Niin väärin!!

rabbit-is-mine

Joo, siis olen 18-vuotias tyttö, joka asuu vanhempiensa luona.. Eilen äitini oli tehnyt yllätyssiivouksen huoneeseeni (mikä ei sinänsä ollut tietenkään väärin), mutta hän oli sitten löytänyt dildoni patjan välistä, ja laittanut sen ROSKIIN!!

kun kysyin asiasta häneltä, hän sanoi, etten tarvitse tuollaisia välineitä.. Muutenkin saan palautetta yhtenään siitä, että lähden muka joka pojan matkaan.. onkohan tässä nyt hieman kaksinaismoralismia? Onpas nyt tosi kiva elellä järjettömässä panetuksessa........ -______-

21

566

  Vastaukset

  • tääl kans 18v jätkä, jos haluut purkaa paineitas mun kanssa?

   Mist päin olet?

   • meehä ny siitä


  • Ylisuojeleva äiti on joskus kehno homma.

   • ei vaan se on hyvä vai haluatko olla LSD KAIFFARI JOSSAIN VITUN ROSKIKSESSA olet hyvin onnekas jos on ylisuojeleva äiti


   • sdyuiko kirjoitti:

    ei vaan se on hyvä vai haluatko olla LSD KAIFFARI JOSSAIN VITUN ROSKIKSESSA olet hyvin onnekas jos on ylisuojeleva äiti

    Olen paska ihminen liian hyvässä perheessä joten kyllä, ennemmin olisin lsd kaiffari koska se on enemmän arvoni mukaista.


  • Mulla on kans tosi ylisuojeleva.. Lähdin nyt aika kauas kotoa uuteen kaupunkiin opiskelemaan ja koko ajan se viestittää ja kyselee onko ruokaa, rahaa, junaliput tallessa yms yms yms... ja koulun jälkeen pitää soittaa tai yleensä se itse soittaa ja jos kerron meneväni kaupungille lenkille, niin pitää laittaa viesti olenko päässyt kotiin ja yleensä se soittaa kun olen ulokona ja puhuu tahalleen lähes niin pitkään että olen jo takaisin tulossa, tavallaan suojellakseen minua siellä kaupungilla.. enkä saisi sen mielestä viiden jälkeen edes lähteä ulos, huoh :( Ja junaankaan en voi mennä ilman että se huolehtii mennen tullen olenko osannut mennä oikeaan junaan jne. Onni onnettomuudessa ettei se voi valvoa noudatanko ""sääntöjä"" --> en liiaallisuuksiin asti todellakaan !!

  • Äitis tais olla katellinen kun sen oma tildo oli paljon pienempi ;)

  • äidit on idiootti lehmiä, täys paskoja...

   • Minä en harrasta kyseisiä hommia, ei ole minun juttu.
    Joten kipeä äitini ei ole tehnyt tuommosta.
    Mutta on tehnyt ja aiheuttanut kaikkea muuta.


   • vihaan äitiäni kirjoitti:

    Minä en harrasta kyseisiä hommia, ei ole minun juttu.
    Joten kipeä äitini ei ole tehnyt tuommosta.
    Mutta on tehnyt ja aiheuttanut kaikkea muuta.

    äitini on turha sadistinen paska, joten olen vihannut lähes aina. Toivon että mielisairaista paskoista mielisairainta paskaa ei ois ikinä edes syntynyt tähän maailmaan. Minun elämä olisi nyt ja olis aina ollut kun ruusuilla tanssimista ja paratiisia ellei mielisairasta paskaa ois ja olisi ollut ikinä.


  • Äideistä vielä puheen olleen. Olen nähnyt sellaisia ällöttäviä lehmiä kaupungilla, laivalla ketkä nauttii sadistit siitä että komentelee pentujaan. Ja nauttii turhan lehmän nautintoa kun saa olla lapsensa ylä-puolella.
   En tiedä yhtään äitiä joka ois hyvä ihminen, mukava tai jotain muuta positiivista

   • Kauheeta kieltä. =/


  • Mutta! Ymmärrän äitejä miksi he ovat niin vittuuntuneita, kun on saanut lapsen niin äidin elämä on siinä sitten pilalla lapsen takia. Koska raskaus lihottaa, pilaa vartalon. Sitten raskaana oleva saa alentavaa ja halveksuvaa kohtelua, syrjintää. Varmaan hävettää niitäkin.
   Tosi noloa ja kauhuelokuvaa pahempaakin on varmaan synnyttää joku kirkuva vittumainen lapsi.
   Ymmärrän joo, enkä halua olla itse äiti.
   mutten hyväksy sitä niin julmaa kohtelua mitä äidit tarjoaa lapsilleen.

  • jep, mutta se on äitien hinta siitä yheksän tunnin kivuliaasta synnyttämisestä, julkisilla paikoilla imettämisestä, juttujen ostelemisesta, kropan menettämisestä, lapsen iänikuisesta ongelmien kuuntelemisesta (meillä ei tälläistä kyllä esiinny), vuoden pallomahasta ja sen potkimisesta, kouluongelmista, sun muista.

   En mäkää tykkäis noista mainituista jutuista. Mut sinänsä joskus tää huolehtivuus menee vähän yli.. joskus sitä haluaa tappaa äitinsä, hitaasti ja kivuliaasti. Mutta silti:

   ÄITI

  • Sähän oot 18, eli sulla on oikeus määrätä omista asioistas ilman vanhempien suostumusta...

  • Totta, olet oikeassa Halojaa?, mutta itse (ja myös vanhempani) ajattelemme asian tällä tavoin: koska asun periaattessa ilmaisessa hotellissa (siivous,ruoka jne muu rahallinen avustus) ja kuitenkin vielä heidän talossaan, niin täytyy noudattaa heidän sääntöjään.. En esimerkiksi saa tuoda miespuolisia ihmisiä kotiin, enkä juhlia kuin kerran kuussa.. Tavallaan ymmärrän tämän jutun, vaikkei se loppujen lopuksi kovinkaan "edullinen" minulle ole.. Mutta sitten, kun muutan pois, saan tehdä ihan mitä haluan, ja nukkua kenen vieressä haluan, koska silloin minulla todella on vastuu talostani, itsestäni jne taloudesta. :)

  • Mä en tykkää siitä että äiti penkoo mun kamoja. Vaikka se tarkottas vaan hyvää, mut musta se on yksityisyyden loukkaus. Joka tapauksessa, kannattaa oikeesti kunnioittaa itteesä eikä antaa itteesä helpolla seksiin. Vaikka ois kuinka epämuodikasta nykyaikana, mä oikeesti suosittelen säästämään seksin avioliittoon! Sillon se on paljon erityisempää. Mä tiiän yhenki miehen, ni se ei kunnioittanu yhtäkään tyttöystävääsä ja petti melkee jokasta. Arvaa miks se ei kunnioittanu niitä? Sen takii, kun ne anto ittesä niin helpolla. Ainoo ketä se kunnioitti ja ketä se ei pettäny, oli sellai joka ei antanu itteesä helpolla. Aattele kuinka paljon sä voit saada kunnioitusta sun tulevalta mieheltäs, jos teet itelles selkeen periaatteen.

  • Kuvottava tyyppi tuo puskaprovo!!
   Jauhaa samaa sontaa päivästä toiseen. Tässä maassa on kyllä tosi huonosti hoidette noiden psyykkisten ongelmien kanssa painivat tapaukset. Nuo puskat älämölöt on selvä hätähuuto, että auttakaa häntä. Surullinen tapaus kaiken kaikkiaan.

  • Mullakin vähän ylisuojeleva.. : s mut ei kuitenkaan noin ylisuojeleva onneksi.. (: ja mun mutsi on kyl ihan mukava.. välillä tiellä.. mut muuten ihan jees

  • Ei muutaku joku vihannes jääkaapista.. :DD

  • mikset ota jotain vihannesta taikka tilaa ihmeellisestä huoneesta uutta "rakastajaa".
   http://ihmeellinenhuone.fi Ja toimitus tulee postiin toisenfirman nimellä joten ei tarvitse punastella paketin hakemistakaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   319
   3475
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   122
   2826
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   176
   1811
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1407
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   20
   938