Antinal -lääke

izakaya

Täällä kun kovasti mainostetaan tuota Antinalia lääkkeeksi ripuliin, niin haluaisin varoittaa siitä, ettei sitä kannata syödä esim. etukäteen "varmuuden vuoksi", tai mihinkään pieniin vatsanväänteisiin. Itselläni se ei auttanut lainkaan ja vatsatauti jatkui kotiin saakka... Käytyäni Suomessa lääkärillä ja kaikki testit olivat negatiivisia, totesi lääkäri että ko. antibiootti saattaa olla niin kovaa tavaraa että vatsa meni siitä sekaisin. Enkä yleensä ole mikään herkkävatsainen!

Seurueemme muille henkilöille siitä kyllä oli apua, parissa päivässä olo helpotti.

25

2442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • p7809

      VInkkinä, että jo Antinal ei auta, apteekista saa muitakin merkkejä, jotka ovat eri pöpöihin sopivia. Apteekkarit tuntevat kyllä hyvin tuotteensa, ja osaavat suositella jotain muuta merkkiä.

      • //.

        mikä auttaa kairolaiseen maissiripuliin?


      • Puoskari

        EUn ja USAn famaseuttiyhdistykset, Lancet ym. varoittavat usein egyptiläisistä apteekeista. 60%lla egyptiläisistä ns. apteekkareista ei ole minkäänlaista alan koulutusta, lääkkeiden säilytyksen koko ketju on kehitysmaan mittakaavassakin surkea. Ostaisin lääkkeet meiltä kotosuomesta.

        Antinal on antibiootti. Ei ennaltaehkäisyyn. Siihen on syynsä ettei joitakin lääkkeitä myydä Suomessa.


    • ripulittaret

      tämän palstan pää-puheenaihe vuodesta toiseen on ripulipaska

      ihanaa

      • egyptin matkaaja

        niinpä ja kyllähän tuo paskatauti on useasti yllättänyt täällä suomessakin eikä nykypäivänä taida olla ees tappava tauti jos se tulee ei auta muu kuin mennä vessaan jos ei ole lähellä aina joku pusikko tulee eteen


    • ripuli-reetta

      Paitsi että aavikolla esim. ei oo pusikoita. Kyllä meinaan itsekin tuota Anintalia ostaa ihan varuilta jo etukäteen paikan päällä, jos tulee tarvetta. Hintakin ihan kohtuullinen. Tuohon kiroukseen ei mitkään Imodiumit auta.

    • King Ali Sinbad Baba

      Luxorissa ei ainakaan paska lentänyt. Ostettiin varmuuden vuoksi Antinalia, mutta ei ollut tarvetta. Syötiin hyvää ruokaa. Vieläkin tulee vesi kielelle.
      Luxorissa on paljon näkemistä. Hyvän ruoan ja halvan paikallisen viinin lisäksi.
      Luxorin huippuravintolat Ali Baba, Sinbad ja King Tut oli halpoja ja siistejä. Ruoka parasta, viini halpaa. Ei vatsavaivoja.

    • ?

      saako tuota Antinal lääkettä Suomesta?

    • antinalia

      ei

    • Näin on

      Kuka selväjärkinen ottaa lääkettä ennakkoon muutoin kuin lääkärin määräämänä! Tuntuisi omituiselta, että napsisin särkylääkettä joka päivä vain sen takia, ettei päänsärky pääsisi yllättämään. Ei toimi!

      • 19+17

        kyllä täällä valitettavasti saa lukea noita juttuja että "syönpä varmuuden vuoksi".


    • Uudestaan Hurghadaan

      Kyllä me syötiin varmuuden vuoksi.Porukassa oli osa huonovatsaisia kaikissa oloissa,joten alettiin ottaa Antinalia sinne päästyä,ja kukaan kuuden hengen porukasta ei oirehtinut vatsastaan millään tavalla viikon aikana. Toisin kuin monet turistit,joihin aamupalalla törmäili,olivat kovinkin huonovointisia..

    • Antinal!

      Toimii!

      • korppike

        Sopiiko tämä ripulilääke myös raskaana oleville? Matka sovittu syksyksi ja eilen huomattiinkin että uusi perheenjäsen päättänyt saapua joukkoomme.


      • ap
        korppike kirjoitti:

        Sopiiko tämä ripulilääke myös raskaana oleville? Matka sovittu syksyksi ja eilen huomattiinkin että uusi perheenjäsen päättänyt saapua joukkoomme.

        En kyllä ottaisi mitään lääkkeitä ilman lääkärin neuvoja! Jos vatsavaivoja tulee niin lääkäri huoneeseen ja kerrot olevasi raskaana.


      • Mummimuu
        korppike kirjoitti:

        Sopiiko tämä ripulilääke myös raskaana oleville? Matka sovittu syksyksi ja eilen huomattiinkin että uusi perheenjäsen päättänyt saapua joukkoomme.

        En kyllä raskaana lähtisi. Niin paskaista siellä. Ja jos tulee joku oikeen ikävä salmonella ja kouristus. Pitkä lento vielä.


    • matkaaja

      Miksi kukaan ottaisi ripulilääkitystä varuilta? En suosittele mitään lääkettä ilman että käy lääkärillä. Lääkkeiden sopivuus ei ole taattua, jos henkilöllä on muita lääkityksiä tai vaivoja voi lääke aiheuttaa kovemmat kivut kuin ennen sen ottamista! Egyptissä monta vuotta asuneena tiedän että suurimmaksi osaksi tämä ripuli johtuu nestehukasta ja jos pitää huolen siitä että nauttii riittävän määrän vettä joka päivä on todennäköistä ettei mitään ripulia tule, tietenkin maalaisjärjenkäyttö on suositeltavaa --> ei syö esim. kertaalleen sulanutta jäätölöä tai lämpimässä ollutta majoneesia :) Suosittelen syömään lusikallisen suolaa aamupalan yhteydessä joko paljaaltaan tai veteen sekoitettuna ja sitten vettä yksi litra/10 astetta lämpöä. Antinal lääke on tehokas jos se on otettu oikeaan vaivaan ja jos se sopii kyseiselle henkilölle, suosittelisin kuitenkin kysymään aina lääkäriltä jos sellainen tilanne tulee, hotellien lääkärärit saattavat olla kohtuu kalliita mutta paikallisesta sairaalasta saa hyvää palvelua ja hyvällä englannin kielellä, itselläni oli ns. omalääkärinä ihan suomea puhuva paikallinen joka oli ollut opiskelemassa lääketiedettä suomessa reilut 10 vuotta. Ripuli lääkkeitä on apteekista saatavilla noin 15 erilaista joten valinnanvaraa on riippuen henkilöstä.

      • Antinalin voima!!

        Ostettiin varmuuden vuoksi apteekista etukäteen. Jotta ei sitten tarvitse lähteä Antinalia hakemanan jos vatsatauti yllättä. Lääke oli todella halpaa. Kannatti ostaa varalle. Yhtenä päivänä tuntui vatsassa huonolta. Otin Antinalin ja olo oli taas hyvä. Kannattaa uskoa Antinalin voimaan.


    • Matkaaja.

      Aloittaja on aivan oikeassa: Antinalista ei ole etukäteislääkkeeksi. Eikä se tehoa kaikkeen ripuliin. Yleisin eli se ns. turistiripuli jää sen tehon ulkopuolelle. Siihen tehoaa oikein hyvin meikäläinen Immodium, joka taas ei auta hiukkaakaan paikallisen bakteerin aiheuttamaan ripuliin. Eikä noista lääkkeistä kumpikaan auta vedessä asustavan pienen alkueläinen aiheuttamaan ripuliin, jollaisen voi saada Turkista.

    • safsd

      Kuudetta kertaa meen Egyptiin marraskuun alussa, mulla aina ripulia, johon Antinal on auttanut. Nyt on jo valmiina viime matkalta jäljellä lääkettä, etukäteen en ota, mutta kun ripuli iskee, niin heti ensimmäinen tabu huulee, muutama ohjeen mukaan ja sitten jos siltä tuntuu niin vielä, eipä ole lomasta mennyt hukkaan kuin 1-3 tuntia!

    • Puoskari

      Antinal = Nifuroxazide on ANTIBIOOTTI jota ei tule ottaa jollei taudinaiheuttajabakteeria ole. Eikä siis mikään vatsanpuhdiste! Onko suomalaisten järki tosiaan näin vaurioitunut? Ei siis ennaltaehkäisyyn vaan tappamaan taudinaiheuttajan. Antibioottien väärinkäytöstä johtuva bakteerien vastustuskyky... sanooko mitään?

    • Ripulia vai...
    • egyasukki

      Ei todellakaan kannata varulta ottaa ja sekoittaa suoliston tasapainoa sillä. Jos mahatauti täällä tulee, niin sitten kannattaa hakea täällä (egyptissä) apteekista antiibiootit. Auttavat hyvinkin nopeasti ja paremmin tehoavat täkäläisiin bakteereihin.

    • robinhoodi

      Kaksi kertaa käyty Egyptissä ja molemmila kerroilla maha pari päivää sekaisin, tosin nyt viimeisellä oli koko viikon ja heti kolmantena lomapäivänä tuli. Antinal auttoi hetkittäin vaikka paketin päällä lukee 20 tabl, mutta vain 10 sisällä, eli siitäkään ei enää tiennyt mitä se oli vaikka apteekista ostettiin.

    • tosion

      Suosittelen kaikille Precosa-tabletteja, jotka on tarkoitettu matkaripulin ennaltaehkäisyyn. Precosaa saa suomessa apteekista. Itse olen nyt neljä kertaa tätä lääkettä käyttänyt ja hyväksi todennut, eikä minkäänlaisia vatsaoireita ole ilmaantunut. Älkää missään nimessä syökö egyptiläisiä antibiootteja "varastoon"! Ripulin sattuessa oireet ovat moninkertaisesti pahemmat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe