Randomi.fi

Randomi.fi

www.randomi.fi

Kaikki vaan tuonne! Etenkin tyttöpuolisia käyttäjiä tarvitaan lisää :) Eli kyseessä on suomalainen vastine Omeglelle.

34

1594

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5d76fygui

      etenkin tyttöpuolisia??
      eihän siellä käy kuin tyttöjä! tai no..10% kävijöistä on poikia varmaan...

    • I'm so gay ;)

      Niinpä! Enemmän poikia tonne ja mieluusti homoi =)

    • hdhdhdhdh

      Pojat ois kivoi :P

    • a/s/l?

      Hiljainen, ujo, kusipää, ruma poika kun olen niin voisin toki tullakkin sinne...

    • jhgjg

      juuu

    • warestdyhtuil

      Sanokaas nyt ihan suoraan mitä te siellä teette!!!!!!!!

      • Anonyymi

        Teidän kanssa ei yhtään mitään, huomaahan tuon jo vihaisesta tyylistänne kyselläkkin.


    • Randomrnd

      Siis, mikähän runkku tänkin aloittanu??? "Etenkin tyttöpuolisia käyttäjiä tarvitaan lisää :)"... Taas yksi todiste niistä, jotka menevät hakemaan sinne vain naisia, kun muualta ei saa. Rasittavaa, kun tapaat tuolla tuollaisen runkun, keskustelusta tulee tälläinen:
      Sinä: Moi
      Randomi: Moi tp?
      Sinä: p. sä?
      Yhteys välillänne katkaistiin.
      ...
      GTFO!

    • Trolling is a art

      Randomi.fi tarvitaan lisää trolleja et saadaan aikaiseksi mielenkiintoisia keskusteluita :D

    • dfghjklösdlfdl

      ja anteeks jos itken teillle, mut te tytöt yli 16 vuotiaat älkää olko noloja ja trollatko pienempiä (:::

    • 16vee.com

      besy plase eveeer

    • huulipunatulkku

      Muutama kuukausi sitten tuolla oli joku erittäin kiinnostava henkilö. Puhuttiin EU:n tulevaisuudesta, maahanmuutosta, terrorismista, rahan vallasta, ihmisoikeuksista, globalisaatiosta, ydinvoimasta ja sen randomin ihmissuhdeongelmista monta tuntia kunnes mun netti katkes vittu! Ei keretty mitään yhteistietojakaan vaihtaa ja haluisin niiiin löytää tän pojan.

    • Anonyymi

      Havaittu aiheeton porttikielto randussa, korruptoitunut osa orgaanista itä-algoritmia ei taida oikein pitää siitä kun ihmiset puolustatuvat suuren turvallisuustahon lähdettyä. tapahtuma aika 16.7.2023 klo 19.33 suunnilleen. Algoritmitkin nykyisin melkeinpä jopa ajattelevatkin.

      • Anonyymi

        Suurin osa pitkällä aikavälillä pöytäkirjojen ulkopuolisesti viljelyksiensä satoa kerätessään havaittua ja vieläpä sunnuntaisin.


    • Anonyymi

      Aiheeton porttikielto 3.8.2023 klo 19.14 havaitessaan sellaisen ihmisenn kirjoittelevan joka ei pidä vakoilijoista rasismista ja vaaniskelijoista jotka odottavat tiedustelijoineen saadakseen aiheuttaa harmia randomin käyttäjille päivittäin.

      • Anonyymi

        Myös ilmoitusta tänne yritettiin häiritä tämän palvelun taholta. Huomioitavaa sekin että viranomaisille asiasta ilmoittamisen ei odoteta tuottavan oikeinpäin asiaa käsittelevää tulosta.


    • Anonyymi

      Aiheeton porttikielto 3.8.2023 klo 19.14 havaittuaan ihmisenn kirjoittelevan joka ei pidä ihmisoikeuksia pois vaaniskelemisesta eikä raismista, myös ilmoitusta tänne yritettiin häiritä, ja viranomaisille asiasta ilmoittamisen ei odoteta tuottavan oikeinpäin asiaa käsittelevää tulosta.

    • Anonyymi

      Aiheeton porttikielto 17:17 01.09.2023 ei suvainnut rasismilta suojautumisaikeita.

    • Anonyymi

      Mooi! Joo itse oon 14v tyttö ja randomi satunnainen käyttäjä. Olisipa siellä enemmän asiallisia etenkin jätkiä joissa olisi kaveri tai jopa poikaystävä ainesta :D

    • Anonyymi

      Antoi aiheettoman porttikiellon 9.9.2023 klo 20.06 selvitettäessä tuhopolttoterrorismi rikosta joka oli tapahtunut alapitkällä.

      • Anonyymi

        Aiheeton porttikielto 28.10.2023 klo 20.54 suojauduttaessa ihmisyyteen kohdistuvalta koplailevalta manipuloinnilta sekä ja oikeuksiariistoa epäsuorasti edesuattavalta yleistyneeltä provosointitoiminnalta ja kunniavelkaisten vihalta. Ajellee joku perässä tai sijakkeita yrittäen livessäkin lähipäivinä saada ilmoituksia hätäkeskukseen aiheetta kohteelta, varmistaakseen että oikeuksia eionnistuttaisi tavoittelemaan helposti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aiheeton porttikielto 28.10.2023 klo 20.54 suojauduttaessa ihmisyyteen kohdistuvalta koplailevalta manipuloinnilta sekä ja oikeuksiariistoa epäsuorasti edesuattavalta yleistyneeltä provosointitoiminnalta ja kunniavelkaisten vihalta. Ajellee joku perässä tai sijakkeita yrittäen livessäkin lähipäivinä saada ilmoituksia hätäkeskukseen aiheetta kohteelta, varmistaakseen että oikeuksia eionnistuttaisi tavoittelemaan helposti.

        Chattikin näytti pysähtyvän ikään kuin odottamaan ponnisteleeko oikeuksiatavoittelu vielä ja kun ponnisteli heti keinoäly tai moderoiva henkilö näpäytti porttikieltoa. On melko todennäköistä että virheelliset moderoinnit enenevät ja että palvelu ei ole käytössä laisinkaan sellaisille asiakkaille jotka kirjoittelevat oikeuksien tavoittelua edistäen eivätkä salli mielivaltaisuuksia moderoinnille, kun huomioidaan että mielivaltainen moderointi on kaikkien pelikausien aikana oikeuksiariistoa valmisteleva singnaali yksilölle siitä ettei hänelle kuuuluvia oikeuksia kunnoiteta.


    • Anonyymi

      Aiheeton porttikielto 11.6.2023 klo 19.38 porttikiellonantajan harmitellessa heikkoa kykyään lavastaa hamasin joukoiksi. Havaittiin myös tiedustelua jonka päämäärä oli yrittää haitata somessa kirjoittelijoita ja lopuksi medikalisaatiolla uhkailija muistutti lääkeitten otosta suojautuessani hyökkäykseltä.

      • Anonyymi

        Tapahtumaiaka siis 6.11.2023 viestissä joka lähetetty 6.11.2023 klo 19.46. Kokeillaanpa tuleeko se tännekkin yrittämään koplata.


    • Anonyymi

      Joo ite käytän tota välillä. Oon ite tyttö 14. Lisää kivoja poikia sinne joita kiinostais seurustelu. Ja lisää kivoi tyttöi joita kiinostais kaveruus ja asiallinen juttelu :D

      • Anonyymi

        Ei taida olla perheen turvallisuusasetukset kohdallaan.


    • Juu eikun sinne vaan. Itekkii siellä :) Web huoneissa lähinnä. Ja ihan asiallistakii siel on.

    • Anonyymi

      voisko joku kertoa onko rakkaamme japuli kuollut ? hän oli randomin sydän

      • Anonyymi

        En mä japulista mitään tiedä mutta,, oli jotkut vantaalla saaneet jonkun pikkupojan ärsyyntymään.


    • Anonyymi

      Aiheeton ennakoiva moderointi antropologian ristiintutkivaa osuutta holokaustin pitkälläaikavälillä ilmenemiseen selvittää yritettäessä. Aiheettoman moderoinnin porttikiellon tapahtuma-aika 19.1.2024 klo 22.28 - 22.28.

    • Anonyymi

      9.2.2024 klo 20.00 puolustauduttaessa itä-vihollisuuksilta joiden päämäärä lavastella natoa länttä ja turvallisuutta vaarantavaksi, moderaattori laittoi aiheettomasti porttikieltoon hakiessaan alibeja natoa vastavaksi lavastellakseen keinotodellisuuden ympäristössä jolla ei validia tietoa siitäkään keitä pitäisi pois moderoida ja keitä ei. Seuravaksi testaan omeglea.

    • Anonyymi

      Vai lienettekö arvioineet ryhmänne syötiksi soveliaita naisia hyökkäämään moderointeineen etenkin normaalin evoluution ylitse. Olivatko seuraavaksi toteutuneet suuret me koronavuodet, vaikkei psykopaatteja tuskin lavastettavissanne ollutkaan.

      • Anonyymi

        Pitänevät silti suunnittelutaukoaan sivulla juuri nyt. Sivu on pysähtynyt sentakia. Koetamme suojautua.


      • Anonyymi

        4.4.2024 klo 21.50 natoon liittymisen yksivuotismerkkipäivän aikana. Moderoija antoi aiheettoman porttikiellon havaitessaan että iisalmessa ilmennyttä tuhopolttosarjaa oli haluttu jotenkin haitata yrittämällä ennalta ehkäistä somenkautta ettei kukaan polttaisi aikaisemmin palaneen talon vieressäkin olevaa rakennusta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe