Vaalea tyttö Pariisissa

lalilly

Suunnittelen hakevani ensi kesäksi töitä Pariisista mutta yksin lähteminen pelottaa hieman siinä mielessä, että olen todellakin pohjoismaalaisen näköinen, blondi tukka ja muutenkin vaalea. Etelä-Euroopan lomareissuilla esim. Italiassa ja Espanjassa olen saanut erittäin paljon negatiivisia huomionosoituksia ja kokenut oloni ahdistuneeksi miesten huudellessa ja ehdotellessa kaikenlaista. Ranskalaiset miehethän ovat komeita eikä minulla ole mitään "kunnollisia poikia" vastaan, mutta haluaisin vähän varautua siihen mitä ensi kesänä on ehkä edessä. Ja ovatko nämä ns. komeat, tyylikkäät pojat sitten samanlaisia kuin kaduilla maleksivat huutelijat?

8

567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pariisissa asustava

      Älä huoli, Pariisissa on niin paljon monennäköistä väkeä, ettei pohjoismainen ulkonäkö herätä juuri sen suurempaa ihmetystä. Esim. Bordeaux'ssa olen itsekin joutunut kaikenlaista huutelua kuulemaan, mutta Pariisissa ei ikinä ole ollut ongelmia.

      Tämä kysymys meni vähän ohi, voisitko tarkentaa: "Ja ovatko nämä ns. komeat, tyylikkäät pojat sitten samanlaisia kuin kaduilla maleksivat huutelijat? "
      Mitä ihmettä tämä kysymys tarkoitti?

    • Toinen koti siellä

      Ranskassa on myös 100% paikallisia ihmisiä, jotka voisivat ulkoisen olemuksensa puolesta olla skandeja, itse tunnen monta.

    • Pettymyskö?

      Älä pety kovasti, mutta todennaköisesti kukaan ei kiinnitä sinuun edes huomiota ellet kovin paljon töppäile tai häiritsse muita. Jos ajattelet että Suomen tytöt ovat niin ylivoimaisen upeita, niin Pariisissa et varmaan herätä siinäkään mielessä huomiota. Pelkkä vaaleus ei vielä sekoita kenekään päätä.

      Sitäpaitsi nämä komeat ja tyylikkäät pojat eivät todellakaan maleksi kaduilla eivätkä huutele perään.

    • Kaunotar ;)

      Täysin samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa! Oman kokemukseni mukaan Pariisissa on yhtä lailla fiksua ja ystävällistä väkeä kuin missä tahansa muuallakin. Eihän me suomailaiset "kaunottaretkaan" huudella Helsingissä pariisilaisten miesten perään. Ainakaan minä en huutele. Kaikesta huolimatta kivaa tulevaa Pariisin kesää tämän viestiketjun aloittajalle!

    • pariisitar

      Samaa mieltä edellä kirjoittaneiden kanssa, itse olen suomalainen ja erittäin suomalaisen näköinen, täysin blondi ja vaalea, ja asun Pariisin lähiö-alueella, n.5 minuutin lähijunamatkan päässä Pariisin virallisista rajoista.

      Itse Pariisin keskustassa etenkin turistialueilla et aika varmasti tule saamaan minkäänlaista erityishuomiota, vaan hukut massaan. Pariisi tulvii kaiken maalaisia turisteja, myös vaaleita skandi tyttöjä, joten paikallisille miehille et tule olemaan tavaton näky. Tietenkin poikkeuksia sattuu, esim. iltasella laittautuneena korkkarit jalassa voi usein saada jotain huuteluja, mutta se taas ei koske vaan vaaleita tyttöjä vaan ihan kaikkia. Yhden kerran päiväs aikaan eräs musta n.20 vuotias poika seuras mua mun lähijuna-asemalta Pariisin Gare du Nordille asti, ja ei vaan tahtonut ymmärtää että ei, ei ole aikaa mennä kahville, ja ei, ei myös huomennakaan, ja ei, en anna mun puhelinnumeroa. Se sitte luovutti ku tapasin mut kaverit, mutta n. puolen tunnin ajan roikku koko ajan perässä.

      Itse asun siis siin Etelä-Pariisin lähiössä, joka ei ole enää lainkaan turistialuetta. Täällä olen saanut tosi paljon huomiota, suomi tytölle se on vaan niin outoa että täysin tuntematon normaalin oloinen siisti nuorimies tulee pyytämään kahville ja puhelinnumeroa, Suomessa mulle ei ollu tämmöstä IKINÄ tapahtunut, täällä, n. 1x per viikko. Mutta se ei oikeestaa oo yhtään ahdistavaa, ne luovuttaa melkein heti ku sanoo että ei kiinnosta, tai usein teen vaan sillee että otan niitten puhelinnumerot ja sanon että joo soittelen, ja sitten en ikinä soita. Vielä ei oo semmosta hurmuria sattunu et olisin ihan soittanukki.. :D

      Mutta vaikka tää saattaa kuulostaa ahistavalta, ni ei tää oikeesti ole. Kaikkeen tottuu, ja nopeesti sitä oppii ottaa semmosen "pariisilaisen asenteen" eli pitää katseen suoraan edessä, ei kattele kauheesti vieraita ihmisiä silmiin, ja välttelee yksin kulkemista syrjäisillä kaduilla.

      Ja kaiken kaikkiaan tuut ihan varmasti rakastumaan Pariisiin, ja vielä enemmän kun opit tuntemaan sen, ja tunnet ittes ihan Pariisilaiseks. Ehdottomasti suosittelen lähtemään!! Itsekin menettäny jo sydämen tänne.

      Toivottavasti tästä kirjotuksesta oli apua.

      • fktuhiwokpsdl

        Sanoisin että moisesta saa ja pitääkin ahdistua. Miehet ahdistelemassa naisia on hyvin yleinen ilmiö (eikä rajoitu vain Pariisiin) ja johtuu vain siitä että miehet kuvittelevat että heillä on etuoikeus jokaiseen näkemäänsä naiseen. Naisten ei pitäisi vain tyytyä asemaansa ja "vältellä pimeitä kujia". Miesten pitäisi oppia olematta eläimiä jotta naisetkin voivat pelotta kulkea missä haluavat.

        Herran jestas millaista patriarkka-yhteiskunnan hyväksymistä täälläkin näkee.


    • et ole erikoinen

      Pariisissa ei ole vain ranskalaisia, maassa on miljoonia ulkomaalaisia, etenkin pohjois-Afrikasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe