Nykypäivän suomalaiset naislaulajat

vhiiittu tätä kestä

eivät omaa minkäänlaista lauluääntä eivätkä osaa laulaa. Kuunnelkaapa ratiosta vaikkapa anna apreuta, jenni vartiaista, chisua ja laura närhikkiä. Niiden "laulaminen" on semmosta hönkimistä että sitä EI VOI KUUNNELLA. En käsitä mistä se johtuu. Johtuuko se olemattomasta tekniikasta vai mistä että se ilma ei tule äänihuulien kautta vaan henkitorvesta. Kyllä laulajan täytyy käyttää laulamiseen muutakin kuin kurkunpäätä.

8

672

Vastaukset

 • Ihan samanlainen hönkäilijä kuin nuo muutkin.

 • tarvittas seemmosia ku:annika salminen,taiska,carola,kikka,katrihelena nuorena,marion rung nuorena,eini,mona-carita,tao-tao yhtyeen laulaja,marjo leinonen,muska,kristiina hautala,yms,yms.nuo ei anakaan vikisseet ja artikulaatiokin oli/on kopillaan...säälittäviä nuo nykylaulajat,sekä mies että nais...

  • ... Ja ennen leipäkin maistui leivälle ja markalla maksettiin ja kesätki oli kauniimpia ja marmati marmati...


 • ...joo,tänäänki joku tv:n voice kanavalta tuli joku IRINAN biisi.aivan käsittämätöntä pas*aa!vikisevällä äänellä jotaki ihme mongerrusta joka ei kuulosta suomen kielelle ku silloin tällöin.ja sitä turpaansa liikuttaa ku joku työhevonen ettei sieltä ne sanat voikaan tulla kunnolla ulos.kappale tais olla nimeltään joku hiljaa tai hiljaisuus ,tms.sitte vielä joku pöljä miksaaja on miksannu rotan niin alas ettei sitä senkään takia kuule.monet nais `laulajat ´ kuulostaa yhtä typeriltä.siis just nämä nykyiset,anna puupäät jennit yms.sitte on vielä se hassun kuuloinen joku saat*nan tankolaulaja saija tuupanen,laulaa niin ku ois kuuma peruna suussa.heti kaikki laulun opettajalle ja semmoseen artikulaatio oppiin.tuo ÖÖRÖM tuossa ylempänä on ihan oikeassa,surkea on tilanne nyky nais`laulajien´suhteen...

  • Kuuntelepas YouTubesta venäläisen Alyona Yarushinan coverbiisejä, tällainen laulaja kyky pitäisi hakea Suomeen, Venäjältä hänelle ei ole yleisöä koska musiikkikulttuuri Venäjällä ihan jotain muuta kuin Euroopassa ja jenkeissä.


 • Netta Skog on ainakin hyvä laulaja ja myös digihaitarin soittaja, peräti maailmanmestari sen soitossa.
  Ensiferumin Tears livenä
  https://www.youtube.com/watch?v=mM-J_VflXjw

  Kannattaa myös kuunnella kappale Neito Pohjolan joka on Netan laulama ja soittaa myös haitarit siihen.

  • Jotenkin vaikuttaa että paljon on erittäin hyviä laulajia tai raakileita YouTubessa, miksi eivät pääse suuremmille lavoille, eivätkö halua taipua levy-yhtiöiden vaatimuksiin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.