Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kauhein lentomatkasi

miksi aina minä

Kertokaapas mikä on mielestänne kamalin lentomatkanne?

Minulla oli tälläinen kesältä 2004:
Olin lähdössä Mallorcalta Lufthansan lennolla Frankfurtin kautta Helsinkiin.
Aluksi tuli tieto puolentoista tunnin myöhästymisesä teknisen vian takia. Puolentoista tunnin kuluttua päästiin koneeseen. Olimme jo melkein ilmassa kunnes lähtökiito keskeytettiin. Kyseessä oli jonkin sortin moottorivika ja se tiesi kolmen tunnin odottelua kentällä. Seuraavalla kerralla pääsimme jo ilmaan, mutta 5 minuutin lennon jälkeen palasimme kentälle, syynä taas sama moottori. Lopulta Lufthansa päätti lähettää varakoneen, jonka tulemisessa kesti kolme tuntia ja vielä yksi tunti odottelua niin lähdimme onnistuneesti. Frankfurtissa kyllä odottelimme vielä 5 tuntia jatkolennon lähtemistä. Tämän takia en enää Lufthansalla lennä.

28

2186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lufthansalla...

      ... minäkin olen monesti lentänyt. Ei moittimista. Kuulostaa kyllä siltä, että huonosta tuurista oli kyse, mutta todella piinaavasta kokemuksesta. Mulla lievää lentopelkoa ja toivottavasti tommosta ei tarvi koskaan kokea! Voin vain kuvitella, että oisin kyllä ollu jo ihan paniikissa. Muo kun jo pelkät turbulenssit ja laskeutumisetkin useimmiten kauhistuttaa!

    • Lennossa

      Joo mulla kävi Bkk kentällä kerran sattumien summa, kone finski.
      Ensin kapu kuulutti että ruumasta on löytynyt yksi ylimääräinen laukku, haloo en tiedä miten osasivat sekata mutta sille ei koneesta löytynyt omistajaa, no siitä sitten pommi epäily päälle ja koko ruuma tyhjennettiin matkalaukuista. Me matkustajat tietty istuteettiin koneessa koko episodin ajan, voin kertoa että lämpöä riitti. No selvittivät tilanteeen, ja päästiin vetoauton kanssa rullaan kiitoradalle, ja kas kummaa vetoauto hajos keskellä kiitotietä, koneita tuli ja meni melko läheltä ennenkun uusi vetoauto tuli hakeen meidät pois ja antaan uuden lähtöluvan, no siinä odotellessa uutta lähtölupaa yx hollantilainen huomasi että wc oven luota tuli savua sisään, hän meni ihan paniikiin ja taivaalliset tarjoilijat häntä sitten rauhottamaan mutta paniikki jo siinä vaiheessa alkoi tarttumaan meihin viileisiin finskeihinkin kun ottaa huomioon edellä mainitut epäonnet.
      Mutta lento-emo kävi rohkeasti katsomassa mistä savuaa ja soittii kapulle ohjaamon sai ohjeet ja ruuvasi ilmastointiluukun auki ja siellä ilmeisesti jotakin kuumuudesta johtuvaa höytyä. Ja kaiken tämä jälkeen päästiin kunnialla matkaan, ja täytyy sanoa että koskaan en ole nauttinut niin paljon kun pääsi Helsinki-Vantaalle ja sain maata jalkojen alle. Mutta en siitä saanut mitään lentopelkoa, olen sen jälkeen lentänyt paljon ja eri yhtiöiden koneilla. Mutta kyllä se joka kerta kieltämättä käy mielessä josko nyt on se viimeinen lento

    • Juupaheppo

      Vetoauto? Purjekoneellako Bankokista Suomeen ?

    • näin kävi

      Traktori jolla työnnetään ja vedetään konetta putkelle tai putkesta pois kun koneessa ei ole pakkia, ja niin lähellä ei voi käyttää moottoreita täysillä, näin ainkin Bkk vuonna 2008

    • djdkjdkjdkdjjd

      Muttei varmaan jättänyt keskelle kiitotietä kuitenkaan :-))

      Minun pisin myöhästyminen oli KLM:llä. Kone hajosi ja lento lennettiin vasta seuraavana päivänä. Odotettiin ensin keskellä yötä neljä tuntia koneessa ja sitten hotellihuoneita ja kuljetusta pari tuntia väsyneinä sekä kylmissään Damissa. Palvelu aivan surkeaa. Odotusaikaa siis 23 h.

    • laaja kokemus

      Kokemasi oli pelkkää huonoa tuuria eikä todellakaan mikään syy olla lentämättä Lufthansalla.

    • japedsfdfff

      No tällainen oli 2 vuotta sitten. Ensin tunnin myöhässä päästiin koneeseen, kone rullasi kiitoradan päähän mutta kääntyikin takaisin lähtöportille. No siinä sitten istuttiin himmennetyssä putkessa 2 tuntia ja kyllä sen tärykalvotkin huomas kun pikkulapset hermoilivat. No viimein saimme kuulutuksen että joku ilmanohjaimista oli viallinen ja kone ei voisi lähteä. Kun kyse oli yli 500 matkustajasta, varakonetta ei ollut. No siitä nämä 500 henkilöä purkautui takaisin terminaaliin ja odoteltiin taas noin muutama tunti. Tällöin selvisi että osaa piti lähetä hakemaan RANSKASTA ja että lento siirtyisi seuraavalle päivälle. No siitä eikun takaisin himaan ja nukkumaan. Seuraavana päivänä mentiin muuten normaalin kaavan mukaan paitsi lento oli vajaa 2 tuntia myöhässä, mikä meni sitten osittain terminaalissa ja koneessa odotellessa.

      • höpöäkö?

        Ja missäkös/millä reitillä tämä tapahtui?

        Kaksi vuotta sitten (ja nykyisinkin) kun on aika harvoja paikkoja ja lentoyhtiöitä missä tällaista voisi tapahtua.


    • Kauheaa!

      No jos laivamatkasta oltaisiin puhuttu niin todellakin Ruotsin laivalla, kun tuli tulipalo. Jouduttiin oottaa yli 6 tuntia jotta oikeasti päästiin lähtemään.

      Mutta lentomatka oli varmaan sellainen, kun kone myöhässä ensiksi n. 20min.
      Lähdimme Helsingin lentokentän ihan viimeiseltä portilta. No vihdoin se matkustajabussi tuli meidät hakemaan. Pyörittiin sitten siinä lentokoneiden välissä noin 30min ja meidät vietiin KOKONAAN LENTOKENTÄN TOISELLE PUOLELLE ja vieläpä väärään koneeseen jossa oli myös kauheaa ruokaa.

    • japedsfdfff

      "Ja missäkös/millä reitillä tämä tapahtui?" -> Tapahtui reitillä Helsinki-Phuket ja lentoyhtiö TuiFly Nordic, varmaan tuttu sinullekkin. Jos hieman olisit seurannut niin nimenomaan tällä välillä on ko. lentoyhtiöllä on ollut ongelmia koneiden kanssa menneinä talvina ja uutisoitiinhan siitä laajasti muutenkin että varsinkin ko. reitin lennot myöhästelivät. Ei ollut siis ainut laatuaan tämä kertomani tapaus.

      • Ohhoh!

        Mikä TUIFlyn kone vetää 500 henkeä?


      • iso sillipurkki
        Ohhoh! kirjoitti:

        Mikä TUIFlyn kone vetää 500 henkeä?

        Joku vuosi sitten TUI lensi Helsingistä Phuketiin jollain 747:lla mikä oli käytännössä turistiluokan penkkejä koko kone täynnä. Oliko vielä niin että osa lennoista lähti alunperin Tukholmasta ja teki välilaskun Helsinkiin ja otti kyytiin lisää matkustajia ja jatkoi siitä Phuketiin?

        Tuohon olisi saattanut mahtua reilut 500 penkkiä?

        Mutta miksi Boeingiin olisi lähdetty hakemaan ranskasta osia?


    • miksutin79.

      Kauhein lentomatkani oli kun matkustin Lontooseen.
      Lento oli yli vartin myöhässä ja koneessa jaettu sämpylä oli pahaa.

      • trauma tulee

        joo... tuosta saa jo elinikäisen trauman! kuinka olet pärjännyt?


    • japedsfdfff

      Kyllä, kone oli 747 ja sitä miksi osaa piti hakea Ranskasta, jaa-a en tiedä?

    • wingleeet

      Lentoyhtio on ollut Tuifly Nordic, mutta kone ranskalaisen Corsairin Boeing 747, siksi osa Ranskasta.

    • vmaahiska

      Luftjhansasta pelkkää hyvää sanottavaa, on Euroopan parhaimpia yhtiöitä, ehkä paras. Tottakait josskus sattuu hankauuuksia eli teknikka pettää. Ei ole yhtiön vika jos asut Suomessa ja tulee koneen vaihtoja. Olet varmaan tottunut valmismatkojen turistilentoihin eikä ole kokemusta reittilennoista ja vaihdoista.

    • wattie b.

      Kauhein lentomatkani oli kun lensin lähiökuppilasta ulos!
      Jäi tax-free ostokset tekemättä.

    • htryeryujhgg

      Olin lähdössä Pekingistä Munchenin kautta Helsinkiin China Air: lla
      Noh...ensinnäkin kone oli ilmoitustaulun mukaan 6 tuntia myöhässä.
      Siinä odotellessani Loungessa lentokenttävirkailija tuli luokseni ja kysyi olenko menossa Muncheniin tuolla kyseisellä lennolla. vastasin että olen. Sen jälkeen hän sanoi että koska kone on myöhässä he vievät minut hotelliin. sanoin että voin kyllä odotella tässäkin. se ei mitenkään käynyt tälle virkailijalle vaan hän lähti taluttamaan minua ulos. Menimme ulos terminaalista ja seisoin ulkona virkailijan kanssa ja odottelimme taksia. taksia ei kuulunut. sanoin että haluan takaisn sisälle mistä tulinkin, niin kauhean riitelyn jälkeen hän suostui siihen.
      Menin takaisin passin tarkastukseen ja siitähän show syntyi.
      Tullivirkailijat ihmettelivät että mitä helvettiä olen taas passitarkastuksessa koska passistani näkyi leima että olen jo kerran poistunut maasta saman päivän aikana. lentokenttävirkailijaa ei tietenkään näkynyt enää missään.
      Noh...hirveän häslingin kautta pääsin takaisin Loungeen ja konetta odottelemaan. Noh, vihdoin tuli aika siirtyä koneeseen.
      istuin yksin koneessa ja ketään muita ei Jumbossa näkynyt. Sitten se sama virkailija tuli hakemaan minua pois koneesta selitäen että kone lähtöaika viivästyy vieläkin. Voi jumalauta, takaisin Loungeen. Vihdoin pääsimme matkaan 9 tunnin sekoilun jälkeen.
      Noh myöhästyin jatkolennolta ja majoittauduimme Munchenissä hotelliin ja vetäsin minibaarin tyhjäksi vitutukseen. seuraavana aamuna tuli minibaarista sitten 150 euron lasku. sanoin että saatana lentoyhtiö saa maksaa sen.
      Ei maksanut.
      tein myöhemmin valituksen tästä reissusta ja kulut luvattiin korvata kuitteja vastaan. Arvatkaa oliko mitään kuitteja !?

    • jygdfjty

      kauhein lentomatkani oli kun lensin paikallisesta baarista ulos. Naama veressä ja rahat menny.

    • pos....

      Ei ole ollut kauheaa lentomatkaa, aina on perille päästy. Joskus toki muutaman tunnin myöhässä ja joskus etuajassa, mutta mitä sitten? Se on asennekysymys miten hermo kestää. Jos myöhästyy vaikka päivän, niin silloin vaan soittaa työnantajalle ja kertoo syyn töistä pois oloon. Ei kannata tehdä hommia vaikeeks, positiivisella asenteella on paljon hauskempaa.

    • viaIndia

      Itselläni lentomatkat ovat yleensä menneet leppoisasti ja ongelmitta. Epämiellyttävin lentoni on ollut ehdottomasti v.2007 Finnairin lomalento Helsinki-Jaipur-Phuket B757 koneella. Sillipurkki-istuinväli ja 12 h lentoa = tuskaa. Välilasku oli kokemus jota ei ihan Finnairin tasoiselta yhtiöltä osannut odottaa. Maassa epäselvyyttä poistutaanko koneesta vai ei, sitten käskettiin ulos ja terminaaliin. Transit lappu kouraan, mitään ei saanut ottaa mukaan. Terminaalissa miehet ja naiset eri tarkastusjonoihin, paikallinen virkailija sotilaspuvussa paukuttaa leimasinta että pöytä tärisee. Odotustilassa lämpöä rapiat 30 astetta, ei vettä tms. Sitten jonossa takaisin koneeseen jota vartioi muutama sotilas kiväärit olalla. Ja sitten kohti Phukettia. Sama episodi paluumatkalla. Onneksi kone ei hajonnut Jaipurin kentälle, niinkuin oli käynyt edellisellä lennolla. Hotelliyö Jaipurissa, ilman tavaroita tietysti, oli ollut kuulemma melkoinen elämys..

    • neva_again R-air

      Tuskaisin lentoni oli Ryanairilla Tampereelta Bremeniin. Koska kaikki matkustajat olivat koneessa jo ennen ilomoitettua lähtöaikaa, kone lähti ETUAJASSA. Lisäksi kone oli perillä etuajassa.

      Yritin saada Aiprosta edes jonkin sortin korvausta voitetusta ajasta mutta tyylilleen uskollisena Ryanait kieltäytyi maksamasta mitään!! Ei edes anteeksipyyntöä herunut :(

      • bunch of losers

        Haa-haa-haa. Helvetin hienoa huumoria? Ei todellakaan.


    • Rajua menoa!!!

      Tallinna - Helsinki kestää normalisti n. 10 minuuttia, mutta eräällä kerralla Helsinki-Vantaa oli peittynyt ukkospilveen ja kone sukelsi sinne. Tuli ihan pimeää ja kone alkoi tärisemään ja heilumaan. Löin pääni ikkunanpieleen. Lehtiä tippui hyllyltä ja sai tosissaan pitää kiinni. Matkustajia oli vain kourallinen onneksi.

      Lopulta kone keskeytti lähestymisen ja kiersi pohjoisen kautta. 10 minuutin lento venyi peräti 45-minuuttiseksi.

    • Oliskohan

      syynä ollut Piritan ilmatorjunta???

    • Kosfani

      Kerran Finnairin lennolla Helsinki - Vantaalta kosille joku mies pyörtyi kaksi riviä edessäni. Sitten loppumatka vähän jännitti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe