Amerikan bulldoggi

2for3

kellään kokemuksia kyseisetä rodusta, etä kasvattajista?
ole käynyt tutustumassa eri foorumeilla, eli ei linkkejä, pelkästään kokemuksia!

en ole viellä ottamassa kyseistä rotua, haluan ensiksi tutustua rotuun ennen kuin teen päätöksen

57

3097

Vastaukset

 • mulla on AB ja ne on tosi kilttejä ja niillä on puruvoimaa ja tarvivat paljon liikuntaa :) pienenä ne saa hepuleita jolloin juoksee pihaa&taloa ympäri ku hullut. ei sovi kerrostaloon ei.

  • mihin puruvoimaa tarvitaan?


  • pikkukoiranipelkää kirjoitti:

   mihin puruvoimaa tarvitaan?

   Lienee sellaista primitiivistä voiman ihannointia.

   Tutustuin kerran samaan ilmiöön kun sattui pubissa viereen nuorehko kaveri, joka ei osannut muusta puhua kuin pistooleista/revolvereista ja niiden toinen toistaan tehokkaamista patruunoista: "Sellainen mälli kuule kun läjähtää niin...." ja sitä rataa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lienee sellaista primitiivistä voiman ihannointia.

   Tutustuin kerran samaan ilmiöön kun sattui pubissa viereen nuorehko kaveri, joka ei osannut muusta puhua kuin pistooleista/revolvereista ja niiden toinen toistaan tehokkaamista patruunoista: "Sellainen mälli kuule kun läjähtää niin...." ja sitä rataa.

   Kyllä ihmisellä pitää olla tosi, tosi itsetunto, josyo. kirjoituksista saa orgasmin.


  • Minulla kerrostalossa ja sopii,kunhan on aikaa harrastaa tuon kans, sitä noi vaatii


 • AB sopii juuri sinne missä sen omistaja asuu oli se sitten kerros-rivi tai omakotitalo.AB sopii moneen menoon tai vain perhekoiraksi.Ei se ole sen kummempi koira,kun mikään muukaan.Tavallinen koira,jonka kanssa voi harrastaa tai olla harrastamatta kunhan koiransa kanssa viettää aikaa.

  Kokemusta rodusta on 8vuotta,joten voin lämpimästi suositella rotua.

  Suomessa kasvatetaan pääasiassa hybridejä eli ns.classic tai standard mallisia koiria.Löytyy kyllä nykyään myös yksi 100% Johnsoneita kasvattava kenneli,joten valinnan varaa löytyy riippuen siitä mitä kaipaat.

  Ota yhteyttä eri kasvattajiin vaikka sähköpostilla tai puhelimitse tai joka käymällä paikan päällä,kysele paljon juuri heidän koiristaan ja siitä mitä he itse arvostavat luonteessa,jne.Sillähän se selviää,että mikä kasvattaja koirineen on juuri sulle se sopiva.

 • Mun mielestä ambullit EI sovi kerrostaloon ! meillä ollu niitä 10 vuotta ja kokemusta on.. Ja siis luonne eroista johtuen on niitäkin tosi erilaisia,esim. ensimmäinen koiramme oli todella viisas,esim.koirakoulussa tiesi todella tarkkaan mitä tehdään,mutta koska maa oli kylmä,ei hän voinut esim. istua, ettei (pallit) jäädy :DDD Ja nyt 4kk bullimme on tosi vilkas (tietty koska pentu ja hyvä niin :)) sen kanssa aijon kokeilla ainakin tokoa ja agilitya,sillä hänen kansvattaja suosii sportti ja työkoira tyyppiä :) Eli eroja toki on ( ja eka koirammehan oli siis johnsson..) Mutta kaikki kyllä rakastaa lapsia,jos ne tietenkin pennusta pitäen totutetaan niihin,ja toki lapset myös koiriin :) Itse en kyllä pihakoiraksikaan ottaisi (lyhyen turkin ja seurarakkaan luonteen vuoksi..!) jaja..mitäs muuta... noh nykyinen on siis SnowWhite-kennelistä,ja voin vain kehua tätä kasvattajaa ! todella siistit paikat,koirat kauniita,ja hyvä luonteisia,enkä varmasti ole ainoa tätä mieltä oleva :) (mutta kannattaa muistaa että hänen koiransa ovat aktiivisia,eikä niille riitä lenkki korttelin ympäri,joten suotavaa olisi myös ehkä harrastaa jotakin,tai mielestäni ainakin :))) Onnea oikean koiran löytämiseen,ellet sitä ole jo löytänyt (sillä oon vähän myöhässä :D)

  • meilläkin on koira kyseisetä kennelistä =) ihana paikka koiria kohdellaa hyvi ja kaikkii huomioidaan:)


 • Meillä on ab, työkoira linjaa. Ollut koko ikänsä terve. Muistuttaisin kuitenkin ab:n luonteessa olevasta piirteestä, jos jokin uhkaa sen perhettä, ( laumaa) kotia, puolustaa kenties jopa autoa, koira muuttuu sekunnissa leppoisasta perhekoirasta "manstopperiksi", koiraksi joka ei kaihda käyttää silloin puruvoimaa. Tämä kannattaisi muistaa, ettei tule yllätyksenä , eikä koira joudu piikille tai kiertoon. Rodulla on vahva vartiointivietti. Lasten kanssa mitä mahtavin perhekoira.

 • Ihana rotu, vaikkakin vaatii omistautumista. Mulla 3v pieni ja pippurinen standardinarttu, asunut koko ajan kerrostalossa, sisällä sohvaperuna ja ottaa rennosti kuten omistajakin, mutta ovesta kun mennään ulos niin on 100% lasissa heti. Tykkää juosta fillarin tai rullisten mennen lenkillä, tai vetää taakkoja, powerpull on meidän uusi innostus myös. Lapsia rakastaa, sekä omaa laumaa hyvin vahvasti suojelee. Ei ainakaan tää mun yksilö ole mikään koirapuistokoira, nartut tappelee herkästi keskenään rajusti, mutta urosten kanssa ollut ok. Ei varoita mikäli kokee jonku hyökkääjäksi, ei siis murise, vaan katsoo ja hyökkää varoittamatta. Suojelutreeneissä murisee ja haukkuu kyllä. Eli suosittelen kyllä aktiiviselle perheelle mihin tahansa ympäristöön... Mutta jos ei ole aiempaa kokemusta tämän tyyppisistä, kannattaa hakeutua jonkun kokeneen oppiin pennun kanssa, itse sain kasvattajalta paljon apua (ei kasvata enää perhesyistä), kun tämä oli ensimmäinen oma koirani aikuisiällä.

 • "amerikanbulldoggi

 • kylllä mulla kaksikin ab:ta kerrostalossa, hyvin sopeutuvat ;) Tokikin liikuntaa pitää olla ja paljon, mutta meillä on opetettu että sisällä nukutaan ja ollaan muutenkin rauhallisia, ulkona sitten toimitaan.

  Eivät vahdi tai suojele sen erikoisemmin asuntoa, tokikaan en talkkaria uskaltaisi sisään päästää ilman minua..

 • Varokaa tätä koiraa.

  • miks ihmees?


 • AB on sellane koira et ei missään nimessä ekaks koiraks! eikä kerrostaloonkaa. nkä suosittele rotua sellaiseen perheeseen missä on alle 5 vuotiaita lapsia koska AB kunnioittaa vain isäntää ei muita.. ja voi näykätä pahastikki jos junnut tulee takaa ppäi ja säikyttää koiran.. muuten mukavia koiria tarttee paljo liikuntaa ja riehumista :) meillä koira on ku unelma

  • Niinno itsellä kohta 5 vuotta kerrostalossa ollut ensimmäisenä koirana ;)
   Ja lapsien kanssa ei ole ikinä ollut mitään ongelmia.


 • häh? AB n omistava: sul taitaa olla ongelma dogis kans? Ei taida koiras olla oikein hanskassa, tai sit sun AB on sairas

  • se johtuu siitä et sitä on entises kodis lyöty ja huuettu ihan turhasta et pelko sille on jääny


  • ...ja yleistät tämän takia kaikkiin amerikanbulldoggeihin arvaamattomuuden? Jösses. Koira joka ekana puree kun pelästyy, ei ole ihan kunnossa.

   Ei meidänkään amstaffit pure, vaikka takaa yhtäkkiä tarttuis. ne vaan tsekkaa, että mikäs siellä.


 • Amerikanbulldoggi on helkkarin hyvä ja monipuolinen koirarotu! Kasvattajia löytyy hyviä jotka on jenkeistä asti vaivautunut hakemaan kalliilla koiria! Tosin kasvattajilla on eri tyyppisiä koiria yksi suomessa keskittyy pelkästään terveyteen ja sähäkkään työkoiraan siinä laumiksetkin kalpenee ;)

  • Ei laumanvartijakoira kalpene, minulla on niin AB kuin laumanvartijakoirakin ja molemmat uroksia, eivätkä tule toimeen keskenään jossa vanha laumanvartija herra on altavastaajana kun ovat tapelleet, ikäeroa on melkein 10 vuotta mutta jos olisivat molemmat nuoria ei AB olisi mikään vastus, ja laumanvartijakoiran paksu turkki on melkoinen panssari kun AB ei saa mitään vahinkoa aikaan.


 • niin kyllä siinä naapurit hiljenee ja kalpenee. Ja kaikki muut koiranomistajat siirtyvät suosista toiselle puolen tietä jotta kuninkaalliset saavat arvoisensa tilan.

  No ei se nyt ihan noin tietty mene. Sattumoisin olemme koirani kanssa tavanneet noita parisen kappaletta kun asuvat tässä lähikulmilla. Vielä ei ole kai kummallekaan vahinkoa sattunut, vaikka yritystä on ja vaikka toinen mimmi kuljettaa koiraansa korkokengät jalassa. Tämä toinen taas kääntyy aina pakoon kun joku toinen koirakko tulee vastaan. Ja jos edestä ja takaa on joku tulossa niin silloin valitsee luontevasti kolmannen suunnan eli metsän siimeksen katoaa he rymisten.

  Molemmat koirat ovat uroksia, nuoria sellaisia ja omistajat pari-kolmekymppisiä naisia. Eikä kumpikaan oikein näytä nauttivan ulkoilusta koiransa kanssa. Antaas kattoo mitä noittenkin koiranpidosta tulee...

 • Terve mitä tarkoittaa american buldoggi ampulli?onko se kokoon tai kuonoon tai rotuun ei tietoa olen yrittänyt etsiä tietoo mutta ei tunnu löytyvän .eli mitä tarkoittaa tuo ampulli sanan merkityksellä ja milla tavalla eroaa standartista?

  • Amerikanbulldoggi, eli lyhennettyna ampulli tai ambulli tai AB. Josku olen törmännyt myös amerikanpitbullterrieristä käytettävän ambull nimitystä, mutta se on melko harhaanjohtava.


 • Yksi ambulli kolmen bostoninterrierin avustamana hyökkäsi kuukausi sitten vanhan sokean seropimme kimppuun raadellen sen hengiltä. Syytä ei löytynyt. Ab oli uros, meidän koira narttu. Että tämmöisistä porukkaa.

  • Otan osaa suruunne.


  • Vanha viesti, mutta tapahtuiko hyökkäys Lohjalla?


 • Joudun työni vuoksi nyt olemaan tekemisissä yhden amerikanbulldoggin kanssa ja haulla tuli näkyviin Wikipedian selitys rodusta. No huhhuh, oli SATHY:n aktiivi varmaan ollut runoniekkana tuota kivan lempeän "entisen uudisraivaajien työkoiran" kuvausta sorvaamassa. Siis kyseessä näyttää olevan pitbull pelottavissa mittasuhteissa; uros yli 60-senttisenä korkeudeltaan. Paino n. 50 kg.?
  Jos koko pitää paikkansa, ja muutenkin, rotu ilmeisesti on aiheesta vaarallisten, kiellettyjen rotujen listalla monessa maassa.
  Sääliksi käy kun teinitytöt ja muut tietämättömät amatöörit hankkivat koiran joka on haastava kokeneellekin koiraihmiselle. Ja sääliksi käy myös lähiympäristöä joka aiheesta pelkää koska kultamussukasta kuoriutuu omistajaa hämmästyttäviä puolia.
  Olivatko ne leikkisät vesselit, jotka repivät huskynomistajan puistossa vuosi sitten, juuri tätä porukkaa?

 • Voi hyvänenaika. Itse otin ab:n ensikoirana ja rakastavampaa ja kiltimpää koiraa ei olisi voinu kuvitellakkaan. Todella tottelevainen, erityistä koulutusta ei edes kaivannut. Tunneäly loistava. Vapaana kulki usein vierellä, eikä koskaan tarvinnut ajatellakkaan että olisi mitään kiellettyä tehnyt. Kerrostalossa aina asuttu, kotona tykkäsi pötkötellä vaikka koko päivän. Lapsia rakasti, usein hällä ratsastivatkin. :) Koskaan ei haukkunut turhia eikä osoittanut mitään merkkejä aggressiivisuudesta. Pitkiä lenkkejä jaksoi hyvin, mutta ei niitä vaadi jokapäivä. Ainut miinus ettei osannut uida, vaikka kuinka yritettiin opetella ja pimeää vähän pelkäsi, mikä saattoi johtua kyllä omasta pelostani. Valitettavasti syöpään menehtyi, mikä ei kovin harvinainen ko. rodulla. Muita sairauksia ei koskaan ollut, yksi korvatulehdus taisi joskus olla. Suosittelen todella lämpimästi, rakastavampaa koiraa ei löydy, tuntemattomiakaan kohtaan. :) Hän oli 58kg, kork 69cm, leikattu poitsu.

  • Tuon rotuiset kuitenkin kehuistasi huolimatta raatelee vieraita koiria ja ihmisiä.


  • Uutisetkertoovaara kirjoitti:

   Tuon rotuiset kuitenkin kehuistasi huolimatta raatelee vieraita koiria ja ihmisiä.

   En tiedä, mutta uskoisin monen tunnistavan Reijo Iltasen ja hänen ihanat koiransa, toinen oli Sami, toisen nimeä en muista.
   Siinä oli hyvä esimerkki koiran j ihmisen yhteistyöästä. Tosin minulle liian raakaa.


 • AB:ta on varmasti moneen lähtöön kuten on linjojakin. Toiset terveitä toiset sairaita, kuten kaikissa roduissa.
  Ja kyllä, itselläni AB-uros, joka on aggre muita koiria kohtaan (uroksia, jos toinen haastaa, vastaa epäröimättä haasteeseen). Joka päivä koulutetaan ja edistymistä tapahtuu hitaasti (omasta mielestäni), mutta varmasti. Koirapuistossa ei käydä, paitsi silloin kun siellä ei ole muita tai on tuttu narttu.
  Erittäin vartiointi- ja saalisviettinen. Ulkona ei välitä ihmisistä, mutta kotiin (tai autoon) kukaan ei tule pyytämättä. Ei ole ihmisille aggre vaan äärimmäisen varautunut ja tarkkaileva. Uusiin ihmisiin tutustuu hitaasti, mutta ne, jotka jo tuntee otetaan isolla rakkaudella vastaan.
  Rakastaa lapsia. Todella perhekeskeinen, rakastava ja älykäs. Mahtavin, älykkäin ja uskollisin koira, jonka olen omistanut.
  Valitettavasti tämä yksilö on ollut terveyden puolesta sairain koira, jonka olen omistanut.

  • oLET VARMASTI PITÄNYT KOIRAASI HYVIN JA KASVATTANUT TAIDOLLA.
   Minulla on nyt chihuaha. maailman pienin rotu, ellei venäjän toyt mene kärkeen.
   CHIHU on erittäin vaativa koira, en suosittele ensimmäiseksi koiraksi. Luule olevansa mastiffi,, jos ei vahvempikin. Mutta aina saa olla pekoissaan, jos joku mastiff sattuu tyulemaan tulemaan vastaan. Chiuni TOUHO ei koskaan aloita remmirähjäystä, mutta jos isokokoinen koira aloittaa, niin vastaa kyllä. Se ei millään usko, että hänellä ei ole voimia mitellä esim. bullmasttifin kanssa.
   Suurista koirista, joita olen kouluttanut TOKOON saakka, minulla on 7 collieta, omia kasvatteja suursnautseri Asta ja SissinheiMON lucas ja Jarno KK-mäyräkoiria olen kasvattanut 29 vuotta kennelnimellä Minelan. Mäyräkoirat ovat kovaäisiä, suursnquttseri on ihan pehnolelu niihin verrattuna
   MUTTA EN YMMÄRRÄ JA TIEDÄ, MIKSI HANKKIA TAPPAJAKOIRA, VIELÄ RUMA SELLAINEEN.


 • Millaisia nämä suomen suuret kasvattajat ovat? Saako heiltä tukea,apua,neuvoa koko koiran eliniän, vai onko näissä nk.perävalotakuu kun raha vaihtaa omistajaa? Mitä nämä "terveys takuut" tai työkoira oikein tarkoittavat? Toiset kasvattajat eivät tietääkseni harrasta koirillaa mitään , koirat ovat 24/7 tarhoissa? Voiko tälläista koiran jälkeläistä kaupata työkoirana,jos ei ole vanhemmilla näyttöä?
  Moni vetää tästä txtistä herneen syvälle sieraimiinsa.

  • Mastiffin kasvattajalla on suuri vastuu, kelle pentujaan myy.
   Kaikki pennut ovat ihania ja suloisia, mutta kannattaa miettiä, uskaltaako ottaa luonteeltaan epävarmankoiran, jonka ajatusmaailmaa ei pysty ennustamaan.

   Hernessasaaressa taas olisiko ollut bittbul raateli koiran ravintolan alueella.


 • Suurin osa kasvattaa rahasta, eivät välitä millaisille hyypiöille myyvät, kuulemani mukaan erään kasvattajan pennut poistuvat nuorena keskuudestamme. Taitaa olla suomessa ainoastaan yksi kasvattaja joka tekee koirillaan rodunomaisia asioita(petes bulldog) ja taakanvetoa ei lueta rodunomaiseksi.

  • Ei sovellu yhteiskuntaamme .Seurakoiriksi on turvallisempiakin rotuja.


 • Hieno rotu, mutta ei välttämättä koirasosiaalinen pentuiän sosiaalistamisesta huolimatta. En pitäisi tästä syystä irti alueella, jossa voi tulla vieraita koiria vastaan, enkä veisi koirapuistoon. Reagoi salamannopeasti ja saa nopeasti ikävää jälkeä aikaan.

  Kasvuiässä oltava erityisen tarkkana oikeaoppisen ruokinnan (ei mututuntumalla) , maltillisen liikunnan ja koiran hoikkana pitämisen kanssa, luusto-ongelmia on. Toivottavasti mahdollisimman moni ab päätyisi OIKEASTI liikunnallisten aktiivisten ihmisten perheenjäseneksi, eikä egon jatkeeksi ostaria kiertämään :(. Vaikka kotioloissa rauhallinen, kyllä nämä on kehitetty rapakon takana toimeliaaseen elämäntapaan mm. maatilojen yleiskoiriksi (metsästyksen ohella).

  • Ei auta, vaikka ei pitäis irti.Lähtee heikon aikuisen miehen käsistä hihnat, ja vieras joutuu pitelemään ettei käy koiran kimppuun .Kuonokoppa vähintään pitäs määrätä, et säästyis muut hyökkäyksiltä .


  • Puutun vain tuohon, missä kerroit, että pienilläkin koirilla on oikeus olla.
   Itse olen ollut palveluskoiraihminen (suursnautseri)


 • Miksi rodun kasvattajat eivät rohkene myydä koiriaan oikeilla nimillään? Ihmetyttää, että aikuiset ihmiset (luultavasti) esiintyvät nimikirjaimin palstoilla, jossa suurin osa kasvattajista myy kasvattinsa ihan sillä omalla koko nimellä. Ei ole kennelliiton hyväksymä rotu, mutta mielestäni erityisesti siksi rodun mainetta kannattaisi edistää ja tuoda rotua kasvattajineen "päivänvaloon".

 • Uutisissakin on karmeuksia ollut,ei sovellu vieraiden koirien,eikä sitten koirakkojenkaan lähelle.Karkaa käsistä,pihoista hihnoista ja jopa tappaa toisten koiria.Turha uhka ja vaara yhteiskunnassammen.

  Tuollanen hihnassa oleva hyökkäsi ohituksessa yllättäen päälleni,kaatoi,onneksi koiraani se ei ylettynyt.Ihan tuurilla selvittiin .Omistaja ei pyytänyt edes anteeksi,eikä kysynyt miten kävi.Mykkänä poistui paikalta,ei normaalia käytöstä minusta.Vaatteeni kurastuivat ja mustelmia tuli .Sen verran pientä,etten tehnyt ilmoitusta.Mutta tosiaan onnellinen saa olla,ettei käynyt pahemmin.Joillakin on ollut huonompikin tuuri...
  Eikä ole nätti,vaan todellinen rumilus ulkonäöltään😜

  • Niin olet sinäkin ruma ja yhteiskuntaan kelpaamaton:DD
   Ei tainnu käydä sen omistaja ihan kaikilla pytyillä tai vähintään ohjaamossa oli vähän hiljasta, niin kuin sullakin...


  • EnLaittaisiRodunPiikkiin kirjoitti:

   Niin olet sinäkin ruma ja yhteiskuntaan kelpaamaton:DD
   Ei tainnu käydä sen omistaja ihan kaikilla pytyillä tai vähintään ohjaamossa oli vähän hiljasta, niin kuin sullakin...

   Sulle ei sovi koira, syytät kuitenkin muita sen tekosista.
   Omistajan on oltava vastuullinen, ja ennakkoon estettävä hyökkäykset.
   Pikainen googletus kertoo onko omissa käsissä muille vaarallinen rotu. Omistajan on toimittava sen mukaan,ettei piskinsä vaaranna muita.


 • Kaikki koirarodut ovat valmiita tappelemaan, ihminen ei ymmärrä eikä välttämättä näe kun koirat keskustelevat keskenään "kännykällään" ja aina koirien välillä dominoidaan, eli molemmat haluaisivat toisen alistuvan. Olen yli 30 vuoden ajalla omistanut monta koiraa ja eri rotuisia, pääasiassa suojelu, vahtikoiria ja nykyisinkin on laumanvartija komondor uros yli 10 vuotias ja amerikanbulldoggi uros 2 vuotias jotka vihaavat toisiaan, mutta ei häiritse yhteiseloamme kun on tilaa omakotitalossa ja ollut helppoa erottaa koirat huoneisiinsa ja kuitenkin molemmat saavat paljon olla ihmisen kanssa, ulkona vain eri aikoina.
  Ihminen on peto ihmiselle ja hyvä suojelu/vahtikoira on paras rauhan tuoja ihmisten väliin ja aina valmiina, koiran omistajan vain tulee tämä tiedostaa ja AINA liikkuessaan koiran kanssa ennakoiden ettei pääse tapahtumaan mitään vahinkoa, mutta vahingon sattuessa huolehtia VÄLITTÖMÄSTI jotta vahingon kärsijä (ihminen) saa tarvitsemansa ensiavun. Irtokoiria käy tontillamme joskus, mutta haistaessaan koiriemme virtsaa ne tietävät ettei täällä ole turvallista liikkua, mutta jos sattuisi et koirani törmäisisi "metsästyskoiraan" ja tappaisi tämän omalla tontillamme olisi vastuu metsästyskoiran omistajalla, SILLÄ KOIRAN OMISTAJAN TULEE AINA TIETÄÄ MISSÄ KOIRA LIIKKUU JA MITÄ SE TEKEE JA ON VASTUUSSA SEN TEKEMISISTÄ.

  • Hohoijaa....sinä oot aina vastuussa kokras tekemisistä.Metsästyskoira saa ajella 30min naapurin puolella,ja sen jälkeen sen voi maanomistaja ottaa kiinni.Vahingoittaa ei tietenkään saa.Kannattaa aidata alueesi,ettei vahinkoja käy.Voi olla lähistöllä lapsiperhekkin,pikkukoirineen.Jos luvatta pikkukoira on irti,voi pyytää kytkemään Mutta koirasi ei saa niiden lähistöllä liikkuvien koirien kimppuun käydä.Siinä voi käydä vahinko myös vieraalle ihmiselle,kun joutuu omaabsa puolustamaan.
   Alue pitää olla aidattu, jos siellä on muille vaarallisia koiria.Et laskua pukkaa, jos joku vahingossa tulee lähellenne, ja se pahin käy.Kyllä aikuisen ihmisen pitäs nää asiat ymmärtää,mutta aina on vaarallisten rotujen omistajia jotka kuvittelee et heidän koirilla on lupa raadella.
   Koira ei saa koskaan,missään tilanteessa purra ketään.Ei edes silloin kun varas hiippailisi kotiisi. Eikä talon omistajakaa saa varasta pahoinpidellä. Häkeen on vaan soitettava.Muuten joutuu maksamaan korvaukset varkaalle joka ei saa ovien aukomisesta rangaistusta .Kannattaa uutisia lukea,ennakkotapauksia löytyy.


 • Ihan paska koira.

 • Ei missään hyvä, ei mitään ainutlaatuista, yks monista massa mössöstä.

 • AMERIKAN BULDOGGI taitaa olla näistä tappajaroduista pehmein. Plljon riippuu kasvatuksesta.
  Mutta minua ihmetyttää kovavasti, mitä egonjatketta ostajat tavoittelevat. On aika hankalaa elämää ko. rodun kanssa. Ihmiset pelkäävät, mutta ehkä omistajien mielestä se onkin se, että kyseinen ruma rotu pitää hankkia.

  Mutta kun ei edes egon jatkeena rotu ei toimi
  En ole koskaan kuullut kenenkään sanovan, että mastiff olisi älykäs. Tyhmä koira, joka seuraa vaan tappamisviettiään.

  • Minä haukuin vuos sitte yhen tommisen omistajan,kun se päästi sen elukkansa kimppuuni.Sanaakaan ei ukko reppana suustaan saanut.Tosiaankin oli egonjatkeena,säälittävä pieni heiveröinen lihasköyhä hyypiö omistajana.
   Ei oo sen jälkeen näkyny,ja parempi niin.Nykyään mulla on koiraturva sumutin tollasten hyypiöiden ja niiden rumien piskien varalle.


  • Kiellettävärotu kirjoitti:

   Minä haukuin vuos sitte yhen tommisen omistajan,kun se päästi sen elukkansa kimppuuni.Sanaakaan ei ukko reppana suustaan saanut.Tosiaankin oli egonjatkeena,säälittävä pieni heiveröinen lihasköyhä hyypiö omistajana.
   Ei oo sen jälkeen näkyny,ja parempi niin.Nykyään mulla on koiraturva sumutin tollasten hyypiöiden ja niiden rumien piskien varalle.

   Ei ole ihmekään, ettei saanut. Olet niin aggressiivinen ja miehekäs, että harvoin edes teinipojissa on noin pahasti testosteronihuuruissaan riehuvia öykkäreitä kuin sinä.


  • Kiellettävärotu kirjoitti:

   Minä haukuin vuos sitte yhen tommisen omistajan,kun se päästi sen elukkansa kimppuuni.Sanaakaan ei ukko reppana suustaan saanut.Tosiaankin oli egonjatkeena,säälittävä pieni heiveröinen lihasköyhä hyypiö omistajana.
   Ei oo sen jälkeen näkyny,ja parempi niin.Nykyään mulla on koiraturva sumutin tollasten hyypiöiden ja niiden rumien piskien varalle.

   Sinä se säälittävä hyypiön reppana olet. Jos riehut ja räksytät naamatusten puoliksikaan niin paljon kuin tällä palstalla, niin en ihmettele, jos vastaantulijat vaihtavat kadunpuolta sinut kohdatessaan. Mistäpä luulet tuollaisen vihamielisyyden kielivän? Huonosta itsetunnosta ja pahasta olosta kenties?


 • Tappaneet koiria ja ihmisiä. Googlettamalla löytyy,kirjoita rotu ja perään hyökkäsi,tappoi jne.

 • Kirjoita ihmeessä samalla siihen eniten puruvammoja aiheuttaneet koirarodut ei taida olla Ab lista kärjessä mut kulta en noutaja onko toinen tarina

  • Onko purema sinusta pahempi kuin että on tappanut ihmisiä?
   Jos huomaa että koiran aikomus on tappaa muiden lemmikki,se kannattaa hävittää nopeasti.
   Tuo rotu ei siedä muita koiria,nähty on .

   Ja tosiaan,heikkoja omistajia niillä,joita koiransa raahaa perässään kun yrittää tulla tappamaan muiden lemmikkejä.Siinä saa muut olla valppaana,kun omistajansa tulee riskejä ymmärtämättömänä alueelle jolla muut ulkoiluttaa kilttejä seurakoiriaan.Laittais edes hurtalleen kuonokopan,ja tiiliskiviä taskuun,että sais pidettyä vaarallisen koiransa kaukana muista koirista ja ihmisistä .
   Ei pidä tuoda epäsosiaalisia ja yhteiskuntakelvottomia koiria muiden lähettyville.


 • Monenlaista tunteiden purkausta kirjoituksissa, ihan turhaan!
  Meillä on Suomessa lainsäädäntö ja jokaisen kansalaisen tulee noudattaa/kunnioittaa sitä niin ei pääse syntymään vahinkoja tai ainakin mahdollisimman vähän.
  Kun koiraa ulkoilutetaan irrallaan ja aiheutuu vahinko on koiranomistaja syyllistynyt jättämään vartioimatta koiransa ja velvoitetaan korvaamaan vahingon. Metsästykoiran omistajakin joutuu maksumieheksi jos hänen koira juoksee auton alle, koirien väliset tappelut jotka tapahtuvat irtokoirien toimesta tulkitaan vain koirien välisiksi ja molempia omistajia rangaistaan, vartioimatta jättämisestä jos tapahtuma tulee julki, mutta aina kun on ihminen läsnä koiransa kanssa odotetaan häneltä tervettä järkeä eikä suinpäin tunkeutuvan koirapuistoon jos siellä on koira/koiria jotta vältyttäisiin yhteenotoilta, sillä pikkuinen fifikin puree ja haluaa alistaa toisen koiran ja hänen omistaja on vastuussa siitä vaikka päästäisikin koiransa vapaaksi joka rytäkässä menettäisi henkensä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Palautetta henkilökunnalle! Kirjailija Sofi Oksanen pettyi pizzeriassa – kuva!
 • Kävellen töihin! Julkkiskiinteistönvälittäjä Mira Kasslin herätti huomiota työmatkaliikenteessä – kuva!
 • BB-Helmeri yllätti Anu-rakkaansa ikimuistoisesti: ”Niitä oli piilotettu ympäri kämppää!”

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  474
  3631
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  43
  675
 3. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  425
 4. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  14
  402