Viettelijä

Namuliini 16

Olin usein huomannut tuijottavani siskoni miestä Juhaa huomaamattani. Juha oli hymyillyt takaisin kohteliaasti. Vaikka Juha oli olevinansa normaalisti, huomasin usein housun etumuksesta ettei mies ajatellut työasioitaan.

Olin siskoani vähän hoikempi, mutta muuten olimme aikalailla samanlaiset. Vaaleita pitkiä tyttöjä, c- kupin tisseillä. Siskoni tissit eivät tosin olleet enää niin terhakat, mutta isot. Siskoni oli vähän lihonut ja valitteli sitä mulle usein.
Kävimme usein lenkillä ja juttelimme asioista ja myös Juhasta.

Käytin hyväkseni tietoja mistä Juha piti naisessa ja seksissä yleensä. Juha oli voimakasrakenteinen kirvesmies ja tosi hyvännäköinen. Tumma ja sporttinen.

Kesäloma oli alkanut ja kaikki olivat töissä, Juha oli töissä viereisellä rakennustyömaalla. Olin tulossa kotiin pyörällä kun alkoi sataa kaatamalla. Valkoinen toppini kastui läpimäräksi ja farkkusortsini kuten myös.

Sain pyöräni katokseen ja juoksin sisään. Näin Juhan työkengät eteisessä ja ilahduin niin että aloin ajattelemaan Juhan käsiä ihollani.

Menin suoraan huoneeseeni ja riisuin rintsikkani kaappiin tietäen tissini näkyvän märän paitani läpi. Katsoin peiliin ja näytin mielestäni pornolta. Tissini paistoivat herkullisina paidan läpi ja sortsini olivat melkein yhtä pienet kuin pikkuhousuni. Riisuin vielä sortsini ja vetoaisin siihen etten tiennyt Juhan jo olevan kotona.

Pikkuhousuni olivat toiselta puolelta pakaroiden välissä kävellessäni keittiötä kohti. Hiuksiani pyyhkeeseen kuivaten tulin keittiöön missä Juha istui kahvikupin äärellä.
"Ai moi, sä ootkin täällä jo..."
"Moi, joo tuota, alkoi sataa ja me lopeteltiin jo näin puoliltapäivin."

Tunsin Juhan katseen vartalollani ja tiesin hänen katselevan koska oli niin hiljaista. Yleensä mies puhui melkein taukoamatta. Juha istui pyyhe päälllään tuolilla. Oli näköjään menossa suihkuun.

Kurotin kuppia ja nojasin lantiollani tiskipöytään. Sain kupin ja kaadoin mehua.
"Voi hitsi, mä oon aivan märkä", puhelin kuin puolivahingossa. Korjasin pikkuhousujani vetäen toisen puolen pakaralle. Valkoiset nallepikkuhousut eivät paljon peittäneet, mutta tarpeeksi kiusatakseni miestä.

"Ootko sä menossa suihkuun?" Juha myönteli katsellessaan mua kummasti. "No ei me varmaan saada yhtäaikaa mennäkään...", kiusoittelin miestä.

Mies ei voinut ilmeisesti nousta ennenkuin lähdin pois, joten pyörin keittiössä tovin pyllistellen pakastimella etsien jäätelöä. Kysyin Juhaltakin ja mun piti toistaa kysymys. Oli vissiin muuta ajateltavaa tai katseltavaa.

Siskoni mukaan Juha piti siskoni suihinotoista, joten kiusoittelin miestä jäätelön kanssa. Kyselin rakennushommista ja työnsin tötteröä välillä syvemmälle suuhuni.

Tiputin palan pöydälle ja otin sen suuhun imien sormeni puhtaaksi suklaasta. Juha tiputti palan vahingossa maahan ja mä lupasin heittää sen roskiin kun nousinkin jo.

Menin kontalleni miehen viereen ja kurotin palaan.
"Siirrätkö toista jalkaasi vähän?" Juha levitti vähän jalkojaan ja näin kuinka iso ja maukas kulli oli haarojen välissä.

Nostin nopeasti pyyhettä ja työnsin pääni sen alle. Kylmä suuni otti kuuman kalun terskan syleilyyn. Juha yritti nostaa pääni pois haaroistaan, mutta pidin tuolista kiinni.

Terska tuntui kurkussa asti imiessäni voimakkaasti pitkin vedoin. Juhakaan ei voinut enää vastustella vaan piti hiuksistani kiinni ja voihki syvään.
"Voi luoja kun hyvä suu...lopeta ennenkuin mä tuun sun suuhun...mä katselin sua äsken liika kauan."

Juha otti päästäni kiinni ja työnsi kaluaan suuhuni melkein tukehduttaen mut. Yritin niellä kaiken, mutta suihku oli niin voimakas etten ehtinyt. Spermaa valui suustani Juhan pyyhkeelle.

jatkuu...

2

7242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä

      Oli hyvä jatka ihmeessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe