Tiffany-tarvikkeita

Heips! Aloitin kyseisen ihanan harrastuksen ja sehän vei koko käden. =) Ei kukaan sattuisi tietämään mistä saisi edullisesti työskentelyssä tarvittavia tarvikkeita, eli hiomakonetta, säätimellä olevaa kolvia, tinaa, lasia ym ym.

Ei sattuisi sinulla olemaan joutilaana?
Ilmoita

Onnittelut hienon ja koukuttavan harrastuksen parissa.
Tämän harrastuksen monipuolisuus ja värilaisin kauneus tekee tästä harrastuksesta ainutlaatuisen.
Sitä vaan ihmettelee, että kuinka vähän suomessa lasia yleensäkin käytetään sisustamisessa, vaikka värilasilla saa tosi tunnelmallista ja kaunista sisustusta aikaiseksi.
Englantilaisissa on paljon enemmän näitä tiffanylasitöitä ihmisten kodeissa.
Itse olen harrastanut n. 5 vuotta tiffany lasitöiden tekoa, välillä on ollut taukoja,mutta aina vaan sitä kiinnostuu tekemään näitä lasitöitä.

Vesilasista ja katedraalilasista olen pääasiassa tehnyt ikkunalle laitettavia lasitöitä.
Seuraavaksi olen suunnitellut tehdä tiffany valaisin.
Tässä on muutama linkki, jossa on tiffanylasi tarvikkeita.
http://www.vp-tekoniemi.fi/index.php?tocID=48
http://www.meirtiffany.com/index.php?lang=fi
http://www.finnustaidelasi.fi/
http://www.tiffany.be/catalog/index.php?cPath=1_23&language=en

Tuolta viimeisestä netti myymälästä, joka sijaitsee Belgiassa, tilasin lamppumuotin, kun ei ollut juuri silloin saatavissa täälä suomesta.
Vaikutti ihan luotettavalta myymälältä, asiakaspalvelu pelasi ja paketti tuli perille.
Muuten olen tilanut vain näiltä kotimaisilta lasitarvike myymälöistä.
Asuisipa lähellä näitä lasitarvike myymälöitä, niin ei tavitsisi tilata ja lasitkin saisi valita paikan päällä, kun nyt joutuu vaan netistä valitsemaan sopivia laseja.

Tuon kolvin säätimeksi käy hyvin sellainen pistorasiaan liitettävä valosäädin, joita saa tavarataloista ja samanlainen säädin on siellä edullisempi, kuin
näissä lasitarvike myymälöissä.
Itse olen sellaista käyttänyt ja hyvin on saanut säädettyä lämmöt juotoskolville, eikä tarvitse olla kuin alimmalla tasolla, niin kolvi lämpenee tarpeeksi.
Sopiva lämpö löytyy kokeilemalla.
Hiomakoneeksi kannattaa valita sellanen, jossa on vesipumppu.
Minulla on tuo Kristall 2000 S hiomakone.
Hankin tuohon hiomakoneeseen sellaisen muovisen laatikon, johon leikkasin aukon etupuolelle, josta kädet sopivat hiomaan lasinpalasta, niin se ehkäisee hiotessa irtoavien lasisirujen lentämistä ympärille ja myös ylöspäin, kun muovilaatikon pohja on ehjä.
Tuollainen muovinen säilytyslaatikko maksoi vain muutaman euron.
Ilmoita
Hei, tiffany tarvikkeita voi tilata Saksasta, ovat puolta halvempia kuin täällä Suomessa. Postituskulutkin samaa luokkaa

http://www.tiffanyshop24.de/
2 VASTAUSTA:
Heips! Kiitos linkistä, mutta on tämä kielitaito rajoittunu suomeen ja ymmärrettävästi ruotsi/enkku, ni ei pysty/uskalla tilata ulkomailta. =(
simpukka-78 kirjoitti:
Heips! Kiitos linkistä, mutta on tämä kielitaito rajoittunu suomeen ja ymmärrettävästi ruotsi/enkku, ni ei pysty/uskalla tilata ulkomailta. =(
Hei, itse käänsin sivut suomeksi google-kääntäjän avulla, voi maksaa paypal:n kautta tai lasku tulee sähköpostiin.
+Lisää kommentti
osaa vastata kysymykseesi, sillä itse en osaa Tiffany-töitä tehdä - kuulun siihen ryhmään joka vain ihastelee niitä. Mutta tuli mieleen, että kannattaa kysyä vaikka alan opettajilta mistä tarvikkeita ja työväineitä voisi hankkia. Esim. Hyvinkäällä on käsityö- ja askarteluliike jonka omistaja on pitkään toiminut paikallisen työväenopiston Tiffany-kurssien opettajana (ei tosin enää ihan viime vuosina). Häneltä voisi saada muutenkin hyviä vinkkejä. Liikkeessä on myös ainakin laseja myynnissä. Hintatasosta en osaa olla mitään mieltä, sillä kuten sanoin, minulla ei ole asiasta muuta havaintoa kuin että työt ovat tosi kauniita :)
Ilmoita
Google kääntäjällä saksaa
laseja Tallinnasta klaasikoda

tööriistad = tarvikkeet mm juotos
http://www.stokker.ee/torutooriistad/jootetooriistad/meisterdamis-jootmiskomplekt-tiffany/p:1332355/
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Hei! Meillä on nyt tammisaaressa kaikki tiffanylasit ja tarvikkeita -50%! Löytyy kaikenlaisia väreja lasista ja paljon tarvikkeet. Soita 040 75 38638 :)

Wiking Werner
Ilmoita
http://www.pohjanmaalta.com/posliiniporras/
Itse olen ottanut täältä. Hyvä palvelu ja kaikki tarvikkeet löytyvät saman katon alta. Ihana käydä ja saa aina virikkeitä sekä pieniä neuvoja omistajalta. Itse olen myös tilannut sähköpostilla ja tavarat ovat tulleet postiin/matkahuoltoon.
Täältä saa myös kaikki lampun tarvikkeet, jalat, hämähäkit ym.
(itse olen tehnyt kymmenkunta lamppua)
Yhden neuvon annan. Kannattaa hankki kunnon folionauhaa vaikka se on muutaman euron kalliimpaa. Itse olen pari kertaa sortunut näihin viron-halpatuonti nauhoihin, ja olen joutunut purkimaan työn ja tekemään uudelleen. (siis poiki saumoista)
Myös kolvi kannattaa ostaa kunnollinen, että tina sulaa kunnolla ja tulee kunnollinen ja kaunis sauma.

Silloin kun aloitin harrastuksen (n. 15 v. sitten) otin koko aloituspaketin kansalaisopiston kautta, tuli halvemmaksi koska meitä oli monta jotka tilasimme saman paketin.

Mutta suosittelen, että soitat tänne linkkiini ja kysyt paljonko heidän kautta maksaa täydellinen aloituspaketti: Hiomakone, hiomaterä, reikäterä, "pissapoika", kolvi, lämmönsäädin, kunnolliset pihdit, lasiveitsi, tina, juotosneste, patinointiaineet ja vaha.
Vähän tinkaat niin voi saada mukavasti.
Voit myös kysyä tietäisivätkö he kenellään käytettynä hiomakonetta ym.

Muista suojalasit!
Ilmoita
Hei !
Putiikkipaarma Raaseporissa Pohjan kirkonkylässä pyörii edelleen; lasit, tarvikkeet, työkalut, tina ym. löytyvät edullisesti. Myös sulatuslaseja ja hopeasavituotteita myynnissä. Olen paikalla iltaisin ja viikonloppuisin, osoite Vanha Turuntie 72,10420 Pohjankuru, puh 050-363 7915. Toimitukset myös postitse ja rahtikuljetuksena. terv. Päivi
1 VASTAUS:
Äsken jäänyt leski halua lopettaa tiffanytyöt joten jos joku ostaisi hiomakone niin huikeamäärää lasit ja tarvikeet(Kolvit ,tinat, suojalasit ym)saisi kaupan päälle . Soita jos kiinnostat. 0405545271
+Lisää kommentti
Hei, Olen lopettanut tiffany- ja lyijylasitöiden harrastuksen. Myyn erittäin edullisesti hiomakoneen, lasisahan, kolvin, veitsiä, pihtejä y.m. työkaluja sekä tinaa, lyijykiskoja että kohtuullisen määrän laseja. Myös lampputarvikkeita. Periaatteella kaikki pois. Puh 0405588696, Turku.
1 VASTAUS:
Hei, ex-tiffany!
Ilmoitus on jo kyllä yli vuoden vanha, mutta vieläkö sinulla olisi tuo lasisaha?
+Lisää kommentti
Lopetin tffanytyöt. Haluatko ostaa tarvikkeita,hiomakone,kolvi,leikkurit,työmalleja, ym 200E
Ilmoita
Hei! Vieläkösinulla on hiomakone? jos niin kiinnostaa, merkki, hinta?
Ilmoita
Tervehdys. Perikunnalle jäi tiffani työkaluja erilaisia hioma koneita koveja . ym ym. sekä erilaisia värilaseja ym.ym.l Tavarat Tuusulassa Tenho Taipalus 0406216011
Ilmoita
Heips! Mulla olisi pino erivärisiä Tiffany lasilaattoja tekijälle. Itse en harrasta, mutta ei niitä poiskaan viitsi heittää, niiin kaunista lasia. Jos kiinnostaa niin halvalla saa.

T:Siiri p. 0409119910, mieluiten viesti, kun en pääse aina vastaamaan puhelimeen.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tiffany-tarvikkeita

Heips! Aloitin kyseisen ihanan harrastuksen ja sehän vei koko käden. =) Ei kukaan sattuisi tietämään mistä saisi edullisesti työskentelyssä tarvittavia tarvikkeita, eli hiomakonetta, säätimellä olevaa kolvia, tinaa, lasia ym ym.

Ei sattuisi sinulla olemaan joutilaana?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta