Kesä yö part 2

Gaymolli

Jossain vaiheessa yötä heräsin kaameaan kuumuuteen. Jussi makasi selällään, ja jotenkin olin joutunut nukkumaan hänen kainaloonsa. Minusta se tuntui enemmän kuin mukavalta. En tiedä oliko Mari pudonnut lattialle, vai miten hän mahtui nukkua, mutten kehdannut kääntyä katsomaan; oikeastaan se oli minulle ihan se ja sama. Nyt en halunnut, että Jussi heräisi - minun oli niin hyvä olla tässä. Hän ähisi ja puhkui vieressäni, ja välillä hiljaisesti kuorsasikin. Nyt hän liikkui. Minun sydämeni hakkasi lujaa. Pystyin jopa kuulemaan oman pulssini. Hän kääntyi. Hän kääntyi minua päin, ja olimme jo lähes lusikka-asennossa. Hän otti minut kokonaan syliinsä. Tosin hän teki sen vain unissaan, mutta tärkeintä minulle oli se, että pääsin hänen syliinsä. En pystynyt enää nukkumaan. Minun oli kuuma Jussin syleilyssä. Hänen paljas ja kuuma rintakehä kuumotti, ja teki selästäni hikisen. En olisi kuitenkaan halunnut vaihtaa paikkaa kenenkään kanssa. Minun oli hyvä olla.

Ajan tajuni oli hukassa. En tiennyt kauanko olin jo maannut tämän upean uroon sylissä, enkä varsinkaan tiennyt onko yö vaiko jo aamu. Pian Jussi alkoi liikuttaa kättään. Hän asetti kätensä pakaralleni, ja alkoi hivellä sitä. Minua jännitti. Sydämeni lyönti alkoi taas tihentyä. Luuliko hän että olin Mari. Hänen täytyi olla unissaan, ja luulla että olen Mari. Mitä minun olisi pitänyt tehdä? Mitä jos paljastun? Näyttelen että nukun? Mutta nukkuiko Jussi?

Nyt hän jo laittoi kätensä housujeni sisään, ja puristeli pakaraani. Hän puristeli pakaraani hellästi, ja välillä oikeinkin kovaa. Sitten hän liikutti kätensä pakaravakooni, ja etsi sormenpäillään persereikäni. Hän hieroi reikääni etusormellaan ja keskisormellaan, ja välillä upotti ne osittain sisääni. Minun kullini seisoi. Olin täysin kovana, ja tunsin kuinka touhutippani kastelivat jo vähän housujani. Nautin tästä suunnattomasti, mutta samalla pelkäsin että hän menisi etumukselleni, ja saisi selville etten olekaan Mari. Hän jatkoi perseeni parissa touhuamista, ja olin todella kiihottunut. Pian hän kuitenkin otti kätensä pois housuistani, ja kietoi sen jälleen ympärilleni. Hän tuli minua lähemmäksi, ja tunsin persettäni vasten hänen kovettuneen etumuksensa. Olisin halunnut tarttua siihen, mutta sitten olisin paljastanut itseni. Olisin paljastanut sen, etten ollutkaan unessa. Olin Jussin kainalossa, ja hänen toinen kätensä oli kietoutunut vyötärölleni. Nyt hän aloitti taas. Hän alkoi laskea kättään hiljaa ja kevyesti liikutellen. Hän tarttui minua kiinni lonkkaluustani, ja sitten. Sitten se tapahtui, hän löysi etumukseni. Hän löysi kovettuneen kyrpäni, ja pysäytti kätensä niin kuin säikähtäneenä siihen. Sykkeeni nousi äärimmilleen. Nyt Jussikin varmasti kuuli sen.

2

1544

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ei nimimerkkiä

   ei ois jatkoa tulossa?

   • ahaa-elämys

    Pieni vinkki salapoliisityön tuloksena ;) Vaikutti tutulta että hetkinen olen kyllä mielestäni lukenut kyseisen tarinan.... Tämä tarina löytyy yhtenä kokonaisuutena Koodi.net-sivustolta, suosittelen vilkaisemaan! Ellei kirjoittaja julkaise jatkoa täällä enempää..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   563
   5059
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   61
   2309
  3. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   49
   1653
  4. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   97
   1579
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   80
   1519
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1242
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1196
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   40
   929
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   60
   850
  10. Sisällissota syttymässä?

   Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
   NATO
   170
   778
  Aihe