Riu Lupita (vai Tequila)

mexico in my mind

Löytyisikö palstalaisilta tuoreita kokemuksia Playa Del Carmenin Riu Lupita -hotellista?

Pähkäilemme valintaa RIU Lupitan ja Tequilan välillä. Kuvien, kuvausten ja kommenttien perusteella Lupitasta on aika vaihtelevia mielipiteitä. Ravintoloita on tietojen perusteella ilmeisesti vähän (yksi buffet-ravintola?) ja näidenkin laadussa ollut ongelmia. Samoin Lupitan huoneet ovat joidenkin juttujen mukaan kuluneita ja osin myös haisevia/epäsiistejä? Entä altaat? Lupitan uima-altaat näyttävät ainakin kuvissa aika vaisuilta esim. Tequilan altaisiin verrattuna. Onko erityisesti pienten lasten (3-6v.) näkökulmasta kommentteja näiden hotellien altaiden hyvyydestä tai huonoudesta? Entäpä All Inclusive -tarjonnan laadusta, monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta?

Jos joltain löytyisi omakohtaisia kokemuksia esim. viime talvelta Lupitasta tai Tequilasta, niin kaikki kommentit otetaan mielihyvin vastaan.

Onko Lupitasta "oikopolkua" esim. Tequilan allasalueen suuntaan vai pitääkö kiertää se koko golf-kenttä/"kehätie" että pääsee tuohon naapurihotelliin. Eli tapahtuuko käytännössä kaikki liikkuminen hotelleista toisiinkin vuokra-autolla/hotellibusseilla?

Eli lyhyesti: Kannattaako pienten lasten kanssa maksaa Riu Tequilasta vähän enemmän kun päätavoite on kuitenkin oleskelu altailla ja rannalla, hyvä ruoka ja lomailu?

7

2158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Playacarissa ollut.

      Lupitasta en tiedä, mutta Tequilan alueella tuli muutaman kerran käytyä syömässä. Hotellin yleisilme oli viihtyisä ja ruokakin maittavaa. Itse asuimme Riu Playacarissa, mutta mahdollisuus on käyttää muita Riu:n hotellien palveluita.
      Teguilasta pääsee hyvin meren rantaan, tien yli ja vaikka Playacarin läpi. Hotellibusseista en myös tiedä mitään, koska en sellaisia nähnyt. Playa del Carmeniin on hyvä mennä taksilla. All Inclusive ruoat ovat ilmeisesti melko samoja kaikissa Riu hotelleissa ja kyllä sen kaksi viikkoa kestää, sen verran on vaihtelua. Hyviä lomahetkiä vaan.

    • Yucatan & Playacar?

      Olisiko Playacarissa olleella tai jollakin muulla tarkempia kommentteja Playacarista. Käytännön kokemuksia huonetyypeistä, lastenkerhojen toiminnasta, aurinkotuolien määrästä jne.

      Samoin jos matka on käynyt Riu Yucataniin, niin myös kaikki käytännön kokemukset sieltäkin kiinnostavat. Näiden neljän hotellin palveluja voi käsittääkseni päivällistä lukuunottamatta käyttää aika vapaasti ristiin?

    • Playacarissa ollut

      Playacarissa oli siistit ja tilavat huoneet. Lastenkerhoista en tiedä. Aurinkotuoleja riitti niin altaalla kuin meren rannassakin.

    • olli

      zoover.fi, löytyy jonkun varran kuvia ja arvosteluita. suurin osa hollantilaisia, mutta kielenkääntäjällä saa suomeksi.

    • vanhaaaaa

      Asuin Riu Tequilassa helmikuussa 2004 ja hotelli oli jo silloin 5 vuota vanha joten kuluneisutta alkaa olla jo sielläkin ....

    • Mexicorulaa

      Olen asunut sekä Lupitassa että Tequilassa. Tequila voittaa 6-0. Kaikki on parempaa, no ehkä paremman kontaktin viihdytysjoukkoihin sai Lupitassa. Hauskaa siellä oli, mutta silti, Tequila voittaa.

      Huoneiden hajusta: siellä on niin kosteaa, että joka ainoan hotellin huoneissa on se kostea tuoksahdus varmaan jo 1/2v rakentamisesta. Get used to it. Toki voi koittaa vauhtaa huonetta, jos erityisen homeinen kohdalle sattuu.

      Nyt menossa Catalonia Riviera Mayaan, saas nähdä millainen se on.

    • Anonyymi

      Käytiin lomailemassa maaliskuussa (2020) Riu Lupitassa ja kerran käytiin Riu Tequilassa perjantain bileissä. Riu Tequilaa en suosittele jos kaipaa rauhaa, Tequilassa ainakin bileissä oli niin kova meno ja musiikit täysillä, ettei siellä pystyisi nukkumaan vaikka huone olisi 200 metrin päässä bilealueesta. Muuten ei kokemusta Tequilasta.
      Riu Lupitasta vain positiiviset kokemukset, rannalle pääsee bussilla, golf-kentän läpi ei pysty oikaisemaan. Samalla bussilla pääsee myös keskustan portille ja portilta hotellille. Altaat on puhtaita, ruoka hyvää, henkilökunta ystävällistä ja avuliasta, siivous on hyvä, en muista milloin olisi näin puhtaat lattiat lomamatkalla. Rantaklubialue ja ravintola oikein viihtyisät, tuli käytyä joka päivä. Tripadvisorissa olevat negatiiviset palautteet vähän ihmetyttää, paljon varmaan riippuu asenteesta. Jos ei halua nenäkarhuja parvekevieraiksi niin kannattaa pyytää huone yläkerrasta.
      Menisin milloin tahansa uudelleen lomalle Riu Lupitaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe