajua miksi Marja Sisko pitää olla aina julkkisuudessa sen takia että on trans.

      • kojhij8hjiutjhg

        Oletko kateellinen Marja-Siskolle. Voithan sinäkin lähteä julkisuuteen. Todennäköisesti joku keltaisen lehdistön toimittaja kiinnostuisi kovin näistä kertomuksistasi, ellei sitten pidä sinua seinähulluna. Saisit kuvasi lehtiin ja voisit kertoa kuinka huonosti sinua on kohdeltu Suomessa ja kuinka juntteja suomalaiset ovat.


      • Aina vaan samaa

        Milloinkas Aalto on viimeksi ollut julkisuudessa, ja miksi sitä paitsi vaikka [vapaavalintainen julkkis] on julkisuudessa vain siksi että hän on mitä on, ja kukahan Aallosta nyt tässäkin keskustelussa eniten jauhanut, ja eikös katolilaisesta näkökulmasta luterilaiset papit ole periaatteessa kaikki vaan maallikkosaarnaajia joten pitäisi olla ihan sama vaikkei joku täytä katolilaisia papin kriteerejä, ja tiedän jopa Suomesta katolilaisia jotka ovat transitioituneet tavalliseen tapaan, ja tässä kurjassa Suomenmaassa on muuten ilmaista pätevää ammattiapua tarjolla transihmisille joita ketuttaa, keskustelupalstoilla purnaaminen ei ole ainoa tukimuoto.

        Hankkiudu testoille ja rauhoitu.


    • nlkkjnkj

      Juuri äsken taisi olla äänessä YLE:n pääkaupunkiseudun paikallisradiossa täälläkin joskus kirjoitellut transnainen. Juttu oli niin tuttua kirjoituksista. Nämä paikallisradioiden pätkäjutut eivät taida tulla koskaan Areenaan esille. Huomasi selvästi että pelkkä radioääni antoi vääristyneen kuvan henkilöstä. Saman olen itsekin huomannut kun olen kuunnellut omia radiohaastattelujani.

    • kira1

      Onneksi minun ei tarvitse tuntea noin pikkusieluisia olentoja. Ihmiseksi sinua en voi kutsua. Pitäisi olla järkevämpi tässä keskustelussa, mutta en vaan pysty!

      • ....

        Tämä ketju oli jo hyvää vauhtia painumassa unholaan kunnes kaivoit sen esiin arkiston pölyistä.


    • ...

      Voihan sen "tietää" jo muksusta asti muttei uskalla tehdä mitään asialle, kun yhteiskunta kaataa paskaa niskaan. Tai ei tiedä miten voisi, mistä edes aloittaa. Helppoahan se on sieltä huudella kun ei ole koskaan asiaa joutunut miettimään...

    • M2F

      Tietenkin jos ei varsinaista "sukupuolitautia" ole, nin onhan se aina hieman tyhmää, mutta sitten kun se tauti on, niin eihän siinä tapahdu muuta kuin hieman vartaloa muutetaan enemmän sellaiseksi kun sen kokee. Se on sitä parantumatonta kun mainoksessa tai kaupan hyllyssä on asiat miesten ja naisten lokerikossa ja kun itse kävelee automaattisesti sinne naisten lokerikkoon. Ne miehet kun kaiken jälkeen vielä vähättelevät ja salailevat ja väittävät, ettei mitään sukupuolitautia olekkaan tai että se vika on päässä. Onko tässä jotain ylitsepääsemätöntä? Itsekkin kävin juuri rättikieroksella ja oikeastaan ainut joka kiinnitti asiaan huomiota oli keskikäinen mies kaupassa. Siinä kohtaa sitä itsekkin herää, että joku näki minussa taas jotain sellaista joksi en itseäni koe. Kummaa miten tuolla on miehiä myymässä rintaliivejä ja pikkuhousuja ja transvestiittejä, jotka on paremman näköisiä miehiä jota moni nainen on luonnossa, mutta jos sinulla on sukupuoiolitauti, niin siihen tarvitaan presidentti ja psykiatri. Kaikki ne vanhat ja uudet tutut ja tuntemattomat joidenka elämässä ei tapahdu mitään uutta koskaan. Muistan minkälainen rakkari gigolo olin kun ajoin mopedilla. Heiltä jäi vain näkemättä se tyttö joka pesi pikkuhousut jalassa mopaan pihalla ja siltä rehotti punaiset karvat pöksyistä ulos. Ne vanhat tutut jotka ei oikeastaan sitä koskaan sisäistäneet, ne jotka syyttelivät omaa huonoa päiväänsä minun olemassaolollaan loppujenlopuksi pilasivat minun elämäni, eivätkä jätä aikuisuudessakaan rauhaan. Ne samat ihmiset jotka onnistuin jo unohtamaan. Miksi se jolla on se sukupuolitauti, niin joutuu ainakin miehen pikku mielessä osamaan ja kykenemään moottoriremonttiin. Täällä nyt vain pitää tehdä asiat niin, että miehet pysyy rauhallisina. Naiset jotka paheksuvat sitä, että ollaan heidän intiimiosastolla, mutta samaan aikaan he "korjaavat" näitä joilla ei sukupuolitatutia varsinaisesti ole. Ne lääkärit jotka moittivat sinua mm. päihteiden käytöstä ja huonosta terveydestä ja syyttelevätsitä sinua, mutta samalla eivät näe taustalla sitä sukupuolitautia, ongelman varsinaista ydintä ja pahimillaan kieltätyvät jopa kirjoittamasta lähetettä sukupuoli-identiteetin tutkimista varten vaikka laki yksiselitteisesti toteaa, että näin on meneteltävä jos kyseistä tautia epäillään. Naiset jotka ovat hankkineet itselleen turhanpäiväisen paperitutkinnon moralisoivat ja arvostelevat sinua ja edelleen tekevät elämästäsi suurempaa helvettiä. Myönnän, että miesten osasto on hyvä pakopaikka silloin kun sinua pyrkii johtamaan nainen, joka ei osaa käynnistää henkilöautoa. Toisaalta jos nainen sen osaa, nin hän luulee itsestään liikaa.
      Hyödy siitä sitten niin paljon kuin kykenet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2003
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      254
      1687
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1620
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      54
      1574
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1438
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      28
      1361
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1183
    9. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1182
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      40
      1084
    Aihe