Rikollisten älykkyysosamäärä (liivijengit?)

Make Finland clean

USA:ssa tehdyn tutkimuksen mukaan ammattirikollisten älykkyysosamäärä on keskimäärin n. 12 pistettä alempi kuin väestöllä keskimäärin ( 88 vs. 100). Näin ollen luulisi yhteiskunnalle olevan lopultakin aika helppoa kitkeä järjestäytynyt rikollisuus myös Suomesta. Vai onko syynä liberaali kriminaalipolitiikkamme jossa "rikollisia pyritään ymmärtämään"?

14

749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Half criminal

      Rikollisia pyritään ymmärtämään koska "sivistynyt" politiikkamme/lainsäädäntömme antaa aina mahdollisuuden parantaa tapansa,katua tekoa tai mahdollisuuden uuteen elämään.
      Joka on sinänsä tyhmää koska miten parannat paatuneen ihmisen lukitsemalla hänet 4 neliömetrin koppiin vuosikausiksi ja ainoat juttukaverit ovat jo yhtä paatuneita tai katkeroituneita.
      Ja tämä henkilö joka lukitaan 4 neliömetrin koppiin "parantumaan" katkeroituu vain lisää ja alkaa vain vihaamaan yhteiskuntaa lisää joka hänet sinne on lukinnut.
      Näitä ongelmia voisi ratkoa viisaamminkin.
      Parantuuko ihminen jos hänet lukitaan muiden murhaajien ja väkivaltarikollisten sekaan vuodeksi tai vuosiksi rikoksesta joka on vaikka tullut siitä että henkilö istuu kotonaan,pistää siemenen multaan,kasvattaa kasvia,polttaa kasvia,katsoo Simpsoneita ja nauraa silmät punaisina....?
      Ei parannu,katkeroituu ja muuttuu itsekin samanlaiseksi eläimeksi kun joutuu tekemisiin vaarallisten hullujen kanssa ja joutuu kokemaan fyysistä sekä henkistä väkivaltaa. Päästessään pois elukkatehtaasta ei pääse normi työelämään eikä saa enää kunnollisesta paikasta asuntoakaan saati kouluttautuu enää koska siitä ei tämän tekemänsä "rikoksesta" saadun tuomion takia ole hyötyä kun ei voi saada hyvää työpaikkaa. Joutuu loppuelämäkseen retkukierteeseen.
      Hänestä tulee lähiöpubisti joka todennäköisesti kuolee 20 vuoden sisällä väkivaltaan kun joi naapurin hessun viinapaukun vahingossa tai c-hepatiitista tulleeseen maksakirroosiin jonka sai yhtenä kauniina kesäyönä lähiöbaariruusulta jonka nimi oli Sirkka.

    • ?????

      Miten USA:n ammattirikollisten älykkyysosamäärä liittyy suomen "liivijengeihin"?

    • pekkopuupaa

      Joskus olen lukenut sellaisen tutkimuksen,että silmien etäisyys toisistaan kertoo ihmisen älykkyyden ulospäin.Eli mitä lähempänä silmät on toisiaan sen tyhmempi on ja toisinpäin mitä älykkäämpi sen kauempana toisistaan.

      Tapasin erään liivipellen hiljaittain(ei väkivaltaisesti).Kyseisen tyypin silmät todella lähellä toisiaan ja yks ääliöimmistä ihmisistä mitä olen tavannut joten tämä tutkimus pitää tältä osin paikkansa.

      Onneksi näillä apinoilla on sellainen ominaisuus,että he eivät ole kovin pitkäikäisiä(kuolevat huonoon elämään,väkivaltaan,yms).

      • wjsiy

        pekkopuupaan "tutkimuksessa" on logiikkaa. Kun silmät ovat etäällä toisistaan, niiden väliin mahtuu enemmän aivoja. Kun silmät ovat lähellä toisiaan mahtuu niiden väliin vähemmän aivoja. Isommat aivot = enemmän älykkyyttä.


    • tyhmä/viisas

      Uteliaisuudesta kysyn että onko sun silmät kiinni toisissaan vai korvien vieressä?

      • värisilmä

        entäs mitataano percesilmän välinen suhde? silloin pitkät on fiksumpia kuin tapit


      • pekkopuupaa

        Sopusointusesti ovat


    • xc xc df

      Eiköhän jengeihin kuuluvat ole jo omalta osaltaan thneet valintansa, joka on elää yhteiskunnan laieista piittaamatta. Tästä johtuen minusta olisi järkevintä antaa tuomioita joiden pyrkimyksenä olisi estää yhteiskunnan kannalta haitallinen toiminta. Ei niinkään pyrkiä parantamaan rikoksen tehnyttä.

      Käytännössä tämä tarkoittaa jengiläisten eristämistä yhteiskunnasta, eli vankila tuomioita tyyliin 20-40 vuotta. Jopa alkaa jengiläisetkin oppimaan.

      Toinen mitä pitää näisten jengiläisten ja muiden ammatti rikollisten suhteen tehdä on muuttaa lakia siten, että heikennetään heidän yksityisyyden suojaansa. Mielestäni on erittäin tärkeää, että kunnollisen kansalaisen kotirauhaa ja muuta yksityisyyttä kunnioitetaan. Mutta on täysin järjetöntä, että myös vakaviin rikoksiin syyllistyneet nauttivat samoista oikeuksista.

      Esim henkilö, joka on viimeisen 30 vuoden aikana syyllistynyt törkeään rikokseen on voitava ottaa ratisian (esim kotiestisntä tai puhelimen kuuntelu) keveimmin perustein esim pistokoe luenteisesti ilman suuria vaatimuksia näytöstä

    • Vielä puussa

      Half criminal olet erittäin oikeassa. Valitettavasti demokratiaan kuuluu että enemmistö päättää ja raha ohjaa. Ikävä kyllä älykkäät kuuluvat vähemmistöön eikä rahallakaan ole älyä. Vielä pari sataa vuotta pään seinään hakkaamista niin kyllä se siitä.

    • Juffe1

      lukekaa Mika Mölsän kirja 'Prosenttijengit - moottoripyöräkerhot ja järjestäytynytrikollisuus Suomessa'

      Kyllä niitä ratsataan, useinkin.

      -Late sai lähteä 5 päivää vuokraluukusta sen jälkeen kun hänen auto räjäytettiin.
      -jengit pyörivät vaikka presidentti olisi vankilassa
      -alin jengiläinen tai jengiin kuulumaton (hangaround) ottaa kaikki syyt niskoilleen

      TILATKAA KIRJA!!

      • zfgyjfrtjnt

        Vai oikein Herra presidentti.Koska se presidentti järjestää itsenäisyyspäivän vastaanoton.Ja missä vankilassa.Pääsevätkö myös vanginvartijat mukaan presidentin vastaanotolle.Tapaako tämä presidentti myös mahdollisesti Obaman.Vai Putinin.


    • r6rt6ujy6

      Minä pidän rintaliivejä käyttävistä jengiläisistä,eli naisista.

    • Tarve_on

      Tämä onkin hyvä keskustelun avaus. Mielestäni liivijengiläisille on todellinen tarve täällä Suomessa. Ajatelkaa nyt! Kun esimerkiksi pk-yrittäjän liikkeeseen tunkeutuu muutama viinahörhöinen pikkurikollinen, pahoinpitelevät yrittäjän, vievät kassasta rahat ja lopuksi - muistutukseksi - hajottavat paikat. Kaikki (kyläläiset) tietävät ketkä olivat asialla. Poliisi saa pian rikolliset kiinni, silittää päätä ja antaa kaksi päiväsakkoa sekä viikon ehdonalaista.
      Näin, pikku juttu. MUTTA yrittäjän elämä on muuttunut lopullisesti. Hän ei pääse henkisesti tuosta väkivaltateosta irti viikon ehdonalaisen jälkeen. Hän muistaa tuon kauhun vielä 10 vuoden kuluttuakin. Suomen laki ei anna yrittäjälle sellaista kokemusta, että: "Oikeus tapahtui!". Ei! Laki antaa kokemuksen siitä, että ne tulee vielä uudelleenkin.
      Ja tässä kohden liivijengi astuu kuvaan: yrittäjä soittaa Harjavallan klubille, ilmoittaa väkivallantekijöiden nimet, siirtää rahan tilille, ja liivipojat hoitavat oikeuden tapahtumisen. Siis yrittäjä saa lopulta oikeutta, kunhan lompakko on riittävän paksu. Ja niin ei hätää - vakuutus (jonka yrittäjä on aina uskollisesti maksanut) korvaa fyysiset vahingot.

      • rahan perijä

        Väärin maksu tapahtuu käteisellä. Lisäksi näitä keikkoja voi tilata ravintoloiden ovilta, tosin silloin sitoudutaan kuukausimaksuihin, jotta yritykseen ei tule asiattomia eikä tule yllättäviä tulipaljoa. Maksu kuukaudessa on n. 600 €-5000€. Riippuu siitä montako "vartiointikierrosta" tarvitaan paikan suojaamiseen. Sopimus on elinikäinen ja tarvittaessa siirrettävissä kerholta toiselle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1723
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      197
      790
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe