Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ydistelmävaunut!!

helmikorvakoru

Akjax Torent yhdistelmävaunut

Kukaan kuullut moisista tai käyttö kokemuksia? Ei oo uutena pahanhintaset ja ihana värejä löytyy!

7

790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskotaiälä..

      Voin heti sanoa, että aivan surkeat. Noita käyttävät saavat kyllä monet kerrat purra hammasta! Tulevat hajoilemaan vähän väliä, takuu ajan ehkä just ja just säilyvät. Todella painavat, oikeen nastaa työntää hangessa ja kaupoissa :D Ratasvaiheessa löydät itsesi taas vaunukaupoilta. Kaukana laadukkaasta...

      • helmikorvakoru

        Voi paska.. Mä kun niin jo rakastuin noihin. Enkä tosissaan raaskis maksaa jotain 600-800 e kunnon superhyvistä vaunuista (emmaljungat, briot jne). Kun ei ole varaa. Menin edelliset ostaan 60 e käytettynä ja kaduttaa iiihan v********* olis pitäny sillon panostaa kerralla kunnon vaunuihin. Ne ollu nyt meillä vuoden ja viimiset puolivuotta oon kattellu uusia..


      • hmmm...
        helmikorvakoru kirjoitti:

        Voi paska.. Mä kun niin jo rakastuin noihin. Enkä tosissaan raaskis maksaa jotain 600-800 e kunnon superhyvistä vaunuista (emmaljungat, briot jne). Kun ei ole varaa. Menin edelliset ostaan 60 e käytettynä ja kaduttaa iiihan v********* olis pitäny sillon panostaa kerralla kunnon vaunuihin. Ne ollu nyt meillä vuoden ja viimiset puolivuotta oon kattellu uusia..

        Mikset kato huutiksesta käytettyjä? Me ollaan ostettu huutiksesta kaikki meillä olleet vaunut/rattaat (emmaljunga,bugaboo, brio) ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Joissakin vaunuissa on ollut takuutkin jäljellä.

        Merkkivaunuissa on sekin puoli, että kun myyt ne saat niistä varmaan vielä useamman satasen takasin. Ei-merkki vaunuja harva ostaa käytettynä, ilmaseks menevät eteenpäin tai sit kaatikselle jos on jo siinä kunnossa.


    • pääpötin

      Kato babytown.fi sivulita, me ostettiin sieltä Skidi Herkules yhdistelmävaunut ja ollaan oltu todella tyytyväisiä :) Asutaan Turun lähellä, joten päästiin liikkeeseen katsomaan vaunuja, mutta on noita Skidejä muuallakin myynnissä. Meidän vaunut maksoi tarjouksessa turvakaukalon kanssa muistaakseni 550€.

    • helmikorvakoru

      Meil on nyt Carena Easy matkrattaat, Carena Double Swingit, sit yhdistelmät joitten merkistä ei oo hajuakaan, ja Brion yhdistelmät, jotka on iiiiihan rikki (ollu mun kahella pienimmällä sisaruksella). Ja kaikki siis käytettynä hommattuja.. Sen takia haluun ihan uutena ostaa, en jotenki raaski maksaa montaa sataa käytetyistä vaunuista..

      Ja tilasin nyt jo noi vaunut :D Kuulin niistä hyviäkin juttuja, et ei pelkkää huonoa. Kaikista kun löytyy kuitenkin sekä hyviä että huonoja puolia.

    • N0RA

      Mä ainakin tykkään noista Mun Akjaxeista. Vaunukoppa on ihanan suuri/ leveä talvivauvalle, kankaat on laadukkan oloset, ja hyvin työntää hangessakin.

      Ainoo huonopuoli on ahdas tavarakori alhaalla, mutta sillon harvoin kun kaupasta tulee enemmän tavaraa ostettua, niin oon jättäny tavarakoriin sellasen pieneen pussiin mahtuvan repun, jolla sitten kantaa osan tavaroista kotiin asti.

    • Teresa55

      Itse ostin juuri bebetto merkkiset vaunut.

      Valmistettu puolassa ja olivat tukevat.

      Sain ne 300€:lla ja oli uudet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe