Wolverinen kasvolihat repeävät, luu paistaa!

OMG!

Marvelin mutanttimaailma jakautuu tänä syksynä kahteen leiriin Kykloopin ja Wolverinen vihanpidon myötä. Välirikkoon johtavista tapahtumista kertovan Schism-sarjan viidennestä osasta on nyt julkaistu muutama näytesivu. Niissä Wolverine ja Kyklooppi taistelevat toisiaan vastaan verisemmin kuin koskaan.

Schismin viidennen numeron tarinasta vastaavat Jason Aaron ja suomalaisillekin hyvin tuttu X-taiteilija Adam Kubert. Lehti ilmestyy USA:ssa 5. lokakuuta. Suomen Ryhmä-X:ään tarina ehtii tiettävästi vuonna 2012 tai 2013.
http://dome.fi/viihde/taman-jalkeen-ryhma-x-ei-ole-entisellaan-kyklooppi-ja-wolverine-taistelevat-veriseen-loppuun-asti

Katso linkistä hirvittävät kuvat siitä, kuinka Kykloopin kuolemansäde repii Wolverinen kasvolihat pois niin että luu vain paistaa! Lyön vasemman kivekseni vetoa, että Wolverine lopulta tappaa Kykloopin, koska Kyklooppi ei koskaan ole ollut kovinkaan hääppöinen supersankari, kun taas Wolverine on suursuosikki jota kansa rakastaa. Ei Marvel tapa lypsävää lehmää.

3

996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanha pieru

      Punapään perseestäkö tässä taas tapellaan?

      Henk.koht. en ole koskana oikein tykännyt Kykloopista persoonana.

      Kyseisessä kuvasarjassa K päästelee säteitään estoitta heti alkuunsa (K voimakkain ase - ja ainoa). Koska K on muuten paljon hillitympi partiopoika kuin W ja on aina vastuullisesti varonut säteitään niin se on kyllä ihan tosissaan että nyt prkl Loganilta nirri pois.

      Sen sijaan W ei ota kynsiään esiin ennen kuin lopussa kun kettuuntuu K:sta tarpeeksi. Ottaen huomioon että W on vaistojensa varassa toimiva täysin estoton tappokone niin W ottaa kaverin hikeentymisen aika iisisti kun tyytyy vaan vähän mätkimään vaikka K kuorii W:ltä naaman veke. Lopulta W saa kiukuttelevasta pennusta tarpeekseen ja pikkasen silpasee (huom. ei ollenkaan tappavasti, pelkkää pelottelua - toisin kuin K:n räiskintä.)

      W:llä on kokemusta taisteluista ja kunniasta ja kunniattomuudesta (Jaappanin vuodet). K on pelkkä riuhtoja joka menee nujakan jälkeen nurkkaan itkemään jos homma ei onnistunu hänen tavallaan. W.ltä on naista ja kaveria lahdattu rinnalta. K vaan ruikuttaa Jeanin perään. Tottakai W:tä on himottanu punapään perse, ketäpä ei, mikä taasen ottaa K:ta ohimoon.

      Veikkaan että elämää nähnyt taistelija W vielä pelastaa K:n hengen ja ottaa K:lta turpaan ihan vapaaehtoisesti. K ei tajua herrasmiehen kasvatusmetodeja vaan antaa palaa. W näkee että on parempi antaa pojun elää ja kasvaa ihmisenä ja ja että hän on varmasti jo ihan tarpeeksi elämää nähnyt, vaikka nenälle hyppivä rillipää onkin ärsyttävä. Joten K tappaa W:n, osin tahtomattaan, silkasta hetkellisestä raivosta ja katuu loppuelämänsä. Siitä tule sitte hirvee morkkis ja K tarttuu pulloon ja ryyppää ittensä hengiltä unohdettuna jossain Hell's Kitchenin slummissa - DD käy pari kertaa tuomassa kanakeittoa ja that's it.
      .
      .
      .
      ....noh, oikeesti, eiks tossa oo W:llä joku vähän kranaattia muistuttava jutska kädessä? Ja K koittaa epätoivosesti saada napin painettua? Että kai täs on taas kyse jostain iänkaikkisen tylsästä "pelastaako maailman vai pikkusisko" -valinnasta. Musta olis paljon mielenkiintosempaa nähdä kuinka ne kisais siitä punapäästä...

      Sen jälkeen kun x-miehet on pyöriny kaikenmaailman megalomaanisten roistojen kimpussa maailmanlopusta toiseen niin tarina on menny päin persettiä. Byrnen, Romitan ja Claremontin aikoja kaiholla muistelen kun porukassa oli kaikenmoista teinilovee ja identiteettikriisiä ja hahmoissa oli syvyttää ja itkeäkin tirautettiin. Mutta eihän semmosta enää nykyään voi olla kun Disney osti Marvelin. Maailmanloput on Disneylle ok mutta että aikamiespoika ja teinityttö osoittais romanssin merkkejä (Kolossi ja Kitty), tai musta nainen ja intiaani päätyis petiin (Ororo ja Forge) tai kosketusestoinen beibe kärsis puutteesta (Rogue) niin sehän olis jo laitontakin sitäpaitti.

      Marveli on sairastunu DC:n tautiin. DC:llä oli sama vika aikoinaan. Oli kaikenmoista rinnakkasitodellisuutta ja maailmanloppua toisensa perään. Sittemmin DC otti itteään niskasta ja päästi irti Millerin Batmanin ja pari muuta, keksi Vertigo -sarjat ja herätti vanhat klassikot henkiin uudella otteella (Swamp Thing, Doom Patrol) nin niillä on menny lujaa. Odotan innolla että Marvelkin kasvaisi aikuiseksi ja teksi jotain tarpeeksi synkkää ja koskettavaa tavanomaisen mäkspukshotkis meiningin sijaan.

      • KANUKKIKUUTAMO

        Pari kuukautta tässä kevään aikana koettanut hankkia marveleita pitkästä aikaa. 90luvun alussa syvennyin viimeksi, eipä ole homma paljon näkynyt kehittyvän. Toki syy myös aikakautinen, lukijan pääkoppa. Wolverineen Marvel on uhrannut paljon, mielestäni oikeasti kiinnostavia Wolverine - tarinoita noin 1-2% tehdyistä. Kyklooppi on amerikoissa suht.suosittu x-hahmo. Wolverinen jälkeen kamppaillut äänestyksissä Painajaisen kanssa sijasta kaksi. Epäilisin että kanukkipetterin vouhotuksille olisi ihan pätevää vaihtelua jos tulisi tarinoita kylmähermoisesta strategista, joka vouhottaa vähemmän ja osaa jopa kärsiä tunnontuskia. Usein tietenkin jopa syyttä, Marvelkaan kun ei tunne keskitietä. Kultaus on jenkkileffojen tyyliin aika ajattelematonta, softia taikka vähän hardcoreakin sosiaalipornoa. En taida jaksaa enempää jauhaa, huomasin että ei Marvel enää mulle voi tarjotaa yhtään enempää kuin ne jenkkileffat. Vanhoista en ole uloskasvanut, enkä kasva. Mutta kun itse kehityn eteenpäin ja Marvel junnaa siinä mihin se parikymmentä vuotta sittenkin jäi!! Hyvää ja aurinkoista kevättä!!


    • Kauheaa katsella!

      Ja tällaiset veriset ja lihanriekaleiset sarjakuvatko ovat lapsille suunnattuja?!?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe