HÄÄT

xeeena

Kiinnostuneena kyselisin kun naimisiin pitäisi mennä ja häämatka järkätä et sopiiko new york häämatkakohteeksi? haluaisin myös nähdä los angelesin.. tuleeko kovin kalliiksi jos suomesta lähtee ja menee ekaksi vaikka los angelesiin ja sieltä lentää new yorkkiin ja on siellä sitten loppuajan? Onko jollain kokemusta.. syksyaikana tarkoitus olisi lähteä.. vinkkejä tarvitsen !!

Ja jos menee häämatkalle new yorkkiin niin onko jotain erityistä mitä suosittelisit tuolle reissulle?

11

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8uwtsrje476

      Superromanttinen illallispaikka Nykissä on River Cafe Brooklynin sillan alla. Kannattaa varata ajoissa pöytä ikkunoiden vierestä.

    • miten vaan

      Itse en menisi mutta missä lukee minne voi mennä ja minne ei? Minun matkani oli aikoinaan tyynen valtameren saarelle, Tahitille. Tuo että käy nykissä ja samalla reissulla losi...vaatii aikaa ja menee lomasta paljon lentokoneessa istumsieen...mutta miksi ei jos niin haluaa tehdä...käy vaikka kaikki kaupungit läpi jos siltä tuntuu ja paluumatkalla koukkaa Kanadaan katsomaan Niagaraa.

      • Huhhuhhuu

        Jaapa jaa...Tahitille lento se ei kestäkään kun n. vrk per suunta!?


      • paratiisi perillä
        Huhhuhhuu kirjoitti:

        Jaapa jaa...Tahitille lento se ei kestäkään kun n. vrk per suunta!?

        kestää minkä kestää mutta sen saman se kestää täältä Losiinki. Ja mitä väliä sillä on?


      • Huhhuhhuu
        paratiisi perillä kirjoitti:

        kestää minkä kestää mutta sen saman se kestää täältä Losiinki. Ja mitä väliä sillä on?

        Chicagon kautta 14 - 16 tuntia vaihtoineen...ja mitä väliä sillä on? No ei mulle mitään väliä, mutta Tahitia mainostanut matkailija vaan kertoi että Losiin meno "vaatii aikaa ja menee lomasta paljon lentokoneessa istumiseen"


    • matkailija-x

      Riippuu siitä millaisista lomista pidät. Jos kaupunkilomat ovat sinut ja sulhon mieleen, New York on mahtava paikka. Häiden jälkeen voi olla myös aika väsynyt, kun kaikki jännitys laukeaa.

      New Yorkissa kannattaa syödä hyvin (ei ketjuravintoloissa), käydä musikaaleissa, vierailla puistoissa (The Higline on suosikkini), käydä Brooklynin puolella, käydä Manhattanin eteläisissä kaupunginosissa... Osta tai lainaa kirjastosta pari New York-opasta ja lue vaikka Tripadvisor.comin New York City-osiota.

      Edelleisen kirjoittajan suosittelemassa River Cafessa en ole ollut, mutta ravintolaa ja etenkin sen näköalaa Manhattanille kehutaan. Ei farkkuja, ei lenkkareita ja miehillä on oltava pikkutakki. Ilallinenon kallis, muta lounaalla selviää hieman edullisemmin.

      Oma häämatkani kohdistui San Franciscoon, samalla matkalla käytiin myös Napa Valleyn viinitiloilla, piipahdettiin Sacramentossa ja lennettiin muutamaksi päiväksi Las Vegasiin. Aivan mahtava reissu, matkalla oltiin 12 päivää. Emme ole rantalomailijloita, vaan käymme aina kaupunkilomilla.

      Los Angelesissa olen ollut kerran, en ihastunut. Pidän enemmän kaupungeista joissa on helppo liikkua kävellen ja julkisilla.

    • xeeena

      Kiitos hyvistä vinkeistä! Olemme tosiaan kaupunki ihmisiä ja siksi tämä idea häämatkaksi.. haluamme nähdä ja tehdä jotain eikä vain lojua saman uima-altaan reunalla monta viikkoa.. Onhan sekin tosin kivaa mutta ei ehkä meille sopiva vaihtoehto..

      Onko jollain käsitystä minkä hintaisia ovat esim. sisäiset lennot ? jos juuri losista menisi New Yorkkiin? haluamme matkasta ikimuistoisen joten siksi ajattelin että voisi yhdistää nämä kaksi..

      Mitä luulette millainen nyci olisi yksinään häämatkakohteena? jos jättäisi Los Angelesin kokonaan väliin ja olisi vaikka 3 viikkoa New Yorkissa?

    • matkailija-x

      New Yorkissa riittää katsottavaaa pidemmäksikin ajaksi, olen itse käynyt siellä toistakymment kertaa. Aina on paljon uutta nähtävää ja tehtävää, etenkin kun tutustuu muihinkin kaupunginosiin kuin Manhattaniin. Voin myös suositella auton vuokrausta ja parin päivän autoreissua esim. New Yorkin osavaltion Hudson Valleyyn tai Connecticutiin. Viehättäviä pikkukaupunkeja ja kaunista maaseutua, kauniisti entisöityjä bed & breakfast-paikkoja jne. Tai voitte ajaa Bostoniin ja Cape Codiin.

      Maan sisäisiä lentoja kannattaa googlata New York Los Angeles flights-haulla; ajankohta, päivät, kellonajat vaikuttavat lentohintoihin. Osa lentoyhtiöistä hinnoittelee myös check inin, matkatavaran, ruoat jne. erikseen.

    • xeeena

      Kiitos taas hyvästä vinkistä! Millainen paikka tuo Coney Island on? Haluaisin mahdollisesti käydä sielläkin jos tuonne mennään. Onko käymisen arvoinen? Onko autonvuokraus kallista manhattanilla?

    • matkailija-x

      Manhattanilla ei autoa kannata vuokrata, jos New Yorkin kaupungin alueella aiotte liikkua. Julkinen liikenne on hyvä, Coney Islandillekin pääsee Manhattanilta suoraan metrolla. Auton vuokraus kannattaa, jos ajatte kauemmaksi maaseudulle tai toisiin kaupunkeihin, auto kannattaa vuokrata suomalaisen matkatoimiston kautta (esim. ebookers), vakuutukset ja verot tulevat halvemmiksi. Viimeksi halvin auto löytyi New Jersey puolelta, oli sen verran halvempi, että kannatti ajaa pysäkinväli Jersey Cityyn junalla. New Jerseyn moottoriteiden liittymät ovat sen verran laajoja ja sekavia, että suosittelen navigaattoria.

      Coney Island on ranta-aluetta, mutta ei vaurasta aluetta. Paljon venäläisimigrantteja. Coney Islandilla on vanha, jo aika kulahtanut huvipuisto, auki vain kesäisin. The Cyclone, vanha puinen vuoristorata on ehdottomasti pelottavin huvipuistolaite, jossa olen ollut.

    • Mies ja vaimonsa

      Moi xeeena.

      Me menimme naimisiin Nycissä ja vietimme siellä kaksi viikkoa ns. häämatkaa. En tiedä kiinnostaako teitä tällainen vaihto-ehto, mutta jos, niin laita vastausta tänne ja kerromme mielellämme enemmänkin.
      Halusimme tehdä omista häistämme / bnaimisiin menostamme mahdollisimman erilaisen kuin häät yleensä... ei siis perushäitä lainkaan, jossa morsiuskimput, morsiamen ryöstöt, kakunleikkuut etc... vaan jotain sellaista jonka muistamme ominamme ja erilaisina kuin muilla. Yksikään sukulaisemme ei tiedä vieläkään, että olemme aviopari ;o) Häistämme on nyt kulunut reilut 7 kk ja tarkoitus olisi järjestää hääjuhlamme ensimmäisenä hääpäivänämme vajaan 5 kk päästä.

      Tämä oli meidän valintamme ja olen jälkeenpäinkin ollut erittäin tyytyväinen ratkaisuumme.

      Kaikille tämä ei varmasti käy, eikä ole arvojen ja tapojen mukaista,
      mutta meille tämä oli parasta mahdollista... Olimme toki käyneet Omenassa jo aiemminkin muutamia kertoja, joten tiesimme mitä sieltä saamme ja mitä voimme tehdä / minne mennä. Lisäksi itse vihkiminen ja muu oli erittäinkin helppoa, vaikka siitä sai myös toisenlaista infoa.

      Kaikki tavallaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      100
      3136
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      82
      3066
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      317
      1951
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      89
      1444
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1236
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1155
    7. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      878
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      124
      805
    9. 46
      783
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      747
    Aihe