säästöidea :D

säästääjä

jos on useampi kissa ruokiin menee yllättävän paljon rahaa kun panostaa laatuun, olen aina ostanut royal caninin kuiva ruokia joiden hinnat ovat ihan ovat ihan pilvissä, 2kg maksaa noin 24e eikä se pitkäksi aikaa kolmelle kissalle riitä... tulee tosi paljon halvemmaksi tilata eläin kaupan kautta 10 kilon säkki murkinaa, maksaa noin 65e ja kilo hinnaksi jää 6,5e eli yli puolet halvempi!!
tän ei ole tarkoitus olla mikään mainos, harmittaa kun en aikaisemmin tajunnut että näinkin voi tehdä, joten ajattelin valaista muitakin :)

10

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säästöä

      Näin se on, mitä isommassa erässä ostat, sitä halvemmaksi kilohinta muuttuu. Se taas johtuu ihan pakkausteknisistä asioista, pienempiä varten menee enemmän materiaalia ja aikaa. Isommat tulee nopeammin ja pienemmällä kustannuksella.

      Laskeppas paljoko RC:n 400g pussien kilohinnaksi tulee, siitä saatkin jo melkoisen säästön 10 kiloiseen verraten;)

      Märkäruokien kanssa voit säästää mm. ostamalla ne esim. Zooplussalta. Kun teet 39 euron tilauksen suomalaiselta sivuilta tai 69 euron tilauksen ulkomaiselta, saat ruoat kotiinkuljetettuna ilman lisäkuluja. Et siis maksa edes postikuluja vaan pelkät tuotteet.

    • abckissakäveleee

      öö nyt en ihan täysin kekannut. Tilata eläinkaupan kautta? Me ollaan aina käyty eläinkaupasta 10 kilon säkki raksuja kerralla ja sielä ne hyllyllä on valmiina ilman mitään tilaamista. Ja hinta siinä n. 65 e juu, jopa halvempi mahdollisesti jos ostaa muualta kuin mustista ja mirristä. Semmonen 10 kilon säkki raksuja hävisi meidän 2 pentukissalla parempiin suihin 3,5 kuukaudessa.

      • säästöä niinkin

        Niin, ne ruoat on siellä nettikaupassa paljon edullisempia kuin eläinkaupoissa. Se johtuu siitä, ettei nettikaupalla ole samanlaisia tilavuokria tai henkilöstökuluja kuin on eläinkaupoilla. Välistä saattaa jäädä pois jokin ns. välikäsi joka ottaa oman osansa tuotteen hinnasta ja se halventaa loppuhintaa ostajalle lisää.

        Mitä olen itse seurannut, niin vähintään 30% vähemmän maksan ruokapurkeista, eli jos on 100 euron tavarat, saan ne 70 eurolla. Vieläkin halvemmalla jos sattuu olemaan erikoistarjouksessa. Eli saan siis kotiinkannettuna, ilman mitään lisäkuluja (oman auton bensat tmv.) ruoat kissoille.

        Kasvattaja-alennuksella nuo RC:t on vieläkin halvempia, siis siellä eläinkaupassa. 65 euron säkistä alennus 25% jää hinnaksi alle 50 euroa. Näitä saa vaan viralliset kasvattajat. Mutta tosiaan parempia kuivaruokia on monia ja kilohinta jää joillakin alle RC:n hintojen.


    • viisas ostaja

      Asian vierestä. Royal Canin ei ole laatua. Se voi sisältää alle 40% lihaperäisiä aineita. Proteiinit on korvattu halvoilla kasvisproteiinitiivisteillä, ja lisänä on vielä syöpää aiheuttavat säilöntäaineet.

      Zooplus on nettikauppa, josta monia noita raksuja saa vielä eläinkauppoja halvemmallakin. Royal Caninia lihapitoisempia siellä on monia. Osa paljon halvempaakin.

    • viisas ostaja

      Tämä on halpiksista yksi parhaista, jossa on paljon suurempi lihapitoisuus kuin Royal Caninissa: http://www.zooplus.fi/shop/kissat/kuivaruoka/sanabelle/sanabelle_adult/142070

      Tämä on jo superlaadukas, mutta silti ihmeellisen halpa:
      http://www.zooplus.fi/shop/kissat/kuivaruoka/porta_21/194293

      Tämä on yhden parhaimman valmistajan halvempi tuote:
      http://www.zooplus.fi/shop/kissat/kuivaruoka/acana/142086

      Ja tässä tuon valmistajan kalliimpi tuote, kaikista olemassa olevista kissanraksuista ehdottomasti top 3:een yltävä Orijen:
      http://www.zooplus.fi/shop/kissat/kuivaruoka/orijen/142035

      (On suurin osa RC:stäkin tuolla zooplussalla reilusti alle sen 65e/10kg)

      Tossa firmassa on eläinkauppaan se ero, että ne lähettävät ruuat kotiovellesi. Postisetä tuo raksut, märkäruuat ja hiekat, eikä kuljetus maksa mittään.

    • tarkaneuron.

      Kannattaa jättää eläinkaupan ruoat ostamatta ja siirtää ostokset markettiin. Sieltä löytyy järkevään hintaan myös laadukkaita merkkejä. Oppaaksi ruokamerkkien laadukkuuden selvittämiseksi on onneksi pätevää apua. Taannoin Kuluttajalehdessä julkaistiin monikansallisessa yhteistyössä tehty kissanruokavertailu, jossa useat marketeissa myytävät merkit osoittautuivat jopa laadukkaammiksi kuin ylihintaiset eläinkauppojen tuotteet.

      • huono muisti

        Unohdit taas sen paremman testin eli Testfaktan kunnollisen ruokatestin.


      • trollitunnistaja

        Odottelinkin jo trollia ja Kuluttajalehteä tähän keskusteluun. :D


      • parempi trollintunni
        trollitunnistaja kirjoitti:

        Odottelinkin jo trollia ja Kuluttajalehteä tähän keskusteluun. :D

        Minäkin heti aloituksen luettuani odotin zooplussatrollien ja testfaktatrollien saapumista.


      • vielä parempi
        parempi trollintunni kirjoitti:

        Minäkin heti aloituksen luettuani odotin zooplussatrollien ja testfaktatrollien saapumista.

        Mikähän sinua siinä Zooplussassa niin ärsyttää? Sekö että joku saa sieltä halvemmalla kuin eläinkaupasta ja marketista, vai sekö ettei ostajat ostakaan sitten eläinkaupastasi ja olet lirissä? Tuoltahan saa myös markettikamaa halvemmalla ja sitähän sinä täällä olet tarjonnut "paremmaksi" jatkuvasti.

        On se aika kumma juttu, jos joku huomaa jonkun paikan, josta saa ostettua tarvitsemansa halvemmalla, siitä pitää jonkun alkaa älisemään. Jotenkin tulee mieleen, että henkilöllä itsellään ei ole luottokorttia eikä sitä saa hankittua. Kun ei sitä saa, ei voi ostaa myöskään halvemmalla netistä. Muuten en tuota oikein ymmärrä. Tai sitten ei ole varaa laittaa rahaa vaadittua summaa nettikauppaan kerralla ja se ottaa pattiin. No, onko se muiden vika jos niin on, vai olisiko se kuitenkin ihan tämän trollin oma vika?

        Miten voi olla testfaktatrolli jos se tutkimus on mainittu vain pari kertaa ja sinä taas olet tuota mantraasi kuluttajalehden tutkimuksesta hokenut jo vuosia? Onkohan sinula vain viety se trollihammas ja kiukuttaahan se;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3218
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1841
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1028
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe