Mökillä

Namuliini 16

Puolenpäivän jälkeen vanhempieni lähdettyä kaupunkiin takaisin töihinsä mä aloin riisumaan itseäni auringonottokuntoon. Heitin kesämekon sängylle ja käveleskelin sisällä pikkuhousuisillani. Katsoin peiliin ja tarkistelin vartaloani tarkasti.

Olin aika laiha ja ehkä vähän liian luiseva, mutta tissini olivat kehittyneet isoiksi. Käytin c- kupin rintaliivejä. Push- uppeja en tarvinnut, sen verran timmit ne vielä olivat.

Otin pikkuhousut pois ja rasvasin itseni hyvin. Rasvatessani muistin poikakaverini koskettelut ihollani ja aloin kostumaan tahtomattani. Kuvittelin Janin taakseni ja puristelin pakaroitani hipaisten alapäätäni hellästi.

Tunsin pakottavaa tarvetta työntää jotain herkullista sisääni ja etsin kuumeissani äidin laatikoista jotain sopivaa. En löytänyt mitään ja pian kuulin pihasta moottoripyörän ääniä.

Vilkaisin ikkunasta pihaan ja näin kahden naisen nousevan pyörien selästä. Puin nopeasti kesämekon ylleni ja astelin pihaan naama punoittavana.

Naiset olivat eksyneet ja kysyivät reittiä mökilleen. Tiesin mökin paikan ja selitin sen heille, samalla pyysin naisia kohteliaisuuttani mehulle. Naiset olivat jotain 25- 30- vuotiaita.

Sisällä naiset kysyivät voisivatko vaihtaa kevyempään jossain huoneissa. Puvut olivat vähän kuumat näin seurustellessa. Näytin huonettani ja sanoin olevani yksin tämän päivän, joten kukaan ei häiritsisi heitä.

Naiset olivat kuvankauniita tummia lyhythiuksisia,
hyvävartaloisia. Toinen naisista lähti hakemaan pyörältä uikkareita toiselle bikineissään. En voinut olla katsomatta naisen perään ja hänen pakaroitaan.

Vilkaistuani vahingossa huonettani kohti näin toisen naisen pyllistelemässä ovenraosta. Kaunis pieni peppu ja paljas pillu niinkuin itsellänikin.

Naiset saivat bikinit ylleen ja pääsimme pihaan istumaan. Juttelimme kauan kun ehdotin uinti ja saunareissua. Mulla kun ei ollut seuraa pahemmin.

Toinen, Saija meni lämmittämään saunaa ja toinen,
Anu tuli mukaani mennessäni vaihtamaan bikineitä päälleni.

Riisuin Anun istuessa sängylläni etsiessään aurinkorasvaa laukustaan. Anu kehui kaunista vartaloani ja tunsin kuumia väreitä.
"Mukava kun pyysit meitä jäämään. Voikohan täällä ottaa alasti aurinkoa, ettei jäisi rajoja?"

Anu riisui bikininsä sängylleni sanoessani täällä olevan turvallista nakuilla. Nainen levitti rasvan mun silmien alla ja tunsin kostuvani seksikkäästä vartalosta.

Anu pyysi mua riisumaan myös ja lupasi auttaa öljyn levittämisessä. Riisuttuani Anu pyysi mua auttamaan selän öljyämisessä. Astuin naisen selän taakse ja aloin levittämään öljyä. Anu rasvasi samalla jalkojaan ja peppu tuli hieman mua kohti.

Tunsin kun peppu kosketti mun alapäätäni. Katsoin alas peppua ja huomasin kuinka paljas se todella oli. Pientä kosteutta oli näkyvissä ja mun oli pakko kostuttaa huuliani.

Olin juuri kumartumaisillani nuolaistakseni Anun pillua kun hän nousi suoraksi. Oloni oli kumma, en ollut ikinä edes kuvitellut olevani naisen kanssa.

Anu tuli taakseni ja levitti rasvaa käsiinsä. En puhunut mitään vaikka olin juuri rasvannut itseni.
Kuumat kädet liikkuivat selälläni ja kyljilläni. Sormenpäät hipaisivat tissejäni sivuilta ja liikahdin hieman kosketuksesta.

"Oletko sä jo rasvannut kauniit rintasi?" Pyöritin päätäni puhumatta mitään. Katsoin kun kädet hieroivat isoja tissejäni ja näin kuinka nännini kovenivat koskettelusta. Anun sormenpää liikkui hetken nännilläni mun voihkaistessa hyväksyvästi. Tunsin Anun vartalon tulevani muhun kiinni takaa.

Naisen tissit olivat ihoani vasten ja peppuni tahtoi työntyä naista kohti.
"Oletko sä rasvannut peppusi ja jalkasi?" Pyöritin päätäni taas kieltävästi. Tunsin Anun vaativat kädet sisäreisilläni nojautuessani pöytääni vasten.

Nainen seisoi takanani öljyten pakaroitani ja jalkojani. Näimme Saijan tulevan alasti ikkunan toiselle puolelle. Nainen katsoi mun tissejäni ja silmiäni vuorotellen. Saijan käsi hakeutui pillulle ja nainen kosketteli sitä hitain liikkein katsellessaan meitä.

jatkuu...

1

14416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kesäilta

      Niin. Jollain hämmentävällä tavalla se oli kaunista, kiihottavaa. Onko jatkuu.. vain pitämässä kuulijaa kosteana vai..?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1880
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      705
    Aihe