Naisten kesken

Haaveilijatar11111

Haaveilen seksistä naisten kesken. Onko se todella niin ihanaa, kuin väitetään? Miten se eroaa heteroseksistä? Kertokaa kokemuksia!

28

6987

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • silkkaa tantraa

   Ei kai täällä kukaan halua repostella omia kokemuksiaan sen tarkemmin, mutta yleisellä tasolla voi sanoa, että naisten kesken kaikki on paljon herkempää. Mihinkään ei ole kiire vaan jännite nousee pitkän ajan kuluessa, vähitellen, kunnes on aivan sietämätöntä ;) Tunneviestinnän tasolla tapahtuu niin paljon merkitseviä asioita, että fyysisellä tasolla pienikin kosketus saa "heterokokemattomat" mittasuhteet...

   Naiset yleensä ottaen tuntuvat kokevan mielihyvää enemmän psyykkisellä tasolla kuin miehet. Yksilöllisiä asioitahan nämä ovat, mutta väittäisin, että seksi naisen kanssa on kokonaisvaltaisempi kokemus kuin miehen kanssa. Mutta siis ehkä kuitenkin vain siinä tapauksessa, että jakaa kokemuksen ihmisen kanssa, johon on sen kaltaisia tunteita.

  • Peppill

   Ihan kuin pyytäisit suositteluja johonkin uuteen tuotteesen jota et ole vielä kokeillut "Kertokaa kokemuksia uuden mallisesta pölynimurista, kannattaako ostaa?" Hyi! Seksi on ihanaa ihmisen kanssa johon on syviä tunteita, ilman syviä tunteita se on eläimellistä! Mut meitä on taas niin moneen junaan.. et ole ainoa seksipeto, joten laita ilmoitus vaikka jollekkin deittipalstalle niin selviää millaista se naisten välinen seksi on.

   • Peppill2

    Juma että jotkut jaksaa sitten tarttua jokaiseen täkyyn missä vähänkin on saumaa alkaa valittamaan... LGBT palstalta taida löytyä yhtään sivistynyttä, APn aiheeseen keskittynyttä keskustelua


  • 123+122

   Se on juurikin niin ihanaa kuin väitetään. Tai itse en päässyt ikinä ihan loppuun asti, mutta jollekin tasolle silti. Ja siitä tuli ihan mielettömät kiksit. Se oli jotain aivan mahtavaa ja ihanaa. Siihen jäi koukkuun. Ja siitähän ne ongelmat sit alkoivatkin, kun toinen ei halunnutkaan. Nyt kun pääsisi tästä piinaavasta tunteesta eroon. Kannattaa varmaan miettiä 2 kertaa, että lähteekö sille tielle.

   • Anonyymi

    Tää jotenkin huvittaa...

    Jos se oli kerran niin käsittämättömän hyvää, niin miksi toinen kieltäytyi jatkamasta? Eli taas kerran tullaan siihen totuuteen, että mikään ei ole vakio eikä automaattista. Ei se naisten välinen seksi kaikkien välillä toimi eikä onnistu, osapuolien yhteensopivuudesta kiinni. Ja nyt tulee jotain, mikä saattaa joitain järkyttää: sama pätee muidenkin kohdalla.


  • paritanssin alkeet

   Hormonit kuulemma sanelee ja erottaa seksuaalisen käyttäytymisen mallit miesten ja naisten välillä... No joo, voihan se olla niinkin. Joku "pieni" asia voi olla aika ratkaiseva. Kuten esim. se, että mies etsii vain omaansa. Kaikki mitä on ennen seksiä on vain pyrkimystä seksiin ja kaikki mitä on sen jälkeen (jos mitään sattuu olemaan), on vain seuraavan kerran pohjustusta. Teeskentely on pahin turn off. Naisten kesken ei tarvitse teeskennellä, kun rytmi ja tarpeet kohtaa luonnostaan: käsikirjoitus on sama, vaikkei sellaista edes ole.

  • Elejous

   Kuvittele täydellinen, onnellinen raukeus ja kaikkivoipaisuus.
   Tunne , että kävellessä jalat ei kosketa maata.Nesteet kiertää ja hymyillyttää.
   On onnellinen olo.
   Naiset harvemmin nukahtavat saatuaan. Tuppaavat innostumaan enemmän.
   Kuvittele himoa, joka vain kasvaa, mitä enemmän saa.
   Samanlainen tunne saattaa tulla shiatsuhoidossa.
   Omien kokemuksieni mukaan lesbosuhdetta kokeilleet naiset ovat jääneet sille tielleen.

   • tsakrat pyörimään

    Ja mua taas hymyilyttää sun kuvauksesi :) Mutta totta turiset... Se virtaavuuden tunne voi tulla ihan siitä, että kaikki sisäiset lukot aukeavat ja energia kulkee esteettä. Selvähän se, jos oma tunne-elämä ja sisäinen todellisuus on harmoniassa sen kanssa, miten käyttäydyt ja toteutat itseäsi. Ihan verrattavissa mihin tahansa flow-tunteeseen (taiteilijan inspiraatio ja luomisen vimma).


   • Elejous
    tsakrat pyörimään kirjoitti:

    Ja mua taas hymyilyttää sun kuvauksesi :) Mutta totta turiset... Se virtaavuuden tunne voi tulla ihan siitä, että kaikki sisäiset lukot aukeavat ja energia kulkee esteettä. Selvähän se, jos oma tunne-elämä ja sisäinen todellisuus on harmoniassa sen kanssa, miten käyttäydyt ja toteutat itseäsi. Ihan verrattavissa mihin tahansa flow-tunteeseen (taiteilijan inspiraatio ja luomisen vimma).

    Tosiaankin, googlailin flow-tunnetta ja sieltähän se kaikki löytyi ja muutakin :D


   • E
    Elejous kirjoitti:

    Tosiaankin, googlailin flow-tunnetta ja sieltähän se kaikki löytyi ja muutakin :D

    Runner’s high

    Tälle sanonnalle ei ole suoraa suomenkielistä käännöstä, mutta sillä tarkoitetaan euforista olotilaa, jonka juoksijat kokevat joko rankan liikuntaharjoituksen aikana tai sen jälkeen.

    Saksalaisten tutkijoiden mukaan juokseminen saa esiin hyvän olon tunnettava synnyttävien endofrniien tulvan. Nämä endorfiinin kiinnittyvät niihin aivojen osiin, jotka ovat yhteydessä tunteisiin. Samat endorfiinit aktivoituvat myös silloin, kun kuulet musiikkia, joka synnyttää sinulle euforian tunteen.


  • ffdfawedsffdasf

   Mitä ihmettä? Seksuaalisuus ja mistä pitää on yksilöllistä. Jos olet hetero, on ihan sama kuinka söpöä, tunteikasta ja romanttista se on JOS ei syty naisesta jonka kanssa on. Minultakin on kysytty monesti minkälaista se on. Yleensä se riippuu minun halujen ja fiilisten lisäksi siitä minkälainen tilanne on kyseessä, minkälainen se toinen on. Ei niitä kokemuksia yhdistä mikään muu kuin että on itse nainen ja että se toinenkin on nainen.

  • sanat ei riitä

   Kaikkeen tottuu, myös epätyydyttävään seksiin. Tää ei ole provo, mutta vois olla ihan aidosti avartavaa, jos naiset toteuttais rohkeammin fantasioitaan. On se niin toinen todellisuus...

  • kimpsut ja kampsut

   Iho, kosketus, katseen lämpö ja syvyys, tapa vietellä, eroottinen lataus, tapa pitää ja tulla pidellyksi, äänet, sanat, tuoksu, hellyys... Siinähän niitä g-pisteitä, joita nainen hivelee eri tavoin kuin mies, väitän.

  • hopeless in love

   Se on niin erilaista, tunnepitoista.. jännitettä, jännittävää.. luontevaa, suloista.. Kun minä irroittaudun naisesta, minulle tulee kylmä.. se pehmeys, kiihkeys.. kaiken tuon sain kokea.. nyt se on ohi, mutta toivon, että jonain päivänä saisin kokea tuon kaiken uudestaan..

  • eros tamaguzzi

   No ei se ainakaan sitä ole, mitä jossain l-koodissa näytetään. L-koodin kohtaukset on jotenkin liian graaveja ja suoritteisia. Mulla tulee mieleen, että niissä on pantu (!) kaks naista heteroformaattiin, mutta sitähän se naisten välinen juttu nimenomaan ei ole.

  • pre + post

   'foreplay' ja 'afterglow', siinä suurimmat erot verrattuna heterosuhteisiin.

  • ....

   Jokaisen kanssa erilaista, oli mies, nainen tai jokin muu. Jotkut väittävät naisten olevan herkempiä, kaikki naiset eivät ole sen herkempiä kuin miehetkään. Jotkut naiset tykkäävät rajusta asioista, silloin herkkyys on jossain kaukana siitä.

   Eipä siis kannata yleistää sukupuolen mukaan tuossakaan asiassa.

  • Anonyymi

   Hyi yääääk! Kohta mää tuun täältä!turpiin vaan.

  • Anonyymi

   Seksi naisen kanssa on mukavaa.

   Terveisin heteromies

  • Anonyymi

   Täytyy näin heterona todeta, että nuo flow-kokemukset eivät ole mahdollisia vain naispareille. Penis sisällä vaginassa myllertää lopuvaiheessa koko psyyken rakastavassa yhdynnässä, ja lopulta tulevat kyyneleet, ilon, rakkauden ja yhteyden itku.

   Pointtini siis, että ei heteronaisilla ole niin huonoja seksisuhteita kuin näistä kuvauksista saa kuvan, kun niissä verrataan heteroseksiin, jostain syystä. Vaan lesbonaiset eivät vain nauti miehen kanssa olemisesta ja esimerkiksi peniksen sisään tunkeutumisesta. Muistakaa siis lesbot, että heterot saavat heteroseksistä irti enemmän kuin te. Lesboseksi ei siis ole "parempaa" kaikille.

  • Anonyymi

   Olen biseksuaali nainen ja aina pitänyt heteroseksistä, paljon. Lähes aina olen ollut myös se (hetero)suhteen aktiivisempi osapuoli. Nyt kun olen naisen kanssa suhteessa... miten tämän oikein muotoilisi. En ole varmaan koskaan aiemmin halunnut näin paljon seksiä. Tämä on ihan nextillä levelillä (sori teini-ilmaus, mutta kun se on niin osuva!). Onneksi kumppanini on samaa tyyppiä. Huh. Miten jotakuta voi haluta niin paljon.

   Tämä läheisyys on omaa luokkaansa. Ja hellyys. Yksikään mies ei ole ollut lähellekään niin hellä ja kärsivällinen kuin nykyinen kumppanini. Ikinä emme ole myöskään nauraneet niin paljon sängyssä, kaikki on paljon rennompaa ja silti hyvin kiihkeää. Varmasti tämä on yksilöllistä, mutta en koskaan enää vaihda pois. Eli on, on se.

   • Anonyymi

    Eiköhän se mene niin, että tunteet toista ihmistä kohtaan ratkaisevat asian. Jos tuntee enemmän vetoa samaa sukupuolta kohtaan, mitä miespuolisiin, niin vielä sopivan henkilön kohdalla palaset ikään kuin loksahtavat paikoilleen. Mutta jos tilallesi vaihdettaisiin nainen jota ei kiinnosta naiset vähääkään, niin ei siitä ylistyslauluja synny. Bisset, joille kelpaa molemmat sortit, ovat sitten kuitenkin yleensä jompaan kumpaan sukupuoleen tykästyneitä enemmän. Erotuksena yhteen sukupuoleen vetoa tuntevilla, heillä ei tule torjuvaa reaktiota sen vähemmän kiinnostavan toisen sukupuolen kohdallakaan. Seksi kahden ihmisen välillä ei ole urheilusuoritus, jossa hyviä tuloksia tulee jos fysiikka ja tekniikka on kohdallaan. Seksissä ne vain edesauttavat tunteiden ilmaisua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän se mene niin, että tunteet toista ihmistä kohtaan ratkaisevat asian. Jos tuntee enemmän vetoa samaa sukupuolta kohtaan, mitä miespuolisiin, niin vielä sopivan henkilön kohdalla palaset ikään kuin loksahtavat paikoilleen. Mutta jos tilallesi vaihdettaisiin nainen jota ei kiinnosta naiset vähääkään, niin ei siitä ylistyslauluja synny. Bisset, joille kelpaa molemmat sortit, ovat sitten kuitenkin yleensä jompaan kumpaan sukupuoleen tykästyneitä enemmän. Erotuksena yhteen sukupuoleen vetoa tuntevilla, heillä ei tule torjuvaa reaktiota sen vähemmän kiinnostavan toisen sukupuolen kohdallakaan. Seksi kahden ihmisen välillä ei ole urheilusuoritus, jossa hyviä tuloksia tulee jos fysiikka ja tekniikka on kohdallaan. Seksissä ne vain edesauttavat tunteiden ilmaisua.

    Todella tärkeä kuvaus asioista. Näin koen asian olevan. Mutta siis vain naista kohtaan tunnen vetoa näin, vaikka tätä keskustelua luenkin. Tunteet eli romanttinen puoli on olennaista itselleni seksuaalisuudessa. Vain tunteiden kanssa seksi on rakkauden osoittamista toista kohtaan. Rakkauden kehollisia tekoja.


   • Nyt oon vähän kade. Mutta hienoa, että joillain on noin hyvin asiat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Todella tärkeä kuvaus asioista. Näin koen asian olevan. Mutta siis vain naista kohtaan tunnen vetoa näin, vaikka tätä keskustelua luenkin. Tunteet eli romanttinen puoli on olennaista itselleni seksuaalisuudessa. Vain tunteiden kanssa seksi on rakkauden osoittamista toista kohtaan. Rakkauden kehollisia tekoja.

    Tämä👍


  • Anonyymi

   Naisten välinen seksi on ollut vuosikausia jostain syystä halveksittavampaa kuin miesten välinen seksi.
   Miksi?
   Kenelle kuuluu kumman kanssa peuhaat peiton alla?

   • Anonyymi

    Perustele, ennemminkin se on ollut toisin päin.


  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2425
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   138
   1620
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1369
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   462
   1127
  5. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   913
  6. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   32
   897
  7. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   88
   897
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   62
   808
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   90
   723
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   701
  Aihe