Tui Fly ei pelitä

Tulipa_matkattua

Oltiin viikon matkalla Kreetalla Haniassa. Finmatkojen hotellista ei mitään pahaa sanottavaa ja ilmatkin mainiot. Sen sijaan Finmatkojen emoyhtiön TUI:n lentoyhtiön toiminta oli heikko suoritus.

Jo Helsingistä lähdettäessä oltiin viisi tuntia myöhässä. Koneeseen oli tullut tekninen vika, josta ilmoitettiin klo 15.00 tekstiviestillä. Alkuperäinen lähtöaika 19.20 muuttui sitten puoleenyöhön. Perillä kohteessa päästiin hotelliin melkein klo 5 aamulla.

Paluulento oli vielä heikompi. Olimme luovuttaneet huoneen jo puoliltapäivin. Illalla klo 22 tuli bussi hakemaan hotellilta ja vei kentälle. Siellä saatiin tieto, että kone olikin saanut salamaniskun aiemmin illalla eikä ollut päässyt lähtemään Helsingistä. Oppaat eivät olleet saaneet asiasta kunnollista tietoa ajoissa ja sitten alkoi kentällä melkoinen härdelli. Onneksi Kreetan yö oli lämmin, kun lapsia nukutettiin sylissä jalkakäytävällä. Edes odotushallin ei päästy. Kahden tunnin odottamisen jälkeen tuli tieto hotellimajoituksesta ja lopulta kolmelta yöllä nukkumaan.

Seuraavana aamuna oli epätietoisuutta koneiden tulosta ja lähdimme kentälle puoliltapäivin ilman varmuutta tarkasta lentoajasta. Meidän perheelle kävi hyvin ja odotimme kentällä ainoastaan 3 ja puoli tuntia. Toinen porukka odotti vielä jokusen tunnin lisää. Lopulta oltiin 15 tuntia myöhässä kotona.

Ihan hirveästi ei tämän jälkeen kiinnosta lentää kyseisen yhtiön koneilla.

6

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viimeinen tätä lajia

      Samoilla lennoilla ja samalla jalkakäytävällä Kreetan yössä oltiin. Mun mielestä Finnmatkatkin lentoyhtiön lisäksi ansaitsee pyyhkeitä toiminnastaan. Tiedotus ei pelannut alkuunkaan. Ei yöllä eikä aamulla.

    • Korvaus.

      Ja varmaan luvattiin ruhtinaalisesti korvata asiakkaille vahingot kuten meillekkin Tammikuussa. 7;mällä vuorokaudella lyhentyneestä lomastamme 4:n.tähden hotellissa Luxorissa Finnmatkat kovasi yhteensä 51euroa elikkä 25.50 per henkilö. Kuluttajaneuvoja kehotti viemään asian kuluttajariitalautakuntaan jossa se on vielä ratkaisematta koska Finnmatkojen " laadunkehitys " koittaa koko ajan kiemurrella vastineissaan päästäkseen maksamasta asiallista korvausta, jonkalaiset muut matkatoimistot ovat maksaneet. Olemme tehneet tämän jälkeen Taimaan , Italian , ja Puolan matkat mutta jostain " kumman " syystä ovat FM:än esitteet jääneet tämän jälkeen tutkimatta.

    • TomJK76

      tulin kans tuolla 5 tuntia myöhässä olevalla koneella Chaniaan ja oli tarkoitus tulla samalla koneella kotiin kuin te mutta jäin vielä 4 ylimääräistä päivää ja tulin Norwegianin koneella kotiin. Onneksi jäin kun noin huonisti kävi. Ihme kun meno ja paluumatkalla sama ongelma... onkohan niillä edes riittävästi koneita???

    • PAHASTI PETETYT.

      LÅHDETTIN FINSKIN KONEELLA KYPROKSELLE 17 TUNTIA MYÖHÄSSÄ,JA TIEDOTUS KENTÄLLÄ HUONOA. SAIMME PIENEN KORVAUKSEN FINN MATKOILTA,MUTTA PAHASTA MIELESTÄ EI KUULEMMA KORVAUKSIA HERU.KOTOO LÄHDÖSTÄ KYPROKSEN HOTELLILLE PÄÄSTYÄMME OLIMME VALVONEET 47 TUNTIA. MATKUSTAMME 2-3 KERTAA VUODESSA,MUTTA TÄMÄ OLI HUONOUDEN HUPPU. LYHYT JA PULLEA OLI KONE MILLÄ MENTIIN,ELI KOKONAISUUDESSAAN EMME SAANEET NIITÄ PALVELUITA JOITA OLIMME OSTANEET. EN SUOSITTELE,EMMEKÄ MYÖSKÄÄN ENÄÄ KÄYTÄ KYSEISTÄ YHTIÖTÄ.

    • puistuttaa

      Onko se Tuiflyn vika jos koneeseen iskee salama? Miettikää ensin ja valittakaa sitten ja kaikki tehdään vaan sen vuoksi että kone pysyy ilmassa. Miksi pitää aina valittaa joka ikisestä asiasta.

      • Tulipa_matkattua

        TUI:n vika on se, että koska koneet ovat Göteborgissa, korvaavan koneen saaminen kestää tuhottoman kauan. Jos lähdössä klo 15.00 oli tiedossa että kone on hajalla ja lähtö oli 19.20, niin silti päästiin vasta 24.00 liikkeelle... Paluussa kone oli hajonnut kolme tuntia ennen sitä kuin meidät haettiin kentälle ja tiedettiin että ennen seuraavaa aamua ei uutta konetta saada. Viidestätoista tunnista iso osa johtui siitä, että varakone oli vaikea saada. Ei ole TUI:n vika että kone hajoaa, mutta TUI:n vika että korvaavan järjestelyn hoitaminen huonous ynnä odotuttaminen lentokentän jalkakäytävällä ei ole kunnollista asiakaspalvelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe