suomalaisena kreikassa

satunnainen matka

Olemme käyneet kymmeniä kertoja kreikan saarilla ja aiemmin on ollut niin ystävällistä ja mukavaa palvelua kaikkialla mutta...


Olimme juuri viikon kreikan samokselta ja kyllä täytyy sanoa että palvelu suomalaisia kohtaan on muuttunut tai sitten juuri tuolla on omanlaiset ihmiset. Saksalaisilta nuoltiin korvat aamiaisella ja suomalaisille juuri ja juuri huomenet.

Rahat he pitävät visusti viranomaisten ulottumattomissa omissa kassakaapeissaan....näimme enemmän rahaa kuin missään muualla aiemmin kun joutuivat raottaan kassakaappia vastarahojen hakua varten.

Kuitteja ostoksista ei edellenkään saa ja ravintoloissa ..blancoon paperiin tuherretaan hinnat.
Minun mielipiteeni on että potkitaan eurosta ulos ja pian ettei tule enempää vahinkoa. Samaa mieltä olivat osa paikallisistakin ihmisistä.

Mihinhän sitä seuraavaksi lomailisi...helleenit saa olla omissa oloissaa ainakin seuraavat 10 vuotta

14

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olipa kerran m

      Vai nuoltiin sakujen korvat,yök. Eipä paljon ruokahaluja lisää.

      Kumma ravintola / hotelli jos kassakaappi on keskellä vastaanottotilaa. ?
      Sinänsä on järkevää pitää rahat visusti tallessa eikä öykkäröitä tukot kourissa pitkin raittia.

      Vaatimattomuus kaunistaa, on kohtelijasta käyttää termiä kymmeni saaria,eikä aina jankata 50

      Mitä noilla parin euron baarikuiteilla. Aina on kuitti tullut kun ostan jotain seteleillä. (ainiin työnantaja korvaa,tiukkaa on)

    • €£$

      Tulee Euroopan laajuinen lama ellei Kreikka pääse veloistaan tai jopa maailmanl aajuinen lama. Näin Katainen. Ja pitäisi seurata maiden kilpailukykyä ettei kreikkalainen tilanne toistu. Ellei ole kilpailukykyä seuraisi sanktioita.
      Just joo, sanktioita jotta loppukin kilpailukyky menee.

      Taloussysteemi on romu - vieläpä huono sellainen. Vakuutetonta ainaa tuputetaan ja tumpelot ottavat. Ei pärjätä markkinoilla ellei investoida lainarahalla. Siinä se kerä pyörii, kohta ollaan maailmanlaajuisesti lainanantajien pässinnarussa. Lainanantajat nostavat korkoa, kun lainaa on otettu riskirajoille saakka. Nyt ainakaan ei pystytä maksamaan takaisin, hyvä jos korot. Mutta eräpäivä on jo lähellä. Pankkeja ei voi panna vastuuseen ja verorahoilla "pelastetaan" ettei tulisi vielä enemmän maksettavaa.

      Touhu on päätöntä. Pitäisi olla 75 % omia säästöjä voidakseen loput lainata täydellistä takuuta vastaan. Mutta kun ei ole, eikä tule. Taloudessa halutaan olevan jatkuva myllerrys. Sen parempi mitä suuremmat nousut ja laskut ja mitä jyrkemmät. Ja mitä tiheimmin toistuvat. Arvatkaa kuka lyö rahoiksi.

    • true...

      Jos eivät ota lainkaan vastuuta itse eli ala todella hoitamaan omaa, itse aiheuttamaansa ongelmaa, on koko maailma laman kourissa. Kaikki rahat ovat tähän asti vain tulleet jostain eli lapsen asteella olevaa touhua. No toki osaavat olla äärimmäisen härskejä toimissaan, huijareita. Yli varojensa ovat eläneet, tarkoitan yksityishenkilöitä. Virkamiehet vaativat lahjuksia palveluistaan eli se kaikki tulee plakan päälle. Suuri osa ei maksa veroja lainkaan jne.

    • Aegean sea

      Ovat varmasti tyytyväisiä kun tuollainen idiootti pysyy poissa.

    • perddi

      Iteootti..suattaap olla mutta ei tyhymä. Kyllä reikkalaiset ossaa viijä ja muu eurooppa vikisee...niin se vaan menee. Nyt annetaan puolet veloista anteeksi ja lainaa lisää jonka jälkeen kähmivät lisää rahaa liiveihinsä. Oijoij oijoi...kyllä historia toistaa niin itseään.

      • historioitsija

        Niin mikä historia?


      • luin lehdestä
        historioitsija kirjoitti:

        Niin mikä historia?

        Oletko tyhmä - tiestysti se että kun saavat velkoja nollattua, ottavat koko ajan lisää. Mutta se ei käy enään, laittavat maan holhoukseen eli tarkastaja tramppaavat Ateenassa tiuhaan tulevaisuudessa. Tiataa väärentäjät joutua tiukille.


    • närkästynyt

      Lukekaa tämänpäiväisestä HS:sta taloussivuilta juttu jossa eräs krekuexministeri itkee köyhyyttään! Valittaa kiinteistöveron korotuksesta, omistaa muutaman kiinteistön Ateenassa, vielä enemmän muualla Kreikassa ja lukuisia maaplänttejä eri puolilla Kreikkaa. Sanoo ettei ole käteistä maksaa kohoavia kiinteistöveroja, toimi aiemmin ministerinä, eli silloin kun Suomi kävi liittymisneuvotteluja. Tuli tunnetuksi möläyttelijänä ja vissiin yritti kampittaa pääsyn. Ei siedä rehellisiä ihmisiä. En kerro mitään lukuja taloista iekä muista, lukekaa.
      Pistää arvaamaan mistä nuo "köyhän" rahat ovat tulleet... on kait parlementissa nykyäänkin koska vuositulot olivat melken 700 000 e! Että sellainen köyhä valittaja, tuo ei ole ainoa. Ja meidän pitäisi maksaa!

    • Votsalakia

      Mikähän kylä se oli siellä Samoksella? 3 vuotta sitten oltiin Votsalakiassa enkä mitänä hirveätä koko saarella huomannut. Toki huomasi joissain paikoissa että britit olivat suosiossa, pitkä matkailuperinne ja isot volyymit eli rahaa tulee krekujen kirstuun. Raha se on joka ratkaisee ja himot on suuret harmaassa taloudessa ja kuitittomassa bisneksessä.

      • liinaharja vaan

        Kolme vuotta sitten tilanne oli vielä toinen, taitaa olla runsas 2 vuotta kun huijauksensa ja katastrofinsa paljastui. Monta vuotta on Kreikkaan tullut brittejä aina vaan vähemmän ja vähemmän, se on johtunut heidän oman maansa vakavasta taatumasta. Englanti ei ole eurossa joten eivät suoraan päätä velka-asioista, siten ovat krekun silmissä syyttömiä. Kumma etteivät näe omaa syyllisyyttään asiassa!


    • kyllästynyt jann

      Tuoretta tietoa Kreetalta eli siellä jo lyödään turisteja, saksalaisia tällä kertaa. Luin jutun erään ruotsalaisen lehden sivuilta.
      Kreikka joutuu aika pian eroamaan eurosta ja se on ok.
      Ajavat ihan itse tärkeimmän elonkeinonsa eli matkailun. Idioottimaista touhua! Mutta itsepä sen tekevät, itse ovat soppansa keittäneet. Ei Kreikkaan, ei ehkä koskaan!

      • moninimimerkki iski

        Kyllästynyt jann=tarkka matkaaja=lomaillut....
        Ja ihan turhaa väitää muutt ;)
        Kirjottaisit nyt edes samat asiat eri ketjuihin samalaa nikillä.


      • outo jutska

        Mä näin kerran Hesan asemalla kun suomalainen veti turpaan ruottalaista.
        Eikä siitä missään lehessä kirjotettu.


    • xaxaxa

      Kyllähän ne Sinttu/pihlajainen/monimerkki jutut tunnistaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2498
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1922
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1393
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1270
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1265
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1055
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 15
      1014
    Aihe