Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Cirneco dell'etna

Cirneco dell'etna

Moikka, elikkä tässä keskustelusssa kirjoitan cirnecoista.Olen lukenut rodusta jonkun verran ja vedonnut siihen, että se on hyvä koira jos on allergiaa, mutta se ei sovi laiskalle ihmiselle, eikä perheelle missä on plajon vilinää ja vilskettä.Koira on myös laiha, ja jos putoaa korkealta, voi loukata tassunsa.Itse nykyään inhoan cirnecoita, on niin rumia laihoja, kauheita ja tyhmiä, perunkarvaton koirakin on nätimpi!Eli siis cirneco sopii vain sporttiselle ihmiselle, jotkut uskottelevat että kyllä pystyn hoitamaan koiraa, olen niin varma niin varma ei sen hoitaminen voi jäädä, mutta se kuitenkin jää.Ja sitten taas koiranhoito jää vanhempien vastuulle, ELI ÄLKÄÄ HANKKIKO KOIRAA, JOS ETTE TIEDÄ NIISTÄ MITÄÄN, ÄLKÄÄKÄ JOS OLETTE LIIAN LAISKOJA.JOS ON LAISKA IHMINEN SUOSITTELEN MOPSIA!!!

44

4925

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nappula2143

      Olen täysin samaa mieltä kanssasi, vaikka teksti kuulostaa kuin sen olisi tehnyt alaikäinen, mutta tekstin snaoista huomaa että ei ole.Itse minäkään en pidä tsirnekoista (cirnecoista)

    • suolihaitari

      Hih, kiitos mukavista kuvalinkeistä! Hienoimpia koiria ovat just nämä luuviulut!

    • koirafanitti

      Mun mielestä ne on ihan söpöjä=D Kuin voitte sanoo noista pikku söpöliineistä tollein???? Kannattaa ensin kattoo mitä sanoo...

    • Koirafanitti

      ei tarvis kiroilla pienistä suloisista koirista.Kuule varmaa ite oot semmonen.

    • ihailijatar!

      Hih, ei taida aloittajalla olla mitään kokemusta Cirnecosta, kun puhuu aivan väärää "tietoa" siitä! ;) Olen tutustunut hyvän ystäväni Cirnecoon ja se on aivan päinvastaista. Se on hyvin ystävällinen ja rakastava koira. Myös hyvin älykäs, oppii asioita pikavauhtia. Se sopii lapsiperheisiin ja perheisiin, jossa on paljon vilskettä. Cirnecohan vain nauttii siitä, kun on monta rapsuttajaa ja syliä, johon käpertyä. ;)

      Kun silmä on tottunut Cirnecoon, ei kauniimpaa koiraa voisi enää olla.

      • Vintit<3

        Hihii, cirneco kuume vaan kasvaa =D Kiitos kuvalinkeistä ;)


    • cirnecon vihaaja

      Hyi hemmetti miten ruma koira, sanon minä!Jos joku koira on ruma niin se on tuo rotan näköinen "koira".Mutta jokaisella oma mielipide.En yhtään pidä cirnecoista iha hirvittäväHYIIIII

    • jo löytyi

      Onneksi löytyy niin monennäköistä rotua, niin jokainen voi valita mieleisensä myös ulkonäön mukaan. Minusta cirneco on KAUNIS!

    • vinksu123

      Tarkoitatko cirneco dell etana?xD

      Jokaisella oma mielipide, itse en tästä koirasta pidä, en luonteesta enkä ulkonäöstä, ottaisin mieluummin vaikka napolinmastifin!!

      Toivon, että te ihmiset ette nyt tästä kommentista nostaisi suurta numeroa, saahan nyt oman mielipiteen sanoa, mutta ei kinaa synnyttää.

      Kannattaako ottaa cirnecoa kotiin, missä on paaljon kissoja, ja niistä ei huolehdita, ei ruokita kun on nälkä, ja on laiskaa porukkaa?Cirnecohan on vinttikoira, ja sen pitää saada tarpeeksi liikuntaa, juoksulenkkejä joka päivä, ei vaan 10 min, vaan puoli tuntia.Lenkkeillä voi kävellen tai hölkäten 1-2h pv.

      Eli huomio ihmiset!!Älkää ottako vintiikoiraa jos olette sohvaperunoita, tai ette huolehdi koiristanne!Sitä kutsutaan eläintenpahoinpitelyksi!!

      • ggiu

        Minun mielestäni sellaisen ihmisen ei pitäisi ottaa muun rotuista koiraa kuin liikuntakyvyttömäksi jalostettu kiinanpalatsikoira.


    • terveyttä

      kaikki koirat tarvitsevat liikuntaa ja jos siihen ei pysty, ei kannata hankkia koiraa ollenkaan!

    • alkuperäinen :))

      en tarkoittanut että ei tarvitsisi mopsi liikuntaa, tottakai tarvitsee, mutta ei paljoa

    • hmm...

      Jjooo..siis mie en tykkää sitte yhtää noista rumiluksista!!Iha järkkyjä.Miks ihmiset ostaa niit ku ne on iha maailman kauhein rotu!!!!Vihaan niitä ylikaiken!!

      • jhhsuhs

        Maailman terveimmätkö rodut ovat maailman kauheimpia ? Onko sairaaksi jalostettu bulldoggi kauniimpi ?


      • cirnecon vihaaja
        jhhsuhs kirjoitti:

        Maailman terveimmätkö rodut ovat maailman kauheimpia ? Onko sairaaksi jalostettu bulldoggi kauniimpi ?

        VOI KYLLÄ ON!!!!


      • cirnecon vihaaja
        cirnecon vihaaja kirjoitti:

        VOI KYLLÄ ON!!!!

        siis KAIKKI MUUT KOIRAT ON PALJON SÖPÖMPIÄ JA IHANEMPIA KU VITSIT JOKU CIRNECO!!HAN HIRVEE ROTU!!KAUHEE LUUVIULU!


    • hmmm....

      no todellaiki on kauniimpi ku joku etana!!!

      • joopa joo ´:-/

        Koirarodusta tulee tarkoituksella jalostaa kaunis, alkuperäisenään se onkin niin ruma. Olet kyllä aivan sairas, kun haluat terveet koirarodut jalostettavan ulkonäön takia sairaiksi.


    • tutustunut rotuun

      Cirneco on valloittava rotu! Ihmisrakas ja ystävällinen perhekoira, jonka kanssa voi harrastaa monipuolisesti! Ei liian nössö, mutta ei mikään vaikeakaan. Siisti ja helppohoitoinen. Normaali tunnin pidempi lenkki päivässä riittää ja ajoittain vähempikin. Rodun terveyskään ei ole hullumpi. Todella kaunis rotu, mutta kauneushan on katsojan silmissä. Onneksi rotu ei ole kaikkien suosiossa, niin pysyvät pentutehtailijat poissa tästä rodusta.

    • YÄK

      MAAILMAN KAUHEIN ROTU!!!!

      vihaan. -.-

    • cirkku

      Tunteikas rotu ja näköjään tunteita herättäväkin! :) Hyvä, ettei se ole harmaata massaa.

    • ETANA

      Cirneco dell' etna!!!KAUHEE NIMIKIN!!!! EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ ONKS NE EES KOIRII??!!
      MITE JOKU SEKOPÄÄ VOI TYKÄTÄ NOISTA??!!

      • :D:D

        Kamala rotu!!


    • :):):)

      HIRVEITÄ KOIRIA!! NE EI EES NÄYTÄ KOIRILTA!?!

      ÖÖ ONKS TOI KOIRA VAI ROTTA....MIKÄ TOI ON??

      • :):):)

        :D


    • lankakerä

      Mielestäni ehkä maailman kaunein koira. Luonteeltakin upea. Ja te jotka haukutte, perustelut kiitos!

      • cirnecon vihaaaja

        järkyttävän ruma, hirvee, ruma , ällöttävä, paskiainen, etana, maailman hirvein, haisee, VIHAAN VAAN, AINA EI TARTTEE OLLA PERUSTELUJA!!!!!!!


      • terve4
        cirnecon vihaaaja kirjoitti:

        järkyttävän ruma, hirvee, ruma , ällöttävä, paskiainen, etana, maailman hirvein, haisee, VIHAAN VAAN, AINA EI TARTTEE OLLA PERUSTELUJA!!!!!!!

        Vain sairas ihminen voi vihata jotakin ulkomuodon perusteella noin paljon.


    • Cirneco forever

      Ihan päivän parhaat naurut sain em kommenteista.
      MUTTA, todella ikävää, että linkitetään ihmisten kotivuilta
      kuvia tänne. Hmm, ei kiva. Ellei jopa epäasiallista käytöstä?

    • cirnecot sukupuuttoo

      KAUHEE ROTU!!!!IHAN JÄRKYTTÄÄÄÄÄVVÄÄÄÄÄ!!!!!!!!TOI SAIS KUOLLA SUKUPUUTTOO!!TOLLAI RUMILUS ANSAITSE MITÄÄ ELÄMÄÄ!!

      JÄRKYTYIN PAHASTI KU NÄIN CIRNECON KUVAN!!!!

      NE ON IHA OIKEESTI KAUHEITA SEKOPÄITÄ KETKÄ HALUU JONKU KAKKAPÄÄ KOIRAN NI NE KETKÄ HALUU TAI ON JO OSTANU NI ON JO ITE NIITÄ KAKKAPÄITÄ SAMALLA TAVALLA KUTE NOI KOIRATKI!!! HIRVEITÄ!!

      IHAN TURHA ROTU!!EIKS JO SE VITU FAARAOKOIRAKI KELPAIS???MIKS PITÄÄ TEHÄ SIITÄ JOKU PIENOISMALLI!!!?????EI HEMMETTI OIKEESTI, TÄÄ ROTU EI ANSAITSE PERHETTÄ, EHK JUST JOLTAI KADULT JOKU ROSKAPÖNTTÖ JA KUOLLU HIIRI, EIHÄN SE EES SYÖ MITÄÄN, SIITÄ PÄÄTELLEN ET KYLKILUUT JA SELKÄRANKA NÄKYY 2KM PÄÄHÄ!!


      JÄRRRKYTTÄVÄ ROTU!!!!!!OKSETTAA IHAN!MÄ EN NÄÄ NOISSA MITÄÄN "KAUNISTA" ENKÄ "SÖPÖÄ" MAAILMAN RUMIMPIA LUUVIULUJA!!!!!!!!

      OIKEESTI IHMISET JÄRKIINTYKÄÄ JO ETTEKÄ OSTA NOITA RUMIA APINOITA! KOSKA MENETÄTTE VAA MAINEENNE KU TEIL ON TOLLANE APINA JOKA ON MUKAMAS "KOIRA" VAIK OIKEESTI SE ON JOKU RUMA ROTTA!

      CIRNECOT VOIS MUN PUOLESTA JA AIKAMONEN MUUNKI PUOLESTA JALOSTAA SAIRAIKS JA LIIKUNTAKYVYTTÖMIKS, NE VOIS JALOSTAA PILALLE, MIKS PITÄÄ PILATA IHANA ROTU, ESIM. SAKEMANNI???SE ON JALOSTETTU IHAN PILALLE, EI VOI EES POLIISIKOIRANA PITÄÄ, NI MIKS EI VOI TÄTÄ CIRNECOA JALOSTAA PILALLE, KU SE NYT SEN ANSAITSISKI, ONNEKS, ETTÄ NÄÄ ON HARVINAISIA KOIRIA NI SAATTAA KADOTA SUOMESTA KOKONAA!EN USKO ETTÄ CIRNECO KANTA NOUSEE AINAKAA KOVIN NOPEESTI, SILLÄ EIHÄ KUKAA TÄSTÄ RODUSTA TYKKÄÄ!!!CAPSIL KIRJOTETTU ET MENIS PÄÄHÄNNE PERILLE PAREMMIN!!!!!

      • terve4

        Suosittelen pikaista kontaktia mielenterveyshoitajaan. Kukaan, joka vihaa jotakin noin paljon pelkän ulkonäön perusteella, ei ole terve.


      • Veijo_Esso

        Hyvä kuitenkin että täällä purkaa pahaa oloaan eikä kenenkään ihmiseen tai koiraan.


    • yööhh

      järkyttävä rotu.... XP

    • AEJ13

      kylmiä väreitä saa aikaa ku kattoo cirnecon kuvia, on niin rumia ja ällöttäviä.YÖK!

    • kaunisa

      Onpa kaunis rotu!

    • no huhhuh

      Hyi!! Iha oikeesti mikä teitä ihmisii vaivaa ku te meettge ostaa noita arumiluksia??!! Ostakaa samantie tämmöne:

      http://juutuupi.fi/wp-content/uploads/2010/08/maailman-rumin-koira-2007.png

      Mie ainaki ostaisin mielummi tommosen ku jonku hitaan etanan jotka agilityssä on iha sika hitait ku niit kattoo pujotteluradal, ja sit jos ottais cirnecon sylii ni varmaa luuranko katkeis (joka ois iha oikei sille)!

      MENETÄTTE MAINEENNE!!!!!

    • cirneco
      • IIIIK ROTTA!

        ei kukaa haluu kattoo tollasta rottavideota :)


      • Ööhetkinen
        IIIIK ROTTA! kirjoitti:

        ei kukaa haluu kattoo tollasta rottavideota :)

        Onks tää yks ihan tosissaa näiden juttujen kanssa ? :D mä vahingossa
        Oon eksynyt tälle palstalle ja huomasin tämän! Ihan selvästi noin negatiiviset kommentit on yhden ihmisen kirjoittamia.. Ja mä rn vaan käsitä että miksi ?! Hahaha päivän naurut! Mä en ees oo ikinä ajatellut että kukaa. Voisi vihata jotain koirarotua niin paljon että haluaa sen kuolevan sukupuuttoon, siis mitä helv? :D minkä ikäinen olet? 12? Ja jotenkin näitä jutuista oikein huokuu kateus, liekö sitten jotain rodun omistajaa kohtaa tms. Ja miten tämä vaivannäkö? Vetää hiljaiseksi ! Ja parasta "jalostakaa pilalle" siis mitäääääää :D


    • TotuusTotuus

      Jos vihaat tätä rotua niin paljon miksi teet siitä keskustelun? Haluatko vaan haukkua kenties ihmisten mielipiteitä? Tämä koira ei ehkä ole mailman söpöin mutta miksi sitä pitää haukkua? Useilla on ihana luonne ja ihana ulkonäkö. Älkää haukkuko.

    • löllöpää

      Aloittajalla ja näiden haukkumaviestien kirjoittajalla taitaa itsellään olla jotain hampaan kolossa, eikö myyty koiraa sulle koska itse olet laiska sohvaperuna? ;)

      Ja vaikka koko keskustelu onkin suurimmaksi osaksi täyttä provoilua, on pakko kertoa että rodun suosio on nousussa ja ostajia löytyy enemmän kuin tarjontaa on ;) Mahtava rotu, itselle on cirneco tulossa

    • Mop51

      Anteeks nyt vaan, mutta kahen mopsin omistajana en pitäisi mopsia laiskan ihmisen koirana. Kävelylenkkeihin uppoaa tublasti aikaa, kynsiä pitää leikata jatkuvasti, imuroida pitää jatkuvasti mopsien jatkuvan karvanlähdön takia, harjata pitää jatkuvasti, seurana pitää olla jatkuvasti jne jne jne.. Mopsit vaativat erityistä huolenpitoa ja niitä voi joutua kantamaan kovilla pakkasilla. Mutta ottaen huomioon että tekstisi on vahvasti alatyylinen ja lapsellinen jo muutenkin niin en usko että viitsit ensikerrallakaan ottaa selvää asioista ennenkö puhut. Kuha heiluu huulet tuulessa kun ei mittää järkevää sanottavaa ole.

    • cirneco

      Onko cirnecokin vinttikoira? Minusta se kuuluu Välimeren alkukantaisten jäniskoirien ryhmään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1965
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1233
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe