Viettelijä

Namuliini 16

Olin usein huomannut tuijottavani siskoni miestä Juhaa huomaamattani. Juha oli hymyillyt takaisin kohteliaasti. Vaikka Juha oli olevinansa normaalisti, huomasin usein housun etumuksesta ettei mies ajatellut työasioitaan.

Olin siskoani vähän hoikempi, mutta muuten olimme aikalailla samanlaiset. Vaaleita pitkiä tyttöjä, c- kupin tisseillä. Siskoni tissit eivät tosin olleet enää niin terhakat, mutta isot. Siskoni oli vähän lihonut ja valitteli sitä mulle usein.
Kävimme usein lenkillä ja juttelimme asioista ja myös Juhasta.

Käytin hyväkseni tietoja mistä Juha piti naisessa ja seksissä yleensä. Juha oli voimakasrakenteinen kirvesmies ja tosi hyvännäköinen. Tumma ja sporttinen.

Kesäloma oli alkanut ja kaikki olivat töissä, Juha oli töissä viereisellä rakennustyömaalla. Olin tulossa kotiin pyörällä kun alkoi sataa kaatamalla. Valkoinen toppini kastui läpimäräksi ja farkkusortsini kuten myös.

Sain pyöräni katokseen ja juoksin sisään. Näin Juhan työkengät eteisessä ja ilahduin niin että aloin ajattelemaan Juhan käsiä ihollani.

Menin suoraan huoneeseeni ja riisuin rintsikkani kaappiin tietäen tissini näkyvän märän paitani läpi. Katsoin peiliin ja näytin mielestäni pornolta. Tissini paistoivat herkullisina paidan läpi ja sortsini olivat melkein yhtä pienet kuin pikkuhousuni. Riisuin vielä sortsini ja vetoaisin siihen etten tiennyt Juhan jo olevan kotona.

Pikkuhousuni olivat toiselta puolelta pakaroiden välissä kävellessäni keittiötä kohti. Hiuksiani pyyhkeeseen kuivaten tulin keittiöön missä Juha istui kahvikupin äärellä.
"Ai moi, sä ootkin täällä jo..."
"Moi, joo tuota, alkoi sataa ja me lopeteltiin jo näin puoliltapäivin."

Tunsin Juhan katseen vartalollani ja tiesin hänen katselevan koska oli niin hiljaista. Yleensä mies puhui melkein taukoamatta. Juha istui pyyhe päälllään tuolilla. Oli näköjään menossa suihkuun.

Kurotin kuppia ja nojasin lantiollani tiskipöytään. Sain kupin ja kaadoin mehua.
"Voi hitsi, mä oon aivan märkä", puhelin kuin puolivahingossa. Korjasin pikkuhousujani vetäen toisen puolen pakaralle. Valkoiset nallepikkuhousut eivät paljon peittäneet, mutta tarpeeksi kiusatakseni miestä.

"Ootko sä menossa suihkuun?" Juha myönteli katsellessaan mua kummasti. "No ei me varmaan saada yhtäaikaa mennäkään...", kiusoittelin miestä.

Mies ei voinut ilmeisesti nousta ennenkuin lähdin pois, joten pyörin keittiössä tovin pyllistellen pakastimella etsien jäätelöä. Kysyin Juhaltakin ja mun piti toistaa kysymys. Oli vissiin muuta ajateltavaa tai katseltavaa.

Siskoni mukaan Juha piti siskoni suihinotoista, joten kiusoittelin miestä jäätelön kanssa. Kyselin rakennushommista ja työnsin tötteröä välillä syvemmälle suuhuni.

Tiputin palan pöydälle ja otin sen suuhun imien sormeni puhtaaksi suklaasta. Juha tiputti palan vahingossa maahan ja mä lupasin heittää sen roskiin kun nousinkin jo.

Menin kontalleni miehen viereen ja kurotin palaan.
"Siirrätkö toista jalkaasi vähän?" Juha levitti vähän jalkojaan ja näin kuinka iso ja maukas kulli oli haarojen välissä.

Nostin nopeasti pyyhettä ja työnsin pääni sen alle. Kylmä suuni otti kuuman kalun terskan syleilyyn. Juha yritti nostaa pääni pois haaroistaan, mutta pidin tuolista kiinni.

Terska tuntui kurkussa asti imiessäni voimakkaasti pitkin vedoin. Juhakaan ei voinut enää vastustella vaan piti hiuksistani kiinni ja voihki syvään.
"Voi luoja kun hyvä suu...lopeta ennenkuin mä tuun sun suuhun...mä katselin sua äsken liika kauan."

Juha otti päästäni kiinni ja työnsi kaluaan suuhuni melkein tukehduttaen mut. Yritin niellä kaiken, mutta suihku oli niin voimakas etten ehtinyt. Spermaa valui suustani Juhan pyyhkeelle.

jatkuu...

2

7316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä

      Oli hyvä jatka ihmeessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe