Hotellisuosituksia

S´pore

Ottaisin mielelläni vastaan suosituksia hyvistä hotelleista, Singaporessa. Missä olette yöpyneet ja mitkä hotellit ovat miellyttäneet?
Kiitos jo etukäteen.

7

514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjskskjkjka

      Mutta vähän hintatasoa kiitos! Oletko maksamassa 50, 100, 150 tai 200 e/yö? Tai asutko yli viikon, jolloin voit ottaa service apartmentin?

      Booking. com löydät kattavan valikoiman ja haluatko asua Orchard/Clarke tms. alueella?

      Vähän tarkennuksia niin mielellään antaa lisätietoja.

      Tai jos rahaa on niin Marina Sands tietysti....

    • S´pore

      Hyvätasoinen 4-5 tähden hotelli, kolmeksi yöksi esim. Orchardin alueelta. Valikoimaa olen kyllä katsonut eri hakukoneiden kautta ja tokihan tuota tarjontaa on ja paljon. Lähinnä täällä kyselen, josko jollakin olisi antaa omakohtaista suositusta. Hintahaarukka 150- 200 euroa yö.
      Marina Sands kyllä kiinnostaa! Mutta arvioinnit ovat olleet hyvin ristiriitaisia esim. palvelun suhteen. Ja saako sille rahalle todella vastinetta ?
      Oletko ylläkirjoittanut itse majoittunut Marina Sands hotellissa?

    • Nenne123

      Mua kiinnostais ne ihan halvimmat hotellit. Voiko näitä yhden tähden hotelleja Geylangissa edes ajatella 4 yön viettoon?

    • lskskslksklkas

      Geylang (ainakin alkupää) on melkoista punaisten lyhtyjen aluetta. Eli hyvällä tuurilla majoitut ns. tuntihotelliin mm. Hotel81 ketju on kunnostautunut sillä saralla aika hyvin.

      Edullisia "hyvätasoisia" hotelleja on mm. Ibis, Gallery, M , mutta nämä ovat sellaisia kolmen tähden hotelleja. Halpaa ottaessa luottaisin tripadvisor.com kommentteihin. Pieniä hotelleja löytyy mm. Kiinalaisesta kaupunginosasta.

      Noista paremmista tulisi mieleen Swisshotel (suosittelen, isot huoneet, parvekkeet) tai Fairmont, Mandarin hotellit (Marina parempi, myös parveke), ja joku muu Marina alueella (nyt en muista sitä suosituimman nimeä, mutta siellä on hyvä hotelleja) tai vähän huonompaa tasoa Roya Plaza on Scotts (paikka on OK, mutta huoneet aika onnettomia). Ja täälläkin toimii tripadvisorin tai booking.comin asiakasarviot. Parhaat ja huonoimmat, kun jättää pois niin aika hyvin kuvaa hotellin oikeaa tasoa.

      Marina Sandsissa en ole yöpynyt, mutta en kyllä epäile lainkaan sen tasoa/palvelua. Ainakin ruoka on "viimeisen päältä". Taitaa olla valittajat liikenteessä, jos siitä valittaa, mutta hinta taitaa olla 400 e/yö.

      Singaporessa on usein hyviä tarjouksia hyvistä hotelleista eli ahkerasti tutkii hotellien sivuja.

    • late check-out

      Onko tietoa Singaporen hotellista (keskihintainen n.100e/yö) jossa huoneen luovutus onnistuu esim.vasta klo 18 aikoihin? Late check-outista olen valmis maksamaan, mutta en kokonaisen vuorokauden hintaa? Finnairin suora lento lähtee paluumatkalle niin pirun myöhään, ettei ihan 12h viitsi olla ilman huonetta lapsen kanssa matkustaessa.

      Jostain netistä löysin vinkkiä, että mahd. juuri tuossa Roya Plaza on Scotts-hotellissa se järjestyisi. Miten? Olemme yleensä varanneet hotellit Booking.comin kautta, eikä sitä kautta tätä voi varmistaa. Yhteys suoraan hotelliin vai? Vai vasta paikan päällä toivoa parasta?

      • S´pore

        Yleensä hotelleissa saa matkatavarat säilöön, jos on myöhäisempi lento ja jos hotellissa on uima-allas tai spa, niin antavat siellä käydä suihkussa tai viettää aikaa altaalla aurinkoa ottaen. Mikäli ei ole ollut mahdollisuutta pitää huonetta pidempään.
        Pienen lapsen kanssa tietenkin helpointa olisi se oma huone, ehkä siitä kannattaisi jopa maksaa, ihan mukavuussyistä?


    • jdkjdkdkskj

      Eiköhän se jää paikanpäälle. Jos hotelli on myynyt koko kapasiteetin niin et saa pitää huonetta. Muissa tapauksissa voi onnistua, mutta kyllä niistä yleensä veloitetaan.

      Onko sinulla Dinersclub luottokorttia? En ole varma, mutta kentällä taitaa olla suihkulla varustetut lounget, jos haluaa freesimpänä matkaan

      Mahtaako Scottsiin päästä 100 egellä nykyään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe