Jussi Parviainen kiristää Saanaa

popox

Aamulla vielä Saanan blogissa oli luettavissa, että Jussi kiristää häntä uhkaamalla kertoa medialle "rumia" juttuja hänestä. Blogissaan Saana paljasti myös sen, että hän itse meni vapaaehtoisesti seksimessuilla panemaan Lotharia, kyseeessä eivät todellakaan olleet mitkään kuvaukset. J. Parviainen keksi kuvausjutun suojellakseen Saanaa.

Ja jo nyt kyseinen osa blogista on taas poistettu. Surullista.

51

4177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,,,,,,

      Kiristää varmaankin myös väkivallalla. On se hörhö niin hullu.

      • paskajurma

      • irmeli64

        Tämä parviais- vääntö on kuin peilikuva tukiais- vaiheista... aivan sama käsikirjoitus.. Seiska keksi jo jotain uudempaa..


    • jakorassikka

      eiköhän nuo rumat jutu ole jo kaikkien tiedossa, tästä typystä ei mitään kunnollista löydy. Jos hän olisi tehnyt jotain järkevää, niin siinähän vasta kohu-uutinen olisi :D

    • rikkinäiset yhdessä

      Surullista, todella surullista.

    • kiinnostaa-

      kuka vit** oikeesti lukee jotain Parviaisen blogeja!?? onneks mulla ei niin tylsää ole ollut eikä tule kyllä olemaankaan että tarvis sellasta sontaa lukea!

      • ootpa fiksu

        Niin onhan tämä sivusto niin paljon laadukkaampi...


    • Ylpeyden aiheet

      Tuo oli niin läpinäkyvä juttu, koko "ja minä kuvasin" -rehentely oli kuin punainen huutomerkki jossa lukee epäilyttävää.

      Onko jotenkin niin, että me tyhmät medianlukijat tajusimme koko tästä hommasta enemmän kuin pari itse? Sekin tuntuu jotenkin epätodennäköiseltä. Eli mikä mahtaa olla parin kuvitelma tämän spektaakkelinsa tarkoitusperästä, sisällöstä ja päämäärästä?

      Miksi edes joku pornotyöläinenkään lähtisi tuollaiseen järjettömyyteen mukaan?

    • puhelinlangat laulaa

      Tiedän tuttujen tutun kautta Parviaisen. TÄYSIN päästäpideltävä ja sairaalloisen mustasukkanen luuseri.

      Ei kukaan akka jaksa katella sitä törkyturpaa, ja kun piparinanto ei enää kiinnosta, J.P muuttuu väkivaltaseks.

      Kuulemma.

      • Päältä näkyy

        Eikä peittele sitä yhtään.


    • Naispaholainenko?

      No vai niin, että "menin panemaan! Lotharia ihan vapaaehtoisesti LAVALLE!"
      TÄHHÄH, onko tuo nainen aivan normaali ?
      Ja kyllähän se taisi olla näin että naikkonen meni PANTAVAKSI LAVALLE, kyllä se ennemminkin oli Lothar joka pani.
      Voi jeesuksen häntäluu, että pitää olla naisen, no parempi jättää sanomatta, jottei oo sanonu liian pahasti.
      Onnea vaan tälle melko uskomattoman omituiselle pariskunnalle.
      Voikohan se Jussi vieläkin rumempaa juttua keksiä kuin tuo lavallanainti?
      Onko vieläkin pahempaa, miten voi olla.
      No ootellaan mitä Jussilla on takataskussaan.
      Kyllä Hymy ja Seiska ovat varmasti kiinnostuneita uusista paljastuksista.
      Ja me.

    • Jussi syyttää muita

      Kyllä Jussin kannattaisi ihan oikeasti hakeutua hoitoon ... ja melko pikaisesti. Mies ei ole henkisesti terve minkään mittapuun mukaan.

      • Tiedossa!

        No siitä tässä juuri on kyse.


    • tunne-jääkäri

      Mistä tollasta akkaa vois vielä kiristää? nussii julkisesti jonkun idiootin, vaikka tämmösen Lotharin kanssa, eiköhän kaikki oo tehty. Samoin tää sukupuolielämän hehkutus tunkiolta näyttävän Parviaisen kanssa.
      Enne tollaselle oli solu selkee nimi: se alkaa h:lla ja loppuu a:han.
      Todella,. kuvottava, vastenmielinen kana, ainoa asia mitä sillä on on se että se on:nuori. Se on asia joka useimmille jää ainooks saavutukseksi tässä maailmassa.
      Tuntuu oksetavalta ett nää ihmiset preparoi sanalla rakkaus. Se on asia josta tollaset ei tiedä yhtään mitään, ne sotkee sen johonkin muuuhun tunteen tapaiseen.

      • LISÄÄ KAMAA

        KÄYTTÄÄ VRMAA HUUMEITA:


    • ei_nimimerkkiä__

      Surullista. Tuntuu että nuori tyttö on täysin hukassa ja sitämyötä on lähtenyt typeriin tempauksiin mukaan. Kuten tähän Parviais suhteeseen.

      Nyt olisi Saanan hyvä ottaa aikalisä, viettää aikaa kaksin lapsensa kanssa ja antaa pölyn laskeutua. Unohtaa Parviainen ja jättää kommentoinnit sikseen. Saana, kirjoita blogiasi mutta jätä nämä miesjutut pois kokonaan. Olet upeassa kunnossa, keskity vaikka kuntoilusta kirjoittamiseen!

      Olet Saana nuori ja nätti nainen, älä anna näiden äijen vedättää sinua. Seksuaalinen huomio ei ole sama asia kuin rakkaus.

      • Liirum laarum

        Jos annat neuvoja, anna sitten kunnon neuvoja. Saana, ÄLÄ kirjoita blogiasi.


      • äly hoi

        Joo helou mikä neuvo! Kirjoita syömishäiriöinen kuntoilustasi, saat muut samanlaiset mukavasti kannustusta hulluuteensa. Ei tarvitse olla lääkäri tai ravitsemusterapeutti tajutakseen Saanan syövän ihan väärin. Siihen vielä päälle rankka kuntoilu, joka vaikuttaa enemmänkin pakkomielteeltä kuin kivalta harrastukselta.

        Älä Saana mielummin kirjoita mitään. Keskity vaikka lapseesi ja opintoihin. Ai, mutta sähän haluatkin huomiota hinnalla millä hyvänsä...


      • Kulahtanutta

        Epätoivoista. Vai etsivät asuntoa Eirasta, mulla oli siis väärä käsitys Jussin rahankäyttötaidosta.

        Paha vaan kun mainitsivat tuon Eiran. Ettei hinnat nyt siellä hetkellisesti laskisi. Heille tietenkin hyvä asia.

        Dramaturgiko sä Jussi olit vai mikä. Ihan tästä teidän jutusta, et eikö sun ammattisilmää yhtään satu kun sä katot tätä teidän naurettavaa toimintaa?


    • Boikotoidaan

      Voi ja voi....eikö se ole jo päivänselvää että hinnalla millä hyvänsä yritetään olla julkisuudessa...juonittelulla ja valheilla....koska se tietää lisäjuttuja jotka myydään juorulehtiin. Molemmat näistä ovat julkisuukipeitä ei vain toinen. Julkkiksen kautta "tavallinen tallaaja" haluaa itselleen julkisuutta, rahasta!
      Hyvin monet tekee tätä samaa, Nykänen aikanaan ja moni muu. Lehdet oikein hakee heitä, esim. Iltasanomat, 7-päivää jne jne....
      Juorulehdet myy vain jos tyhmät juorujen ja valheiden perään olevat ihmiset ostavat niitä.

      • blogipaste=uutinen

        "juorujen ja valheiden perään olevat ihmiset ostavat "

        Tämä morsiuspari eroaa muista siinä, että tarjoavat ihan valmiina noi uutisensa pyytämättä, eikä siinä kaikki, ne perustuvat palturiin. Ainakin itse sanoivat niin/mediatemppu. Että joo.


    • Yökötykset

      Uudet matti ja mervi ja tuksu ja arto, seiskan jutussa pistettiin pimua ihan kuusinolla.. Ja jos on paneksinut vapaaehtoisesti lotharin kanssa, kertoo jo mitä on korvien välissä.

    • Änniä.

      Katsoin pätkän Jussi Parviaisen elokuvaa iltalehden sivuilla.Tosi pelottavaa ja niin oudolta tuntuu tuo suhde.Tyhjäpäältä vaikuttaa tyttö,mutta joskus asioista opitaan iän myötä.Tosin kaikki ei edes sillon.Voi olla joskus vuosien päästä tuota tyttöä hävettää toilailunsa.Jotkut asiat voi pistää nuoruuden piikkiin.Tuota miestä en tule ja hänen lähtöä suhteeseen noin nuoren kanssa ymmärtämään.Pitäisi olla jo aikuisen velvollisuus.Ja jos ei tuohon ikään mennessä ole,ei kyllä enää tulekkan.Saana on täysi-ikänen,mut ihan pirun nuori.Aika surullista kummallekkin tuo suhde.Ainakin näin ulkopuolisen silmin.Ja juu,kyllä jotkut 19-vuotiaat jo vastuullisia ja tietosia mitä tekee.Kaikki kuitenkaan ei.Ja tässä tapauksessa tuntuu ettei.Taitaa julkisuus kutkutella.

    • jaahans? että sillee

      Harvinaisen epätasapainoinen sekopää tää Saana. Ei kaikkea voi laitta nuoren iänkään piikkiin. Varsinkin kun kyseessä on vielä lapsen äiti!

      Miksi Parviainen ei nyt viimeistään tajua että tästä julkkistyrkky pissiksestä ei tule mitään muuta kuin harmia? Jussi on lahjakas ja älykäs mies. Miksi pilaat maineesi jonkun typerän kouluttamattoman pikku h***n takia?! Eiköhän tuo Saanan kyseenalainen maine ole jo kaikkien tiedossa, mutta odotamme innolla mitä muuta rumaa tuon ikäinen pikkulikka on jo ehtinyt tehdä.

      Jonkin sortin syömishäiriöinenkin taitaa olla, ainakin blogissaan ei myönnä syöneensä muuta kuin omenaa, salaatinlehtiä ja raejuustoa päivittäin.

    • Terveisiä perseestä

      no taitaa kummallakin tehhä kusi päähän putouksia ja paska patoja,hommatkaa reppanat omatelämät!!!! Etenkin JP,ei ukolla ole kyl kaikki kammarit lämpimänä ja lääkitys kohillaan,,,,,ja saanan kantsis viellä tuos iässä miettii vähän "tolloiluitaan" millätapaa naamaansa tuo julkisuuteen!!!

    • Kuka puhuu totta 2/2

      ... ja tässä Juha Molarin vuodatuksen loppuosa:

      "Minun on vaikea ymmärtää, miksi Saana ei voinut tehdä suhteen lopettamista kauniisti, vaan pisti blogiinsa kirjoituksen ”vaarallisista miehistä”, jotka olisivat ”olleet uhkaavia” ja hänen olisi pitänyt juosta asuntoonsa pakoon. Miksi pitää yhä edelleen kaiken loukkaavan jälkeen luoda vielä lisää pahaa? Keskustelin tästä Jussin kanssa kotimatkalla. Menimme hotelli Park Käpylään ja saimme auki internet-yhteyden: ihmettelimme, että toden totta nuori nainen päättää iskeä yhä edelleen. Todellakin hän kaipaa kaiken tämän jälkeen komeaa, rikasta prinssiä, joka tulee asunnon oven taakse. Itse jatkan Jussin ystävänä – köyhäkin kelpaa ystäväksi.

      Saana lähetti Jussille tämän kaiken tapahtuneen ja kirjoittelunsa jälkeen - yöllä kello 23:46 - hekumallisen tekstiviestin. Saana ei kuitenkaan muuttanut facebookin sinkku-päivitystä eikä toivetta rikkaasta prinssistä ja erityisesti hän ei poistanut perätöntä uhkauskertomusta. Hän sai kuitenkin blogin kirjoittajilta ohjeita avioliiton jatkamiseksi ainakin 2 vuotta. Rakkautta luonnollisesti kaipaava Saana kirjoitti: ”Lähetä minulle joku viesti. Rakasta muo, halua mua!” (kello 23:46). Lisäksi hän esitti, että huomenna Saana menisi etsimään yhteistä kämppää Jussinsa kanssa: loukkaava blogikirjoitus olisi panttina, jotta Jussi lähtisi etsimään asuntoa.

      Mietin Jussin kanssa tilannetta. Uskon jokaisen ihmisen kaipaavan rauhaa, tasapainoa ja rakkautta. Myös Saanalla on luonnollinen tarve menestykseen ja ihanaan elämään. Siksi rohkenen toivoa Saanalle siunausta ja onnistumista rikkaan prinssin löytämisessä: tämä prinssi ei tarjoa vain pientä kämppää, vaan koko kartanon ja onnellisen elämän. Ymmärrän Jussinkin toivovan kaikkea onnistumista Saanalle: rakkautta, eheyttä ja vaurautta. Elämä saa olla ihanaa.

      Juha Molari
      Jussin ystävä, vihkipappi

      Ps. Saana Parviainen on tämän jälkeen päivittänyt facebook-profiilinsa ja hän on jälleen naimisissa, myös uusimmat blogikirjoitukset rintaimplanttien jälkeen on poistettu. Sitä vastoin väite Jussin riehumisesta Saanan oven luona ja poliisin soittamisesta on mennyt Saanan blogista Seiskaan. Jussi ei tarvitse todellakaan tuollaista parjaavaa julkisuutta. Hyvät ihmiset: malttia, malttia! "

      • Siis todella.

        Tota, eikö kukaan oikeasti saisi näitä ihmisiä turvaan toisiltaan. Kysymys kaksi, miten se Jussin elokuva on VOINUT mennä läpi, siis julkiseen katseluun. Enkä todellakaan ole nähnyt sitä, enkä aio katsoa.

        Suomi suojelee jos jonkinmoisia ihmisiä. Eivätkö esim. rikoksia tekemättömät ex-vaimot ansaitsisi jotain suojelua sellaiselta hirvittävältä pommitukselta, mistä lehdissä on elokuvan suhteen vihjattu? Elokuvan ex-vaimo on vain yksi monista, jotka näyttävät tuossa kärsivän. Jotain rajaa oikeasti.


      • härkä pienillä k
        Siis todella. kirjoitti:

        Tota, eikö kukaan oikeasti saisi näitä ihmisiä turvaan toisiltaan. Kysymys kaksi, miten se Jussin elokuva on VOINUT mennä läpi, siis julkiseen katseluun. Enkä todellakaan ole nähnyt sitä, enkä aio katsoa.

        Suomi suojelee jos jonkinmoisia ihmisiä. Eivätkö esim. rikoksia tekemättömät ex-vaimot ansaitsisi jotain suojelua sellaiselta hirvittävältä pommitukselta, mistä lehdissä on elokuvan suhteen vihjattu? Elokuvan ex-vaimo on vain yksi monista, jotka näyttävät tuossa kärsivän. Jotain rajaa oikeasti.

        Jussi tulee varmaan hamaan loppuun asti kostamaan ex-vaimoilleen tekemällä heistä elokuvia. Sen takia naisten kannattaakin varoa lähtemästä Jussin matkaan. Jos lähtee omille teilleen, perästä kuuluu.


      • Surullisuuden huippu
        härkä pienillä k kirjoitti:

        Jussi tulee varmaan hamaan loppuun asti kostamaan ex-vaimoilleen tekemällä heistä elokuvia. Sen takia naisten kannattaakin varoa lähtemästä Jussin matkaan. Jos lähtee omille teilleen, perästä kuuluu.

        Juuri niin, ja vaikka mitään avioliittoa tässä ei oikeasti olisikaan, ei Saanan tilanne tässä entisestään(kään) kyllä parane.

        Jos hänellä oikeasti on lapsi, ihmetellä täytyy ettei kukaan ole tälle hommalle vaatinut stoppia.


      • krhmmmmm
        Siis todella. kirjoitti:

        Tota, eikö kukaan oikeasti saisi näitä ihmisiä turvaan toisiltaan. Kysymys kaksi, miten se Jussin elokuva on VOINUT mennä läpi, siis julkiseen katseluun. Enkä todellakaan ole nähnyt sitä, enkä aio katsoa.

        Suomi suojelee jos jonkinmoisia ihmisiä. Eivätkö esim. rikoksia tekemättömät ex-vaimot ansaitsisi jotain suojelua sellaiselta hirvittävältä pommitukselta, mistä lehdissä on elokuvan suhteen vihjattu? Elokuvan ex-vaimo on vain yksi monista, jotka näyttävät tuossa kärsivän. Jotain rajaa oikeasti.

        Fiktiona eli keksittynä tarinana kaiken saa julkiseen katseluun. Mutta jos tuota markkinoitaisiin dokumenttina olisi poliisi siitä kiinnostunut muutamin osin


    • Jussi Pussi

      Ero oli ehkä paras ratkaisu vai olisitteko halunneet nähdä Saanan silmät mustina puolen vuoden päästä

      • Eipäs ku

        Eihän ne mihinkään eronneet.

        Saana vaan tykkää kirjoitella kaikenlaista skeidaa. Nyt koko kirjoitua on taas poistettu ja onni kuloistaa.

        Illalla kaikki voi olla taas toisin.


    • LiitotTragedioitaAin

      Kommenttiin "Parviainen kiristää Saanaa uhkaamalla kertoa medialle juttuja". Yleisesti ottaen maailmalla, jompi kumpi puoliso kiristää toisen niin hyvin valtansa piiriin, ettei tuollaista 'kokkasotaa' edes synny, kun toinen on niin hiirtä, ettei uskalla vikistäkään ilman lupaa. Digitaalista lianheittosotaa, jolla ei ole mitään merkitystä, on maailma täynnä.

    • Sikaniska1

      Jaa!! vai rumi juttuja tytöstä, joka jakaa persettä kenelle vain. Voiko siitä enään rumia juttuja kertoa. No parikertaa vielä kun jussi pamauttaa näköön niin tytteli uskoo, että tais tulla tehtyä virhe......toivottavasti sen virheen saa korjattua.....toi puliukko ei hevillä tuosta liukene, edes poliisien avustamana.

    • 346535656

      Parviaisella on p*skaa housussa.

    • gfbfgghbfdbfgb

      saana ei suostunut nuolemaan suklaarusinoita parviaisen p*rsereiän ympäriltä.

    • sairas tilanne...

      Sossut hätiin, lapsi herkässä kehitysvaiheessa. Saana tarvitsee tukea ja jussi selvästi ainakin lääke hoitoa. Kumma että KÖHKÖH ''julkisuuden henkilönä'' saa omaa sairasta ja pahaa oloaan tuoda julki muiden kustannuksella.

    • jussi parviainen voisi mennä naimisiin joko uotisen tai jonkun muun homppaheikin kanssa.

    • seiska roskiin!

      Ja vielä pappi rikkana rokassa.....
      Älyvapaa farssi, onnittelut käsikirjoittajalle ja näyttelijöille!

      Sääliksi käy interaktiivisen realityn nuorinta heittopussia.

      Ja Parviainen pitäisi laittaa pakkohoitoon ja mokoma "pappi" viralta, tyhmyys pitäisi kieltää lailla

      • viitsiikö vaivautua

        Jos joku viitsisi edes tarkistaa onko ko. papilla ollut virallinen vihkimisoikeus tapahtumahetkellä eli häntä ei esimerkiksi olisi erotettu papin virasta jo kuukausia aikaisemmin niin voisi todeta että tämä pari ei olekaan oikeasti naimisissa jos ne on vihkinyt viraton pappi


      • Hei hulinaa!
        viitsiikö vaivautua kirjoitti:

        Jos joku viitsisi edes tarkistaa onko ko. papilla ollut virallinen vihkimisoikeus tapahtumahetkellä eli häntä ei esimerkiksi olisi erotettu papin virasta jo kuukausia aikaisemmin niin voisi todeta että tämä pari ei olekaan oikeasti naimisissa jos ne on vihkinyt viraton pappi

        Eiks ne vihitty maistraatissa?


      • Pappi?
        viitsiikö vaivautua kirjoitti:

        Jos joku viitsisi edes tarkistaa onko ko. papilla ollut virallinen vihkimisoikeus tapahtumahetkellä eli häntä ei esimerkiksi olisi erotettu papin virasta jo kuukausia aikaisemmin niin voisi todeta että tämä pari ei olekaan oikeasti naimisissa jos ne on vihkinyt viraton pappi

        Ns. vihkipappi on ollut hiljaa tästä Saanan pettämisestä. Pappihan ylisti Saanaa alussa ja puolusti Jussia. Entä nyt? Eikö Lothar-juttu enää ihan mennyt läpi?


      • ruman näköinen
        Hei hulinaa! kirjoitti:

        Eiks ne vihitty maistraatissa?

        maistraatissakin vihkii pappi


      • liperin kiristys
        viitsiikö vaivautua kirjoitti:

        Jos joku viitsisi edes tarkistaa onko ko. papilla ollut virallinen vihkimisoikeus tapahtumahetkellä eli häntä ei esimerkiksi olisi erotettu papin virasta jo kuukausia aikaisemmin niin voisi todeta että tämä pari ei olekaan oikeasti naimisissa jos ne on vihkinyt viraton pappi

        Missä asennossa sen papin naama tässä vaiheessa on? Vieläkö se ylistää tätä paria? Varmasti saattaa ylistääkin, en yhtään ihmettelisi. Uskottavuus vaan lisääntyy. Tuli vaan mieleen.


    • teppp0

      Kuulemma vihiytyivät purkka-automaatin vieressä. Siinä mistä saa niitä sormuksia.

    • jk

      aika paska

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8256
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe