Naisten kesken

Haaveilijatar11111

Haaveilen seksistä naisten kesken. Onko se todella niin ihanaa, kuin väitetään? Miten se eroaa heteroseksistä? Kertokaa kokemuksia!

28

11535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • silkkaa tantraa

      Ei kai täällä kukaan halua repostella omia kokemuksiaan sen tarkemmin, mutta yleisellä tasolla voi sanoa, että naisten kesken kaikki on paljon herkempää. Mihinkään ei ole kiire vaan jännite nousee pitkän ajan kuluessa, vähitellen, kunnes on aivan sietämätöntä ;) Tunneviestinnän tasolla tapahtuu niin paljon merkitseviä asioita, että fyysisellä tasolla pienikin kosketus saa "heterokokemattomat" mittasuhteet...

      Naiset yleensä ottaen tuntuvat kokevan mielihyvää enemmän psyykkisellä tasolla kuin miehet. Yksilöllisiä asioitahan nämä ovat, mutta väittäisin, että seksi naisen kanssa on kokonaisvaltaisempi kokemus kuin miehen kanssa. Mutta siis ehkä kuitenkin vain siinä tapauksessa, että jakaa kokemuksen ihmisen kanssa, johon on sen kaltaisia tunteita.

    • Peppill

      Ihan kuin pyytäisit suositteluja johonkin uuteen tuotteesen jota et ole vielä kokeillut "Kertokaa kokemuksia uuden mallisesta pölynimurista, kannattaako ostaa?" Hyi! Seksi on ihanaa ihmisen kanssa johon on syviä tunteita, ilman syviä tunteita se on eläimellistä! Mut meitä on taas niin moneen junaan.. et ole ainoa seksipeto, joten laita ilmoitus vaikka jollekkin deittipalstalle niin selviää millaista se naisten välinen seksi on.

      • Peppill2

        Juma että jotkut jaksaa sitten tarttua jokaiseen täkyyn missä vähänkin on saumaa alkaa valittamaan... LGBT palstalta taida löytyä yhtään sivistynyttä, APn aiheeseen keskittynyttä keskustelua


    • 123+122

      Se on juurikin niin ihanaa kuin väitetään. Tai itse en päässyt ikinä ihan loppuun asti, mutta jollekin tasolle silti. Ja siitä tuli ihan mielettömät kiksit. Se oli jotain aivan mahtavaa ja ihanaa. Siihen jäi koukkuun. Ja siitähän ne ongelmat sit alkoivatkin, kun toinen ei halunnutkaan. Nyt kun pääsisi tästä piinaavasta tunteesta eroon. Kannattaa varmaan miettiä 2 kertaa, että lähteekö sille tielle.

      • Anonyymi

        Tää jotenkin huvittaa...

        Jos se oli kerran niin käsittämättömän hyvää, niin miksi toinen kieltäytyi jatkamasta? Eli taas kerran tullaan siihen totuuteen, että mikään ei ole vakio eikä automaattista. Ei se naisten välinen seksi kaikkien välillä toimi eikä onnistu, osapuolien yhteensopivuudesta kiinni. Ja nyt tulee jotain, mikä saattaa joitain järkyttää: sama pätee muidenkin kohdalla.


    • paritanssin alkeet

      Hormonit kuulemma sanelee ja erottaa seksuaalisen käyttäytymisen mallit miesten ja naisten välillä... No joo, voihan se olla niinkin. Joku "pieni" asia voi olla aika ratkaiseva. Kuten esim. se, että mies etsii vain omaansa. Kaikki mitä on ennen seksiä on vain pyrkimystä seksiin ja kaikki mitä on sen jälkeen (jos mitään sattuu olemaan), on vain seuraavan kerran pohjustusta. Teeskentely on pahin turn off. Naisten kesken ei tarvitse teeskennellä, kun rytmi ja tarpeet kohtaa luonnostaan: käsikirjoitus on sama, vaikkei sellaista edes ole.

    • Elejous

      Kuvittele täydellinen, onnellinen raukeus ja kaikkivoipaisuus.
      Tunne , että kävellessä jalat ei kosketa maata.Nesteet kiertää ja hymyillyttää.
      On onnellinen olo.
      Naiset harvemmin nukahtavat saatuaan. Tuppaavat innostumaan enemmän.
      Kuvittele himoa, joka vain kasvaa, mitä enemmän saa.
      Samanlainen tunne saattaa tulla shiatsuhoidossa.
      Omien kokemuksieni mukaan lesbosuhdetta kokeilleet naiset ovat jääneet sille tielleen.

      • tsakrat pyörimään

        Ja mua taas hymyilyttää sun kuvauksesi :) Mutta totta turiset... Se virtaavuuden tunne voi tulla ihan siitä, että kaikki sisäiset lukot aukeavat ja energia kulkee esteettä. Selvähän se, jos oma tunne-elämä ja sisäinen todellisuus on harmoniassa sen kanssa, miten käyttäydyt ja toteutat itseäsi. Ihan verrattavissa mihin tahansa flow-tunteeseen (taiteilijan inspiraatio ja luomisen vimma).


      • Elejous
        tsakrat pyörimään kirjoitti:

        Ja mua taas hymyilyttää sun kuvauksesi :) Mutta totta turiset... Se virtaavuuden tunne voi tulla ihan siitä, että kaikki sisäiset lukot aukeavat ja energia kulkee esteettä. Selvähän se, jos oma tunne-elämä ja sisäinen todellisuus on harmoniassa sen kanssa, miten käyttäydyt ja toteutat itseäsi. Ihan verrattavissa mihin tahansa flow-tunteeseen (taiteilijan inspiraatio ja luomisen vimma).

        Tosiaankin, googlailin flow-tunnetta ja sieltähän se kaikki löytyi ja muutakin :D


      • E
        Elejous kirjoitti:

        Tosiaankin, googlailin flow-tunnetta ja sieltähän se kaikki löytyi ja muutakin :D

        Runner’s high

        Tälle sanonnalle ei ole suoraa suomenkielistä käännöstä, mutta sillä tarkoitetaan euforista olotilaa, jonka juoksijat kokevat joko rankan liikuntaharjoituksen aikana tai sen jälkeen.

        Saksalaisten tutkijoiden mukaan juokseminen saa esiin hyvän olon tunnettava synnyttävien endofrniien tulvan. Nämä endorfiinin kiinnittyvät niihin aivojen osiin, jotka ovat yhteydessä tunteisiin. Samat endorfiinit aktivoituvat myös silloin, kun kuulet musiikkia, joka synnyttää sinulle euforian tunteen.


    • ffdfawedsffdasf

      Mitä ihmettä? Seksuaalisuus ja mistä pitää on yksilöllistä. Jos olet hetero, on ihan sama kuinka söpöä, tunteikasta ja romanttista se on JOS ei syty naisesta jonka kanssa on. Minultakin on kysytty monesti minkälaista se on. Yleensä se riippuu minun halujen ja fiilisten lisäksi siitä minkälainen tilanne on kyseessä, minkälainen se toinen on. Ei niitä kokemuksia yhdistä mikään muu kuin että on itse nainen ja että se toinenkin on nainen.

    • sanat ei riitä

      Kaikkeen tottuu, myös epätyydyttävään seksiin. Tää ei ole provo, mutta vois olla ihan aidosti avartavaa, jos naiset toteuttais rohkeammin fantasioitaan. On se niin toinen todellisuus...

    • kimpsut ja kampsut

      Iho, kosketus, katseen lämpö ja syvyys, tapa vietellä, eroottinen lataus, tapa pitää ja tulla pidellyksi, äänet, sanat, tuoksu, hellyys... Siinähän niitä g-pisteitä, joita nainen hivelee eri tavoin kuin mies, väitän.

    • hopeless in love

      Se on niin erilaista, tunnepitoista.. jännitettä, jännittävää.. luontevaa, suloista.. Kun minä irroittaudun naisesta, minulle tulee kylmä.. se pehmeys, kiihkeys.. kaiken tuon sain kokea.. nyt se on ohi, mutta toivon, että jonain päivänä saisin kokea tuon kaiken uudestaan..

    • eros tamaguzzi

      No ei se ainakaan sitä ole, mitä jossain l-koodissa näytetään. L-koodin kohtaukset on jotenkin liian graaveja ja suoritteisia. Mulla tulee mieleen, että niissä on pantu (!) kaks naista heteroformaattiin, mutta sitähän se naisten välinen juttu nimenomaan ei ole.

    • pre + post

      'foreplay' ja 'afterglow', siinä suurimmat erot verrattuna heterosuhteisiin.

    • ....

      Jokaisen kanssa erilaista, oli mies, nainen tai jokin muu. Jotkut väittävät naisten olevan herkempiä, kaikki naiset eivät ole sen herkempiä kuin miehetkään. Jotkut naiset tykkäävät rajusta asioista, silloin herkkyys on jossain kaukana siitä.

      Eipä siis kannata yleistää sukupuolen mukaan tuossakaan asiassa.

    • Anonyymi

      Hyi yääääk! Kohta mää tuun täältä!turpiin vaan.

    • Anonyymi

      Seksi naisen kanssa on mukavaa.

      Terveisin heteromies

    • Anonyymi

      Täytyy näin heterona todeta, että nuo flow-kokemukset eivät ole mahdollisia vain naispareille. Penis sisällä vaginassa myllertää lopuvaiheessa koko psyyken rakastavassa yhdynnässä, ja lopulta tulevat kyyneleet, ilon, rakkauden ja yhteyden itku.

      Pointtini siis, että ei heteronaisilla ole niin huonoja seksisuhteita kuin näistä kuvauksista saa kuvan, kun niissä verrataan heteroseksiin, jostain syystä. Vaan lesbonaiset eivät vain nauti miehen kanssa olemisesta ja esimerkiksi peniksen sisään tunkeutumisesta. Muistakaa siis lesbot, että heterot saavat heteroseksistä irti enemmän kuin te. Lesboseksi ei siis ole "parempaa" kaikille.

    • Anonyymi

      Olen biseksuaali nainen ja aina pitänyt heteroseksistä, paljon. Lähes aina olen ollut myös se (hetero)suhteen aktiivisempi osapuoli. Nyt kun olen naisen kanssa suhteessa... miten tämän oikein muotoilisi. En ole varmaan koskaan aiemmin halunnut näin paljon seksiä. Tämä on ihan nextillä levelillä (sori teini-ilmaus, mutta kun se on niin osuva!). Onneksi kumppanini on samaa tyyppiä. Huh. Miten jotakuta voi haluta niin paljon.

      Tämä läheisyys on omaa luokkaansa. Ja hellyys. Yksikään mies ei ole ollut lähellekään niin hellä ja kärsivällinen kuin nykyinen kumppanini. Ikinä emme ole myöskään nauraneet niin paljon sängyssä, kaikki on paljon rennompaa ja silti hyvin kiihkeää. Varmasti tämä on yksilöllistä, mutta en koskaan enää vaihda pois. Eli on, on se.

      • Anonyymi

        Eiköhän se mene niin, että tunteet toista ihmistä kohtaan ratkaisevat asian. Jos tuntee enemmän vetoa samaa sukupuolta kohtaan, mitä miespuolisiin, niin vielä sopivan henkilön kohdalla palaset ikään kuin loksahtavat paikoilleen. Mutta jos tilallesi vaihdettaisiin nainen jota ei kiinnosta naiset vähääkään, niin ei siitä ylistyslauluja synny. Bisset, joille kelpaa molemmat sortit, ovat sitten kuitenkin yleensä jompaan kumpaan sukupuoleen tykästyneitä enemmän. Erotuksena yhteen sukupuoleen vetoa tuntevilla, heillä ei tule torjuvaa reaktiota sen vähemmän kiinnostavan toisen sukupuolen kohdallakaan. Seksi kahden ihmisen välillä ei ole urheilusuoritus, jossa hyviä tuloksia tulee jos fysiikka ja tekniikka on kohdallaan. Seksissä ne vain edesauttavat tunteiden ilmaisua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se mene niin, että tunteet toista ihmistä kohtaan ratkaisevat asian. Jos tuntee enemmän vetoa samaa sukupuolta kohtaan, mitä miespuolisiin, niin vielä sopivan henkilön kohdalla palaset ikään kuin loksahtavat paikoilleen. Mutta jos tilallesi vaihdettaisiin nainen jota ei kiinnosta naiset vähääkään, niin ei siitä ylistyslauluja synny. Bisset, joille kelpaa molemmat sortit, ovat sitten kuitenkin yleensä jompaan kumpaan sukupuoleen tykästyneitä enemmän. Erotuksena yhteen sukupuoleen vetoa tuntevilla, heillä ei tule torjuvaa reaktiota sen vähemmän kiinnostavan toisen sukupuolen kohdallakaan. Seksi kahden ihmisen välillä ei ole urheilusuoritus, jossa hyviä tuloksia tulee jos fysiikka ja tekniikka on kohdallaan. Seksissä ne vain edesauttavat tunteiden ilmaisua.

        Todella tärkeä kuvaus asioista. Näin koen asian olevan. Mutta siis vain naista kohtaan tunnen vetoa näin, vaikka tätä keskustelua luenkin. Tunteet eli romanttinen puoli on olennaista itselleni seksuaalisuudessa. Vain tunteiden kanssa seksi on rakkauden osoittamista toista kohtaan. Rakkauden kehollisia tekoja.


      • Nyt oon vähän kade. Mutta hienoa, että joillain on noin hyvin asiat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Todella tärkeä kuvaus asioista. Näin koen asian olevan. Mutta siis vain naista kohtaan tunnen vetoa näin, vaikka tätä keskustelua luenkin. Tunteet eli romanttinen puoli on olennaista itselleni seksuaalisuudessa. Vain tunteiden kanssa seksi on rakkauden osoittamista toista kohtaan. Rakkauden kehollisia tekoja.

        Tämä👍


    • Anonyymi

      Naisten välinen seksi on ollut vuosikausia jostain syystä halveksittavampaa kuin miesten välinen seksi.
      Miksi?
      Kenelle kuuluu kumman kanssa peuhaat peiton alla?

      • Anonyymi

        Perustele, ennemminkin se on ollut toisin päin.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe