Märkä koulupäivä.

Myfirsttale

Olin aivan kovillani ala päästä, katseeni lähes pakosti kääntyi opettajan takapuoleen ja farkkujen yläpuolella pilkottaviin stringeihin. Opettajamme oli noin 25 vuotias hyvännäköinen sinkku nainen. Opettajallani Sannalla oli tapana pitää tiukkoja farkkuja ja kaula aukkoisia paitoja. Istuin luokan perimmäisessä pulpetissa josta oli mahtavat näkymät koska olen luokan pisin poika. Mielessäni jo pyöri kuinka nuolisin opettajani pillua. Sanna oli siis äidinkielen opettaja. Edessäni istui Tanja. Tanja viittasi ja pyysi että opettaja tulisi neuvomaan häntä hänen viereensä. Nyt oli tilaisuuteni nähä uusi vilaus stringeistä. Opettaja käveli Tanjan luokse ja kyyristyi juuri sopivalla tavalla niin että perse osoitti suoraan minua päin. Päätin ottaa kuvan opettajan perseestä jotta voisin runkata kotona myöhemmin. Tietenkin minun tuurillani opettaj kääntyi minuun päin ja huomasi kaiken. Sain jälki-istuntoa joka pitäisi suorittaa samana koulu iltana.


Laahustin jälki-istunto luokkaa kohti, arvailin mielessäni että kuka voisi olla jälk-istunnon valvoja. Saavuin luokan eteen ja astuin sisään. Hymyni nousi korviin asti kun näin Sannan istuvan opettajan pöydän takana. Kun olin istunut puolet jälki-istunnosta Sanna käveli luoksen ja katsoi minua murhaavasti. " Tiedätkö mitä olet tehnyt?" -Sanna kysyi. Mietiskelin hetken..... " En voinut vastustaa kiusausta kun näin sinun...s.s.s.stringit"- Sanoin vaikeroiden. Opettaja meni aivan punaiseksi ja otti tuolin viereeni ja istui siihen. Hän laittoi käden reidelleni ja minulla alkoi seisoa samalla sekunnilla. Opettaja huomasi erektioni ja alkoi hymyillä. Hän nousi tuolilta käveli luokan ovelle laittoi oven lukkoon ja palasi luokseni. Hän käänsi tuolini pois pulpetista päin avasi sepalukseni ja munani pongahti ulos housuista. Hän alkoi runkata minua pikku hiljaan ja minä työnsin käteni hänen rintoihin. Silmän räpäyksessä Sanna otti munani suuhun ja liikutteli sitä edes takaisin nopeaan tahtiin. Minä puolestaan laitoin kädet hänen takaraivolleen ja nopeutin vauhtia koko ajan enemmän ja enemmän. Sanna otti munani hetkeksi pois ja haukkasi hieman henkeä sen jälkeen hän otti munan taas suuhun ja imi sitä rajusti. Noin 10 minuuttia tätä tehtyä laukesin kovalla paineella hänen suuhunsa. Sanna nousi seisomaan laittoi kaksi pulpettia yhteen, otti housut pois ja meni istumaan pulpetin päälle. " Noh Teemu näytäs mitä muuta osaat kuin aakkosia" Opettaja tokaisi. No minä ryhdyin tuumasta toiseen ja aloin nuolla pillua. Tungin kieltä sisään ja ulos nuolin sitä ja imin. Sillä aikaa kun nuoleskelin Sannan ala päätä, Sanna otti laukustaan kortsun ja ojenti minulle. Pistin kortsun munaan ja tungin munani nopeasti Sannan sisään. Panimme noin 20 minuuttia kiihkeästi ennen kuin sisään astui rehtori.

"Mitä vittua täällä tehdään?" Rehtori kysyi. Mutta pian huomasin rehtorin naamalla virneen. Rehtori veti housut alas ja kalsareista pongahti esiin 20 cm muna. Sovimme että minä menen sannan päälle ja nussimme Sannaa samaan aikaan pilluun.Rehtori änki munansa sisään jonka jälkeen minä ängin omani Sanna voihki kovaan ääneen. Tätä me jatkoimme noin tunnin jonka jälkeen minun piti lähteä kotiin. Lähdin luokasta ja käännyin käytävälle josta pääsisin ulos koulusta. Koulun ulko ovella kuulin vielä kuinka Sanna voihki luokassa, rehtori jatkoi työtään siellä.


Mitä mieltä?! :)

16

14099

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • voi voi

   Harjoittele yhdys sanoja ja ajan arvioimista.

   Myös kappalejako olisi kiva, jos haluat kijoittaa luettavia tarinoita.

   • asdasd13123

    Taidat itse tarvita harjoitusta yhdyssanoissa.


   • ijhndbz
    asdasd13123 kirjoitti:

    Taidat itse tarvita harjoitusta yhdyssanoissa.

    Sinä taidat tarvita harjoitusta sanoman ymmärtämisessä!


  • Kerkeä

   Mukava lukea näin aamuseisokkia hoidellessa. Häiritsi vaan se, että joutui liiaksi keskittymään lukemiseen ja sen ymmärtämiseen miljoonien kirjoitus- ym. virheiden takia.
   Treeniä vaan, niin alkaa jutut sujuvasti sujumaan.

  • Jos tää on sun ekas, niin oikeesti ihan jees. Realismia ehkä kaivattais lisää, tästä paistaa mielestäni liikaa fantasiamaisuus. Kieli paranee äikän tunnilla ja stoorit oman kokemuksesi myötä ;)

  • fiftisent

   Uu ei paha! ;) mut repesin ku ajattelin sitä että rehtori tulee sisään ja sit sil on heti sellanen levee hymy naamal! HAHAHA!:D

  • luehan--uudestaan

   kuinka se rehtori voi päästä sisään jos se ovi oli lukossa?

   • Mä vaa

    Yleensä rehtoreil on avain koulun luokkiin.... ootko tyhmä?


  • ottoja

   tarinasta huomaa hyvin milloin on kirjoittajalta mällit lentänyt ja laadusta päätellenkin tarina kirjoitettu yhdellä kädellä... mutta silloin kun koulujani kävin, niin rehtorit omasivat avaimen. sillähän se lukittu ovi aukaistaan.

  • kahko

   fantasiansa kullakin. :)

  • laamamaana

   Karkas vähä mopo käsistä loppua kohti :D

  • Jepajees

   Kaikki aakkosia opettelevat nai kuumia opettajattaria 10min rynkyttäen eikä mälli irtoa välittömästi vaikka jo käden reidelle asettaminen saa instaerektion aikaisiksi. Muutenkin tapana kuljettaa koulussa kondomeja mukana, ja rehtori yleensä astelee lukitusta ovesta mystisesti läpi virne naamalla ja valmiina ryhmäseksiin opiskelijoiden kera. Mutta oikein hyvä 1,5h jälki-istunto kaikenkaikkiaan.

  • sadgsfhdgfa

   Tää oli kuin jostakin säälittävästä japanilaisesta piirrospornosta, kuinka vanha olet? 15? Lapsellista, huonosti kirjoitettua potaskaa.

  • tkttrk

   Ihme kielipoliiseja täällä novellipasltalla. Kirjoittakaa ite novelleja älkääkä vaan huomautelko muiden kirjoitusvirheitä!!!

   • KANNATTI LUKEA

    Minä keskityin tarinaan, en kirjoitusvirheisiin. Mielestäni upea tarina;)


   • Upeeta
    KANNATTI LUKEA kirjoitti:

    Minä keskityin tarinaan, en kirjoitusvirheisiin. Mielestäni upea tarina;)

    Niimpä, menkää pois grammar police :(


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   221
   2330
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   182
   1510
  3. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   221
   1305
  4. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   77
   1247
  5. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1178
  6. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   151
   957
  7. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   52
   955
  8. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   103
   873
  9. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   840
  10. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   786
  Aihe