Kesä mökillä..

Cassius

Aurinko oli jo laskemassa metsän taakse. Taivaanranta oli aivan punainen ja heijastui kauniisti järven pinnasta. Saunan eteisessä tuoksui hyvälle, tuore koivuvasta oli penkillä vieressäni. Heitin alushousuni vastakkaiselle penkille ja kapusin saunan lauteille. Täydellinen löyly. Kuuma mutta sopivan kostea. Heitin pari kauhallista vettä kiukaalle ja nojasin seinää vasten. Olin ollut nyt serkkujeni kanssa mökillä pari päivää ja aika oli kulunut hyvin. Lukio oli vihdoin takana ja edessä olisi vihdoin oikea koulu, koulu josta saisi ammatin. Mökillä oli vain serkkuni Timo ja Kaisa ja muutamia heidän kavereita. Aikomuksenamme oli olla koko kesäkuu mökillä. Kutsun olin saanut vähän kuin vahingossa, mutta olin loppupelissä iloinen kutsusta, mökillä oli ollut varsin mukavaa. Kuulin pihalta tyttöjen ääniä. He sytyttelivät Timon kanssa grilliä. "Tuutko Timo millon saunaan? Pitääkö täällä yksin istuskella?" Huikkasin saunasta ulos. "Mä laitan tän ruoan, voi olla että en tuu saunaan ollenkaan" . "Kiitti, saanpahan runkkia rauhassa" Huikkasin vitsinä. "Mehän voitaisi tulla seuraamaan sun sessioita!" yksi Kaisan kavereista, Minna huikkasi. "Tervetuloa vaan" vastasin. Koko alkuviikon oli mökillä lentänyt vastaava levoton läppä. Ei minulla olisi ollut mitään sitä vastaan jos tytöt olisivat kanssani saunaan tulleet. Minnan ja Kaisan lisäksi mökillä oli Kati. Ikäeroa heillä ei juuri ollut, Minna oli heistä vanhin, ja minuakin vuoden vanhempi eli 20. Kaisa ja Kati olivat molemmat ikäisiäni. Vartalot olivat kunnossa ja tukalia hetkiä oli riittänyt tyttöjen heiluessa bikinit päällä ympäri mökkiä.

"Onkos siellä tilaa meille?" Minna huikkasi pukuhuoneesta. Sydämeni löi hetken todella lujaa. "Oonhan täällä, sekaan vaan" Hetken kuului pukuhuoneesta rapinaa ja pian ovi aukesi. Edessäni oli kolme alastonta naista. Koitin peitellä jo valmiiksi nousevaa erektiotani. "Joko sä ehdit runkata, me tultiin sun yleisöks" Minna totesi ivallisesti. En tiedä mikä sai minut rohkaistumaan mutta otin käteni pois haarojeni päältä. "Enhän minä vielä ehtinyt kun te minut keskeytitte" Tyttöjen ilme muuttui kiinnostuneeksi. Silmät suurenivat ja hetken tuijottleun jälkeen he kapusivat lauteille. Minna oli ilmeisesti päättänyt ottaa ohjat käsiin "No, mikset jo aloita, me halutaan nähdä" En uskonut tyttöjen olevan tosissaan. "Mitä jos te tytöt vähän auttaisitte" vastasin leikilläni. Seuraavaa en odottanu.. vieressäni istunut Kati kumartui minuun päin ja tarttui elimeeni.. ai näinkö hän sanoi samalla runkaten kyrpääni. Olin kuin nuijalla päähän lyöty. Mitäs helvettiä, en minä oikeasti odottanut näin käyvän. Päässäni laukkasi ajatukset pihalla olevasta Timosta ja viimeisenä lauteilla istuvasta Kaisasta. Katsahdin kohti Kaisaa ja huomasin hänen suutelevan Minnaa. Luulin menettäneeni järkeni. Eihän tällaista oikeasti tapahdu. Kyllähän sitä oli hurjaa läppää heitetty koko ajan, mutta tämä, tämä meni yli ymmärrykseni. Samalla tunsin hiuksen reisilläni ja elimeni upposi Katin suuhun. Silmissäni sumeni ja sydämmeni takoi hulluna. Hieroin Katin hikistä selkää ja nautin hänen suustaan. Hänen kielensä pyöri terskan ympärillä samalla kun hän veti esinahkaa taakse. Vieressä Minna ja Kaisa olivat myös jo täydessä vauhdissa. Kaisa istui jalat levällään ylimmällä lauteella ja Minna oli polvistunut hänen eteen. Kaisa voihki kovaan ääneen Minnan nuollessa hänen pillua. Katsoin kuinka Minnan sormi upposi Kaisan sisään ja Kaisan selkä taipui kaarelle. "Multa tulee" kuiskin Katille. Kati vetäytyi pois ja siirtyi myös eteeni polvilleen.. hän jatkoi kyrpäni runkkaamista ja katsoi sitä kiinnostuneena. En enää voinut pidätellä vaan annoin sperman ryöpytä. Kati työnsi itsensä aivan minuun kiinni ja katsoin kuinka sperma lensi hänen rinnoille. Olin läkähtyä. Saunassa oli kuuma.

Vieressä Kaisa voihki jo erittäin kovaan ääneen. Pelkäsin milloin Timo astuu sisään ja näkee kaiken. Timoa ei kuitenkaan kuulunut. Minnan sormet kävivät yhä nopeammin Kaisan pillussa. Samalla hän nuoli Kaisan klitorista. Pian Kaisa työnsi Minnan pään pois jalkojensa välistä ja alkoi tärisemään heiveröisesti. Orgasmi tuntui vavisuttavan hänen koko vartaloaan. Raukean näköisenä hän kävi ylälauteelle selälleen. Minna katsoi minua ja Katia. Minna asettui vuorostaan jalat auki keskilauteelle. Kati asettui hänen eteensä.. "Sä tuut sit mun taakse" Kati totesi. En vieläkään uskonut tätä todeksi. Näinkö unta. Miksi se ei vielä lopu? Siirryin Katin taakse hänen kumartuessa nuolemaan Minnan pillua. Kati levitti jalkojaan jotta saisin paremma näkymän hänen pilluunsa. Pillu oli aivan märkä, hiestä sekä Katin kiimasta. Aloin nuolemaan Katin pillua ylhäältä alas. Pyöritin kieltäni reiässä ja työnsin sitä sisään. Kati ynisi ja mumisi samalla nuollen Minnan pillua. Elimeni alkoi olla taas juhlakunnossa, sen enempää kyselemättä asetin elimeni Katin reiälle ja aloin työntyä hitaasti sisään. Mulkkuni upposi helposti litimärkään pilluun. Huomasin kuinka Kaisa oli jo noussut ylös ja katseli kiinnostuneena toimintaamme. Elimeni oli juurta myöden Katin pillussa.. nyt hän ei enää kestänyt olla kyyryssä vaan nousi ylös ja nojasi lauteisiin. Minna pujahti alta pois Kaisan käsiteltäväksi. Aloitin ensin työnnöt hitaasti, kurotin samalla Katin rintoja ja puristelin niitä. Näykin hänen niskaansa ja olkapäitä. Kiihdytin tahtia tasaisesti ja nousin pystympään asentoon. Katsoin kuinka kyrpäni oli aivan limassa ja upposi tämän tytön kiimaiseen pilluun. Tartuin Katia perseestä ja nopeutin tahtiani entisestään. Kati voihki työntöjeni tahtiin ja painoi aina vastaan. Kati kurotti toisen kätensä klitorikselleen ja hieroi sitä samalla kun nussin häntä. "Aaah, ANNA! ANNA! AAAAH! PANE MUA!" Katin huudot kaikuivat. Timon täytyi kuulla tämä, itse en edes muistanut Timoa tässä vaiheessa. Nussin entistä lujempaa ja saunan täytti voihkimisen ja litinän ääni. Tunsin kuinka kuinka laukeaminen ei enää ollut kaukana. Kati kiihdytti myös tahtiin ja hieroi klitoristaan entistä lujempaa. Tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle. Tunne valtasi koko vartaloni ja painauduin aivan Katin pillun pohjaan. Tunsin kuinka kyrpäni sykki Katin sisässä ja roiski spermani hänen sisäänsä. Tarrauduin Katiin kiinni ja puristin lujasti pumpaten viimeisenkin pisaran spermaa hänen sisäänsä. Olimme täysin uupuneita. Täysin hikisiä. Luulin, että jalkani pettävät ja putoan siihen paikkaan.

Hetken levättyämme peseydyimme ja poistuimme saunasta. Timo odotti pihalla ruoka valmiina. "Taisi olla hyvät löylyt?" Hän huikkasi. Tiesin, että tästä tulisi mielenkiintoinen mökkireissu.










--
Cassius Clay

5

16852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cassius

      Tästä ei nyt tullut aivan niin hyvä kuin toivoin. Toivottavasti kuitenkin kelpaa. Koitan taas seuraavasta tehdä vähän paremman.



      --
      Cassius Clay

      • SummerSex

        Ai että toivottavasti kelpaa...

        Jatka ihmeessä tarinaa eteenpäin.
        Miten reissun tapahtumat etenevät ?
        Itsekin fantasioin juuri tuollaisesta,
        ja uskon että muitakin on.

        Yleisö mylvii ja haluaa lisää !


      • Cael

        Hyvin kirjoitettu tarina oli, toivottavasti löydät aikaa kirjoittaa tulevaisuudessakin.


    • Mökki Mörrsi

      vihdoinkin taas joku tosi HYVÄ tarina täällä.
      (jopa kestikin)

      kiitoksia vaan "kovasti" ja pistä lisää tulemaan!!!

      MM

    • Vau

      ..työtä aivan, sairaan upeeta!!!! Lisää samanlaista nopeasti. Kiihotuin ittekki!! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe