Wolverinen kasvolihat repeävät, luu paistaa!

OMG!

Marvelin mutanttimaailma jakautuu tänä syksynä kahteen leiriin Kykloopin ja Wolverinen vihanpidon myötä. Välirikkoon johtavista tapahtumista kertovan Schism-sarjan viidennestä osasta on nyt julkaistu muutama näytesivu. Niissä Wolverine ja Kyklooppi taistelevat toisiaan vastaan verisemmin kuin koskaan.

Schismin viidennen numeron tarinasta vastaavat Jason Aaron ja suomalaisillekin hyvin tuttu X-taiteilija Adam Kubert. Lehti ilmestyy USA:ssa 5. lokakuuta. Suomen Ryhmä-X:ään tarina ehtii tiettävästi vuonna 2012 tai 2013.
http://dome.fi/viihde/taman-jalkeen-ryhma-x-ei-ole-entisellaan-kyklooppi-ja-wolverine-taistelevat-veriseen-loppuun-asti

Katso linkistä hirvittävät kuvat siitä, kuinka Kykloopin kuolemansäde repii Wolverinen kasvolihat pois niin että luu vain paistaa! Lyön vasemman kivekseni vetoa, että Wolverine lopulta tappaa Kykloopin, koska Kyklooppi ei koskaan ole ollut kovinkaan hääppöinen supersankari, kun taas Wolverine on suursuosikki jota kansa rakastaa. Ei Marvel tapa lypsävää lehmää.

3

788

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vanha pieru

   Punapään perseestäkö tässä taas tapellaan?

   Henk.koht. en ole koskana oikein tykännyt Kykloopista persoonana.

   Kyseisessä kuvasarjassa K päästelee säteitään estoitta heti alkuunsa (K voimakkain ase - ja ainoa). Koska K on muuten paljon hillitympi partiopoika kuin W ja on aina vastuullisesti varonut säteitään niin se on kyllä ihan tosissaan että nyt prkl Loganilta nirri pois.

   Sen sijaan W ei ota kynsiään esiin ennen kuin lopussa kun kettuuntuu K:sta tarpeeksi. Ottaen huomioon että W on vaistojensa varassa toimiva täysin estoton tappokone niin W ottaa kaverin hikeentymisen aika iisisti kun tyytyy vaan vähän mätkimään vaikka K kuorii W:ltä naaman veke. Lopulta W saa kiukuttelevasta pennusta tarpeekseen ja pikkasen silpasee (huom. ei ollenkaan tappavasti, pelkkää pelottelua - toisin kuin K:n räiskintä.)

   W:llä on kokemusta taisteluista ja kunniasta ja kunniattomuudesta (Jaappanin vuodet). K on pelkkä riuhtoja joka menee nujakan jälkeen nurkkaan itkemään jos homma ei onnistunu hänen tavallaan. W.ltä on naista ja kaveria lahdattu rinnalta. K vaan ruikuttaa Jeanin perään. Tottakai W:tä on himottanu punapään perse, ketäpä ei, mikä taasen ottaa K:ta ohimoon.

   Veikkaan että elämää nähnyt taistelija W vielä pelastaa K:n hengen ja ottaa K:lta turpaan ihan vapaaehtoisesti. K ei tajua herrasmiehen kasvatusmetodeja vaan antaa palaa. W näkee että on parempi antaa pojun elää ja kasvaa ihmisenä ja ja että hän on varmasti jo ihan tarpeeksi elämää nähnyt, vaikka nenälle hyppivä rillipää onkin ärsyttävä. Joten K tappaa W:n, osin tahtomattaan, silkasta hetkellisestä raivosta ja katuu loppuelämänsä. Siitä tule sitte hirvee morkkis ja K tarttuu pulloon ja ryyppää ittensä hengiltä unohdettuna jossain Hell's Kitchenin slummissa - DD käy pari kertaa tuomassa kanakeittoa ja that's it.
   .
   .
   .
   ....noh, oikeesti, eiks tossa oo W:llä joku vähän kranaattia muistuttava jutska kädessä? Ja K koittaa epätoivosesti saada napin painettua? Että kai täs on taas kyse jostain iänkaikkisen tylsästä "pelastaako maailman vai pikkusisko" -valinnasta. Musta olis paljon mielenkiintosempaa nähdä kuinka ne kisais siitä punapäästä...

   Sen jälkeen kun x-miehet on pyöriny kaikenmaailman megalomaanisten roistojen kimpussa maailmanlopusta toiseen niin tarina on menny päin persettiä. Byrnen, Romitan ja Claremontin aikoja kaiholla muistelen kun porukassa oli kaikenmoista teinilovee ja identiteettikriisiä ja hahmoissa oli syvyttää ja itkeäkin tirautettiin. Mutta eihän semmosta enää nykyään voi olla kun Disney osti Marvelin. Maailmanloput on Disneylle ok mutta että aikamiespoika ja teinityttö osoittais romanssin merkkejä (Kolossi ja Kitty), tai musta nainen ja intiaani päätyis petiin (Ororo ja Forge) tai kosketusestoinen beibe kärsis puutteesta (Rogue) niin sehän olis jo laitontakin sitäpaitti.

   Marveli on sairastunu DC:n tautiin. DC:llä oli sama vika aikoinaan. Oli kaikenmoista rinnakkasitodellisuutta ja maailmanloppua toisensa perään. Sittemmin DC otti itteään niskasta ja päästi irti Millerin Batmanin ja pari muuta, keksi Vertigo -sarjat ja herätti vanhat klassikot henkiin uudella otteella (Swamp Thing, Doom Patrol) nin niillä on menny lujaa. Odotan innolla että Marvelkin kasvaisi aikuiseksi ja teksi jotain tarpeeksi synkkää ja koskettavaa tavanomaisen mäkspukshotkis meiningin sijaan.

   • KANUKKIKUUTAMO

    Pari kuukautta tässä kevään aikana koettanut hankkia marveleita pitkästä aikaa. 90luvun alussa syvennyin viimeksi, eipä ole homma paljon näkynyt kehittyvän. Toki syy myös aikakautinen, lukijan pääkoppa. Wolverineen Marvel on uhrannut paljon, mielestäni oikeasti kiinnostavia Wolverine - tarinoita noin 1-2% tehdyistä. Kyklooppi on amerikoissa suht.suosittu x-hahmo. Wolverinen jälkeen kamppaillut äänestyksissä Painajaisen kanssa sijasta kaksi. Epäilisin että kanukkipetterin vouhotuksille olisi ihan pätevää vaihtelua jos tulisi tarinoita kylmähermoisesta strategista, joka vouhottaa vähemmän ja osaa jopa kärsiä tunnontuskia. Usein tietenkin jopa syyttä, Marvelkaan kun ei tunne keskitietä. Kultaus on jenkkileffojen tyyliin aika ajattelematonta, softia taikka vähän hardcoreakin sosiaalipornoa. En taida jaksaa enempää jauhaa, huomasin että ei Marvel enää mulle voi tarjotaa yhtään enempää kuin ne jenkkileffat. Vanhoista en ole uloskasvanut, enkä kasva. Mutta kun itse kehityn eteenpäin ja Marvel junnaa siinä mihin se parikymmentä vuotta sittenkin jäi!! Hyvää ja aurinkoista kevättä!!


  • Kauheaa katsella!

   Ja tällaiset veriset ja lihanriekaleiset sarjakuvatko ovat lapsille suunnattuja?!?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   478
   9021
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   7468
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   726
   3168
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   370
   3084
  5. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   217
   1605
  6. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1411
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1221
  8. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   129
   1051
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   85
   915
  Aihe