Millainen oli Lisa Williams tänään?

uteliasutelias

Kertokaa joku, joka oli katsomassa tänään Lisa Williamsia.. millainen oli ja mitä jäi käteen? :)

5

1536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ziltoid

      Ookoo, ihan hyvä esiintyjä. Itse en henk. koht usko hänen kykyynsä ja ajatukseni saivat tilaisuudesta vain lisäpontta. Aluksi alusti tilaisuuden kulkua ja n. parinkymmenen minuutin päästä alkoi kuulla henkiolentojen ääniä. Spiikkasi tyyliin "Nyt minulle puhuu olento nimeltä Markku, Markus, Marko tms. Hän on tehnyt itsemurhan ja on jonkun täällä olevan äidin poika." Sitten alkoi käsiä nousemaan yleisöstä ja kukin kätensä nostanut alusti omaa tarinaansa ja sen jälkeen parsittiin joukosta yksi tyyppi, johon Lisa sai yhteyden.

      Lisan johdatteleva puhetyyli toimi mielestäni yhdessä tapauksessa loistavasti (lähes nappiin), parissa tapauksessa hyvin, ja pari tapausta olivat suorastaan katastrofaalisia. Nämä siis siten että kaikki mitä Lisa kertoi henkiolentojen olevan ja edustavan ja niiden historian, kaikki nämä menivät täysin puihin. Tyyliin "Aviomiehesi ei pitänyt esiintymisestä eikä puhelimeen puhumisesta" ja totuus oli ollut jotain ihan täysin muuta.

      Johdatteleva ja yleisesti kaikkien hyväksymä profilointi alkasi ärsyttämään. Kaikissa tapauksissa henkiolento johon Lisa sai yhteyden oli ollut todella mukava ihminen ja kaikkien pitämä.Kuka oikeasti tulee tilaisuuteen jos haluaisi saada yhteyden johonkin paheksuttuun ihmiseen? Kenen mielestä omista läheisisimmistä ihmisistä ei pidä kukaan? Eli profilointi ei tuossa mielessä vakuuttanut, koska kuvaukset voidaan samaistaa lähes kaikkien rakkaimpiin ihmisiin.

      Ihan viihdyttävä tilaisuus, mutta totuuden nimissä, en taida toiste mennä.

    • avoimin mielin

      Me taas nautimme jännittävästä esityksestä, eikä jäänyt epäilyksiä hänen kyvyistään. Mielestämme ei johdatellut, vaan pikemminkin joutui välillä sanomaan hyvin pian: "Anteeksi, mutta kertomasi ei sovi kuvaan, joten viesti on jollekin toiselle". Nainen, jonka aviomies otti yhteyttä, ei itse pitänyt puhumisesta, varsinkaan puhelimessa. Uskon, että suurin osa viestin saaneista koki luonteen ym. kuvauksen täsmäävän ja sai vahvistuksen sille, että toisella puolella kaikki on hyvin. Voihan toki olla, että Lisa on todella taitava manipuloimaan, mutta uskon että suurin osa poistui paikalta ihmetellen hänen tarkkuuttaan. Tämän tyyppinen "näkeminen" poikkeaa sen verran normaalista. Yhden henkilön myötä tuli välillä useampia ihmisiä. Mikäli ei ole aito selvännäkijä, on kyllä hiton taitava huijari. Miljoonaluokan bisnestä hän tosin pyörittää, se on ihan selvää.

      • p.s.

        Kaikki eivät yhteyttä ottaneet eivät olleet mitään "todella mukavia" ihmisiä, vaan esille tulivat esim. vakavasti masentunut, huumeiden yliannostuksen ottanut ja väkivaltainen henkilö. En tiedä oliko ensimmäisen viestin kirjoittaja oikeasti paikalla, vaan ymmärsikö asiat näin eri tavalla.


    • Vibbe

      Tiedän että Lisa kirjoittaa jotain blogia ennen esitystä mihin hän myös lähettää viestejä rajan takaa ja olisi mielenkiintoista lukea niitä, mutta mistä löydän esim. sen osion minkä hän on tehnyt suomessa?

      Onko jollakulla antaa linkkiä sellaiseen ?

      ps. Minäkin olisin halunnut tuonne, mutta en saanut lippuja enään .

    • viestit

      Sivuilleen www.lisawilliams.com hän päivittää kuukausittain messages from beyond, jotka käsittääkseni ovat juuri näitä viestejä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe