Kumma valo katossa

Spooki

Olin juuri mennyt nukkumaan joskus 01 aikoihin ja olin ollut sängyssä noin pari minuuttia, kun huomasin jotain valoa huoneessa. Kun avasin silmät oli katossa sellaisen riippuvan valaisimen ympärillä merkillistä valoa. Ajattelin että kuinka helkkarissa lamppuun on itsekseen valo syttynyt. Utuinen mutta melko kirkas valo näytti tulevan lampun kannasta siis siitä kuvusta joka on katossa kiinni ja ympäröi koko valaisimen noin metrin halkaisijaltaan olevalla niinkuin pilvellä. Vaikea selittää. Olin ihan tönkkönä. Valo katosi vähitellen ja tuijottelin lamppua ja jonkin ajan kuluttua katossa siinä lampun vieressä läikähteli sellainen kirkas valoläntti noin 30 cm kokoinen ja muutama pienempi läntti.
En ollut vielä nukahtanut ja olin ihan hereillä ( selvinpäinkin ). Koirani nukkuu vieressäni sekin tuijotti silmät ymmyrkäisinä kattoon ja lampun seutuun hyvin valppaan näköisenä. Kuiskasin sille että näitkös sinäkin sen valon, se vilkaisi minuun ja jatkoi lampun tuijottamista vielä pitkään ja se murahtikin hieman. Mies nukkui samassa sangyssä mutta naama seinään päin joten en häntä herättänyt.
Asun rivarissa ja ajattelin tuliko valo ulkoa auton valoista, mutta koskaan jos joku on ajanut ikkunan ohi ei valot ole näyttäneet noilta valoilta. Kännykkä oli pöydällä lampun alla ja tarkistin oliko valo tullut siitä (tekstari tms.) ja ei näyttänyt samalta. Tuli mieleen pallosalamat ym. plasmapurkaukset. Toissa talvena yöpöydällä oleva lamppu syttyi itsekseen kahtena yönä peräkkäin, (sellainen namiskaton hipaisukytkin). Onkohan talon sähköissä vikaa vai kummitusko valojen kanssa leikkii?

6

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo o

      Nykyiset valaisimet hohtavat valoa senkin jälkeen kun ne on sammutettu!
      Fosfori-ilmiöstä on kyse.

      • fosforiplutonium.

        Toki fosfori-ilmiöhän kestää koko yön. Lamppuhan hehkuu vielä sadankin vuoden kuluttua. Näin on, varmasti! Usko pois!


    • Paranormaalia

      Aika outo ilmiö. Kun koirakin reagoi siihen, niin se viittaa siihen että saattaa olla kyseessä jokin yliluonnollinen ilmiö.

      • Spooki

        Tuo kattolamppu jonka ympärillä tuo valohohde oli, oli ollut sammuksissa jo ainakin viisi tuntia. Ja kun menin nukkumaan oli huone pimeänä kun mies oli ollut nukkumassa jo muutaman tunnin. Sellainen loisteputki energia lamppu siinä on.


      • joku.
        Spooki kirjoitti:

        Tuo kattolamppu jonka ympärillä tuo valohohde oli, oli ollut sammuksissa jo ainakin viisi tuntia. Ja kun menin nukkumaan oli huone pimeänä kun mies oli ollut nukkumassa jo muutaman tunnin. Sellainen loisteputki energia lamppu siinä on.

        itse olen nähnyt valohahmon. Jos se oli niitä samoja olentoja, mutta kietoutunut lampun ympärille. Jos sai lampusta energiaa jotenkin omaan käyttöön.


    • Spooki

      Onkohan nuo tuollaiset valohahmot hyvän vai pahan asialla? Itselle ei tullut ainakaan mikään kauhupaniikki.
      Sen verran vielä tuosta kun yöpöydänlamppu syttyi itsekseen pariin otteeseen aikoja sitten, oli eräs sukulainen kuollut juuri pari päivää sitten ja ajattelin ko. ihmistä siinä nukkumaan mennessäni. Se voi olla vain yhteensattuma, mutta mieleen tuli että Helmikö sen lampun kanssa kävi räpläämässä.
      Isälleni kävi nuorena sellainen kun kaverinsa kuoli hukkumalla, niin isän rannekellosta katkesi jousi ja kello tietenkin pysähtyi ja jälkeenpäin totesi että kaverin kuolinaika ja kellon rikkoutuminen tapahtui suunnilleen samaan aikaan. Sattumaahan sekin voi olla mutta erikoinen juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe