Asunnon vuokraus New York

jukerus

Varmaan tästä on täällä jo puhuttu jne.,mut kuitenkin :) Olisin kiinnostunut konkreettisista linkeistä/ asunnon kuvista jne. ihmisiltä jotka ovat vuokranneet New Yorkista asunnon viikoksi tai kahdeksi esim. home away tms kautta. Meitä ois lähössä 5-6hlöä ens syksynä ja noi hotellit ei oikein iske! Ite oon Prahasta vuokrannu tota kautta asunnon, mut haluaisin nyt suosituksia tosta New Yorkista! Eli jos joku kokemusta omaava vois vastata oisin tosi kiitollinen!!!!

5

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkailija-x

      Asuntojen vuokraaminen alle 1 kk ajaksi on New Yorkin kaupungissa laitonta, asunnot halutaan pitää kaupunkilaisten vakituisessa asumiskäytössä.

      Vuokra-asuntoihin liittyy lisäksi paljon huijaksia, etukäteismaksujen jälkeen käy perille tultua ilmi, ettei koko asuantoa ole olemassakaan jne. "Luotettavan näköiset" sivut ja "mukavan tuntuinen vuokraaja" ei takaa vielä mitään... Alla olevasta linkistä lisätietoa.

      http://www.tripadvisor.com/Travel-g60763-c147344/New-York-City:New-York:Vacation.Apartment.Rentals.html

      Kokeilkaa vaikka Pricelinen name your own price-toimintoa hotellihuoneiden varaamisessa, tätä kautta olen itse varannut hyviä hotelleja edullisesti.

    • matkailijaa

      itse olen menossa new yorkiin reiluksi kuukaudeksi, eli sillonhan asunnon vuokraus ei ole laitonta, vai? mielummin hotelliin menisin mutta ei mielestäni ole mitään järkeä maksaa montaa tuhatta euroa hotellista.

    • patuvaan

      käy matkailijaa tripadvisorin new york palstalla. siel osaavat neuvoo mistä saa parhaiten ja halvimmalla pitkänajan majoituksne.

    • heidi122

      Me vuokrattiin viiime kesänä asunto viikoksi airbnb:n kautta ja voin suositella. Kyseessä oli kaksio talossa, jossa oli ovimies ja asunto oli 19. kerroksessa. Aika mahtavat näköalat. Sijainti Manhattanilla oli todella hyvä, lähellä kaikkea. Tarkkaa hintaa en muista, olisko ollut reilut 1000 euroo, mut voitti silti hotellin kun oli paljon enemmän tilaa.

      • laakimies

        Mutta silti kyseinen vuokraustoiminta New Yorkin kaupungissa on kiellettyä, joten ehkäpä kannattaisi miettiä 2 kertaa lähteekö mukaan tällaiseen arvelluttavaan bisnekseen.

        New York governor approves short-term apartment rental ban in NYC
        By Laura Bly, USA TODAY
        Updated 7/23/2010 11:43 PM

        Comments 65

        New York Gov. David Paterson has signed a bill that makes short-term, vacation apartment rentals illegal in New York City - a defeat for opponents who claim it will limit choices for Big Apple budget travelers, and an apparent about-face from comments Paterson made last week saying he would veto it.

        The new law, which outlaws New York apartment rentals for less than 30 days, " fixes problems caused by illegal hotels and improves quality of life in traditional residential apartment buildings, while also meeting the needs of visitors. By removing a legal gray area and replacing it with a clear definition of permanent occupancy, the law will allow enforcement efforts that help New Yorkers who live in SRO units and other types of affordable housing preserve their homes," said Paterson in a prepared statement. "By making the effective date of this law May 1, 2011, property holders, business owners and not-for-profit corporations will be able to adjust the uses of their properties to the provisions of this law, or to dispose of the properties at issue so that they may find alternate sites for their current uses."

        "When housing designated for permanent occupancy is illegally converted into a hotel, unsafe conditions are created, the residential character of City neighborhoods is harmed and the supply of much-needed units of housing is depleted," added New York Mayor Michael A. Bloomberg. "The bill provides a clear definition of what constitutes transient and permanent occupancy, which will allow City agencies to issue summonses and initiate other enforcement actions against illegal hotels."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe