Häämatkalle Kap Verdeen?

morsian-12

Ensi syksynä häämatkalle.. Olisko Kap Verde hyvä kohde? Vaikuttais siltä. Onko kellään suositella hyvää kohdetta/hotellia ilman lapsia tehtävälle reissulle? Mites tuo sää noin syyskuun alkupuolella? Ainakin Finnmatkojen sivuilla luvataan 29 ja poutapäiviä 27..

6

839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sorryvaan

      Valitkaa hyvät ihmiset toinen matkakohde. Kap Verdelläei ole mitään mitä myöhemmin haluaa muistaa.

      • Hyväon

        Mitä ihmettä siellä tarvitsisi olla? Ihan hyvä paikka, nimenomaan rentoutumiseen ja häämatkaan. Täytyykö aina pää kolmantena jalkana ravata nähtävyyksissä ja kaupoissa. Se on lomaa HALOO.


      • kerran käynyt
        Hyväon kirjoitti:

        Mitä ihmettä siellä tarvitsisi olla? Ihan hyvä paikka, nimenomaan rentoutumiseen ja häämatkaan. Täytyykö aina pää kolmantena jalkana ravata nähtävyyksissä ja kaupoissa. Se on lomaa HALOO.

        Ihana häälomapaikka. Aurinko, meri, ruuat, juomat, no stress!


    • juupajoopa

      Sänky on oltava hyvä :)

    • 2xHästens

      Jos tarkoitus on ottaa iisisti ja nauttia auringosta, niin sinne vain. Ei kiirettä mihinkään. Riu on loistava hotelli hemmotteluun.

      Tosin saarella ei todellakaan ole mitään kulttuuria eikä erityisemmin nähtävääkään. Kaupunki ja kulttuurilomat ovat erikseen.

    • lomalainen

      Olimme häämatkalla Kap Verdellä. Kohde on todella hyvä jos ei halua kierrellä museoita ja muita aataminaikusia nähtävyyksiä. Pelkkää rantaa, aurinkoa ja hyvää ruokaa. Sopii oikein hyvin lepolomakohteeksi, kaikki riippuu siitä mitä haluaa matkalta.

      Olimme Riu-hotellissa. Hieno hotelli, all inclusive, hotelliasukkaita noin 1000. Hieman liukuhihna-meininkiä ravintoloissa ja iltaohjelma aika kuraa. Tätä hotellia en voi suositella häämatkalaisille. Allasalue on täynnä väkeä samoin aurinkotuolit rannalla, eli on oltava aikaisin aamusta liikkeellä että saa oman paikan. Toki lounasaikaan tuoleja vapautuu, silloin kannattaa olla kytiksellä.

      Voin tosin suositella Morabeza-hotellia. Todella kaunis, tyylikäs ja tunnelmallinen eikä niin iso. Aivan keskustassa ja ranta ihan vieressä. Harmittaa ettemme valinneet tätä hotellia omalle matkallemme.

      Jos menette Salin saarelle Santa Marian keskusta on todella pieni mutta aito. Ei ole liikaa turisteja, afrikkalaiset kaupustelijat yrittävät myydä kaikennäköistä, mutta missä näitä kaupustelijoita ei olisi. Ranta on todella pitkä, voi olla aivan kahden jos haluaa. Riun edessä ranta on todella tuulinen ja aallokko kova, mutta niemen toisella puolen esim Morabeza-hotellin edessä paljon miellyttävämpi.

      Melkein suosittelen että menkää kahdeksi viikoksi ja tehkää retki vaikka Fogon tulivuorisaarelle. Viikossa Salin saari on nähty ja voi tylsistyttää. Mutta tähän aikaan vuodesta olisimme itse kaivanneet vielä viikon lisää valohoitoa.

      Mukavaa häämatkaa! Nauttikaa! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe