ProCaster DTV-007 kokemuksia

TomppaTestaa

(Mietelmät tarkoitettu asiaa harkitseville)


Tulipa tuossa hankittua otsikon mukainen kapistus.

Eli kyseessä 7 tuuman laajakuvanäytöllä varustettu tv/mediasoitin. Hintaa laitteelle tuli 43€ POSTIKULUINEEN verovapaasti Ahvennanmaalta, myyjänä Verkkokauppa.com. Mukana paketissa itse laitteen lisäksi oli virtapiuha seinäpistokeeseen ja 12v tupakansytyttimeen, teline auton niskatukeen (remmikiinnitys), kuulokkeet, kaukosäädin paristot, suomenkieliset ohjeet, av rca adapteri, tv-antenni sekä jalusta. Liitäntöjä löytyy kivasti: usb, antenni in, av in & out, kuuloke, SD-card ja jotain muutakin saattoi olla.

Toimitus oli suht nopeaa; maksusta 3 vuorokautta ja laite oli perillä. Rekisteröityneet käyttäjät voivat maksaa Verkkokaupassa nettipankissa (jos et luottokorttia omista), muut maksuehdot ei käy.

Kuvanlaatu on suht suttuinen ja katselukulma kapea. Värit haaleahkot enkä pikatestauksella löytänyt valikoista kuvansäätö mahdollisuuksia (käytin laitetta 10 min. päällä). Kuva kuitenkin oletuksena sellainen, että siitä saa selvän.

Äänipuoli ihan ok, stereo kaiuttimet löytyy. Volumea jos nostaa yli 50% alkaa ääni "särkemään". Mahdollisuus liittää vaikka ulkoinen kaijutinsarja 3,5 mm plugiin, tosin matkalle mukaan-kätevyys kärsii.

Kaukosäätimen nappulat melko pienet ja lähekkäin sijoiteltuna, joten suuri kouraiset kaverit voi olla "kaken" kanssa pulassa. Kaukosäätimen tuntuma ja toimivuus erinomaiset.

USB-ominaisuus oli positiivinen yllätys. Eri DIVX formaatit toimi nopeasti ja muitta mutkitta, jopa tuki tekstityksellekin löytyi! AC3 ääntä laite ei (ohjeen mukaan) tue sekä ylin tuki USB:lle "vain" 2 gikaa.

TV-viritin ok, EPG ja radio löytyy myös. Mukana tullut antenni ei löytänyt (yllättäen) yhtään kanvaa, tosin tv:n antenniin kytkettynä homma pelasi enemmän kuin hyvin.

Laite myöskin toimii vain "suoralla virralla" eli ei akku tai patterikäyttö mahdollisuutta ole. Myös mahdollisuus katsella valokuvia, käyttää taskulaskinta sekä pelailla pelejä mutta näitä ominaisuuksia en testannut. Takuu 12 kuukautta.

Jotenka, jos etsit hyvin edullista äänenvaimenninta takapenkkiläisille, hanki tämä laite (perheelliset tietää mistä puhun). Tai jos teidän telkkarista ei tule muuta kuin CSI Miamia tai Unelmien poikamiestä, hanki tämä laite (katkerat perheelliset huom!). Hintakaan ei päätä huimaa ja usb ominaisuuksien vuoksi ihan pätevän oloinen laite matkalle mukaan otettavaksi.

10

4015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Akkukäyttö mahdolist

      .

      on suora liitäntä 12V, pistoke tulee mukana

      .

    • 13+11

      Loistavaa ja kiitoksia laitearviosta. Tuommoisia laitearvioita pitäis olla enemmänkin tällä palstalla. Itsekin tuota laitetta katselin ihan sen edullisuuden takia, mutta taitaa jäädä kun huonohko kuvanlaatu ilmeisesti. Ehkä tullee hankittua joskus joku edullinen tabletti kohtuu hyvällä paneelilla.

      • Muuten iha ok:.!1%#+

        .

        mut se ei ole kannettava tietokone millään muotoa vaan mini-tv

        .


    • j_m_t

      Itsekin tuommosen hommasin kuin halvalla sai... Tänään pistin käyttöön ja toiminnot on tosi hyvät mm. monitasoinen info-näyttö, mikä näyttää useamman sivun ohjelmakuvauksen (moni digiboxi ei sitä tee). Samoin kuvan saa jaettuna 9 ruutuun, joista yhtä päivitetään.Hyvät liitännät, autoon voisi laittaa vaikka peruutuskameraa varten.

      MUTTA, se oma antenni taitaa olla susi, kun sillä ei näkynyt yhtään kanavaa, eikä radio kuullut. Ainakaan talon sisällä. Info näyttää myös kanavasignaalin voimakkuuden %na, ja vaikka pistin sen antennin ikkunaa vastaan eri kohtiin, niin nollaa% näyttää. Pitää huomenna kokeilla ulkona autossa. Jollei tuo laitteen antenni toimi missään, niin se tappaa koko idean mobiilisuudesta.
      Talon antenniin kytkettäessä signaalit ja kanavat on ok.

      • Hong Kongissa toimii

        .

        mutta ei Suomessa se nyt vaan ymmärrettävä

        .


    • juu9

      Kuva hyvä ja siinä on toiminu ainaki 8. Giga tikku ja antenni niin tv. Näkyy omalla antennilla loistavasti... Kuvan laadun saa kyllä vaihdeltua

    • Anonyymi

      ...Yheksän vuotta on Procaster DTV007 toimittanut hyvon virkaan ruokapöydän päädyssä ikkunalaudalla, keittiötv:nä,
      nytten oli hukannut YLE TV1:n ja kanavahakua tehtyäni, muuttui laitteen kieli joksikin tuntemattomaksi..
      Kellään mittään neuvoa minkä painonapin alla on "kieliasetuksen"-vaihto?
      googlella en löytäny käyttöohjetta
      Kiitos jo etukäteen neuvosta, jpe

      • Anonyymi

        Android tabletti ja Yle Areena/Katsomo siihen. Turha näiden made in china laitteiden kanssa tapella.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ihan kätsy laite esim. antenniasentajille joku akkuboxi pitää kehitellä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe