Märkä koulupäivä.

Myfirsttale

Olin aivan kovillani ala päästä, katseeni lähes pakosti kääntyi opettajan takapuoleen ja farkkujen yläpuolella pilkottaviin stringeihin. Opettajamme oli noin 25 vuotias hyvännäköinen sinkku nainen. Opettajallani Sannalla oli tapana pitää tiukkoja farkkuja ja kaula aukkoisia paitoja. Istuin luokan perimmäisessä pulpetissa josta oli mahtavat näkymät koska olen luokan pisin poika. Mielessäni jo pyöri kuinka nuolisin opettajani pillua. Sanna oli siis äidinkielen opettaja. Edessäni istui Tanja. Tanja viittasi ja pyysi että opettaja tulisi neuvomaan häntä hänen viereensä. Nyt oli tilaisuuteni nähä uusi vilaus stringeistä. Opettaja käveli Tanjan luokse ja kyyristyi juuri sopivalla tavalla niin että perse osoitti suoraan minua päin. Päätin ottaa kuvan opettajan perseestä jotta voisin runkata kotona myöhemmin. Tietenkin minun tuurillani opettaj kääntyi minuun päin ja huomasi kaiken. Sain jälki-istuntoa joka pitäisi suorittaa samana koulu iltana.


Laahustin jälki-istunto luokkaa kohti, arvailin mielessäni että kuka voisi olla jälk-istunnon valvoja. Saavuin luokan eteen ja astuin sisään. Hymyni nousi korviin asti kun näin Sannan istuvan opettajan pöydän takana. Kun olin istunut puolet jälki-istunnosta Sanna käveli luoksen ja katsoi minua murhaavasti. " Tiedätkö mitä olet tehnyt?" -Sanna kysyi. Mietiskelin hetken..... " En voinut vastustaa kiusausta kun näin sinun...s.s.s.stringit"- Sanoin vaikeroiden. Opettaja meni aivan punaiseksi ja otti tuolin viereeni ja istui siihen. Hän laittoi käden reidelleni ja minulla alkoi seisoa samalla sekunnilla. Opettaja huomasi erektioni ja alkoi hymyillä. Hän nousi tuolilta käveli luokan ovelle laittoi oven lukkoon ja palasi luokseni. Hän käänsi tuolini pois pulpetista päin avasi sepalukseni ja munani pongahti ulos housuista. Hän alkoi runkata minua pikku hiljaan ja minä työnsin käteni hänen rintoihin. Silmän räpäyksessä Sanna otti munani suuhun ja liikutteli sitä edes takaisin nopeaan tahtiin. Minä puolestaan laitoin kädet hänen takaraivolleen ja nopeutin vauhtia koko ajan enemmän ja enemmän. Sanna otti munani hetkeksi pois ja haukkasi hieman henkeä sen jälkeen hän otti munan taas suuhun ja imi sitä rajusti. Noin 10 minuuttia tätä tehtyä laukesin kovalla paineella hänen suuhunsa. Sanna nousi seisomaan laittoi kaksi pulpettia yhteen, otti housut pois ja meni istumaan pulpetin päälle. " Noh Teemu näytäs mitä muuta osaat kuin aakkosia" Opettaja tokaisi. No minä ryhdyin tuumasta toiseen ja aloin nuolla pillua. Tungin kieltä sisään ja ulos nuolin sitä ja imin. Sillä aikaa kun nuoleskelin Sannan ala päätä, Sanna otti laukustaan kortsun ja ojenti minulle. Pistin kortsun munaan ja tungin munani nopeasti Sannan sisään. Panimme noin 20 minuuttia kiihkeästi ennen kuin sisään astui rehtori.

"Mitä vittua täällä tehdään?" Rehtori kysyi. Mutta pian huomasin rehtorin naamalla virneen. Rehtori veti housut alas ja kalsareista pongahti esiin 20 cm muna. Sovimme että minä menen sannan päälle ja nussimme Sannaa samaan aikaan pilluun.Rehtori änki munansa sisään jonka jälkeen minä ängin omani Sanna voihki kovaan ääneen. Tätä me jatkoimme noin tunnin jonka jälkeen minun piti lähteä kotiin. Lähdin luokasta ja käännyin käytävälle josta pääsisin ulos koulusta. Koulun ulko ovella kuulin vielä kuinka Sanna voihki luokassa, rehtori jatkoi työtään siellä.


Mitä mieltä?! :)

16

14437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi voi

      Harjoittele yhdys sanoja ja ajan arvioimista.

      Myös kappalejako olisi kiva, jos haluat kijoittaa luettavia tarinoita.

      • asdasd13123

        Taidat itse tarvita harjoitusta yhdyssanoissa.


      • ijhndbz
        asdasd13123 kirjoitti:

        Taidat itse tarvita harjoitusta yhdyssanoissa.

        Sinä taidat tarvita harjoitusta sanoman ymmärtämisessä!


    • Kerkeä

      Mukava lukea näin aamuseisokkia hoidellessa. Häiritsi vaan se, että joutui liiaksi keskittymään lukemiseen ja sen ymmärtämiseen miljoonien kirjoitus- ym. virheiden takia.
      Treeniä vaan, niin alkaa jutut sujuvasti sujumaan.

    • Jos tää on sun ekas, niin oikeesti ihan jees. Realismia ehkä kaivattais lisää, tästä paistaa mielestäni liikaa fantasiamaisuus. Kieli paranee äikän tunnilla ja stoorit oman kokemuksesi myötä ;)

    • fiftisent

      Uu ei paha! ;) mut repesin ku ajattelin sitä että rehtori tulee sisään ja sit sil on heti sellanen levee hymy naamal! HAHAHA!:D

    • luehan--uudestaan

      kuinka se rehtori voi päästä sisään jos se ovi oli lukossa?

      • Mä vaa

        Yleensä rehtoreil on avain koulun luokkiin.... ootko tyhmä?


    • ottoja

      tarinasta huomaa hyvin milloin on kirjoittajalta mällit lentänyt ja laadusta päätellenkin tarina kirjoitettu yhdellä kädellä... mutta silloin kun koulujani kävin, niin rehtorit omasivat avaimen. sillähän se lukittu ovi aukaistaan.

    • kahko

      fantasiansa kullakin. :)

    • laamamaana

      Karkas vähä mopo käsistä loppua kohti :D

    • Jepajees

      Kaikki aakkosia opettelevat nai kuumia opettajattaria 10min rynkyttäen eikä mälli irtoa välittömästi vaikka jo käden reidelle asettaminen saa instaerektion aikaisiksi. Muutenkin tapana kuljettaa koulussa kondomeja mukana, ja rehtori yleensä astelee lukitusta ovesta mystisesti läpi virne naamalla ja valmiina ryhmäseksiin opiskelijoiden kera. Mutta oikein hyvä 1,5h jälki-istunto kaikenkaikkiaan.

    • sadgsfhdgfa

      Tää oli kuin jostakin säälittävästä japanilaisesta piirrospornosta, kuinka vanha olet? 15? Lapsellista, huonosti kirjoitettua potaskaa.

    • tkttrk

      Ihme kielipoliiseja täällä novellipasltalla. Kirjoittakaa ite novelleja älkääkä vaan huomautelko muiden kirjoitusvirheitä!!!

      • KANNATTI LUKEA

        Minä keskityin tarinaan, en kirjoitusvirheisiin. Mielestäni upea tarina;)


      • Upeeta
        KANNATTI LUKEA kirjoitti:

        Minä keskityin tarinaan, en kirjoitusvirheisiin. Mielestäni upea tarina;)

        Niimpä, menkää pois grammar police :(


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe