Pohjaton nälkä

10+6

Kuinka usein ja kuinka paljon aikuisen kissan on hyvä syödä? Meillä on 1.5v kollikissa, jolla on loppumaton nälkä. 1purkki märkäruokaa menee silmänräpäyksessä, ja samantien jääkaapin ovelle kiljumaan. Raksut eivät kelpaa, niitä ei syö ollenkaan.
Tämänhetkisen päivärytmin takia annan aamulla koko purkillisen, kotiin tulen ilta 8 aikoihin jolloin annan toisen purkillisen.. silti kiljuu ja kerjää yöhön asti..
iltaruoka on liian myöhään koska kissa on alkanut paskomaan lattialle yöllä, hiekkalaatikko on parvekkeella jonne päivisin osaa pyytää mutta yöllä ei ..
jospa aamuruuan lisäksi vain sitkeästi jättäisin raksuja päiväksi, illalla ei enää mitään? Mitäs viisaammat on mieltä" Matoja kissalla ei näy olevan.

5

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2n pennun palvelija

      MIKSI IHMEESSÄ LAATIKKO ON PARVEKKEELLA? mein neidit käy yölläkin laatikolla, joten ei tulisi mieleenkään laittaa sitä johonkin, minne eivät pääsisi. samoin meillä juodaan ja syödään yöllä, niinkuin yöeläimiksi luokiteltavat kissat tapaavat tehdä. ja ostele eri raksuja, jotta tiedät mikä kissallesi maistuu. meillä ei tehneet markettiraksut kauppaansa, joten ostetaan eläinkaupasta applawsia, kissanpentujen raksuja, joissa on 80prosenttia lihaa, ja ne maistuu! ja olethan muistanut madottaa mirrisi? madot kun voivat viedä ruokahalun tai todellakin kasvattaa sitä.

      • 4+4

        Raksut eivät ole kissalle terveellistä ruokaa joten ihan turha on niitä suositella.

        Aloittajalle sanoisin että hiekkalaatikko ehdottomasti sisätiloihin jotta kissa pääsee tarpeilleen aina kun haluaa ja jos kissalla on jatkuvasti nälkä, se syö eikä kuitenkaan liho, niin sitten pitää käydä tarkistuttamassa kilpirauhasarvot.


    • linkin nimim.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10107049
      Erilainenhan tuo minun kissan tilanne on, mutta aihe on sama kuten tuossa linkissä kirjoitin. Kovasti kelpaa hyvä ruoka minun kissalle, mutta sinulle sanoisin, että jospa tarjoaisit kissallesi sen parasta ravintoa eli raakaa lihaa?
      Kaikki kissat eivät sitä toki syö, mutta minun kissa syö ja metsästää ja leikkii ja on terve mistä olen kiitollinen. Eikä ole vieläkään lihonut, mutta......kyllä se nyt on jo seurannassa. On jo aika pullea...........

    • just.

      Joo, onpas todella omituista että kissa paskoo lattialle, kun ei ole koko laatikkoa saatavilla....

    • jusw

      Jos et kestä kissanhuussin hajua sisätiloissa, niin tyhjennä laatikosta lähes heti kissan kakat/pissat, kun kissa on käynyt asioilla. Toinen vaihtoehto on ostaa katettu vessa ja totutella kissa pikku hiljaa vessaan eli ensin ilman kattoa/ovea. Mutta ilmankos kissa kakkaa sisälle, jos vessa on ulkona. Kissa on kylmänarka eläin aavikolta. Et varmaan itsekään haluaisi mennä yöllä kylmälle parvekkeellesi kakalle? Tottakai kissa-raukka kakkaa silloin sisälle ja lämpimään! Järki käteen nyt tuohon touhuun!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      38
      2535
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1619
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1525
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      130
      1383
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1229
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      319
      963
    7. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      954
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      900
    9. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      79
      870
    10. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      845
    Aihe